Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Βασικό δεξί στόπερ και Κεντζιορα πάλι δοκιμή στην θέση για την οποία ήρθε. Δεν κακό δεν κακό.... 

Ρε μαγκες καποιο νεο βγαινει; Εχουμε καποια σοβαρη πηγη; Εχει αρχισει να γινεται τρομακτικη αυτη η ησυχια. Η ομαδα εχει τρομακτικη αναγκη κομβικους παικτες. Πως γινεται να μην μαθαινουμε ΤΙΠΟΤΑ
Διοτι φιλε Andrew αν εγω ήμουν στελεχος σε επιχειρηση και ειχα προσωπικη γνωριμια και φιλια με τον ιδιοκτητη της επιχειρησης, σ αυτον θα απευθυνομουν αν ενιωθα πως υπαρχει ασυνεννοησια δικη μου με αλλα στελεχη της επιχειρησης ή αν θεωρουσα πως καποιο αλλο τμημα παρεμβάλλεται στην λειτουργια μου και μου δημιουργούσε προβλημα. Βεβαια δεν ξερω τι θα εκανα αν αυτος που μου δημιουργουσε το προβλημα ή με τον οποιο δεν εβγαζα συνεννοηση ηταν ο γιος του αφεντικου και οι συνεργατες του. Αλλα και παλι δεν θα εβγαινα στα καναλια να γκρινιαζω δημοσια. Θα εβρισκα μια λυση εσωτερικα. Ή θα το ελυνα ή θα αποχωρουσα. Δεν θα δημοσιοποιουσα σε καθε δυνατη ευκαιρια την δυσαρεσκεια μ ή τον εκνευρισμο μουAndrew R έγραψε:Γιατί φίλε gospi πας από τον ιβαν στον λουτσεσκου; Ανάμεσα τους παρεμβάλλεται μια ολόκληρη διοικητική ομάδα. Ο ιβαν δεν ασκεί μικρό μάνατζμεντ στον ΠΑΟΚ μας αλλά ηγεσία . Πχ μάθαμε φέτος ότι ο λουτσεσκου ήταν αντιθέτως στον δανεισμό του Τζιμα. Το είπε στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος της προετοιμασίας , εδώ σύσσωμο το φόρουμ έλεγε ότι τίποτα δεν γίνεται αν δεν το θέλει ο Ρουμάνος . Τεράστιο ψέμα! Για να μην πάμε πιο πίσω μόνο πέρσι οι ομάδα έφερε Μάρκος αντονιο , εκονγκ , σαματά , αλλά κι τον Ότο τα Χριστούγεννα με σχεδόν μηδενική προσφορά και πολύ υψηλά συμβόλαια . Ποιος χρεώθηκε τις αποτυχημένες μεταγραφές ;;;; Η απάντηση είναι απλή , ο ΚΑΝΕΝΑΣ ! Ίσα ίσα που ο προπονητής μόνος του ουσιαστικά μετέτρεψε έναν παίκτη που αγοράστηκε για δεξί μπακ σε κεντρικό αμυντικό κι μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Υπάρχει κι κατι αλλο στην υπόθεση Μειτε που μου έκανε τεράστια εντύπωση . Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η περίπτωση επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ομάδα κι τον Γάλλο υπάρχει μια ενορχηστρωμένη δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του παίκτη που πραγματικά ξενίζει ακόμα κι ένα ουδέτερο οπαδό.Gospi έγραψε:Ακρως ευλογος ο προβληματισμος. Το επισης παραδοξο ειναι πως υφισταται ασυνεννοησία ή δυσαρεσκεια για τις μεταγραφες απο τη στιγμη π αποδεδειγμενα ο Ραζβαν με τον Ιβαν εχουν εξαιρετικη σχεση και αμεση προσωπικη επικοινωνια. Στην ταινια για το πρωταθλημα (το πιο μαγκικο πρωτάθλημα) ο Λουτσεσκου μας ειπε πως περσι στην προετοιμασια ηταν απελπισμενος με την κατασταση γ αυτο εκανε εκεινες τις δηλωσεις κλπ. Παλι φετος τον ειδαμε να δηλωνει σε κάθε ευκαιρια πως ο Μειτε ειναι ο μονος π θελει. Γιατι δεν πηρε ενα τηλ τον Ιβαν να του το πει? Τι φαση? Τι ειδους σχεση ειναι αυτη?navigator11 έγραψε:Ειλικρινά, διαβάζω πως ο Λουτσέσκου έχει κερδίσει το δικαίωμα να έχει το πάνω χέρι στην όποια κουβέντα για το αγωνιστικό και δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Εφόσον ο ... κλεισμένος Μεϊτέ δε φαίνεται να κλείνει, δεν μπορώ ούτε καν εικασία να κάνω για την αιτία αυτού, θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεται ο προπονητής να κάνει ως προς το θέμα του χαφ, που χρειάζεται εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα η ομάδα. Αν τελικά δεν κλείσει αίσια αυτή η υπόθεση, δε θα πάρουμε εκεί παίχτη καθόλου, ας πούμε, ως ένδειξη δυσαρέσκειας; Θα υποβάλει παραίτηση; Θα διαπομπεύσει δημόσια τη διοίκηση σε επόμενη συνέντευξη τύπου; Τι μέλλει γενέσθαι;
Ο Μειτέ λέει ότι θέλει να παίρνει 1,8.
