Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Πολύ ψηλό και δυνατό παιδί ο Νιγηριανός και βλέπω είχε 2600 λεπτά πέρσι, συνολικά με τη Γκεντ. Γιατί να μας τον δώσουν και πόσο?
Μπορεί να πιέζει ο παίκτης να παίξει συμπαίκτης με το απόλυτο ίνδαλμα και αρχηγός της Νιγηρίας.
Έστω και για λίγο...
Έστω και για λίγο...
ΑπαπαπαπαπαMīngus έγραψε:Μπορεί να πιέζει ο παίκτης να παίξει συμπαίκτης με το απόλυτο ίνδαλμα και αρχηγός της Νιγηρίας.
Έστω και για λίγο...
sounds legitMīngus έγραψε:Μπορεί να πιέζει ο παίκτης να παίξει συμπαίκτης με το απόλυτο ίνδαλμα και αρχηγός της Νιγηρίας.
Έστω και για λίγο...
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που ξέρουν ότι θα πάρουμε 12+3Μ για Κουλιε, είναι η χειρότερη ώρα να αγοράσουμε στόπερ. Οι στοιχειωδώς μέτριοι πρώτα αγοράζουν τον αντικαταστάτη, πριν μαθευτεί η πώληση.
Μόνο ελεύθερους λοιπόν η δανεικούς με λογική option.
Μόνο ελεύθερους λοιπόν η δανεικούς με λογική option.
μπορεις να αγορασεις καποιον που περισσευει και ληγει σε 6 μηνες η ενα χρονο το συμβολαιο του
Σκαλίζει την υπόθεση Μειτε λέει το sport 24 o βαζελος, γιατί η Μπενφίκα θέλει μια μόνιμη λύση για τον παίκτη (είτε αγορά είτε δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγορά)
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Να τα μας.....Μειτε ΕΙΧΑΜΕ θα τολμησω να πω...κ αν γινει αυτο κλειστε φορουμ κλειστε τα παντα...θα βελαξουμε!!
Ο pjanic αν έχει σκοπό να γυρίσει Ευρώπη μας χαλάει?και παίρνεις και ένα ακόμη 6αρι πιτσιρικά από πίσω του,σε περίπτωση πού ο λουτσεσκου απ ότι φαίνεται δεν υπολογίζει στον τσιγγαρα
- PAOKevolution
Άρθρο το οποίο μιλάει για 8αρι και έχει στην ίδια πρόταση τον Μειτέ, μόνο ως αστείο το εκλαμβάνω. Αν θέλουν 8αρι και πάρουν Μειτέ γελάω. Ο Κορεάτης, ναι μπορεί. Συγνώμη για το οφτοπικ.
Αν σου παρει ο βαζελος τον μειτε αφου εχει ηδη ξοδέψει 20 μυρια για μεταγραφες μπορεις και επίσημα να αποδεχτείς τον ρόλο του αδύνατου στην ποδοσφαιρική αγορά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πριν 2 μέρες ένας γνωστός μου βαζελος που είναι "μέσα" στα πράγματα, μου είχε πει ότι συζητάνε με Μειτε.
Δεν ξέρω αν είναι κόλπο της πλευράς του παίχτη για να πάρει ότι παραπάνω μπορεί, αλλά εδώ που φτάσαμε ας δώσουμε και 100 παραπάνω να κλείσει επιτέλους αυτό το σίριαλ..
Δεν ξέρω αν είναι κόλπο της πλευράς του παίχτη για να πάρει ότι παραπάνω μπορεί, αλλά εδώ που φτάσαμε ας δώσουμε και 100 παραπάνω να κλείσει επιτέλους αυτό το σίριαλ..
Αν πιστέψουμε το SDNA που μας παρουσίασε τις προάλλες τον Παπαδημητρίου ως τον απόλυτο deal maker, θα μπορούσε να συμφωνήσει με τον Μεϊτέ και στα 500.000.
Πέρα από την πλάκα τώρα, δε με ενδιαφέρει πού θα πάει ο Μεϊτέ και ο κάθε Μεϊτέ.
Η ομάδα θέλει 2 χαφ, εκ των οποίων ο ένας να είναι για 11άδα.
Οι χειρισμοί σ' αυτήν την υπόθεση ξαναλέω πως δεν επηρέασαν στα μάτια μου καθόλου την εξέλιξη με τη Μάλμε, αλλά είναι σχεδόν ερασιτεχνικοί.
Έναν παίκτη όταν τον θες τόσο τον παίρνεις. Αν θεωρείς παρόλα αυτά ότι είναι ακριβός, πήγαινε στον επόμενο.
Στο κάτω κάτω ήταν δανεικός τόσο καιρό. Θα έπρεπε και συζητήσεις να έχουν προηγηθεί και εναλλακτικές να υπάρχουν σε περίπτωση που κάτι αλλάξει.
Δεν μπορεί όλο το καλοκαίρι να ασχολούμαστε με τον Μεϊτέ και η τρύπα στα χαφ να περιμένει.
Πέρα από την πλάκα τώρα, δε με ενδιαφέρει πού θα πάει ο Μεϊτέ και ο κάθε Μεϊτέ.
Η ομάδα θέλει 2 χαφ, εκ των οποίων ο ένας να είναι για 11άδα.
Οι χειρισμοί σ' αυτήν την υπόθεση ξαναλέω πως δεν επηρέασαν στα μάτια μου καθόλου την εξέλιξη με τη Μάλμε, αλλά είναι σχεδόν ερασιτεχνικοί.
Έναν παίκτη όταν τον θες τόσο τον παίρνεις. Αν θεωρείς παρόλα αυτά ότι είναι ακριβός, πήγαινε στον επόμενο.
Στο κάτω κάτω ήταν δανεικός τόσο καιρό. Θα έπρεπε και συζητήσεις να έχουν προηγηθεί και εναλλακτικές να υπάρχουν σε περίπτωση που κάτι αλλάξει.
Δεν μπορεί όλο το καλοκαίρι να ασχολούμαστε με τον Μεϊτέ και η τρύπα στα χαφ να περιμένει.
- Σουριναμέζος
Γιατί έχει καλύτερο?dev έγραψε:ο βαζελος τι να τον κανει ρε παιδια εχει τοσους παικτες εκει