Κοίτα...δεν ξέρω αν τον αδικεί ο φωτογραφικός φακός αλλά εμένα που βαδίζω στα 48,αν με έβλεπες μαζί του άνετα με έκανες για γιό του!Magpies4 έγραψε:O Colley είναι μόνο 31; Πάντως πέρυσι έβαλε 7 γκόλ.
Γιατί τον πουλάνε;

Κοίτα...δεν ξέρω αν τον αδικεί ο φωτογραφικός φακός αλλά εμένα που βαδίζω στα 48,αν με έβλεπες μαζί του άνετα με έκανες για γιό του!Magpies4 έγραψε:O Colley είναι μόνο 31; Πάντως πέρυσι έβαλε 7 γκόλ.
Γιατί τον πουλάνε;
Έδωσες 5 βέβαια για τσαλοφ και τισουνταλι και μπορεί να σου μείνει και ο Σαματά αμανάτι.embuji έγραψε:Παντως εγω ηλπιζα σε ζιγκοτ...Εφυγε παικταρα και ερχεται παικταρα.
Μου φαινεται καπως το οτι θα παρεις 12+3 και δεν δινεις τα 5 πισω στην αγορα για τον αντικαταστατη. Ειδικα εφοσον ανεβηκες πιστα και δεν εισαι κονφερενσ πλεον.
Gika όλα στον Ιβαν καταλήγουν.gika έγραψε:Όχι εννοώ στελέχη. Αν ήταν ο Ιβαν θα έλεγα Ιβαν.DamoN έγραψε:Τι εννοείς στελέχη; Πες στα ίσια ,ο ιβαν πετάει αετόgika έγραψε:Νομίζω ότι το απροσδόκητο πρωτάθλημα που πήρε ο Λούτσε έκανε μεγάλο κακό στον σχεδιασμό βάζοντας πολλά προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του και οι βασικοί ανταγωνιστές δίνουν τα ίδια για να αγοράσουν. Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα νούμερα, του χρόνου βγαίνουν δύο ομάδες τσουλου με τον πρωταθλητή να έχει εξασφαλισμένο γιουροπα και μόλις έναν αντίπαλο για τσουλου, κι εμείς πετάμε αετό. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπουμε. Στελέχη δύο ταχυτήτων, οι μεν να τρυπάνε το ταβάνι τους και οι δε να αποτυγχάνουν κάθε χρόνο και.. καλύτερα. Δύο χαφ και δύο στοπερ (οι 3 για βασικοί!) λείπουν από την ομάδα, μετά από πώληση 15 εκατομμυρίων στις 23 αυγούστου. Πότε θα δέσει η άμυνα;
Το στέλεχος θα βγάλει από την τσέπη του 10 μ για Μεταγραφη;
Ώρες ώρες δεν σας πιάνω
Τζάμπα δίνεις τροφή και σε κάτι μεταπτυχιακούς να βγουν να πουν τα δικά τους.
Δηλαδή υπήρχαν εκατομμύρια για Τσαλοφ, υπήρχαν εκατομμύρια για Τισουνταλι που στα φορ είναι τρίτος και στα αριστερά εξτρέμ άγνωστο το αν υπολογιζεται, και δεν μπορούσαμε να φέρουμε με τα ίδια τον Μειτε;
Πληρώσαμε τροφεία για τον έβδομο μεσοεπιθετικό, πήγαμε φεραμε τρίτο αριστερό μπακ πάλι με αγορά, αλλά στις θέσεις βασικών που πονάμε τον παίζουμε και μετά φταίει ο Ιβαν που «τελείωσε» το μπατζετ;
Δηλαδή αν το πιτσιρίκι φάει το βδομαδιάτικο την Δευτέρα στο κινο και δεν έχει λεφτά να βγει το Σάββατο με τους φίλους του φταίει ο γονιός που δεν του έδωσε παραπάνω;
συνολο; κανα 12-14αρι μονο τα transfer fees αμα κανει τα μαγικα της το Μαρακι. Ειναι υπερβολη αυτες οι 4 κινησεις.kormi έγραψε:Meite +Houang
Zigo+Nastacic
Πόσα θέλουν σύνολο;;;
και αν θα είναι το πιο εύκολο το επόμενο;;;;
Back2back
Αν εξαιρέσεις τον Χουανγκ οι υπόλοιποι είναι εφικτες περιπτώσεις.kormi έγραψε:Meite +Houang
Zigo+Nastacic
Πόσα θέλουν σύνολο;;;
και αν θα είναι το πιο εύκολο το επόμενο;;;;
Back2back
Κρέμονται στα δέντρα οι "καλύτεροι του Μεϊτέ" και έχουμε φέρει πολλούς τέτοιους τα τελευταία είκοσι χρόνιαvan rooy έγραψε:Περιμένετε Μειτε;
Όπως φαίνεται όνειρο ήταν και πάει.
Παντού γράφουν ότι ψάχνουν χαφ καλύτερο του μειτε...ετοιμαστείτε για κανέναν νέο εσιτι.
Έχουμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις...