ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thomas Murg
Re: ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ένα σύντομο σχόλιο:
Γ@μώ την κωλοκόντρα του και το κοράκι με τη Μάλμε.
Θα την πηδούσαμε κανονικά τη Σπαρτάκ χθες.
Λογικά τα λιγότερα φετινά παιχνίδια που μπορεί να παίξει η ομάδα,θα είναι 48
Με ταβάνι τα 62
Με ταβάνι τα 62
-
Καναμε το αυτονοητο και δειξαμε την θεωρητικη ανωτεροτητα μας και στο χορταρι, το ματς δεν αξιζει μεγαλη αναλυση το αργοτερο μετα την αποβολη. Κριμα που ο Κουλεριακης δεν χτυπησε το πεναλτυ, δεν μπορω να καταλαβω ποιος Σατανας εβαλε τον Τσαλοφ να εκτελεσει ο ιδιος του. Σπανια να βρεθουνε τετοιες ευκαιριες για να αποθεωθει ενα δικο μας παιδι μεσα στην Τουμπα λιγο πριν παει στο εξωτερικο.
Τωρα προεχει το ματς της Κυριακης με το Παναιτωλικο στην εδρα μας, οι Αγρινιωτες ηττηθηκαν στην εδρα τους απο την Λαμια και μαλλον θα ταμπουρωθουν στο δικο τους μισο. Κλασσικο παιχνιδι υπομονης μας περιμενει.
Τωρα προεχει το ματς της Κυριακης με το Παναιτωλικο στην εδρα μας, οι Αγρινιωτες ηττηθηκαν στην εδρα τους απο την Λαμια και μαλλον θα ταμπουρωθουν στο δικο τους μισο. Κλασσικο παιχνιδι υπομονης μας περιμενει.
- Μπαρκαρούτσος
Μπορούμε να διώξουμε τον Τσονάκα και να πάρουμε την κυρία που μεταφράζει τώρα;
Κάπως πρέπει να λυθεί όμως. Απαντάω και στον patron εδώ: Δυστυχώς ο Κύριλος είναι στην ουσία δικός μας, καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Ήδη από τον αποκλεισμό και μετά, posture, facial expression και γενικά όλη του η τοποθέτηση είναι εσωστρεφής. Ειναι φανερό πως έχει εισπράξει κλίμα αποδοκιμασίας λόγω των χειρισμών του σε εκείνο το εφιαλτικό δίλεπτο με τη Μάλμε και μαζί με τον αγωνιστικό 'παραγκωνισμό' του, το όλο πράγμα έχει βαρύνει λίγο πάνω του. Θέλει λίγο προσοχή η περίπτωση του αν και πιστεύω πως είναι δυνατός χαρακτήρας και θα το ξεπεράσει. Ας βοηθηθεί και λίγο όμως, για να μπορέσει και αυτός να βοηθήσει τον εαυτό του, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω.tasso85 έγραψε:το ζηρημα Δεσποτοφ μπορει να λυθει με το να παει να παιξει στο κεντρο ο καλυτερος για μενα μεσος του πρωταθληματος ο Ανδρεας Ζιφκοβιτς
σουταρει, σκοραρει πασαρει μαρκαρει ντριπλαρει ηγειται, εχει ολο το πακετο, εξαρο-οκταρο-δεκαρι
-
Έξω ο Σβαμπ μέσα ο Μειτε και θα είχαμε την περσινή ομάδα όχι μόνο σε σύνθεση αλλά και σε πλάνο και αυτοματισμούς. Ο Οττο ίσως να είναι και ο λόγος που δεν περάσαμε τη Μαλμε.
Μέσα από καλές εμφανίσεις και λειτουργία θα μπορέσει να μπολιάσει ο Λουτσεσκου και τους τρεις παικταράδες που έχει στον πάγκο , δηλ Τσαλοβ , Τισουνταλι και Σορετιρε. Επίσης αυτός ο Δεσπότης δε γίνεται να μην παίζει και να μοιράζεται τα παιχνίδια.
Πάμε τώρα για το φίνις με Μειτε Ζιγκο …
Τόρουναριγκα , Χουάνγκ και οποιοσδήποτε άλλος ευπρόσδεκτοι σαν επιπλέον λύσεις..
Πάμε ΠΑΟΚ άρα για μια ακόμη μεγάλη χρόνια!!
