Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Η Μπεσίκτας τον έχει στην λίστα προς αποχώρηση, όπως είχαμε και εμείς τον Έκονγκ παρόλο που ξεκίνησε βασικός τα 2 πρώτα παιχνίδια. Δεν είναι τόσο δύσκολη περίπτωση ειδικά τώρα που κοντεύουμε στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου
- WeWillRockYou
Ο Κόλει ήταν σε μια λίστα παικτών της Μπεσίκτας στις αρχές του καλοκαιριού που θα ήθελαν να αποχωρήσουν.
Για αυτό νομίζω πως είναι και η πιο εφικτή περίπτωση από τις 3.
Για αυτό νομίζω πως είναι και η πιο εφικτή περίπτωση από τις 3.
32 χρονια για στοπερ που δεν έχει τραυματισμούς στην καριέρα του και είναι καλά γυμνασμένος δεν είναι πολλά.
Ο παίχτης είναι καλός, στο ψηλό παιχνίδι καθαρίζει αβέρτα και με τα χτυπήματα που έχουμε στα στημένα μας στην Ελλάδα θα βάλει πολλά γκολ με το κεφάλι.
Αρκεί να είναι ο παίχτης που θυμάμαι εγώ στην Σαμπντορια και γιατι να μην είναι όμως;
Βασικότατος στην Τουρκία και με αριθμό γκολ πέρσι που βάζει ετησίως ένα καλό χαφ.
Όποιος λέει ότι ο παιχτης είναι της πλάκας, προφανώς δεν τον ξερει ή το κάνει επειδή του βρωμάνε όλοι.
Ο παίχτης είναι καλός, στο ψηλό παιχνίδι καθαρίζει αβέρτα και με τα χτυπήματα που έχουμε στα στημένα μας στην Ελλάδα θα βάλει πολλά γκολ με το κεφάλι.
Αρκεί να είναι ο παίχτης που θυμάμαι εγώ στην Σαμπντορια και γιατι να μην είναι όμως;
Βασικότατος στην Τουρκία και με αριθμό γκολ πέρσι που βάζει ετησίως ένα καλό χαφ.
Όποιος λέει ότι ο παιχτης είναι της πλάκας, προφανώς δεν τον ξερει ή το κάνει επειδή του βρωμάνε όλοι.
το συμβόλαιο του Κόλεϊ με την Μπεσίκτας (λήγει το καλοκαίρι του ΄25) αποφέρει στον παίκτη ετήσιες αποδοχές ύψους 1,4 εκατ. ευρώ και η τιμή πώλησής του ορίζεται στα 2 εκατ. ευρώ
αυτα λεγανε το χειμωνα στο πορτοκαλι σαιτ οταν προπονητης ηταν ο τεριμ
αυτα λεγανε το χειμωνα στο πορτοκαλι σαιτ οταν προπονητης ηταν ο τεριμ
Παρακολουθω καθημερινα εδω και πολλά χρόνια και γραφω πολυ σπανια οπως πολλοι πιστευω. Υπαρχει μια αρνητικότητα απο καποιους που γραφουν σαν να ειμαστε τεταρτοπεμπτοι κοντα στη διάλυση και παιζουμε με τον Ζαφειρίου και τον Φουτσινι. Σαν εχθες περσι παιζαμε με Χαρη και Στεφάν και μεσοεπιθετικα Ναρευ βασικους και μετα το χαος και φετος εχουμε ενα σχεδον πληρες ροστερ. Φερε ενα φορ λεγαμε ήρθαν 2, πηραμε τον Μαντυ που ειναι παικταρα, εχουμέ προπονηταρα, ολοι οι εντος Ελλαδος αντιπαλοι ειναι στα χαλια τους κι εμεις το χαβα μας.
