Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εάν ισχύουν τα τσαλίμια που έκανε τις προάλλες ο Meïtè, τότε είναι λογικό στην ΠΑΕ να το σκέφτονται δυο και τρεις φορές. Εσείς τις προάλλες δεν κράζατε τα “έρχομαι-δεν έρχομαι” του;; Τώρα “ʼμιόλα ΠΑΕ που δεν φέρνεις τον παιχταρά που θέλει ο προπονητής”;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 21 Αύγ 2024, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δηλαδή δίνουμε 1 εκ. για αγορά αναπληρωματικού αριστερού μπακ στοιχήματος, αλλά σκεφτόμαστε να γλυτώσουμε το 1,5 εκ. της Μπενφίκα για παίκτη που πέρσι ήταν όλο μας το κέντρο στο πρωτάθλημα; Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι θα βρούμε καλύτερο στις 21 Αυγούστου;
Εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:Να σας δω που θα κρυφτειτε 31 Αυγούστου όσοι ελαφρά την καρδιά μιλάτε για ανεπάρκεια της οικογένειας Σαββίδη και άλλες πιπες.
Μαύρο Χιόνι, λάθος άνθρωπο παρατηρείς, ο JohnDag είναι άψογος στην συμπεριφορά του και πάντα μετράει τα λόγια του ,γράφοντας με επιχειρήματα.
Κάτι νέα παλικαράκια στην πιάτσα μας τα έκαναν νταούλια με τις μαλακιες που γράφουν.
Ειδικά φέτος μετά από ένα τόσο μαγκικο πρωτάθλημα, δεν περίμενα τέτοια χολή,αλλά φαίνεται ότι η παλιανθρωπια έχει κυριαρχήσει παντού.
Bane, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Άψογος σε καμία περίπτωση δεν είμαι, στο παρελθόν έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τα πλήρωσα όπως έπρεπε με τα προβλεπόμενα, χαχα.

Όσο μεγαλώνω πάντως προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποτελώ αιτία συζήτησης και όχι αντιπαράθεσης εδώ μέσα.

Άλλωστε εκτός από κάτι λογαριασμούς κομήτες που ξεχωρίζουν από τα χιλιόμετρα την συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα μας ενώνει η άσβεστη αγάπη για το δικέφαλο αετό. Ακόμα και όταν διαφωνούμε.

Συγνώμη για το οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimitris_L4 έγραψε:Να τα μας.....Μειτε ΕΙΧΑΜΕ θα τολμησω να πω...κ αν γινει αυτο κλειστε φορουμ κλειστε τα παντα...θα βελαξουμε!!
thanos-xanthi έγραψε:Καλά αν χάσεις τον Μεϊτέ ειδικα απο βαζελο και τελικά πάρεις κάνα δανεικό στόπερ αντί για 2 βασικούς κλείστε το φόρουμ.
Σιγά μην πέσουμε από τα μπαλκόνια ρε ʼσείς!

Μήπως πρόκειται για συντονισμένη επίθεση κατά του φόρουμ...; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Magpies4 έγραψε:Ο Ράφα λογικά μας χαιρετάει;
Γιατί, μας καλησπερισε και ποτέ;

Υποτίθεται τον ψάχναμε και δύο χρόνια τρομάρα του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα γίνουν πολλά τις τελευταίες μέρες.
Η ομάδα όσο έχει Ιβάν και Λουτσεσκου θα γαμαει,με τα λάθη τους με τις ιδιαιτερότητες τους,είναι άντρες με @@,τον λόγο τους τον κρατάνε και δεν σταματάνε ποτέ να μάχονται για τον ΠΑΟΚ.
Αν υπάρχει έστω και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που πιστεύει το αντίθετο μετά από τόσα χρόνια παρουσίας αυτών των δύο στην ομάδα, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος για να μην πω τίποτα πιο βαρύ.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Με όλες τις τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει περίπτωση να είναι οικονομικό το θέμα με Μειτε λέω εγώ. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Μακαρι να έρθει τελικά και αυτός και τα 2 Σέντερ μπακ που απαιτούνται και να είμαστε έτοιμοι για το μπακ του μπακ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι μετά από αυτά που είπε ο GINOLA και τα χθεσινά νέα οτι ζητήσαμε τον Μεϊτέ δανεικό, η καθυστέρηση πιό πολύ φαίνεται να συνδέεται με το οικονομικό (Μπενφίκα) και όχι με τα τσαλίμια του παίκτη. Η δική μου ανάγνωση είναι οτι ΠΑΟΚ και Σού έχουν συμφωνήσει και περιμένουν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ελπίζοντας οτι η Μπενφίκα θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις της, ή θα τον αφήσει ελεύθερο με μιά αποζημίωση, κλπ.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με την Μπενφίκα, οπότε και πρώτα διαπραγματεύτηκε μαζί της και γενικά το πάει προσεκτικά το πράγμα.

