ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ωραια φωτο @pilotos.
χωριο ξεχωριο οι νικες και οι προκρισεις μετρανε, μπραβο στην ομαδα που εκανε το καθηκον της.
χωριο ξεχωριο οι νικες και οι προκρισεις μετρανε, μπραβο στην ομαδα που εκανε το καθηκον της.
Το ματς με τον Ατρόμητο,τώρα,φυσικά και είναι απείρως σημαντικότεροABOLEYTOI έγραψε:θα διαφοροποιηθώ ελαφρώς και προσωπικά μου αρέσει η προσωπολατρεία - ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.
Ο "γύρος του θριάμβου" που έκανε χτες ο Κούλιε μίλησε στην καρδιά του και του δημιούργησε μια γλυκόπικρη ανάμνηση. Δε θέλουμε οι παίχτες μας να νιώθουν; Ε, από κάτι τέτοια δημιουργείται αυτό το δέσιμο.
Είμαστε ποδοσφαιρικό κοινό, ας δείξουμε ότι ξέρουμε να εκτιμάμε.
Αν δεν τον πάρει από κάτω τον Τσάλωφ θα δούμε μεγάλα πράγματα φέτος.
Περαστικά στον Μπράντον, έχουμε νέα;
Τέλος να πω ότι η χτεσινή είναι διπλή νίκη, αφού αφαιρεί βάρος από τη ρεβάνς (σόρρυ Ντουμ), που είναι 2 μέρες πριν από το εκτός με Ατρόμητο. Παίζουμε Πέμπτη βράδυ, φτάνουμε Θεσσαλονίκη ξημερώματα Παρασκευής και Κυριακή πετάμε για Αθήνα, σκότωμα.
Για μένα mvp ήταν ο κόσμος που μέσα στην βροχή βγάλανε οι περισσότεροι ΤΙΣ μπλούζες και φωνάζανε ακόμη περισσότερο όσο δυνάμωνε η βροχή....δώσανε φτερά στα πόδια των παικτών.....
Marsantos feels good after thatΤο ματς με τον Ατρόμητο,τώρα,φυσικά και είναι απείρως σημαντικότερο

-
Έτσι είναι, φίλε μου, κάποτε ο κόσμος αποτελούνταν από άτομα με προσωπικότητα, με τα καλά τους και τα στραβά τους. Είχαν άποψη.Χωρικός έγραψε:Κάποτε φωνάζαμε: ΠΑΟΚ είναι φανέλα και λαός, και όχι ο Φραντζέσκος κι ο Αγγελός. (έτσι με τον τόνο στη λήγουσα!)MSc in Football έγραψε:Μεγάλη μπάλα η ομαδαρα του Λουτσέσκου, που είναι όλος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούω βλακειες πως θα φύγει. Και χωρίς μεταγραφές! Που να του πάρουν και παίκτες!
Απογοήτευση για τον κόσμο που αποθεώνει παίκτη που φεύγει , που ανήκει σε Γερμανική ομαδα, και γιουχάρει ,την ώρα που εκτελεί πέναλτυ, παίκτη που μόλις ήρθε και έχει τριετές συμβολαιο με την ομάδα μας!!!
Συμπαθέστατος ο μικρός αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πως υποστηρίζουμε τα τέσσερα γράμματα και δεν λατρευουμε κανένα πρόσωπο. Ούτε Γκαρσία, ούτε Σαββίδη, ούτε Κουλιερακη ,ούτε Κωνσταντελια. Ουτε καν τον Λουτσέσκου .Τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν. Οι μόνοι που μένουν για πάντα είναι οι οπαδοί και η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ένα χειροκρότημα στο τέλος αρκούσε.
ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα. Θυμάται κανείς τον Φραντζέσκο ας πούμε; από τους νέους ειδικά που δεν τον είδαν καν να παίζει;
Χθες είχαμε γιορτή γιατί πουλήσαμε τον καλύτερό μας παίκτη!!! Δε μ'ενδιαφερει αν πάει στη μπουντεσλίγκα , στη Ρεαλ ή στη Σίτυ. Αποχωρεί ο καλύτερος παίκτης και πανηγυρίζω;
Αισθάνομαι πως δεν έχω κανένα κοινό σημείο με τους νέους οπαδούς , οι οποίοι μου φαίνονται άβουλα δημιουργήματα του facebook και των λοιπών social media και ΜΜΕ.
Χθες κανείς δεν "πανηγύρισε" που έφυγε ο Κουλιεράκης, σιγά μην άναψαν και πυρσοί.
Ένα ολόκληρο γήπεδο αποχαιρέτησε τον Κουλιεράκη ακριβώς όπως του άξιζε. Μακάρι να είχε γίνει το ίδιο και με τον Φραντζέσκο.