Μέσα από καλές εμφανίσεις και λειτουργία θα μπορέσει να μπολιάσει ο Λουτσεσκου και τους τρεις παικταράδες που έχει στον πάγκο , δηλ Τσαλοβ , Τισουνταλι και Σορετιρε. Επίσης αυτός ο Δεσπότης δε γίνεται να μην παίζει και να μοιράζεται τα παιχνίδια.
Πάμε τώρα για το φίνις με Μειτε Ζιγκο …
Τόρουναριγκα , Χουάνγκ και οποιοσδήποτε άλλος ευπρόσδεκτοι σαν επιπλέον λύσεις..
Πάμε ΠΑΟΚ άρα για μια ακόμη μεγάλη χρόνια!!
- figurehead4
Η ομάδα είναι καλύτερη σε κάθε ματς και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ροστερ. Περάσαμε στο Γιουρόπα και θα ζήσουμε πολλές όμορφες Ευρωπαϊκες βραδιες, αρκει να πάψουν να μας σφάζουν. Φαντάσου να φτάσουμε να λέμε "γαμώ τις Πέμπτες μου και τις σφαγές τους, να έρθει το ΣΚ να ηρεμήσω λίγο" 

- thanos-xanthi
Μπράβο ρε ομαδαρα
Φοβερή εμφάνιση καθαρίσαμε την πρόκριση
Πάμε τώρα για ενισχύσεις και πορεία στο Europa με καλή κλήρωση
Θα βγάλουμε γούστα φέτος αν έρθουν 2 σέντερ μπακ και 2 χαλαρές
Υγ φαίνεται ότι θα πάμε για 2 σεντερ μπακ,ξεκάθαρα το δείχνει ο Λουτσεσκου,οτιδήποτε λιγότερο θα είναι έγκλημα
Φοβερή εμφάνιση καθαρίσαμε την πρόκριση
Πάμε τώρα για ενισχύσεις και πορεία στο Europa με καλή κλήρωση
Θα βγάλουμε γούστα φέτος αν έρθουν 2 σέντερ μπακ και 2 χαλαρές
Υγ φαίνεται ότι θα πάμε για 2 σεντερ μπακ,ξεκάθαρα το δείχνει ο Λουτσεσκου,οτιδήποτε λιγότερο θα είναι έγκλημα
Το πέναλτυ ο κόσμος ήθελε να το χτυπήσει ο Κουλιε.
Ο Κουλιε φάνηκε να θέλει αλλά μετά έτρεξε προς το κέντρο και χειροκροτούσε. Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η Τούμπα τον χαιρέτησε όπως αρμόζει.
Ψυχαρα!!!!
https://youtu.be/s75vWOeAgeo?si=dG801JnsffOJz_Ch
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Κουλιε φάνηκε να θέλει αλλά μετά έτρεξε προς το κέντρο και χειροκροτούσε. Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η Τούμπα τον χαιρέτησε όπως αρμόζει.
Ψυχαρα!!!!
https://youtu.be/s75vWOeAgeo?si=dG801JnsffOJz_Ch
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ. Πολύ καλός ο Otto σήμερα, ιδιαίτερα αμυντικά.cellophan έγραψε:Ο Όττο μου θυμίζει πολύ Μπορμπόκη. Απλά ο Μπορμπόκης ήταν μία κλάση πάνω. Με σοβαρούς αντιπάλους, θα έχουμε πρόβλημα από εκεί.
-
Δεν γίνεται να ακυρωνει αυτο το γκολ σήμερα με βαρ και το μουνοπ@νο με μαλμε να μην το φωναζει το βαρ ουτε στο τράβηγμα στον κουλιε ουτε στο φαουλ πριν το 4ο.λογω Σαββίδη πιστεύω δεν μας θέλουν Ευρώπη.thomas Murg έγραψε:Ένα σύντομο σχόλιο:
Κρατήσαμε ανέπαφη επιτέλους την εστία μας και πήραμε πολύ καθαρό σκορ πρόκρισης που μας στέλνει στο league stage του Eu. L. Πολύ καλή η ομάδα σήμερα, απέναντι βέβαια σε αντίπαλο χαμηλών δυνατοτήτων, αλλά άλλες φορές την έχουμε πατήσει με τέτοιες ομάδες.
