Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Ειναι σχεδον απιστευτο που σε ολες αυτες τις συζητησεις για τις καθυστερησεις των μεταγραφων δεν λαμβάνεται ποτε υποψη οτι προπονητη εχουμε τον Λουτσεσκου.

Ο ανθρωπος ειναι "ολιγαρκης", θελει να βγαζει απο την μυγα ξυγκι (με την καλη εννοια, την εννοια της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες των παιχτων του), ενω αρκειται στο υλικο που εχει διαθέσιμο. Ειναι φανερο, εδω και χρονια.

Μοναδικη εξαιρεση η περίπτωση Μειτε. Αν ο Μειτε βρισκοταν στην ομαδα ηδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Λουτσος θα ηταν πληρως ικανοποιημενος απο το ροστερ.

Τι σημαινει αυτο; Οτι του δινουν παιχτες και εκεινος λεει οχι; Προφανως και οχι. Απλως, ειναι πολυ πιθανο να τα εχουνε βρει με τη διοικηση σε φαση: Δεν βιαζομαι, το υπαρχον ροστερ μου αρκει για να δουλέψω αυτα που εχω στο μυαλο μου για την ωρα, ας εξαντλησουμε τα χρονικα περιθώρια ωστε να παρουμε τους καταλληλοτερους παιχτες εστω και στην τελευταία μερα των μεταγραφων, απο το να κινηθούμε βιαστικά, να πληρώσουμε υπεραξιες κλπ κλπ.

Μπορει να πεφτω σε καποιον βαθμο εξω ως προς τα παραπανω, αλλα αρνουμαι να πιστεψω οτι ο προπονητής μιας ομαδας ειναι παντελώς παθητικος οσον αφορα τον μεταγραφικο σχεδιασμο ή οτι εκεινος πιεζει και η διοικηση των γραφει στα παλια της τα παπουτσια.
Δεν ισχυουν αυτα. Πχ Μπρεθγουειτ πχ Μισιτς πχ Μειτε πχ μεσοεπιθετικος απο περσι τον σεπτεμβρη. Ολα αυτα τα ζητησε δημοσια ο Λουτσε
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

10,3 εκατομμύρια ευρώ τα άμεσα έσοδα από το Europa, έναντι 5,9 από το Conference. Αλλά νομίζω ότι είναι λάθος το να περιμένουμε το πού θα βρεθούμε στο τέλος Αυγούστου για να αποφασίσουμε για μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Λοιπόν. Ο κουλιερακης είναι ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο εκονγκ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τους Άραβες. Άρα όσο είναι ακόμα στο ροστερ, πρακτικά και θεωρητικά, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι προς τα έξω από την ΠΑΕ. Σημείωση. Στην ομάδα περιμένουν να δουν που τελικά θα παιξει. Ευροπα ή Κόνφερενς. Από αυτο θα εξαρτηθεί η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

29 Αυγουστου ειναι ο δευτερος αγωνας και 4 Σεπτεμβριου δηλωνουμε λιστα.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Εντωμεταξύ τις τελευταίες μέρες οι δημοσιογράφο συγκαλύπτουν την διοικηση και τα ρίχνουν όλα στον προπονητή. Ο Ρασβαν ο κολλημένος, δεν τα βρίσκει με την διοίκηση, του προτείνονται παίκτες αλλά αυτός θέλει το δικό του, εξ αιτίας του καθυστερεί ο προγραμματισμός κλπ.

Στην περίπτωση του Μεϊτέ δηλαδή φταίει ο προπονητής; Για μια στιγμή ρε παιδιά. Αν δεν σου φέρνουν τον παίκτη που θες, και σου προτείνουν τον παλαίμαχο πρώην ποδοσφαιριστή Μπακαγιοκο στη θέση του, φταίει ο Ρασβαν που αρνείται και επιμένει στο κοτσίδα; Να είχε ακουστεί ο Έζε του γαυρου πχ θα σου έλεγα εντάξει, όντως κόλλησε το μυαλό του. Οι περισσότεροι που ακούστηκαν είναι κατώτεροι του Μεϊτέ όμως. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

gika έγραψε:
DaVinci έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται ο βαζελος του Αλαφούζου που ενδεχομένως θα μείνει τελείως εκτός Ευρώπης, να δίνει 5 εκ.για Ίνγκασον, 7 εκ. για Τετέ, συμβόλαιο 1,5+ στον Μαξ, και τώρα να ετοιμάζεται για αλλα 7 εκ. για Πελίστρι;

