Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Δίνεις την μάχη σου και εσύ ρε Σουριναμεζε...
Κάνε υπομονή... θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα έρθει το βουνό
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

1.4 δεν βρήκε συμβόλαιο πουθενά πάντως ο Βιεϊρα των φτωχών...
Αν έβρισκε θα ήταν ήδη εκεί!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

nunies4 έγραψε:Δίνεις την μάχη σου και εσύ ρε Σουριναμεζε...
Κάνε υπομονή... θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα έρθει το βουνό
Άσε κοντευώ να αλλάξω και το username σε Ιβοριανός :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Ο Τοσκίτσης πριν λίγο ανάρτησε ότι το αριστερό μπακ ο Γκόμεζ θα έρθει με αγορά και όχι δανεικός. Άρα άκυρο το σενάριο με τους δανεικούς από τους έγκυρους αρδ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Ο λουτσεσκου είναι οκ με Μισιτς απλώς ο παίκτης ζητάει τρελά λεφτά στο συμβόλαιο ή για να το θέσω σωστότερα λεφτά που δεν αξίζει με βάση το ιστορικό του και αυτά που παίρνει στη Ντιναμο

Δε μιλάμε για λεφτά που δε μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ

Και γω δε θα τα έδινα για το συγκεκριμένο ή σε ανάλογη περίπτωση
αρα δεν θελει σαν τρελος να ξαναρθει στον ΠΑΟΚ, γιατι αν ηθελε θα ζητουσε λογικα ποσα
Αν θέλει "σαν τρελός" τότε πώς θα ζητήσει λογικά ποσά; Οξύμωρο είναι! :mrgreen:
DaVinci έγραψε:Εντωμεταξύ τις τελευταίες μέρες οι δημοσιογράφο συγκαλύπτουν την διοικηση και τα ρίχνουν όλα στον προπονητή. Ο Ρασβαν ο κολλημένος, δεν τα βρίσκει με την διοίκηση, του προτείνονται παίκτες αλλά αυτός θέλει το δικό του, εξ αιτίας του καθυστερεί ο προγραμματισμός κλπ.
Οι άνθρωποι μαθαίνουν ένα όνομα και λένε "κοντά σε Τάδιτς ο ΠΑΟΚ!". Μετά αρχίζουν τα 5 άρθρα/ημέρα για τον Τάδιτς, δεν κουνιέται φύλλο για 2-3 μέρες, ξενερώνει ο κόσμος και ύστερα μιλάνε για τον Δείνοβιτς.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούν όνομα, η μόνη κίνηση που μπορεί να έγινε, είναι να στείλαμε καναδυό e-mail στην ομάδα του και τίποτα περισσότερο. Απλά για να γεμίσουν παραγράφους, ΠΡΕΠΕΙ κάτι να γράψουν. Να δικαιολογείται ο μισθός.

Έπεσε μπροστά μου διαφήμιση για ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Είδα τα ονόματα που διδάσκουν. Κόντεψα να βάλω τα κλάματα και να σπάσω την οθόνη.
Βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρουν πως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ πλέον χρησιμοποιούν ΑΙ για να γράφει άρθρα. Αντ'αυτού, παλεύουν να γράψουν άρθρο 4 παραγράφων (2-5 σειρές κάθε παράγραφος) χωρίς να λένε τίποτα.

Αυτοί θα μείνουν από δουλειά στα 45 και θα κάνουν μιζεροεκπομπές στα ράδια.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Τραγικός όποιος πρότεινε στα σοβαρά Μπακαγιόκο για το σημερινό ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου...κάτι αντίστοιχο που μπορώ να σκεφτώ είναι η απίθανη επιλογή Κάργα πριν 2 χρόνια...εννοώ δηλ να φέρνεις παίκτη για βασικό που είναι σε μια άλφα ηλικία και είναι ολοφάνερο ότι δεν κάνει ούτε για το επίπεδο της ομάδας ούτε και από πλευράς χαρακτηριστικών...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι κάνετε μωρέ;;; Φέρτε ένα χάφ!!! (το γνωστό).
Ξύπνησα πρωί πρωί είδα το 20/8 άρχισα να ιδρώνω και μου βγήκε ο Νίκος Κούρκουλος από μέσα μου
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Στα δικά μου άμπαλα μάτια, δε μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός να εξαρτάται ανάλογα σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είσαι. Δε δείχνει πλάνο αυτό. Ότι κάτσει δείχνει. Και στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα είναι στην Ευρώπη. Να στρώσουν τον κώλο τους και να φέρουν τα εργαλεία που χρειάζεται ο προπονητής. Αλίμονο αν κάθε φορά πρέπει να επεμβαίνει ο Ιβάν. Έχουμε 13 μέρες ακόμα. Άιντε καμάρια μου. Άιντε. Δεν είναι καιρός για λόξες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

