ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

MVP

Κοτάρσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ότο
5
4%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
10
7%
Μπάμπα
11
8%
Οζντόεφ
2
1%
Σβαμπ
2
1%
Ζίβκοβιτς
2
1%
Κωνσταντέλιας
82
58%
Τάισον
18
13%
Τόμας
6
4%
Τσάλοφ
2
1%
Μουργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσπόντοφ
2
1%

Σύνολο ψήφων: 142

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

;Οχι; Οτι θελω θα κανω [FACE WITH TEARS OF JOY]
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:MSc in Football, πάλι καλά που είσαι εσύ ο προσωπικοτητάτος και δείχνεις το φως σε εμάς τους άβουλους δεσμώτες του Φέησμπουκ.

Το ξέρω, θα φωνάξεις το "μαύρο χιόνι " να μου κανει ντα αν σου απαντήσω. Να ανεβάσω το ποστ για το οποίο με μπαναρατε για δύο εβδομαδες; !!! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

Παρακαλω τους aivas, eorptol, Astral, mparkatetoion, Navi και λοιπούς της παρέας, που η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να οδηγούν σε μπαν όσους έχουν άποψη, να σταματήσουν να ασχολούνται με τα σχόλιά μου όπως δεν ασχολούμαι με τα δικά σας. Μου είστε αδιάφοροι.

Μπορειτε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω προσωπικα οχι. Δημοσιο φορουμ ειναι οτι θελει ο καθενας γραφει. Κι εγω το ζητησα αυτο απο αλλους και δεν εγινε, οποτε σορι, θα σχολιαζω
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MSc in Football έγραψε:Παρακαλω τους aivas, eorptol, Astral, mparkatetoion, Navi και λοιπούς της παρέας, που η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να οδηγούν σε μπαν όσους έχουν άποψη, να σταματήσουν να ασχολούνται με τα σχόλιά μου όπως δεν ασχολούμαι με τα δικά σας. Μου είστε αδιάφοροι.

Μπορειτε;

Μπορώ, δεν θέλω.

Επίσης, έχεις εντελώς λάθος ιδέα για τη mod team και το πώς λειτουργεί, αν ακόμα πιστεύεις ότι μπανάρουν την άποψη.

Πάρτε την κριτική σου για τους υπόλοιπούς μας και βάλ'την στον ορθό σου. Αποψάτε.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Ζαμάν φου. Εγώ δε θα ξανανοίξω διάλογο με την παρέα σας. Τελευταίο ποστ είναι αυτό.

Όλοι έχουν καταλάβει το ρόλο σας εδώ μέσα.

Στον δικό σας ορθό τη βάζω την άποψή μου γιαυτό σας πονάει.

Αντίο σας.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κόφτε το γιατί θα σας κόψω. Άγρια. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

MSc in Football έγραψε:
Αισθάνομαι πως δεν έχω κανένα κοινό σημείο με τους νέους οπαδούς , οι οποίοι μου φαίνονται άβουλα δημιουργήματα του facebook και των λοιπών social media και ΜΜΕ.
Τί τρελό boomer talk ήταν αυτό;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

apple64 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Μπορεί η Σάμροκ να μην είναι καμιά σπουδαία ομάδα, είναι όμως μια ομάδα με συνοχή, με ρυθμό και κυρίως με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της όπως όλες οι αγγλοσαξωνικές.
Αυτό (αγγλοσαξωνικές) μην το πεις σε κανέναν Ιρλανδό. :D
Ώ ναι!!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάντως θυμάμαι την τουμπα να αποχαιρετά και το αλάνι. Πάντα εκτιμούσαμε τους παίκτες που τίμησαν την φανέλα του ΠΑΟΚ και έπαιξαν με πάθος.
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Πολύ καλή η ομάδα! Σκοράραμε 4 γκολ μπορούσαμε και 6-0 αλλά η δουλειά έγινε. Ομίλους europa league λοιπόν. Κρατήσαμε το 0 άνετα σχετικά και ευκαιρία να παίξουν στην Ιρλανδία και να βρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες μας, όπως ο Τισσουνταλι και ο Μιχαηλίδης.
Η Τούμπα δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα ανά διαστήματα και πιστεύω το χάρηκε με το παραπάνω ο κόσμος
Μακάρι να κρατούσαμε όλους τους παίκτες που βγήκαν από τα σπλάχνα μας, ωστόσο αυτό δε γίνεται αν οικονομικά και αγωνιστικά δεν είσαι στο top 10-20 των ευρωπαϊκών clubs
Τρομερός ο αποχαιρετισμός στον Κουλιε που ανταπέδωσε, όπως ανταπέδιδε πάντα αγωνιστικά και τιμούσε τη φανέλα
Είναι ιδιαίτερο αυτό το γήπεδο πώς να το κάνουμε με τα καλά και τα άσχημα του
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MSc in Football έγραψε:Ζαμάν φου. Εγώ δε θα ξανανοίξω διάλογο με την παρέα σας. Τελευταίο ποστ είναι αυτό.
Στάσου, μύγδαλα!
MSc in Football έγραψε:Όλοι έχουν καταλάβει το ρόλο σας εδώ μέσα.
Όταν γυρίσεις, για πες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε:Εγω προσωπικα οχι. Δημοσιο φορουμ ειναι οτι θελει ο καθενας γραφει. Κι εγω το ζητησα αυτο απο αλλους και δεν εγινε, οποτε σορι, θα σχολιαζω
Αν φας μπαν γιατί θες να τους γλεντάς και κερδίσουμε καμία μαν γιου και δεν γραφείς να ξέρεις δεν σ ξανά μιλάω

