Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 10653
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι γίνεται ρε παιδιά, στο kitrinomavro μπήκα; Στο Thlivomania; Μπαίνετε εδώ κι έχετε δίπλα χάπια, αλκοόλ και ξυραφάκια; Εγώ είμαι σχεδόν όλη μέρα φόρουμ και με έχουν πει άεργο, αλλά βλέπω ότι εδώ πολλοί δεν έχετε κανένα πρόβλημα στη ζωή σας και σας ζηλεύω. Ξυπνάτε και κοιμάστε με τον γκαϊλέ των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο.
Αν δείχνατε τον ίδιο ζήλο στα πολιτικά, μπορεί να είχατε και λίγο καλύτερες γειτονιές...

Διαβάζω για καταπάτηση ποδοσφαιρικής λογικής από την ΠΑΕ (tzoker), διαβάζω για ερασιτεχνικούς χειρισμούς (οι περισσότεροι), ο Gospi είναι έτοιμος να εκδώσει το Μανιφέστο Της Ασπρόμαυρης Ποδοσφαιρικής Μιζέριας, γενικά ένα κλίμα εδώ να πάμε όλοι να κρεμαστούμε, να ρίξουμε και την ομάδα Β εθνική όπως τη ρίχνουμε κάθε καλοκαίρι στο μπάσκετ και όλα καλά.

Σας αξίζει Αλαφούζος να διώχνει Jovanovic που σχεδόν τους πήρε πρωτάθλημα και να φέρνει τον Ταβερνίμ, σας αξίζει Ηλιόπουλος να μιλάει σαν αμόρφωτος θαμώνας καφενείου 20 χρόνια, σας αξίζει Καρυπίδης να πουλάει σανό μέσω του ΙΕΚ Τσαλτίδης ενώ χρωστάει παντού, σας αξίζει μπασκετική αεχ με πεντακόσια εκατομμύρια μπαν.
Πρωτάθλημα πήρατε ρε στο ποδόσφαιρο και είστε μες στη γκρίνια και κατηγορείτε και κάνετε. Τα διαρκείας όμως 17.000, sold-out δεν κάνουμε πια και με Πανσερραϊκό ούτε 20.000!! Αλλά, "Ρώσε κάνε γήπεδο 41.926 θέσεων".

Θα γίνω Αποστόλης και θα πω

ΕΛΕΟΣ!!

Να φοράτε και μαύρα για το πένθος ρε άμα είναι.

"FLORENTINO PEREZ ΓΑΜΙΟΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Ο CAMAVINGA!! ΡΟΥΦΑ ΚΑΥΛΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ." θα γράφουν αντίστοιχοι ηττοπαθείς σε φόρουμ άλλης ομάδας.
gika έγραψε:Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έχω κράξει, κρατιέμαι
Εικόνα
(Nobel Ειρήνης)
++++
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15577
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε ναι δεν γινονται μεταγραφες και αρχισε η μουρμουρα για τον Λουτσεσκου που δεν πρωωθει νεους. Κασετα νουμερο 72. Αλλα οταν βγαινουν αρθρα πως ο Μιχαιλιδης θα παρει παραπανω συμμετοχες τωρα που φευγει ο Κουλιε «δεν κανει ο Μιχα». Βγαλε ακρη
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8887
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από astral »

Επόμενη κασέτα : έναν τέτοιον σαν αυτό που πήρε το σκουλίκι (βάλε τυχαίο όνομα) με 500 χιλιάρικα και 10 κιλά στραγάλια δεν μπορούμε να βρούμε ?

Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες αλλά είμαστε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές και φαίνεται ότι υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν και τα τελευταία κενά.
psychologos
Δημοσιεύσεις: 189
Εγγραφή: Δευ 10 Φεβ 2014, 15:50

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από psychologos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: " Τι γίνεται ρε παιδιά, στο kitrinomavro μπήκα; Στο Thlivomania; Μπαίνετε εδώ κι έχετε δίπλα χάπια, αλκοόλ και ξυραφάκια; Εγώ είμαι σχεδόν όλη μέρα φόρουμ και με έχουν πει άεργο, αλλά βλέπω ότι εδώ πολλοί δεν έχετε κανένα πρόβλημα στη ζωή σας και σας ζηλεύω. Ξυπνάτε και κοιμάστε με τον γκαϊλέ των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο. "

Αγαπητε Μπαρκαρούτσε σε ζηλευω που ποτε δεν θύμωσες με τους γονείς σου όσοι καλοί άνθρωποι και να ήταν.
Είμαι σίγουρος ότι και συ νοιωθεις οτι ΠΑΟΚ, υπο μια έννοια δεν υπαρχει ξεχωρα απο εμένα, πιστευω και απο ολους εδω. Απλά είναι ενα κομματι του εαυτού μας, οχι βεβαια με την εννοια της ιδιοκτησιας αλλά της ψυχικης ιδιοκτησιας του καθενος μας. Ενα παραδειγμα προχειρο, που μου ερχετε τωρα, είναι, σαν να εχεις περασει με
τη βοηθεια βέβαια των γονιών σου (παρε φροντιστηρια, παρε ιδιαιτερα, διαβαζε κτλ) πανεπιστημιο σε 'αλλη πόλη και να σου λεει ο πατερας σου, που ξερεις οτι εχει μια καβαντζα, μικρε δεν θα πας γιατι δεν μας παιρνει, φαγαμε και πολλα να σε βοηθησουμε ως τωρα. Για μενα είναι ακριβως το ιδιο συναισθημα.

¨Αν δείχνατε τον ίδιο ζήλο στα πολιτικά, μπορεί να είχατε και λίγο καλύτερες γειτονιές..."

Δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση, αλλα και οταν γινεται, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Παντα υπαρχει κατι που λειπει και το βλεπουν οι περισσοτεροι εκτος των φανατικων η κερδοσκοπων του καθε κομματος που κυβερναει αλλα δεν διορθωνεται.



" Διαβάζω για καταπάτηση ποδοσφαιρικής λογικής από την ΠΑΕ (tzoker), διαβάζω για ερασιτεχνικούς χειρισμούς (οι περισσότεροι), ο Gospi είναι έτοιμος να εκδώσει το Μανιφέστο Της Ασπρόμαυρης Ποδοσφαιρικής Μιζέριας, γενικά ένα κλίμα εδώ να πάμε όλοι να κρεμαστούμε, να ρίξουμε και την ομάδα Β εθνική όπως τη ρίχνουμε κάθε καλοκαίρι στο μπάσκετ και όλα καλά.

Χωρανε μια χαρα και τα δυο. Και καταπατηση λογικης απο τη Ιβαν και τον αγαπαμε, ετσι ειναι φταγμενη η ψυχη μας και τα περισσοτερα απο τα ψυχικα προβληματα που εχουμε ειναι οτι αυτο δεν μπορουμε να το χωνεψουμε. Αγαπαω αυτο που μισω και μισω αυτο που αγαπαω και ειναι παγκοσμιο φαινομενο.

Σας αξίζει Αλαφούζος να διώχνει Jovanovic που σχεδόν τους πήρε πρωτάθλημα και να φέρνει τον Ταβερνίμ, σας αξίζει Ηλιόπουλος να μιλάει σαν αμόρφωτος θαμώνας καφενείου 20 χρόνια, σας αξίζει Καρυπίδης να πουλάει σανό μέσω του ΙΕΚ Τσαλτίδης ενώ χρωστάει παντού, σας αξίζει μπασκετική αεχ με πεντακόσια εκατομμύρια μπαν.
Πρωτάθλημα πήρατε ρε στο ποδόσφαιρο και είστε μες στη γκρίνια και κατηγορείτε και κάνετε. Τα διαρκείας όμως 17.000, sold-out δεν κάνουμε πια και με Πανσερραϊκό ούτε 20.000!! Αλλά, "Ρώσε κάνε γήπεδο 41.926 θέσεων"."

Φανταζομαι οτι πολλοι απο μας που μενουμε αλλου η εξωτερικο, εχουμε παρει διαρκειας κατα καιρους αλλα μπαινει και το διλλημα το αν το παρω εγω θα το στερησω απο καποιον που θα γεμιζει το γηπεδο. Αλλά ναι ειμαστε καλομαθημενοι την τελευταια δεκαετια και αυτο κανει την στεναχωρια μας και το θυμο μας χειροτερο.

΄Θα γίνω Αποστόλης και θα πω

ΕΛΕΟΣ!!

Να φοράτε και μαύρα για το πένθος ρε άμα είναι.

"FLORENTINO PEREZ ΓΑΜΙΟΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Ο CAMAVINGA!! ΡΟΥΦΑ ΚΑΥΛΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ." θα γράφουν αντίστοιχοι ηττοπαθείς σε φόρουμ άλλης ομάδας."

Οταν χανεις εναν τετοιο στοχο που λες το φτανω, μπορω, δεν ειναι ηττοπαθεια αλλα ηττα. Ολοι ελπιζω, επανερχωμαστε μετα απο στραπατσα ο καθενας βεβαια με τον τροπο του και τον χρονο του. Και αμφιβαλλω οτι αυτο δεν γινεται σε καθε ομαδα, οσο μεγαλη η μικρη ειναι. Ολα αυτα ετσι γαι το διαλογο.
gika έγραψε:Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έχω κράξει, κρατιέμαι
Εικόνα
(Nobel Ειρήνης)
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Δημοσιεύσεις: 3903
Εγγραφή: Τετ 01 Φεβ 2017, 17:41

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγώ λέω να το δείτε λίγο αλλιώς και πιο χαλαρά μερικοί. Όχι για μένα η για το φόρουμ. Για σας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Hayate
Δημοσιεύσεις: 2233
Εγγραφή: Πέμ 31 Ιούλ 2014, 23:20

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Hayate »

H ομάδα θα κάνει μεταγραφικό φινις ανάλογο του περσινού...
Άβαταρ μέλους
tolis14
Δημοσιεύσεις: 1263
Εγγραφή: Τετ 13 Φεβ 2008, 11:00

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από tolis14 »

Το έχω γράψει στο παρελθόν, το ξαναγράφω τώρα. Ο νεοπλουτισμός, η αχαριστία και η αγνωμοσύνη είναι πολύ άσχημα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Και δυστυχώς όλο και πιο συχνά εμφανίζονται εδω μέσα. Άλλος ειρωνεύεται, άλλος απαξιώνει, άλλος συγκρίνει την ομαδα με άλλες, σαν παιδάκι πλούσιας οικογένειας που θέλει καλύτερα παιχνίδια από το διπλανό παιδάκι. Ο άλλος χθες έγραψε, μάλλον αναρωτήθηκε, "αυτό είναι το επίπεδό τους;" μιλώντας για τα στελέχη της ομάδας ΜΑΣ. Τα στελέχη που τον έβαλαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη τα τελευταία χρόνια, που μεγάλωσαν τόσο τον ΠΑΟΚ ώστε να μας φοβάται και να μας σέβεται όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Που μας έκαναν ξανά γνωστούς στην Ευρώπη. Ξεχνούν μάλλον που είμασταν πριν, με τα χτυπήματα συμπαθειας στην πλάτη και τις δηλώσεις για το πόσο όλοι συμπαθούν τον ΠΑΟΚ και τον θέλουν δυνατό. Που δίναμε τον Σαλπιγγίδη στον βάζελο και παίρναμε τον Τόργκελε δανεικό. Όμως θα έπρεπε να ξέρετε ότι όταν ειρωνεύεστε και απαξιώνετε τα στελέχη της ΠΑΕ, ουσιαστικά κάνετε το ίδιο στον Ιβαν, γιατί δικοί του υπάλληλοι είναι, αυτός τους έβαλε εκεί, αυτός έχει την ευθύνη. Το να εκφράζετε άποψη και να λέτε ότι δεν συμφωνείτε με κάποιες κινήσεις (ή την έλειψη αυτών) είναι προφανώς αποδεκτό και επιθυμητό σε ένα οπαδικό φόρουμ με πολλές φωνές και απόψεις. Κάποιοι όμως έχετε ξεφύγει. Το έχετε ξεφτυλίσει το θέμα κοινώς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και πάνω απ'όλα get a life.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25813
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Παντως μια ομαδα που μετραει πολυ τα οικονομικα της και καλα κανει ,δεν γινεται να μην κοιταει τους ελευθερους και υπαρχουν πραγματικα πολυ αξιολογες περιπτωσεις. Δεν υπαρχει το επιχειρημα της προετοιμασιας.Ειναι σαν να εχεις να διαλεξεις μεταξυ μιας mercedes και ενος fiat ,στην ιδια σχεδον τιμη, το πρωτο με 1 μηνα παραδοση,το 2ο ετοιμοπαραδοτο και να επιλεγεις αυτο.
Άβαταρ μέλους
ruthless
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: Κυρ 28 Ιούλ 2024, 20:31