Και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να κυνηγάει Τσ.Λ, να κάνει κινήσεις με το σταγονόμετρο, να παζαρεύει μέχρι το τελευταίο σεντς και τώρα ενώ πουλάει παίκτη 12 εκ.να διαβάζουμε για δανεικούς και παίκτες από β ομάδες;

Μην μου πείτε τώρα την γνωστή καραμέλα γίνε βαζελος κλπ. Συζήτηση κάνουμε και νομίζω όλοι ήμαστε αρκετά μπερδεμένοι με την κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Ούτε ζηλεύω τον βαζελο, ούτε ζηλεύω τον κάθε Πελιστρι. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κάνει τέτοιες οικονομικές υπερβάσεις ομάδα που την άλλη βδομάδα μπορεί να είναι εκτός Κόνφερενς, και στον ΠΑΟΚ που θα συμμετέχει σίγουρα σε κάποιο όμιλο φετος υπαρχει κλίμα κατάθλιψης.
Κανείς δεν ξέρει και πιθανότατα θα το απαντήσει η ιστορία.

Με τον ΠΑΟΚ ξέρουμε την κατάσταση: βγάζουμε Χ, ξοδεύουμε Χ+Υ, με το σταγονόμετρο, να είμαστε έως εκεί που φτάνει το πάπλωμα, και όταν το θελήσει ο Ιβάν να γίνει και το κάτι παραπάνω σαν κερασάκι.

Ο βάζελος είναι σαν το γκομενάκι που δούλευε για 800 ευρώ, παραιτήθηκε από την δουλειά του και ξεκίνησε να πηγαίνει σε 5στερα ξενοδοχεία και να κάνει διακοπές 10 μήνες τον χρόνο. Βρήκε σουγκαρ μαμα/νταντι? Ξεφτυλίζει τις πιστωτικές? Κάνει άλλες δουλειές; Εϊναι απλά παραπλανητικά τα στορι του στο ίνστα; Κανείς δεν ξέρει.

Θα φανεί όταν θα ξεφουσκώσει όλο αυτό.

Χίλες φορές το σταγονόμετρο παρά αυτό που κάνει ο βάζελος. Χίλες φορές Τσιγγάρα από Πελίστρι.

Μπορεί και απλά το γκομενακι να βάζει τα λεφτά που ήδη έχει γιατί δεν το λες και φτωχό, ελπίζοντας να τα πάρει πίσω από την Ευρώπη.
Κατά κανόνα έτσι κάνουν, πρώτα βάζουν και μετά περιμένουν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Την ίδια ηλικία έχουν Μπακαγιόκο και Μεϊτέ, γιατί παλαίμαχος ο πρώτος; Αλλού είναι το θέμα, οι οικονομικές απαιτήσεις του Μεϊτέ και το σπάσιμο που θεωρεί ο Σαββίδης ότι του έκανε το βουνό.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν υπάρχει προπονητής που να μην πάει με την δοκιμασμένη λύση και να δεχτεί Μπακαγιόκους. Αν κάπου φταίει για κάτι ο Λουτσέσκου αυτό είναι η κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά την προετοιμασία. Εδώ φυσικά φταίνε και οι παίκτες αν δεν ακολούθησαν, αφομοίωσαν τις εντολές των προπονητών ή ήταν αλλού για αλλού σε θέματα συγκέντρωσης.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Αν δεν υπήρχε το παράδειγμα ΟΛΩΝ των υπόλοιπων, θα έλεγα ότι κάτι πολύ μυστήριο συμβαίνει στην ομάδα μας.

Ωστόσο αν δείτε:
  • Γαύρος με παρακαταθήκη Ευρωπαϊκό τρόπαιο, ακόμα και τώρα παλεύει να βρει φόρμουλες για να φέρει πίσω ένα κάρο παίκτες (Κάρμο, Όρτα, Ποντένσε), ενώ του έφυγε και ο Φορτούνης

Νούμια πούλησαν νωρίς νωρίς Πόνσε, άφησαν Φαν Φέρτ και έχουν μείνει με ένα φορ και ψάχνουν ακόμα

