ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- john4serres
ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Tετράμπαλο αλήθειας!
Πάμε Ιρλανδία για δεύτερη νίκη μωρέ
Πάμε Ιρλανδία για δεύτερη νίκη μωρέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Πέμ 22 Αύγ 2024, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Re: ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πάτε ρε με τον κουλιε, σας παρακαλάει ο καημένος
- Μπαρκαρούτσος
Πάλι ο σκατορατσιστής στο ιερό χορτάρι της Τούμπας που έχτισαν πρόσφυγες.
ΧΦΤΘΟΥ!
ΧΦΤΘΟΥ!
- WeWillRockYou
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη!
Πάμε την επόμενη εβδομάδα με την ίδια σοβαρότητα εκτός έδρας να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τους ομίλους
Πάμε την επόμενη εβδομάδα με την ίδια σοβαρότητα εκτός έδρας να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τους ομίλους

Διάστρεμμα ο Μπράντον
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Παρα πολυ καλη η ομαδα! Εξαιρετικος ο Τσαλωφ! Τρομερες τοποθετησεις και ολες οι κεφαλιες στον στοχο. Θα ρθουν τα γκολ!
Βλεπω τον Κουλιε να χαιρεταει και μαυριζει η ψυχη μου... λες και φευγει ο γιος μου μεταναστης νιωθω... Ειμαι καλα γιατρε μου?
Βλεπω τον Κουλιε να χαιρεταει και μαυριζει η ψυχη μου... λες και φευγει ο γιος μου μεταναστης νιωθω... Ειμαι καλα γιατρε μου?
Για να δούμε πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να σταματήσει αυτή η εξευτελιστική εικόνα...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι ο σκατορατσιστής στο ιερό χορτάρι της Τούμπας που έχτισαν πρόσφυγες.
ΧΦΤΘΟΥ!
Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα. Καθαρίσαμε την πρόκριση.
Το Τσαλοφ μη το φοβάστε, παικταράς. Έπρεπε να το εκτελέσει ο Κουλιερακης. Καλή συνέχεια!!
Το Τσαλοφ μη το φοβάστε, παικταράς. Έπρεπε να το εκτελέσει ο Κουλιερακης. Καλή συνέχεια!!
Ηταν σημαντικο να μπουμε ομιλους απτο πρωτο ματς και το καναμε. Συχαρητηρια στην ομαδα.
Ο Τσαλοφ δεν χανει κεφαλια φαινεται,ασχετα με το γκολ που δεν του χει κατσει μεχρι στιγμης με δυο δοκαρια,οσο παει και βελτιωνεται
Κωνσταντελιας MVP ,ηταν μεσα σχεδον σε ολες τις φασεις,οπως πρεπει ενα δεκαρι.
Μπραβο στην ομαδα και επιτελους Europa μετα απο χρονια
Ο Τσαλοφ δεν χανει κεφαλια φαινεται,ασχετα με το γκολ που δεν του χει κατσει μεχρι στιγμης με δυο δοκαρια,οσο παει και βελτιωνεται
Κωνσταντελιας MVP ,ηταν μεσα σχεδον σε ολες τις φασεις,οπως πρεπει ενα δεκαρι.
Μπραβο στην ομαδα και επιτελους Europa μετα απο χρονια
-
σε 2ο συνεχομενο παιχνιδι εχει παρει εντος περιοχης πιο πολλες κεφαλιες απο σαματα-μπραντον απο τοτε που ηρθαν, συνολικα
επιτελους κανονικο σεντερ φορ
επιτελους κανονικο σεντερ φορ
Ελπιδοφορα εμφανιση. Κεφατη η ομαδα, θυμισε κατι απ τα περσινα. Ντελιας, Ταισον, Μπαμπα MVP, πολλα υποσχομενος Οττο, Τσαλοβ θα γράψει πολλα.
Καλη αρχη στον Κουλιε να ευχηθούμε!
Υ.γ. πονοκεφαλος για Λουτσο ο τραυματισμός Μπράντον, θα αναγκαστει να χωσει Τσαλοβ στα βαθια απο την αρχη, ενάντια στις αρχες του.
Υ.γ. 2. Θεωρω οτι του Ντεσποντοφ δεν του αξιζει να παιρνει 15λεπτα. Θα πληγεί η αυτοπεποίθηση του αν δεν αρχισει να παιρνει 70-80λεπτα.
Καλη αρχη στον Κουλιε να ευχηθούμε!
Υ.γ. πονοκεφαλος για Λουτσο ο τραυματισμός Μπράντον, θα αναγκαστει να χωσει Τσαλοβ στα βαθια απο την αρχη, ενάντια στις αρχες του.
Υ.γ. 2. Θεωρω οτι του Ντεσποντοφ δεν του αξιζει να παιρνει 15λεπτα. Θα πληγεί η αυτοπεποίθηση του αν δεν αρχισει να παιρνει 70-80λεπτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Πέμ 22 Αύγ 2024, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Πω πέθανε από το κριντζ με την ατάκα του ρεπόρτερ ο Lucescu...
Σοβαροί, μετρημένοι, συγκεντρωμένοι.
Άσχετα με το επίπεδο του αντιπάλου που είναι χαμηλό η βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν εμφανής.
Τον Τσάρο μην τον φοβάστε, έχει καβλα να παίξει μπαλα και φαίνεται από τα χιλιόμετρα. Άσε που σε ενάμιση ματς έχει κάνει όσες τελικές έκανε ο συμπαθής κατά τ’ αλλά Σαματα σε ένα χρόνο.
Πάμε τώρα να κλείσουμε την μεταγραφική όπως πρέπει, στήριξη στον προπονητή και τα καλύτερα έρχονται!
Άσχετα με το επίπεδο του αντιπάλου που είναι χαμηλό η βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν εμφανής.
Τον Τσάρο μην τον φοβάστε, έχει καβλα να παίξει μπαλα και φαίνεται από τα χιλιόμετρα. Άσε που σε ενάμιση ματς έχει κάνει όσες τελικές έκανε ο συμπαθής κατά τ’ αλλά Σαματα σε ένα χρόνο.
Πάμε τώρα να κλείσουμε την μεταγραφική όπως πρέπει, στήριξη στον προπονητή και τα καλύτερα έρχονται!
Ήμουν μέσα.
Μόνο μια λέξη για το τέλος.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Μόνο μια λέξη για το τέλος.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