Ο ΠΑΟΚ λέει εγώ δίνω μέχρι 1,5. Όχι γιατί δεν έχω άλλα γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους "σταρ" της ομάδας.
Ο Μειτέ απαντάει οκ. Περιμένετε αν θελετε , κι αν δε βρω καλύτερη προσφορά θα έρθω στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ ρωτάει τον Λουτσεσκου κι αυτός λέει οτι αξίζει να τον περιμένουμε. Δε θέλω ρίσκα στη θέση αυτή.
Εμείς ομως εδώ μέσα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μαλωσανε ο Λουτσεσκου με τον Ιβάν. Εύγε!
Το έγραψε ο gospi, το διάβασε Ο Βασιλόπουλος, έγινε η κυκλική αναφορά και ττο συμπέρασμα βγήκε.
Ο ΠΑΟΚ λέει εγώ δίνω μέχρι 1,5. Όχι γιατί δεν έχω άλλα γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους "σταρ" της ομάδας.
Ο Μειτέ απαντάει οκ. Περιμένετε αν θελετε , κι αν δε βρω καλύτερη προσφορά θα έρθω στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ ρωτάει τον Λουτσεσκου κι αυτός λέει οτι αξίζει να τον περιμένουμε. Δε θέλω ρίσκα στη θέση αυτή.
Εμείς ομως εδώ μέσα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μαλωσανε ο Λουτσεσκου με τον Ιβάν. Εύγε!
Το έγραψε ο gospi, το διάβασε Ο Βασιλόπουλος, έγινε η κυκλική αναφορά και ττο συμπέρασμα βγήκε.
-
Όχι βασικά είναι ΠΟΛΥ κακό. Ο Κεντζιόρα δε μπορεί στα δεξιά, έχει ξεκαθαρίσει πλέον αυτό.nunies4 έγραψε:Βασικό δεξί στόπερ και Κεντζιορα πάλι δοκιμή στην θέση για την οποία ήρθε. Δεν κακό δεν κακό....
nkoss αν γινοταν αυτο δε θα βγαζανε ειδηση οτι ο Λουτσε ειναι οκ με Μισιτς αλλα «κοπηκε» ο παικτης απο την διοικηση
Ο λουτσεσκου είναι οκ με Μισιτς απλώς ο παίκτης ζητάει τρελά λεφτά στο συμβόλαιο ή για να το θέσω σωστότερα λεφτά που δεν αξίζει με βάση το ιστορικό του και αυτά που παίρνει στη Ντιναμο
Δε μιλάμε για λεφτά που δε μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ
Και γω δε θα τα έδινα για το συγκεκριμένο ή σε ανάλογη περίπτωση
αρα δεν θελει σαν τρελος να ξαναρθει στον ΠΑΟΚ, γιατι αν ηθελε θα ζητουσε λογικα ποσαsn0ufel4 έγραψε:Ο λουτσεσκου είναι οκ με Μισιτς απλώς ο παίκτης ζητάει τρελά λεφτά στο συμβόλαιο ή για να το θέσω σωστότερα λεφτά που δεν αξίζει με βάση το ιστορικό του και αυτά που παίρνει στη Ντιναμο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Αρα κοπηκε λογω οικονομικων κριτηριων. Αυτο ομως δειχνει οτι υπηρχαν και αλλοι χαφ αντι του Μειτε,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 19 Αύγ 2024, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρά τώρα. Πιστεύεις ότι οι διαρροές που βγαίνουν για τέτοια θέματα είναι αληθινές? Οι διαπραγματεύσεις για συμφωνίες εκατομμυρίων μεταξύ διευθυντών και εκπροσώπων δε γίνονται μέσα σε καφενεία όπου μπορεί να μαθευτεί κάτι τέτοιο έστω και στο περίπου. Μονο σε εμενα είναι προφανές ότι κάποιοι κάνουν σενάρια με το μυαλό τους για λίγα κλικ?aivas19 έγραψε:nkoss αν γινοταν αυτο δε θα βγαζανε ειδηση οτι ο Λουτσε ειναι οκ με Μισιτς αλλα «κοπηκε» ο παικτης απο την διοικηση
aivas19 έγραψε:Αρα κοπηκε λογω οικονομικων κριτηριων. Αυτο ομως δειχνει οτι υπηρχαν και αλλοι χαφ αντι του Μειτε,