Ξερουμε οτι ειμαστε δισκοιλιοι στις μεταγραφες και εχουμε ενα δικο μας σκεπτικο εντελως διαφορετικο απο τους αλλους. Αν δειτε τις δηλωσεις του Λουτσεσκου μετα τον Πανσερραικο το ειπε ξεκαθαρα αλλα δεν γραφτηκε στις απομαγνητοφωνησεις. «Ειμαι εδω πολλα χρονια για να ξερω πως γινονται τα πραγματα στις μεταγραφες, γιαυτο και δεν επικεντρωνωμαι στο ποιος θα ερθει αλλα στο να προετοιμάσω την ομαδα οσο καλυτερα μπορω. Και περσι ειπα στον εαυτο μου εγω θα απολαυσω τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου μου θα προπονησω και θα προετοιμασω την ομαδα που εχω και θα το ευχαριστηθω. «
Βρειτε το βιντεο δειτε το και αποφασιστε οτι πρεπει να κανουμε το ιδιο. Ετσι γινεται στην ομαδα μας αυτοι που αποφασιζουν ολα αυτα τα χρονια αυτη την νοοτροπια εχουν, δεν αλλαζει αυτο, εμας η δουλεια μας ειναι να υποστηριζουμε και να εμπιστευομαστε. Ειναι σιγουρα ενα θεμα η αποχωρηση Μακη που ηξερε πως λειτουργει το συστημα και πιθανον εβρισκε λυσεις όταν κολλούσαμε αλλα αυτο είναι λ,ετσι θα πορευτουμε.
Ο κολευ ειναι σκυλι του πολεμου και παρα πολυ γρηγορος αν δειτε τα βιντεο της Σαμπτορια σε ολα ειναι ανικητος στον αερα, με ογκο και ταχυτητα. Built up δεν ειδα αλλα δεν ειχαμε και Ραμος μεχρι τωρα.
Ξερουμε οτι ειμαστε δισκοιλιοι στις μεταγραφες και εχουμε ενα δικο μας σκεπτικο εντελως διαφορετικο απο τους αλλους. Αν δειτε τις δηλωσεις του Λουτσεσκου μετα τον Πανσερραικο το ειπε ξεκαθαρα αλλα δεν γραφτηκε στις απομαγνητοφωνησεις. «Ειμαι εδω πολλα χρονια για να ξερω πως γινονται τα πραγματα στις μεταγραφες, γιαυτο και δεν επικεντρωνωμαι στο ποιος θα ερθει αλλα στο να προετοιμάσω την ομαδα οσο καλυτερα μπορω. Και περσι ειπα στον εαυτο μου εγω θα απολαυσω τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου μου θα προπονησω και θα προετοιμασω την ομαδα που εχω και θα το ευχαριστηθω. «
Βρειτε το βιντεο δειτε το και αποφασιστε οτι πρεπει να κανουμε το ιδιο. Ετσι γινεται στην ομαδα μας αυτοι που αποφασιζουν ολα αυτα τα χρονια αυτη την νοοτροπια εχουν, δεν αλλαζει αυτο, εμας η δουλεια μας ειναι να υποστηριζουμε και να εμπιστευομαστε. Ειναι σιγουρα ενα θεμα η αποχωρηση Μακη που ηξερε πως λειτουργει το συστημα και πιθανον εβρισκε λυσεις όταν κολλούσαμε αλλα αυτο είναι λ,ετσι θα πορευτουμε.
Ο κολευ ειναι σκυλι του πολεμου και παρα πολυ γρηγορος αν δειτε τα βιντεο της Σαμπτορια σε ολα ειναι ανικητος στον αερα, με ογκο και ταχυτητα. Built up δεν ειδα αλλα δεν ειχαμε και Ραμος μεχρι τωρα.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σίγουρα αναντιστοιχος μιας ομάδας που μέχρι το Φλεβάρη ήταν σε τρεις στόχους, πήρε το πιο ονειρεμένο πρωτάθλημα και από ατυχία έχασε το Νταμπλ
Όπως και πέρυσι, που παρθήκαν δανεικοί την τελευταία στιγμή για να γεμίσει το ρόστερ
Το ότι η τριάδα πίσω από το φορ έκανε όργια , το ότι βγήκε παιχταρας ο Μειτε και το ότι ο Κετζιορα μετατράπηκε από μέτριο ακραίο μπακ σε βράχο στόπερ , οφείλονται στους παίχτες και κυρίως τον προπονητή . Η ομαδάρα που φτιάχτηκε πέρυσι δεν οφείλεται σε κανένα μεταγραφικό σχεδιασμό ούτε καθιστά τη διοίκηση ικανή στα μεταγραφικά
Για κάποιο περίεργο λόγο θεωρούν ότι λειτουργώντας βάσει υπολογισμών με κομπιουτεράκια για καθε σεντ, θα γίνει πάλι κάποιο μαγικό από τον προπονητή και η ομάδα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα ξανά . Με εξαίρεση τον Τσάρο και τον ΤΤ, μεσοαμυντικά ( δηλαδή στις γραμμές που δίνουν σταθερότητα κ τιτλους ) φαίνεται δεν υπήρχε κανένα πλάνο και διάθεση για πραγματική ενίσχυση.