Ζέλος αντικειμενικά έχει κάνει δυνατές κινήσεις (Ίγκανσον, Τέτε, Μαξίμοβιτς, Μαξ), ωστόσο είναι και αυτός που ήθελε τις περισσότες κινήσεις από όλους και ακόμα ψάχνεται σε διάφορες θέσεις και σίγουρα θα πάρει 3-4 παίκτες ακόμα γι βασικούς.
Κοινώς, για να συμβαίνει το ίδιο με όλες τις ομάδες, δε μπορεί όλοι να είναι ανύπαρκτοι και άχρηστοι, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, για το γεγονός ότι τα ρόστερ ενώ πάμε για Σεπτέμβρη και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ήδη, είναι λειψά και αναμένονται πολλές προσθαφαιρέσεις.

Θεωρώ ότι είναι συνδυασμός ότι το πρωτάθλημά μας δεν είναι καθόλου ελκυστικός προορισμός και του ότι σχεδόν κανένας στην Ελλάδα δε μπορεί να πληρώνει υπεραξίες για να μπορέσει να ψήσει παίκτες, όπως κάνουν Άραβες πχ κλπ.

Βέβαια όλο αυτό δημιουργεί τεράστιο θέμα, καθώς αφενός οι προετοιμασίες πρακτικά είναι σα να μη γίνονται, αφού το ρόστερ αλλάζει μετά άρδην, αφετέρου αν αρχές Σεπτέμβρη σου ενσωματώνονται 3-4 παίκτες για βασικοί πχ, η λογική λέει καλό Νοέμβρη για το μοντάρισμα της ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους στόχους σου μέχρι τότε.

Βέβαια στον Π.Α.Ο.Κ. ενδεχομένως είμαστε λίγο χειρότεροι, καθώς καταφέραμε τέλος καλοκαιριού να χρειαζόμαστε περισσότερες κινήσεις, απ' ότι στην αρχή και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση να το πω, να υπάρχει γενικά κάτι, για να καλυφθούν.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nkoss έγραψε:Ο Μειτέ λέει ότι θέλει να παίρνει 1,8.
Ο ΠΑΟΚ λέει εγώ δίνω μέχρι 1,5. Όχι γιατί δεν έχω άλλα γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους "σταρ" της ομάδας.
Ο Μειτέ απαντάει οκ. Περιμένετε αν θελετε , κι αν δε βρω καλύτερη προσφορά θα έρθω στον ΠΑΟΚ.
Το ερώτημα είναι γιατί να έρθει σε μας όταν έχει εξασφαλισμένο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Μπενφίκα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ρε παλικάρια εδώ έρχεται κουράσει ειλικρινά δεν είμαι Operator η Moderator εννοώ πως ο Lucesku έχει κόντρα με τον Ivan |(διοίκηση|) γενικά έχω ξαναγράψει πως πήραμε 7 μεταγραφές και εσείς κολλάτε επειδή δεν ήρθε ο Meite όπως έγραψα το 4-2-3-1 που παίζει ο Lucesku η ομάδα το παίζει καλά αλλά θέλει 1-2 μαξιμουμ μεταγραφές ακόμα σαν Πρωταθλητες να περάσουμε Ευρώπη και μην κρέμεστε γενικα επειδή δεν περάσαμε την Μάλμε στα προκρ. για το CL ; έδωσα παράδειγμα ο gayροs 47 πρωταθλήματα πόσες φορές μπήκε CL; δεν μου απάντησε κανένας. Η ομάδα και έτσι πήρε πρωτάθλημα αήττητο το 2019 και το 2024 με αυτούς που έχουμε.. άλλο το χαβαλε άλλο το να μπαινει κάποιος χρήστης να διαβάζει και να διαβάζει να ενημερωθει λογο υποχρεώσεων και άλλο να διαβάζει τα ιδια και τα ιδια για ο Λουτσεσκου τα έχει με την διοίκηση και μεταγραφές γιοκ. Πήραμε είπα παραπανω 7 παίχτες. Ας έρθει οποιον φέρουμε κέρδος παραπάνω είναι Πρωταθλητές ειμαστε και θα ειμαστε 90% ασχετος με μεταγραφες του Ρουλη Χαρτινου Αετου αφραγκούζου και gayρου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