Καμία περίπτωση δεν έχει "κοπεί"
Και ο Μισιτς και ο Ζιγκο και ο οποιοσδήποτε που έχει ζητήσει ένα Χ ποσό αν τις επόμενες μέρες δεν έχει βρει καλύτερο συμβόλαιο κανένας δε λέει πως δε θα παιχτεί επαναπροσεγγιση στα λεφτά που δίνουμε
ποτε θα γινει επαναπροσεγγιση ? 11 Σεπτεμβριου? η ομαδα χρειαζεται παικτες χθεςsn0ufel4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Αρα κοπηκε λογω οικονομικων κριτηριων. Αυτο ομως δειχνει οτι υπηρχαν και αλλοι χαφ αντι του Μειτε,
Καμία περίπτωση δεν έχει "κοπεί"
Και ο Μισιτς και ο Ζιγκο και ο οποιοσδήποτε που έχει ζητήσει ένα Χ ποσό αν τις επόμενες μέρες δεν έχει βρει καλύτερο συμβόλαιο κανένας δε λέει πως δε θα παιχτεί επαναπροσεγγιση στα λεφτά που δίνουμε
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται ο βαζελος του Αλαφούζου που ενδεχομένως θα μείνει τελείως εκτός Ευρώπης, να δίνει 5 εκ.για Ίνγκασον, 7 εκ. για Τετέ, συμβόλαιο 1,5+ στον Μαξ, και τώρα να ετοιμάζεται για αλλα 7 εκ. για Πελίστρι;
Και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να κυνηγάει Τσ.Λ, να κάνει κινήσεις με το σταγονόμετρο, να παζαρεύει μέχρι το τελευταίο σεντς και τώρα ενώ πουλάει παίκτη 12 εκ.να διαβάζουμε για δανεικούς και παίκτες από β ομάδες;
Μην μου πείτε τώρα την γνωστή καραμέλα γίνε βαζελος κλπ. Συζήτηση κάνουμε και νομίζω όλοι ήμαστε αρκετά μπερδεμένοι με την κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Ούτε ζηλεύω τον βαζελο, ούτε ζηλεύω τον κάθε Πελιστρι. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κάνει τέτοιες οικονομικές υπερβάσεις ομάδα που την άλλη βδομάδα μπορεί να είναι εκτός Κόνφερενς, και στον ΠΑΟΚ που θα συμμετέχει σίγουρα σε κάποιο όμιλο φετος υπαρχει κλίμα κατάθλιψης.
Και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να κυνηγάει Τσ.Λ, να κάνει κινήσεις με το σταγονόμετρο, να παζαρεύει μέχρι το τελευταίο σεντς και τώρα ενώ πουλάει παίκτη 12 εκ.να διαβάζουμε για δανεικούς και παίκτες από β ομάδες;
Μην μου πείτε τώρα την γνωστή καραμέλα γίνε βαζελος κλπ. Συζήτηση κάνουμε και νομίζω όλοι ήμαστε αρκετά μπερδεμένοι με την κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Ούτε ζηλεύω τον βαζελο, ούτε ζηλεύω τον κάθε Πελιστρι. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κάνει τέτοιες οικονομικές υπερβάσεις ομάδα που την άλλη βδομάδα μπορεί να είναι εκτός Κόνφερενς, και στον ΠΑΟΚ που θα συμμετέχει σίγουρα σε κάποιο όμιλο φετος υπαρχει κλίμα κατάθλιψης.
Αν στα χαφ υπήρχε η διάθεση να περιμένουμε τον Μεϊτέ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τα σέντερ μπακ.
Η αποχωρηση Εκονγκ ήταν σχεδόν δεδομένη ενώ για τον Κουλιερακη οι πιθανότητες να μείνει δεν ήταν πολλές και το γνώριζαν.
Είναι μεγάλο το ρίσκο να ξεκινάς τη σεζόν και να περιμένεις δύο νέα σέντερ μπακ...
Η αποχωρηση Εκονγκ ήταν σχεδόν δεδομένη ενώ για τον Κουλιερακη οι πιθανότητες να μείνει δεν ήταν πολλές και το γνώριζαν.
Είναι μεγάλο το ρίσκο να ξεκινάς τη σεζόν και να περιμένεις δύο νέα σέντερ μπακ...