Μακάρι να γίνουν έστω 2 ποιοτικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής .
Όπως και πέρυσι, που παρθήκαν δανεικοί την τελευταία στιγμή για να γεμίσει το ρόστερ
Το ότι η τριάδα πίσω από το φορ έκανε όργια , το ότι βγήκε παιχταρας ο Μειτε και το ότι ο Κετζιορα μετατράπηκε από μέτριο ακραίο μπακ σε βράχο στόπερ , οφείλονται στους παίχτες και κυρίως τον προπονητή . Η ομαδάρα που φτιάχτηκε πέρυσι δεν οφείλεται σε κανένα μεταγραφικό σχεδιασμό ούτε καθιστά τη διοίκηση ικανή στα μεταγραφικά
Για κάποιο περίεργο λόγο θεωρούν ότι λειτουργώντας βάσει υπολογισμών με κομπιουτεράκια για καθε σεντ, θα γίνει πάλι κάποιο μαγικό από τον προπονητή και η ομάδα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα ξανά . Με εξαίρεση τον Τσάρο και τον ΤΤ, μεσοαμυντικά ( δηλαδή στις γραμμές που δίνουν σταθερότητα κ τιτλους ) φαίνεται δεν υπήρχε κανένα πλάνο και διάθεση για πραγματική ενίσχυση.
Μακάρι να γίνουν έστω 2 ποιοτικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής .
Ένα χαφ κ 2 στοπερ ελεγε η φορτσα
Ποτε περίπου ερχονται αυτοι οι 3 παίκτες?
Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου π δηλωνεται η ευρωπαϊκή λίστα?
Μπανε χαμηλα είναι καλός; Από περιστροφές πως ήταν στην Ιταλία;obanebane έγραψε:32 χρονια για στοπερ που δεν έχει τραυματισμούς στην καριέρα του και είναι καλά γυμνασμένος δεν είναι πολλά.
- Σουριναμέζος
Έχει ενδιαφέρον αυτό που γίνεται με τις μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία, ο Έκονγκ και ο Κουρμπέλης έκλεισαν παχυλά συμβόλαια την στιγμή που η υπόθεση του Φορτούνη έχει περάσει από σαράντα κύμματα και ο Μεϊτέ δεν φαίνεται να έχει βρει ανάλογη πρόταση. Ο λόγος φαίνεται να είναι ένας όρος που έχει θέσει το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας (το οποίο πληρώνει για τις μεταγραφές), και αυτός είναι οι παίκτες που έρχονται να είναι διεθνείς (εκτός από ειδικές περιπτώσεις για world class players).
Έτσι για τους δύο πρώτους δώθηκε άμεσα το πράσινο φως για να δοθεί το κονδύλι ενώ για τους άλλους δύο όχι. Την περίπτωση Φορτούνη ειδικότερα την πάλεψε πολύ η ενδιαφερόμενη ομάδα για να πείσει το υπουργείο και στο τέλος αναγκάστηκε να προχωρήσει με ιδία έξοδα (ακόμα και σε αυτή την περίπτωση βέβαια χρειάζεται έγκριση).
Υπό αυτό το πρίσμα ίσως δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ο Κάλεντ Νάρεϊ πέρσι αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η χώρα καταγωγής του (Τόγκο) λίγο πριν πάρει την μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία.