Ο διαιτητής και ο VAR ανίκανοι και επικίνδυνοι για το άθλημα. Ακόμα να καταλάβω τί είδανε στην φάση του Όττο που έφερε το ακυρωθέν τελικά γκολ. Ο Όττο είχε κοντά μισό μέτρο απόσταση από τον αμυντικό που μπουρδουκλώθηκε μόνος του. Ο Ντέλιας τρώει αγκωνιά στο στήθος μπροστά του και του κάνει νόημα να σηκωθεί. Πάλι καλά που έβγαλε την δεύτερη κίτρινη στον άλλον. Ευτυχώς πήραμε σκορ πρόκρισης, γιατί με ναζί λιθουανό διαιτητή στην ρεβάνς, μια και κατά τους άλλους ευρωπαίους έχουμε Ρώσο ιδιοκτήτη, μπορεί και να βλέπαμε σημεία και τέρατα.
Όταν έκανε τον γύρο του γηπέδου ο Κουλιεράκης, για λίγο χρονικό διάστημα μου ήλθε η ανατριχίλα που έχω κάθε φορά που πηγαίνω και αφήνω την κόρη μου στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο Leeds. Παλικάρι μας, να είσαι γερός, να βγάλεις μάτια στην Γερμανία και όπου τυχόν αλλού πας μετά γιατί είσαι για μεγάλα club και να σε ξαναδούμε με την βοήθεια της Παναγίας με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Η πρόκριση για το Europa ουσιαστικά ήλθε. Κουνηθείτε από αύριο για τις απαραίτητες μεταγραφές (2σ.μ. και 1 ή 2 χαφ τουλάχιστον) και να αρχίσουμε να βλέπουμε ανακοινώσεις.
ΥΓ1 Γμτ μου για πολλούς λόγους προ 10ημέρου. Την Σπάρτα Πράγας μπορούσαμε να την πετάξουμε εκτός, όχι φυσικά και απαραίτητα από σήμερα.
Ο διαιτητής και ο VAR ανίκανοι και επικίνδυνοι για το άθλημα. Ακόμα να καταλάβω τί είδανε στην φάση του Όττο που έφερε το ακυρωθέν τελικά γκολ. Ο Όττο είχε κοντά μισό μέτρο απόσταση από τον αμυντικό που μπουρδουκλώθηκε μόνος του. Ο Ντέλιας τρώει αγκωνιά στο στήθος μπροστά του και του κάνει νόημα να σηκωθεί. Πάλι καλά που έβγαλε την δεύτερη κίτρινη στον άλλον. Ευτυχώς πήραμε σκορ πρόκρισης, γιατί με ναζί λιθουανό διαιτητή στην ρεβάνς, μια και κατά τους άλλους ευρωπαίους έχουμε Ρώσο ιδιοκτήτη, μπορεί και να βλέπαμε σημεία και τέρατα.
Όταν έκανε τον γύρο του γηπέδου ο Κουλιεράκης, για λίγο χρονικό διάστημα μου ήλθε η ανατριχίλα που έχω κάθε φορά που πηγαίνω και αφήνω την κόρη μου στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο Leeds. Παλικάρι μας, να είσαι γερός, να βγάλεις μάτια στην Γερμανία και όπου τυχόν αλλού πας μετά γιατί είσαι για μεγάλα club και να σε ξαναδούμε με την βοήθεια της Παναγίας με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Η πρόκριση για το Europa ουσιαστικά ήλθε. Κουνηθείτε από αύριο για τις απαραίτητες μεταγραφές (2σ.μ. και 1 ή 2 χαφ τουλάχιστον) και να αρχίσουμε να βλέπουμε ανακοινώσεις.
ΥΓ1 Γμτ μου για πολλούς λόγους προ 10ημέρου. Την Σπάρτα Πράγας μπορούσαμε να την πετάξουμε εκτός, όχι φυσικά και απαραίτητα από σήμερα.
Κάβλα η κερκίδα με τη βροχή, άνετη νίκη, χαλαρό βράδυ, πόσο καιρό είχαμε να το ζήσουμε.
Τεράστια χαζομάρα αυτό με τα πέναλτυ και τα έγραψα και με τον Πανσερραϊκό που έγινε το ίδιο, να το έχανε τότε ο Τσάλοφ που ήταν 2-2 να ψάχναμε τα ζάναξ πάλι. Σε ματς που έχει επαναληπτικό και δεν κάνουμε χαβαλέ δεν καταλαβαίνω τη φάση με τα "ποιος θα το βαρέσει-εγώ που το κέρδισα-όχι, εγώ που φεύγω-όχι εγώ που δεν έχω βάλει γκολ" αλλά εντάξει.
