Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Tameipws

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Tameipws »

pagotatzis έγραψε:Ο Πετρωτος γιατί ανέβασε το τουιτ του Κυρι ;
που το ανέβασε;
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Επειδή δεν μου απάντησε κανένας, με τους 2 Ρώσους, έχουμε ήδη 5 ξένους στο ροστερ,αν δεν πιάνονται για ξένοι οι Ρώσοι, τότε μπορούμε να βάλουμε δύο ακόμα συμβόλαια μη κοινοτικών στην ομάδα,αλλιώς ξεχναμε οποιαδήποτε περίπτωση ξένου, γιατί θα είναι μαλακια να πρέπει να αφήνεις 1-2 εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα,δημιουργείται πρόβλημα ξεκάθαρα.
Επίσης μη ξεχνάμε την Ευρωπαϊκή λίστα,εάν πάρουμε 3 ακόμα μη Έλληνες, ποιοι θα μείνουν εκτός Ευρώπης από τους 17 που έχουμε δηλώσει τώρα.
Έχουμε ήδη δύο μεταγραφές,Αγγλακι και Μεξικανακι που αναγκαστικά θα μείνουν εκτός λίστας,το πράγμα ζορίσει πολύ και οι ισορροπίες γίνονται πολύ εύθραυστες.
Δεν εχω ιδεα για τους Ρωσους. Οσο για την Ευρωπαικη λιστα, το λεω εδω και καιρο. Αντε να βγει ο Μουργκ, ποιον αλλο θα βγαλουμε? Εγω θεωρω λαθος να μην μπει το αγγλακι. Εγω προσωπικα θα εβγαζα και τον βιειρινια.
Παντως αν ισχυουν τα ονοματα π ακούγονται, καταρρεουν πολλα αφηγηματα. Γτ να φτασουμε τεκη Αυγουστου για να ψερουμε καποιον απο αυτους? Σιγα τις δυσκολες περιπτωσεις. Επισης π ειναι οι εξαιρετικες περιπτωσεις π προκυπτουν απο τις καραμπολες του τελους των μεταγραφων? Δεν γεμιζουν το ματι.
Προφανώς και θα πρέπει να βγει εκτός λίστας ο Βιειρινια. Με την έννοια, του ότι θα πρέπει να δηλωθούν και αυτοί που θα έρθουν, όχι ότι έχω κάτι με τον άνθρωπο. Όμως έχει καταντήσει ο προπέρσινος Μπίσεσβαρ, όσο λιγότερο παίζει τόσο το καλύτερο για όλους. Με τον Λουτσέσκου όμως, το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω ότι το απροσδόκητο πρωτάθλημα που πήρε ο Λούτσε έκανε μεγάλο κακό στον σχεδιασμό βάζοντας πολλά προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του και οι βασικοί ανταγωνιστές δίνουν τα ίδια για να αγοράσουν. Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα νούμερα, του χρόνου βγαίνουν δύο ομάδες τσουλου με τον πρωταθλητή να έχει εξασφαλισμένο γιουροπα και μόλις έναν αντίπαλο για τσουλου, κι εμείς πετάμε αετό. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπουμε. Στελέχη δύο ταχυτήτων, οι μεν να τρυπάνε το ταβάνι τους και οι δε να αποτυγχάνουν κάθε χρόνο και.. καλύτερα. Δύο χαφ και δύο στοπερ (οι 3 για βασικοί!) λείπουν από την ομάδα, μετά από πώληση 15 εκατομμυρίων στις 23 αυγούστου. Πότε θα δέσει η άμυνα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

constantinooo έγραψε:Πώς γίνεται να πουλήσεις τον Χ με 15 και να περιμένεις να βρεις ισάξιο αντικαταστάτη τον Ψ με 1,5;
Τι σχέση έχει η αγορά με το συμβόλαιο του παίκτη;;

Παίκτη μπορείς να βρεις και ελεύθερο που λέει ο λόγος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

obanebane έγραψε:Επειδή δεν μου απάντησε κανένας, με τους 2 Ρώσους, έχουμε ήδη 5 ξένους στο ροστερ,αν δεν πιάνονται για ξένοι οι Ρώσοι, τότε μπορούμε να βάλουμε δύο ακόμα συμβόλαια μη κοινοτικών στην ομάδα,αλλιώς ξεχναμε οποιαδήποτε περίπτωση ξένου, γιατί θα είναι μαλακια να πρέπει να αφήνεις 1-2 εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα,δημιουργείται πρόβλημα ξεκάθαρα.
Επίσης μη ξεχνάμε την Ευρωπαϊκή λίστα,εάν πάρουμε 3 ακόμα μη Έλληνες, ποιοι θα μείνουν εκτός Ευρώπης από τους 17 που έχουμε δηλώσει τώρα.
Έχουμε ήδη δύο μεταγραφές,Αγγλακι και Μεξικανακι που αναγκαστικά θα μείνουν εκτός λίστας,το πράγμα ζορίσει πολύ και οι ισορροπίες γίνονται πολύ εύθραυστες.
Οι Ρώσοι δεν λογίζονται ως ξένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα .
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Πάντως εάν δεν είναι 40+ ηλικιακά ο Omar Colley δεν είναι κακός αμυντικός αρκεί να έρθει κ άλλος ένας.... Θυμάμαι είχε γεμάτες χρονιές κ λίγους τραυματισμούς....Ιδανική περίπτωση για αντί ΕΚΟΝΓΚ θα ήταν ο Ismael Kandouss από Γάνδη....
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Θυμάμαι αμυδρά συζήτηση που γινόταν εδώ ότι ξένοι θεωρούνταν οι Ουκρανοί (λόγω Σακόφ) κι όχι οι Ρώσοι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gika έγραψε:Νομίζω ότι το απροσδόκητο πρωτάθλημα που πήρε ο Λούτσε έκανε μεγάλο κακό στον σχεδιασμό βάζοντας πολλά προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του και οι βασικοί ανταγωνιστές δίνουν τα ίδια για να αγοράσουν. Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα νούμερα, του χρόνου βγαίνουν δύο ομάδες τσουλου με τον πρωταθλητή να έχει εξασφαλισμένο γιουροπα και μόλις έναν αντίπαλο για τσουλου, κι εμείς πετάμε αετό. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπουμε. Στελέχη δύο ταχυτήτων, οι μεν να τρυπάνε το ταβάνι τους και οι δε να αποτυγχάνουν κάθε χρόνο και.. καλύτερα. Δύο χαφ και δύο στοπερ (οι 3 για βασικοί!) λείπουν από την ομάδα, μετά από πώληση 15 εκατομμυρίων στις 23 αυγούστου. Πότε θα δέσει η άμυνα;
Τι εννοείς στελέχη; Πες στα ίσια ,ο ιβαν πετάει αετό
Το στέλεχος θα βγάλει από την τσέπη του 10 μ για Μεταγραφη;
Ώρες ώρες δεν σας πιάνω
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