giliopoulos έγραψε:
black death έγραψε:Το ενδεχομενο να μην παρουν και χαφ και σεντερ μπακ εχει αρχισει να φανταζει τρομακτικα πιθανο. :nairepaok:
Το ειχα γραψει και λιδορηθηκα
Εναν σεντερ μπακ και ισως με λιγες πιθανοτητες χαφ
Κατι 4 παικτες που λενε δεν υπαρχουν
Αστειοτητες...
2 στόπερ, 1 χαφ και ένας ακραίος μπακ είναι οι σίγουρες προσθήκες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε:Δεν υπάρχει προπονητής που να μην πάει με την δοκιμασμένη λύση και να δεχτεί Μπακαγιόκους. Αν κάπου φταίει για κάτι ο Λουτσέσκου αυτό είναι η κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά την προετοιμασία. Εδώ φυσικά φταίνε και οι παίκτες αν δεν ακολούθησαν, αφομοίωσαν τις εντολές των προπονητών ή ήταν αλλού για αλλού σε θέματα συγκέντρωσης.
Τι εννοείς "φταίει"; Το έχει πει σε δεκάδες συνεντεύξεις του. Ποτέ δεν ετοιμάζει τις ομάδες του για τα προκριματικά. Προετοιμάζει τις ομάδες του μακροπρόθεσμα για όλη την σεζόν. Για αυτό και δεν έχουν φρεσκάδα Αύγουστο μήνα.
Είναι γνωστό, με αυτό πορευόμαστε και συγνώμη κιόλας αλλά με αυτό δικαιώνεται τόσα χρόνια.
Ον τοπίκ.....τον Μειτεεεεεεεεεεεεεεεε. Έχουμε αρχίσει να τα παίζουμε
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Darkm4n έγραψε:Πρωταθλητές ειμαστε και θα ειμαστε 90% ασχετος με μεταγραφες του Ρουλη Χαρτινου Αετου αφραγκούζου και gayρου.
Ακριβώς ο καταστροφικός τρόπος που λειτουργούσε η ΑΕΚ πέρυσι. Δεν τους βλέπουμε, ας φέρουν οι άλλοι όποιον θέλουν. Καλά πήγε αυτό.

Η γκρίνια και η αγωνία που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ είναι ΣΑΦΩΣ προτιμότερες από κάποιου είδους εφησυχασμό ή βεβαιότητας για επιτυχία. Τουλάχιστον αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος δεν θα αυτογελοιοποιούμαστε ισχυριζόμενοι ότι χάσαμε κάτι εκ των προτέρων δικό μας, λες και οι άλλες ομάδες δεν παίζουν.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Darkm4n έγραψε:Ρε παλικάρια εδώ έρχεται κουράσει ειλικρινά δεν είμαι Operator η Moderator εννοώ πως ο Lucesku έχει κόντρα με τον Ivan |(διοίκηση|) γενικά έχω ξαναγράψει πως πήραμε 7 μεταγραφές και εσείς κολλάτε επειδή δεν ήρθε ο Meite όπως έγραψα το 4-2-3-1 που παίζει ο Lucesku η ομάδα το παίζει καλά αλλά θέλει 1-2 μαξιμουμ μεταγραφές ακόμα σαν Πρωταθλητες να περάσουμε Ευρώπη και μην κρέμεστε γενικα επειδή δεν περάσαμε την Μάλμε στα προκρ. για το CL ; έδωσα παράδειγμα ο gayροs 47 πρωταθλήματα πόσες φορές μπήκε CL; δεν μου απάντησε κανένας. Η ομάδα και έτσι πήρε πρωτάθλημα αήττητο το 2019 και το 2024 με αυτούς που έχουμε.. άλλο το χαβαλε άλλο το να μπαινει κάποιος χρήστης να διαβάζει και να διαβάζει να ενημερωθει λογο υποχρεώσεων και άλλο να διαβάζει τα ιδια και τα ιδια για ο Λουτσεσκου τα έχει με την διοίκηση και μεταγραφές γιοκ. Πήραμε είπα παραπανω 7 παίχτες. Ας έρθει οποιον φέρουμε κέρδος παραπάνω είναι Πρωταθλητές ειμαστε και θα ειμαστε 90% ασχετος με μεταγραφες του Ρουλη Χαρτινου Αετου αφραγκούζου και gayρου.
Συγγνώμη κιόλας αλλά ρουλης και πρωτάθλημα δεν πάνε στην ίδια πρόταση :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προς ανακουφιση πολλων ο Κουρμπελης πηγε Σαουδικη Αραβια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”