Συγκίνηση στο αντίο του Κουλιε, ήλπιζα να τον δω και την Κυριακή βέβαια αλλά τώρα δεν το κόβω.
Τεράστια χαζομάρα αυτό με τα πέναλτυ και τα έγραψα και με τον Πανσερραϊκό που έγινε το ίδιο, να το έχανε τότε ο Τσάλοφ που ήταν 2-2 να ψάχναμε τα ζάναξ πάλι. Σε ματς που έχει επαναληπτικό και δεν κάνουμε χαβαλέ δεν καταλαβαίνω τη φάση με τα "ποιος θα το βαρέσει-εγώ που το κέρδισα-όχι, εγώ που φεύγω-όχι εγώ που δεν έχω βάλει γκολ" αλλά εντάξει.
Συγκίνηση στο αντίο του Κουλιε, ήλπιζα να τον δω και την Κυριακή βέβαια αλλά τώρα δεν το κόβω.
- ΑποστόληςΑ
Το γκολ που ακύρωσε ο VAR μου φάνηκε απόλυτα σωστό. Θεωρώ ότι η απόφαση του ασσισταντ είναι γελοία.
Η αγκωνιά στον Ντέλια, όπως και στον Schwab ήταν στο όριο της κόκκινης. Η πρώτη δεν τιμωρήθηκε καθόλου.
Πολύ ενθαρρυντικό το ότι η ομάδα δεν είχε αμυντικά κενά. Έχασε δύο κεφαλιές από δύο κόρνερ, αλλά ΟΚ. Βέβαια ο αντίπαλος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θετικό το clean sheet που είχα πει ότι είναι πρωταρχικός στόχος.
Στο πρώτο ημίχρονο μας έλλειψε η ευστοχία και σε συνδυασμό με το - κακώς - ακυρωθέν γκολ θα πηγαίναμε στην ανάπαυλα ισόπαλοι, αλλά υπάρχει και Θεός.
Πολύ ωραία τα γκολ των Taison και Ντέλια.
Ο Chalov τα έκανε όλα καλά, εκτός από την εκτέλεση του πέναλτυ (την πρώτη). Σε σύγκριση με τον Brandon ο ένας είναι φορ και ο άλλος πάσχει μπας και γίνει. Του εύχομαι περαστικά πάντως.
Ελπίζω να μην πάθει κανα ψυχολογικό ο Ρώσσος επειδή έχασε το πέναλτυ και ξαναδούμε πάλι το έργο Samatta.
Θεωρώ ότι πρέπει να κερδίσουμε ΚΑΙ στη ρεβάνς.
Η αγκωνιά στον Ντέλια, όπως και στον Schwab ήταν στο όριο της κόκκινης. Η πρώτη δεν τιμωρήθηκε καθόλου.
Πολύ ενθαρρυντικό το ότι η ομάδα δεν είχε αμυντικά κενά. Έχασε δύο κεφαλιές από δύο κόρνερ, αλλά ΟΚ. Βέβαια ο αντίπαλος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θετικό το clean sheet που είχα πει ότι είναι πρωταρχικός στόχος.
Στο πρώτο ημίχρονο μας έλλειψε η ευστοχία και σε συνδυασμό με το - κακώς - ακυρωθέν γκολ θα πηγαίναμε στην ανάπαυλα ισόπαλοι, αλλά υπάρχει και Θεός.
Πολύ ωραία τα γκολ των Taison και Ντέλια.
Ο Chalov τα έκανε όλα καλά, εκτός από την εκτέλεση του πέναλτυ (την πρώτη). Σε σύγκριση με τον Brandon ο ένας είναι φορ και ο άλλος πάσχει μπας και γίνει. Του εύχομαι περαστικά πάντως.
Ελπίζω να μην πάθει κανα ψυχολογικό ο Ρώσσος επειδή έχασε το πέναλτυ και ξαναδούμε πάλι το έργο Samatta.
Θεωρώ ότι πρέπει να κερδίσουμε ΚΑΙ στη ρεβάνς.
- Μπαρκαρούτσος