Ένα ολόκληρο γήπεδο αποχαιρέτησε τον Κουλιεράκη ακριβώς όπως του άξιζε. Μακάρι να είχε γίνει το ίδιο και με τον Φραντζέσκο.
ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Διαστρεβλωση το να λες οτι ειχαμε γιορτη επειδη φευγει ο Κουλιερακης.MSc in Football έγραψε:Έτσι είναι, φίλε μου, κάποτε ο κόσμος αποτελούνταν από άτομα με προσωπικότητα, με τα καλά τους και τα στραβά τους. Είχαν άποψη.Χωρικός έγραψε:Κάποτε φωνάζαμε: ΠΑΟΚ είναι φανέλα και λαός, και όχι ο Φραντζέσκος κι ο Αγγελός. (έτσι με τον τόνο στη λήγουσα!)MSc in Football έγραψε:Μεγάλη μπάλα η ομαδαρα του Λουτσέσκου, που είναι όλος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούω βλακειες πως θα φύγει. Και χωρίς μεταγραφές! Που να του πάρουν και παίκτες!
Απογοήτευση για τον κόσμο που αποθεώνει παίκτη που φεύγει , που ανήκει σε Γερμανική ομαδα, και γιουχάρει ,την ώρα που εκτελεί πέναλτυ, παίκτη που μόλις ήρθε και έχει τριετές συμβολαιο με την ομάδα μας!!!
Συμπαθέστατος ο μικρός αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πως υποστηρίζουμε τα τέσσερα γράμματα και δεν λατρευουμε κανένα πρόσωπο. Ούτε Γκαρσία, ούτε Σαββίδη, ούτε Κουλιερακη ,ούτε Κωνσταντελια. Ουτε καν τον Λουτσέσκου .Τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν. Οι μόνοι που μένουν για πάντα είναι οι οπαδοί και η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ένα χειροκρότημα στο τέλος αρκούσε.
ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα. Θυμάται κανείς τον Φραντζέσκο ας πούμε; από τους νέους ειδικά που δεν τον είδαν καν να παίζει;
Χθες είχαμε γιορτή γιατί πουλήσαμε τον καλύτερό μας παίκτη!!! Δε μ'ενδιαφερει αν πάει στη μπουντεσλίγκα , στη Ρεαλ ή στη Σίτυ. Αποχωρεί ο καλύτερος παίκτης και πανηγυρίζω;
Αισθάνομαι πως δεν έχω κανένα κοινό σημείο με τους νέους οπαδούς , οι οποίοι μου φαίνονται άβουλα δημιουργήματα του facebook και των λοιπών social media και ΜΜΕ.
-
Έτσι το είδες εσύ. Εγώ είδα πως στήθηκε πανηγυρακι από το 80' και μετά το οποίο θα ζήλεψαν ο Κωνσταντελιας και ο Κοτάρσκι, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Και φυσικά πήρε το μήνυμα και η διοίκηση να συνεχισει τις πωλησεις... Γιατί τις αγορές τις γιουχάρουν, τις πωλήσεις επευφημούν!
Και φυσικά πήρε το μήνυμα και η διοίκηση να συνεχισει τις πωλησεις... Γιατί τις αγορές τις γιουχάρουν, τις πωλήσεις επευφημούν!
Αυτό (αγγλοσαξωνικές) μην το πεις σε κανέναν Ιρλανδό.Jean Valjean έγραψε:Μπορεί η Σάμροκ να μην είναι καμιά σπουδαία ομάδα, είναι όμως μια ομάδα με συνοχή, με ρυθμό και κυρίως με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της όπως όλες οι αγγλοσαξωνικές.

Είδα μόνο τα στιγμιότυπα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ποσό συχνα βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή ο Οζντοεφ.
Είτε εχοντας συμμετοχή σε φάσεις είτε απλά ως Ρως in the box και με καλες τοποθετήσεις. Οποίος το είδε ολόκληρο θα χαρω να γράψει τις δικές του πιο αντιπροσωπευτικές του εντυπώσεις.
Είτε εχοντας συμμετοχή σε φάσεις είτε απλά ως Ρως in the box και με καλες τοποθετήσεις. Οποίος το είδε ολόκληρο θα χαρω να γράψει τις δικές του πιο αντιπροσωπευτικές του εντυπώσεις.
- Μπαρκαρούτσος
MSc in Football, πάλι καλά που είσαι εσύ ο προσωπικοτητάτος και δείχνεις το φως σε εμάς τους άβουλους δεσμώτες του Φέησμπουκ.
- kataramenos5
-
aivas19 έγραψε:Οχι δεν το ειδα ετσι εγω, ετσι εγινε
Δεν απευθυνόμουν σε σένα. Μου είναι αδιάφορο το τι βλέπεις, τι σκέφτεται και τι γράφεις. Κάνε κι εσύ το ίδιο με τα δικά μου σχόλια.