joshua έγραψε:Δηλαδη αυτος ο Κολει ειναι καλυτερος του Σλοβενου γιατι ως κοστος μεγαλη διαφορα δεν εχουν.
Ο Colley έχει σοβαρή καριέρα στο Καμπιονάτο πριν πάει στην Τουρκία. Επίσης στην Τουρκία πήγε σε ομάδα του big 3 και έπαιζε βασικός πέρσι. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται οι παραστάσεις του με τον Σλοβένο που έπαιζε σε ομάδα που υποβιβάστηκε στην Ρωσία.

Προφανώς ο Σλοβένος θα ήταν μια κίνηση με προοπτική λόγω της ηλικίας του ενώ ο στόπερ από την Γκάμπια αν έρθει θα είναι για το τελευταίο σοβαρό συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πάντως η προιστορία μας στην αντικατάσταση παιχτών που μόλις πουλήσαμε, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, για να μην πω είναι....ΤΡΑΓΙΚΗ!

Ακπομ - Τσόλακ
Τζόλης - Μιτριτσα
Γιαννούλης- Σίντκλει
Ινγκασον - Εκόγκ
Κουλιεράκης - ;;;;;

Τρέμω στην ιδέα να φέρουν κανά μαδέρι που δεν στρίβει....
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ε, βάλε και Μεϊτέ στη θέση του Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Νομίζω ότι το απροσδόκητο πρωτάθλημα που πήρε ο Λούτσε έκανε μεγάλο κακό στον σχεδιασμό βάζοντας πολλά προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του και οι βασικοί ανταγωνιστές δίνουν τα ίδια για να αγοράσουν. Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα νούμερα, του χρόνου βγαίνουν δύο ομάδες τσουλου με τον πρωταθλητή να έχει εξασφαλισμένο γιουροπα και μόλις έναν αντίπαλο για τσουλου, κι εμείς πετάμε αετό. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπουμε. Στελέχη δύο ταχυτήτων, οι μεν να τρυπάνε το ταβάνι τους και οι δε να αποτυγχάνουν κάθε χρόνο και.. καλύτερα. Δύο χαφ και δύο στοπερ (οι 3 για βασικοί!) λείπουν από την ομάδα, μετά από πώληση 15 εκατομμυρίων στις 23 αυγούστου. Πότε θα δέσει η άμυνα;
Και ο ΠΑΟΚ δίνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον προπονητή που είναι ακλονητος εδώ και 3 χρόνια.

Δηλαδη εσύ θα έδινες 6-7 εκ και θα έλεγες μπράβο;;

Μία χαρά μου κάνουν οι αγορές παικτών που βγαίνουν σε τελευταίο χρόνο συμβολαίου, αρκεί να έχεις κάνει καλή προετοιμασία για να τους πάρεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

DamoN έγραψε:
Τι εννοείς στελέχη; Πες στα ίσια ,ο ιβαν πετάει αετό
Το στέλεχος θα βγάλει από την τσέπη του 10 μ για Μεταγραφη;
Ώρες ώρες δεν σας πιάνω

Μόνο αυτός το κάνει; Αφού απαγορεύεται να αναφέρεις το όνομα του Ιβάν στην κριτική, τι να κάνει; Άσχετα αν το έχουν πει τόσοι τεχνικοί διευθυντές πριν...

Κωδικοποιημενα λοιπόν, αντί για Ιβάν λένε διοίκηση, στελέχη, scouting team, Γκοντσάρεβα κλπ και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο... ;)
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

thomas Murg έγραψε:Ε, βάλε και Μεϊτέ στη θέση του Αουγκούστο.
Με πρόλαβες πριν κάνω επεξεργασία....η εξαίρεση του κανόνα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παντως εγω ηλπιζα σε ζιγκοτ...Εφυγε παικταρα και ερχεται παικταρα.

Μου φαινεται καπως το οτι θα παρεις 12+3 και δεν δινεις τα 5 πισω στην αγορα για τον αντικαταστατη. Ειδικα εφοσον ανεβηκες πιστα και δεν εισαι κονφερενσ πλεον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”