Ψιλό οφ-τόπικ είμαι αλλά νομίζω ότι είναι μια συνθήκη που επηρεάζει όλη την μεταγραφική σκηνή
Έτσι για τους δύο πρώτους δώθηκε άμεσα το πράσινο φως για να δοθεί το κονδύλι ενώ για τους άλλους δύο όχι. Την περίπτωση Φορτούνη ειδικότερα την πάλεψε πολύ η ενδιαφερόμενη ομάδα για να πείσει το υπουργείο και στο τέλος αναγκάστηκε να προχωρήσει με ιδία έξοδα (ακόμα και σε αυτή την περίπτωση βέβαια χρειάζεται έγκριση).
Υπό αυτό το πρίσμα ίσως δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ο Κάλεντ Νάρεϊ πέρσι αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η χώρα καταγωγής του (Τόγκο) λίγο πριν πάρει την μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία.
Ψιλό οφ-τόπικ είμαι αλλά νομίζω ότι είναι μια συνθήκη που επηρεάζει όλη την μεταγραφική σκηνή
Special 4 έγραψε:Ένα χαφ κ 2 στοπερ ελεγε η φορτσα
Αυτό το ποστ τώρα, τι εξυπηρετεί;
Να γράφεις συχνότερα τότε.magdy έγραψε:Παρακολουθω καθημερινα εδω και πολλά χρόνια και γραφω πολυ σπανια οπως πολλοι πιστευω. Υπαρχει μια αρνητικότητα απο καποιους που γραφουν σαν να ειμαστε τεταρτοπεμπτοι κοντα στη διάλυση και παιζουμε με τον Ζαφειρίου και τον Φουτσινι. Σαν εχθες περσι παιζαμε με Χαρη και Στεφάν και μεσοεπιθετικα Ναρευ βασικους και μετα το χαος και φετος εχουμε ενα σχεδον πληρες ροστερ. Φερε ενα φορ λεγαμε ήρθαν 2, πηραμε τον Μαντυ που ειναι παικταρα, εχουμέ προπονηταρα, ολοι οι εντος Ελλαδος αντιπαλοι ειναι στα χαλια τους κι εμεις το χαβα μας.
- PAOKevolution
Bane τόσα χρόνια εδώ μέσα, ακόμα να καταλάβεις τι εξυπηρετούν κάποιοι λογαριασμοί;
Μην ασχολείστε. Μπαίνεις να διαβάσεις, βλέπεις 10+ σελίδες και διαβάζεις τα ίδια από τους ίδιους.
Μην ασχολείστε. Μπαίνεις να διαβάσεις, βλέπεις 10+ σελίδες και διαβάζεις τα ίδια από τους ίδιους.
-
Οπαδός του Μητσοτάκη θα είσαι εσύ...magdy έγραψε:Ετσι γινεται στην ομαδα μας αυτοι που αποφασιζουν ολα αυτα τα χρονια αυτη την νοοτροπια εχουν, δεν αλλαζει αυτο, εμας η δουλεια μας ειναι να υποστηριζουμε και να εμπιστευομαστε. .
Λάθος στα είπαν. Υποστηρίζουμε μόνο τον ΠΑΟΚ ,κανένα στέλεχος που έχει κακή νοοτροπία.
Αυτή η μοιρολατρική στάση και η απάθεια του σημερινού ΠΑΟΚτση κρατάει την ομάδα στάσιμη. Με λίγη πίεση στη διοίκηση τώρα θα ήμασταν στο τσουλου.
Το θέμα είναι μόνο η ηλικία του, η πραγματική του ηλικία. Κάτι τέτοιο υπονοήθηκε και απ τους 24. Εγώ και για τον Σαμάτα πιστεύω αν τον είχαμε 10 χρόνια πριν, θα ήταν σφαίρα. Αν είναι όντως 32, θα έλεγα ναί, μιά χαρά επιλογή.obanebane έγραψε:32 χρονια για στοπερ που δεν έχει τραυματισμούς στην καριέρα του και είναι καλά γυμνασμένος δεν είναι πολλά.