Έχω καιρό να διαβάσω ναπολι! Ξέρει κανείς κάτι ;
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Για όσα έγιναν χθες και έχουν βγει βίντεο και μία μάνα κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό της ίδιας και του παιδιού της,
Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, απάντησε στον ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα στο περιθώριο του αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται πως αν το πρόβλημα διαρκώς είναι οι αστυνομικοί, τότε να αιτηθεί ο σύλλογος μη παρουσία τους στα ματς της Τούμπας.

Χαρακτηριστικά οι Αστυνομικοί αναφέρουν:

«Επιστρέφοντας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ των αμέτρητων απόστρατων αξιωματικών (πως αισθάνονται άραγε για την εν λόγω ανακοίνωση;), τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων μας σε ανακοίνωση της, δεν θα μπούμε σε καμία περαιτέρω αντιπαράθεση.

Το μόνο που θα της ζητήσουμε, εφόσον για πολλοστή φορά φταίνε οι αστυνομικοί και όχι οι “τζαμπατζήδες”, είναι από το επόμενο παιχνίδι να αιτηθεί την μη ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι όλα θα λυθούν… Ή μήπως όχι; Η υποκρισία έχει και τα όρια της! Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας».
Άντε, τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

MSc in Football έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
MSc in Football έγραψε:Μεγάλη μπάλα η ομαδαρα του Λουτσέσκου, που είναι όλος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούω βλακειες πως θα φύγει. Και χωρίς μεταγραφές! Που να του πάρουν και παίκτες!

Απογοήτευση για τον κόσμο που αποθεώνει παίκτη που φεύγει , που ανήκει σε Γερμανική ομαδα, και γιουχάρει ,την ώρα που εκτελεί πέναλτυ, παίκτη που μόλις ήρθε και έχει τριετές συμβολαιο με την ομάδα μας!!!

Συμπαθέστατος ο μικρός αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πως υποστηρίζουμε τα τέσσερα γράμματα και δεν λατρευουμε κανένα πρόσωπο. Ούτε Γκαρσία, ούτε Σαββίδη, ούτε Κουλιερακη ,ούτε Κωνσταντελια. Ουτε καν τον Λουτσέσκου .Τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν. Οι μόνοι που μένουν για πάντα είναι οι οπαδοί και η ΠΑΟΚΑΡΑ.

Ένα χειροκρότημα στο τέλος αρκούσε.
Κάποτε φωνάζαμε: ΠΑΟΚ είναι φανέλα και λαός, και όχι ο Φραντζέσκος κι ο Αγγελός. (έτσι με τον τόνο στη λήγουσα!)
ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα. Θυμάται κανείς τον Φραντζέσκο ας πούμε; από τους νέους ειδικά που δεν τον είδαν καν να παίζει;
Έτσι είναι, φίλε μου, κάποτε ο κόσμος αποτελούνταν από άτομα με προσωπικότητα, με τα καλά τους και τα στραβά τους. Είχαν άποψη.

Χθες είχαμε γιορτή γιατί πουλήσαμε τον καλύτερό μας παίκτη!!! Δε μ'ενδιαφερει αν πάει στη μπουντεσλίγκα , στη Ρεαλ ή στη Σίτυ. Αποχωρεί ο καλύτερος παίκτης και πανηγυρίζω;

Αισθάνομαι πως δεν έχω κανένα κοινό σημείο με τους νέους οπαδούς , οι οποίοι μου φαίνονται άβουλα δημιουργήματα του facebook και των λοιπών social media και ΜΜΕ.
ε οχι και νεοι οπαδοι εγω ο Αποστολης κλπ. κλπ. οπαδος απο το 1972..... :D :D :D :D η τουμπα το ξαναλεω βγαζει απιστευτη υγεια και περσι και φετος εχω προσωπικη αποψη γιαυτο γιατι ειμαι εκει....με πρωτεργατες την θυρα4 οχι τον συνδεσμο μονο ολη την θυρα 4.....Σαββιδη εχουμε πρωτη φορα στον ΠΑΟΚ που δεχνει αν ειχαμε τεοιου μεγεθους προερδο τι θα καταφερνε ο ΠΑΟΚ ,ολοι οι αλλοι ερχονται και φευγουν ,χωρις ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΜΕ ΚΑΡΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ......απολαυσε τα καινουρια μην ζεις στο πολλες φορες τραυματικο παρελθον....με απεργιες πετροπολεμο τιμωριες αρπαγες παικτων,προσφυγες παικτων .....και τοσα αλλα.....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Νίκη μισή πρόκριση με καλή εμφάνιση στο Β ημίχρονο

Μβπ Ντελιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”