marsantos έγραψε:Μπανε χαμηλα είναι καλός; Από περιστροφές πως ήταν στην Ιταλία;obanebane έγραψε:32 χρονια για στοπερ που δεν έχει τραυματισμούς στην καριέρα του και είναι καλά γυμνασμένος δεν είναι πολλά.
Ο παίχτης είναι καλός, στο ψηλό παιχνίδι καθαρίζει αβέρτα και με τα χτυπήματα που έχουμε στα στημένα μας στην Ελλάδα θα βάλει πολλά γκολ με το κεφάλι.
Αρκεί να είναι ο παίχτης που θυμάμαι εγώ στην Σαμπντορια και γιατι να μην είναι όμως;
Βασικότατος στην Τουρκία και με αριθμό γκολ πέρσι που βάζει ετησίως ένα καλό χαφ.
Όποιος λέει ότι ο παιχτης είναι της πλάκας, προφανώς δεν τον ξερει ή το κάνει επειδή του βρωμάνε όλοι.
Δεν είναι τεχνικο στοπερ,είναι δυνατός και με καλή ταχύτητα για τη θέση, έχει καλές τοποθετήσεις, τον βοήθησε πολύ η παρουσία του στην Ιταλία σίγουρα, βέβαια εκεί δεν έπαιζε στο ύψος του κέντρου όπως θα παίζει εδώ,προφανώς όμως το έκανε στην Τουρκία.
Εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη παίχτη στα στοιχεία του Κολει,δυνατο σωματικά και καλο στο ψηλό παιχνίδι με ταχύτητα για να μπορεί να καλύπτει τα νώτα μας.
Δεν είμαι προπονητής για να ξέρω, θεωρώ όμως ότι είναι καλή επιλογή.
Το σημαντικό είναι να γουστάρει εδώ και να μην είναι τουρίστας,Αφρικανους έχουμε στην ομάδα για να νιώσει άνετα.
Για μένα είναι ναι.