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ruthless »

joshua έγραψε:Παντως μια ομαδα που μετραει πολυ τα οικονομικα της και καλα κανει ,δεν γινεται να μην κοιταει τους ελευθερους και υπαρχουν πραγματικα πολυ αξιολογες περιπτωσεις. Δεν υπαρχει το επιχειρημα της προετοιμασιας.Ειναι σαν να εχεις να διαλεξεις μεταξυ μιας mercedes και ενος fiat ,στην ιδια σχεδον τιμη, το πρωτο με 1 μηνα παραδοση,το 2ο ετοιμοπαραδοτο και να επιλεγεις αυτο.
Πάνω Κάτω έτσι είναι που λες η ομάδα απλώς κοιτάει να μην κάνει λάθη παρελθόντος και μην βγει εκτός Financial FP, να παίρνει παίχτες να δίνει συμβόλαια αβέρτα κουβέρτα να χαίρεστε μερικοί εδώ, και πολύ καλά κάνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18987
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε:Ε ναι δεν γινονται μεταγραφες και αρχισε η μουρμουρα για τον Λουτσεσκου που δεν πρωωθει νεους. Κασετα νουμερο 72. Αλλα οταν βγαινουν αρθρα πως ο Μιχαιλιδης θα παρει παραπανω συμμετοχες τωρα που φευγει ο Κουλιε «δεν κανει ο Μιχα». Βγαλε ακρη
Εν τω μεταξύ τον Λουτσέσκου τον σκυλοβρίζανε και εδώ μέσα πριν έναν χρόνο πάνω κάτω, επειδή είχε φερθεί άθλια στον Μιχαηλίδη και προσπάθησε να τον τελειώσει ψυχολογικά σε συνέντευξή του ενώ ο Γιάννης θεωρείτο τότε παικτάρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 21 Αύγ 2024, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7757
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο παπατζής στο twitter δίνει γρίφο για αυτόν:

https://www.transfermarkt.com/jordan-to ... ler/227110
San4
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: Παρ 01 Μαρ 2024, 01:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από San4 »

Αληθοφανής περίπτωση φαινεται χωρις να εχω καμια εικόνα για τον παιχτη.
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2195
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από van rooy »

Αν η ομάδα περνούσε την Μάλμε και ετοιμαζόμασταν για τους 2 τελευταίους αγώνες για την είσοδο μας στο τσ λ η γκρίνια θα ήταν η ίδια? Μάλλον όχι. Κάθε αποκλεισμός φέρνει αναταράξεις.

Μόνο το σίριαλ Μειτέ να σκεφτείς είναι λογική η γκρίνια, μια υπόθεση που κρατάει 3 μήνες και δεν υπάρχει αληθινή ενημέρωση. Έχουμε διαβάσει τόσα και τόσα.

Σημαντικότατος παίκτης που μας έλειψε στα προκριματικά , αν είχε έρθει άλλος ίσως η μουρμούρα να ήταν πιο ήπια.

Κάθε ομάδα κάνει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, επιλέγει ποιους θα πουλήσει και ποιους δεν θα πουλήσει , ποιους μπορεί να κρατήσει και ποιούς όχι. Μια διαδικασία πολύ δύσκολη ειδικά για ομάδες που προέρχονται απο ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως το δικό μας.

Η διοίκηση κατάφερε να πείσει τον κωνσταντέλια να παραμείνει ( προς το παρόν στην ομάδα) καθώς η μεταγραφική περιόδος δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο προπονητής παραδίδει τα συμπεράσματα του για την ομάδα και τις ανάγκες που έχει.

Εμείς δεν έχουμε απολύτως κανένα ουσιαστικό δεδομένο στα χέρια μας οπότε κριτήριο και κρίση για ότι συμβαίνει προκύπτει μέσα απο τα δημοσιεύματα και την προσωπική μας ποδοσφαιρική λογική.

Αν παρακάμψουμε τα ουσιαστικά δεδομένα και σταθούμε μόνο στις προσθαφαιρέσεις τότε η κοινή λογική λέει ότι έχοντας φύγει 2 στόπερ έφεραν Θυμιάνη οπότε αριθμητικά χρειάζεσαι άλλο έναν τουλάχιστον.

Έφυγε ο ζίφκο έφεραν τσιφτση

Έφυγαν 2 χαφ (Μειτέ και αντώνιο) και ήρθε μόνο ο καμαρά .

Η ομάδα αποφάσισε την αλλαγή στα φορ ....και έφερε 2.

Ήρθε και ο σορε ως πασπαρτού μπροστά...

Οπότε μόνο αριθμητικά είμαστε μειον 2 , αν σκεφτούμε όμως τις ανάγκες της ομάδας έχοντας ως οδηγό την περσινή σεζόν οι 2 δεν φτάνουν χρειαζόμαστε 2 χαφ ακόμα και 2 στόπερ .

Η περσινή σεζόν και τα φετινά προκριματικά μας έδειξαν ότι υπάρχει θέμα στα ακραία μπακ, ο μπάμπα έχει σκάσει και δεν έχει και ανταγωνισμό. Δεξιά η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη καθώς όλοι δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο το οποίο όμως φαίνεται ότι δεν επαρκεί.

Εφόσον ο Όττο έκανε καριέρα παίζοντας ως αριστερό μπακ καλό θα ήταν λογίζεται ως τέτοιος και να αποκτηθεί τουλάχιστον ένα δεξί μπακ.

Μπορεί στο τέλος να έχουμε καλύτερη ομάδα απο πέρσι βάσει ονομάτων και πληρότητας όμως δυστυχώς οι καλοκαιρινοί προκριματικοί πήγαν περίπατο έστω και άδοξα λόγω τύχης και ρέντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο για την Μάλμε.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ------>ΓΚΡΙΝΙΑ.

υγ. Ανακοινώστε παίκτες πριν τα ματς με την σαμροκ να επανέλθει ο ενθουσιασμός σε μας και στον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Δημοσιεύσεις: 3388
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ποσταρα σήμερα στο φορουμ των Μπενφικιστας, γράφοντας ότι πρέπει να δοθεί τζάμπα για να γλυτωσει η Μπενφικα το συμβόλαιο . Ωσάν δούρειος ίππος , θα κερδίσω αυτή τη μάχη . ΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz
Δημοσιεύσεις: 867
Εγγραφή: Τρί 30 Μάιος 2023, 12:38

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

O Νιγηριανός της Γάνδης είναι αριστερό στόπερ στο 3-5-2 που έπαιζε η βελγική ομαδα. Είμαι υπερβολικός δηλαδή εγώ που θέλω κάτι πιο εκλεκτό για αντί Κουλιερακη?

12 εκατομμύρια στο χέρι και άμεσα πήρε η ομάδα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”