Απ την πλευρά του παίκτη, δεν αποκλείω να κυνηγά μιά αποζημίωση πρίν αποδεκτεί μειωμένες αποδοχές. Η γενικά μιά συμφωνία με την οποία να μην χάνει τα λεφτά του.

Άρα λογικα τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε αν η Μπενφίκα συμφωνήσει γιατί σίγουρα εκεί κολλάει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Το ουδείς ανανντικαταστατος είναι βγαλμένο απο την ζωη και την σοφια του λαού.....Ας φέρουν καλύτερο και στα μεζεα μου ο Γάλλος
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Το μόνιμο πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Διαχωρισμός ρόλων!
Έχουν άποψη όλοι σε όλα. Συσκέψεις επί συσκέψεων, φόβος λήψης απόφασης από όλους κ ακυβερνητο καραβιιιι...
Οι προσωπολαγνοι γράφουν κ ξαναγραφουν βάσει του σωτηρα που εχουν καθε φορα στο μυαλο. Κλασσικοί πολιτες ψωροκωσταινας. Ψαχνουν σωτήρες παντου κ πηγαίνουν με το ρεύμα.
Μόνο που έτσι δεν θα ανεβουμε σκαλοπατι σαν κλαμπ ποτέ.
Το μοντελο ΤΔ αφεντικό το δοκιμασαμε κ απετυχε. Απο τοοοσους που πέρασαν μονο ο Αρνεσεν θεωρήθηκε πετυχημενος.
Το μοντέλο προπονητη-ΤΔ το δοκιμασαμε επίσης κ μαλιστα με αυτόν τον προπονητη κ απέτυχε.
Το νυν μοντελο φανηκε να δουλεύει. Πηραμε πρωταθλημα κ καναμε και ομαδα. Ειδαμε μπαλαρα φετος. Τωρα να αποφασιζει ξανα ο Λουτσεσκου για το ποιους θα φερουμε με ονοματεπώνυμα ειναι πισωγυρισμα στα ιδια λαθη. Γιατι αυτά διαβαζω.
Βεβαια αποκλειστικός υπευθυνος ειναι ο Σαββίδης που πρεπει να κρατα τις κοκκινες γραμμές σε όλους. Η δουλεια του προπονητη ειναι να δίνει χαρακτηριστικα κ να εγκρινει παιχτες. Του τιμ να προτεινει παιχτες. Της Γκοντσαρεβα να διαπραγματευεται. Κ δικια του το τελευταιο ok.
Αυτές οι ίδιες παλινωδίες συντελεσαν στο να χασουμε το μεγαλο στοχο για φετος. Το κακό ειναι οτι οσα κ να γίνουν ποτε δεν βαζουμε μυαλο!

Σαν αποκορυφωμα γράφει ο άλλος ο κακομοίρης παραπανω, για κοντο ταβάνι του Σαββιδη που βάζει 20 χαρτιά απο την τσέπη του κάθε χρόνο. Εσύ πόσα μπορείς να βάλεις ρε άπλα? Έχεις κάνα γνωστό να βαζει παραπανω? Αν όχι απλά επρεπε να γραφεις σε αλλο οπαδικο φορουμ κ να μας πεις ποσα χώνει το χρονο ο δικος σου ιδιοκτητης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

San4 έγραψε:Αν σου παρει ο βαζελος τον μειτε αφου εχει ηδη ξοδέψει 20 μυρια για μεταγραφες μπορεις και επίσημα να αποδεχτείς τον ρόλο του αδύνατου στην ποδοσφαιρική αγορά.
Πω πω δάκρυσαμε για την αγορά...