:shock: :shock: κατι θα περιμενουν δε μπορει
φερτε ρε χαφ...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Athens έγραψε::shock: :shock: κατι θα περιμενουν δε μπορει
φερτε ρε χαφ...
Περίμενε μέχρι το σ/κ αφου είσαι τόσο αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εδω που φτασαμε, στις 20/8, προτιμω να ερθει χαφ τελευταια στιγμη. Μπορει να προκυψει μια καλυτερη περιπτωση απο οσες συζητησαμε. Τα ιδια και για στοπερ. Πιο πολυ για να ειμαι ειλικρινης με απασχολει να φυγουν καποιοι παικτες που φαινεται να μην εχουν βρει θεση στο ροστερ μας (πχ Σαματα, Εκονγκ, Ραφα Σοαρες?, Τσιγγαρας?).
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Τελευταία στιγμή όμως μπορεί και να στραβωσει η φάση και να μην έρθει κανείς. Το έχουμε ξαναδεί το έργο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

black_star_ninja έγραψε:Εδω που φτασαμε, στις 20/8, προτιμω να ερθει χαφ τελευταια στιγμη. Μπορει να προκυψει μια καλυτερη περιπτωση απο οσες συζητησαμε. Τα ιδια και για στοπερ. Πιο πολυ για να ειμαι ειλικρινης με απασχολει να φυγουν καποιοι παικτες που φαινεται να μην εχουν βρει θεση στο ροστερ μας (πχ Σαματα, Εκονγκ, Ραφα Σοαρες?, Τσιγγαρας?).
Ο Τσιγγάρα δεν φευγεί μην το λέτε και το ξανα λέτε θελουμε από τα σπλάχνα της ομάδος μιας δεν έχουμε τον Λυρατζη που θελουμε να τον δώσουμε δανεικό να πάρει παιχνίδια, η τον Τσαούση. 2 αν έρθουν και φύγουν Ekong-Samatta-R.Soares ο Πορτογάλος παίζει 50-50 αν φύγει είμαστε comple, δεν βλέπω να παίρνουμε άλλο Ελληνα παίχτη+/
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σουριναμέζος έγραψε:@Γερασίμου

Ποιά πτωτική πορεία? Με εξαίρεση την σεζόν που πήγε στην Μπενφίκα και δεν μπόρεσε να βρει σημαντικό ρόλο, όλες τις άλλες σεζόν είχε 30+ συμμετοχές στο Καμπιονάτο βασικούρα :

Συμμετοχές και λεπτά ανά σεζόν (όλες οι διοργανώσεις)

2018-19 : 38 συμμετοχές - 2874 λεπτά στην Τορίνο
2019-20 : 40 συμμετοχές - 2740 λεπτά στην Τορίνο
2020-21 : 37 συμμετοχές - 2067 λεπτά σε Τορίνο και Μίλαν (πήγε Γενάρη)
2021-22 : 27 συμμετοχές - 1354 λεπτά στην Μπενφίκα
2022-23 : 35 συμμετοχές - 2760 λεπτά στην Κρεμονέσε
2023-24 : 42 συμμετοχές - 2967 λεπτά στον ΠΑΟΚ

Αντίστοιχα η (πτωτική) πορεία του Μπακαγιόκο :

2018-19 : 42 συμμετοχές - 3274 λεπτά στην Μίλαν
2019-20 : 23 συμμετοχές - 1899 λεπτά στην Μονακό
2020-21 : 44 συμμετοχές - 2660 λεπτά στην Νάπολι
2021-22 : 18 συμμετοχές - 608 λεπτά στην Μίλαν
2022-23 : 3 συμμετοχές - 39 λεπτά στην Μίλαν
2023-24 : 21 συμμετοχές - 1357 λεπτά στην Λοριάντ
Αν από ότι βλέπω τις τελευταίες 6 αγωνιστικές σεζόν, πλην μιας στην Μπενφίκα και της τελευταίας, ο Μεϊτέ ήταν σε σαφώς μικρότερες ομάδες σε σύγκριση με τον Μπακαγιόκο (Μίλαν χ3, Νάπολι, Μονακό ο τελευταίος, έναντι Τορίνο, Κρεμονέζε, άρα μικρότερος ο ανταγωνισμός), το δέχομαι και σ' ευχαριστώ. Επιπλέον, αν δεν κάνει στον Λουτσέσκου, είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστώ. Αλλά και με αυτά που έκανε ο Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ και με τα λεγόμενα σε συνέντευξή του-τύπου έχω επαφές με Αγγλία, Ιταλία και Σ. Αραβία, αλλά το 1,8 που ζητάει δεν το βρήκε ούτε και 'κει, με έχουν κάνει αρνητικό απέναντί του παρά την προσφορά του στην χρονιά. Αν έχει συμφωνήσει στα 1,3 δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται και αν εμμένει στα 1,8 δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε ήδη κλείσει κάποιον άλλον.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Τα άρθρα των ΑΡΔ πάντως είναι όλα μνημεία, τον Ιούνιο γράφουν ότι ποιοτικοί παίχτες δεν έρχονται τέτοια εποχή στην Ελλάδα, και τώρα γράφουν ότι τέτοια εποχή δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”