Δεν αναφέρω πουθενά το πόσα είναι τα συνολικά μας έξοδα και πόσα τα συνολικά μας έσοδα.giliopoulos έγραψε:Κατα δηλωση του κυριακου το μπατζετ ειναι 50 εκατομυριαBlackgr4 έγραψε:Την άποψη μου την έχω καταθέσει και θα το κάνω μία ακόμα φορά, πάντα με βάση το τι θεωρώ εγώ στο δικό μου μυαλό ως σωστό και αντικειμενικό, χωρίς να ξέρω βέβαια τι συμβαίνει πραγματικά στα οικονομικά της ΠΑΕ.
αν υποθεσουμε οτι στο γιουροπα θα παρεις περιπου 10 και απο κουλιερακη εκονγκ 15
εχεις 25 εσοδα συν καμια 4 απο τα διαρκειας συν αλλα 4 πες απο τα εισητηρια ολης της χρονιας (ισως και λιγοτερα)
παμε στα 33.
Τηλεοπτικα γυρω στα 8 παμε στα 41
Χορηγος φανελας νομιζω ειναι γυρω στο 1,5?
42μισο
Χορηγοι αλλοι , της πλακας με το ζορι 43.
Συγκρίνω με τις λίγες πληροφορίες που έχουμε, το κατά πόσο αυξήθηκαν ή μειώθηκαν, πάντα σε σχέση με πέρσι τα έσοδα μας.
Λες για τις πωλήσεις. Πέρσι πήραμε 11.8 εκατομμύρια, φέτος πάμε για 16-17.
Λες για το Europa. Πέρσι πήραμε κοντά στα 10 από το Κόνφερενς, φτάνοντας στους 8, φέτος έχεις σίγουρα τα 10 χωρίς να υπολογίζεις το που θα φτάσεις.
Τα διαρκείας είναι 4, αλλά πέρσι ήταν 2.
Πάμε τώρα και στο μπάτζετ. Αν φέτος είναι 50, πέρσι ήταν 48 στη χειρότερη. Εκτός αν ήρθε κάποιος και πήρε 5 χαρτιά το χρόνο και δεν το ξέρουμε.
Ο Σαμάττα που θα φύγει παίρνει 1 το χρόνο.
Ο Έκονγκ έπαιρνε 1 το χρόνο.
Ο Κουλιεράκης ας πούμε 300.
Ο Μάρκος Αντόνιο;
Ο Μεϊτέ;
Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς;
Πόσα να βάλω;
Δεν γίνεται Τσάλοφ, Τισουντάλι, Καμαρά, Τσιφτσής κλπ να παίρνουν πολύ περισσότερα. Μαξ 1 χαρτί και αυτό ίσως.
Κάτι τελευταίο. Αν μετράμε τα ευρώ ένα ένα, καλό θα ήταν να μην τα δίνουμε έτσι εύκολα για κάτι περιπτώσεις όπως πχ του Μουργκ που στα 4 χρόνια έπαιξε μπάλα 5 μήνες και του ανανέωσαν το συμβόλαιο.