Ο βαζελος κάθεται επί μία δεκαετία πάνω στον άξονα του ΠΑΟΚ αλλά η αγορά τον αγαπάει..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Για τον Χουάνγκ ποιος το ξεκίνησε πέρα από τον παπατζή? Σε εμένα δε φαίνεται καθόλου λογικό να τον πουλήσει ο ερυθρός

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Συγγνώμη για το οφ τοπικ, αλλα ανεβασε βιντεαρα ο Looper για Μειτειαδα, δειτε το. :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έτσι όπως βλέπω τις κινήσεις, όλο αυτό το διάστημα, με όλα τα προβλήματα και τις αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν, μου γίνεται ξεκάθαρο, πως το πλάνο είχε -και έχει- τρεις άξονες (από ότι φαίνεται με αυτή την προτεραιότητα):
1. Να απαλλαχτεί η ομάδα από παίκτες που δεν είναι στο επίπεδο της ομάδας τη δεδομένη στιγμή αλλά και σε αυτό που θέλει να φτάσει φέτος. Στο πλαίσιο αυτό ήρθε ο Καμαρά, αντί Μάρκος Αντόνιο, ο Θυμιάνης αντί Εκόγκ (σε συνδυασμό με την ανάγκη για Έλληνες), Τσιφτσής αντί Ζίφκοβιτς (με το ίδιο σκπετικό), ο Τσάλοφ (αντί Σαμάτα) και τώρα ο Γκόμεζ αντί Ράφα. Ανορθογραφία εδώ ο Τισουντάλι αν λογίζεται για φορ και όχι πίσω από τον Τάισον, εκτός αν έχουν αποφασίσει πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Μπράντον στην ομάδα (το πιο πιθανό). Και φυσικά η ως τώρα παραμονή του Νασμπεργκ.
2. Να παραμείνει ο κορμός με όποιους πάικτες θεωρούν πως είναι στο επίπεδο της ομάδας. Μοναδική ανορθογραφία εδώ η περίπτωση Μειτέ και εσχάτως η φυγή Κουλιεράκη, που αν έχει όντως υπογράψει από Ιούνιο, η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη.
3. Να γίνουν κάποιες κινήσεις ευκαιρίας σε θέσεις που μετά τα (1) και (2) χρειαζόνται ενίσχυση. Μια τέτοια ήταν ο Σορετίρε, που ότι και να μου λέτε, στο μυαλό μου είναι η απαλλαγή του Κωνσταντέλια. Και εδώ είμαστε πίσω, πόσο μάλλον που από εκεί που χρειαζόμασταν 1 δεξί μπακ, 1 κεντρικό μπακ και 1 αμυντικό χαφ, τώρα χρειαζόμαστε 2+2+1, εκτός και αν γίνουν εκπτώσεις (παραμονή Νασμπεργκ)
Overall, με βάση τα παραπάνω, not great, not terrible είναι η φάση στο πλάνο, αν το δει κανείς αντικειμενικά και δεν το συνδέσει με απώλεια στόχων, όπως το Ch.L. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων και ένας δεν βρέθηκε να γράψει το ενδεχόμενο να μην παίζει σάλιο και να περιμέναμε τα λεφτά του Κουλιεράκη για να ξεκινήσουμε τις κινήσεις..
Ναι σόρυ, εγώ μόνο εκεί μπορώ να καταλήξω. Πουθενά αλλού. Τα διαθέσιμα ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ κεφάλαια, έφυγαν για τους δυο που ήρθαν μπροστά.
Ενδεχομένως περιμέναμε την έξτρα πεντάρα που θα παίρναμε αν περνούσαμε τη Μάλμε. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι προχώρησε άμεσα η πώληση παίκτη.
Με αυτά τα λεφτά, θεωρώ πως ξεκινάνε οι κινήσεις. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”