Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Για να πάρεις δεξιά μπακ η λύση είναι μια. Μιλάς με τον αντελινο κ τους λες ανέλαβε σήμερα κιόλας τεχν διευθυντής. Αδειάζει η θέση κ κάνεις μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Άλλαξε το τροπάρι της μιρλας βλέπω.
Βγήκαν οι πολυεκατομμυριούχοι να δηλώσουν ότι είναι πελούσιοι κ δεν καταδεχονται δανεικούς στην ομαδα.
Κρίμα πάντως με τόσους σαουδαραβες απλες οπαδους να διαχειρίζεται τη μοιρα του ΠΑΟΚ ο μικρος κ πτωχός Σαββιδακος.
Ο γαυρουλης με δανεικους εκανε ομαδα σε ένα εξάμηνο κ σηκωσε κονφερενς. Η ποιοτητα των παιχτών που θα φέρεις μετράει οχι τα κομπλεξ της καθε Μαρια Αντουανέτας.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αν εσείς θεωρείτε ότι είναι έξυπνο να παρθούν 2 δανεικοί κεντρικοί αμυντικοί για να ξεκινήσουμε του χρόνου πάλι από την αρχή σε αυτήν την θέση, πάω πάσο. Ο γαύρος όπως είπε κάποιος, ναι, έκανε ομάδα με τους δανεικούς. Μπορείς να μου πεις ποιους από αυτούς κράτησε όμως? Τον Καρμο, τον Ορτα, τον Ποντενσε, τον Ρίτσαρντς ή τον Ναβάρο?

Εκτός αν η ΠΑΕ σου έχει δείξει δείγματα γραφής ότι πληρώνει αβερτα τις ρήτρες που μπαίνουν στους δανεισμούς παικτών

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Κυρ 18 Αύγ 2024, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να το κλείσουμε τοτε το φορουμ κ να το κανουμε μπλογκ
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Jim_Chatz έγραψε:Αν εσείς θεωρείτε ότι είναι έξυπνο να παρθούν 2 δανεικοί κεντρικοί αμυντικοί για να ξεκινήσουμε του χρόνου πάλι από την αρχή σε αυτήν την θέση, πάω πάσο. Ο γαύρος όπως είπε κάποιος, ναι, έκανε ομάδα με τους δανεικούς. Μπορείς να μου πεις ποιους από αυτούς κράτησε όμως? Τον Καρμο, τον Ορτα ή τον Ποντενσε?

Εκτός αν η ΠΑΕ σου έχει δείξει δείγματα γραφής ότι πληρώνει αβερτα τις ρήτρες που μπαίνουν στους δανεισμούς παικτών

Γιατί φίλε μου σου έδειξε δείγματα η παε ότι δεν δίνει χρήματα για αγορές παιχτών? Θα πεσει το ταβανι να μας πλακώσει! Οι 2 απο τους ανταγωνιστές σου ειχαν κλεισει σχεδον δεκαετία χωρίς αγορές με σοβαρα ποσά. Αν αξίζουν προφανώς κ θα αποκτηθουν. Ο Πόντιος ειναι ΠΑΟΚ κ τα χώνει. Καθε χρόνο κ απο την τσεπη του. Οχι απο αλλα κανάλια...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όχι να μην το κλείσουμε το forum, να το αφήσουμε ανοιχτό για να αναπαράγει ο καθένας ότι π@παριά του έχει σφηνώσει μέσα στη κεφάλα του και οι υπόλοιποι να το παίρνουν ως δεδομένο και αφορμή για να ξεκινάνε το κράξιμο και οι τσακωμοί.

Έχω διαβάσει τουλάχιστον 10 φορές το σενάριο των δυο δανεικών στόπερ. Παλεύω να βρω πηγή και δεν βρίσκω.
Αλλά εδώ μέσα ως διά μαγείας αυτό θεωρείται υπαρκτό σενάριο!

Ορισμένοι κάνετε μεγάλη προσπάθεια να μας στείλετε στο τρελάδικο.
Έχουμε που έχουμε το άγχος για την ομάδα, έχουμε και εσάς να μας φλομώνετε στη παραμύθα. ΦΤΆΝΕΙ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

sic-4 έγραψε:
GINOLA έγραψε: Στα υπόλοιπα πάμε και όπου βγει. Εννοώ ότι όπως πάντα πάμε με προτασεις απο μάνατζερ,όχι τόσο οργανωμένα,το οποίο προφανώς δνε είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών φέρνει πολλές περιπτώσεις με ενδιαφέρον, πάνω που λες καλός αυτός εμφανίζεται ένας καλύτερος κτλ.
Αν εσυ εισαι οκ με αυτο, μια χαρα. Ακουστηκες κι εσυ.

Δεν είμαι οκ με αυτό,το έχω πει πολλάκις, αλλά δεν έχω εγώ τον ΠΑΟΚ φίλε μου
Portable

Δημοσίευση από Portable »

χξς' έγραψε:
Portable έγραψε:Μια άντε δυο φωνές στις δέκα εδώ μέσα έχουν να πουν κάτι. Οι υπόλοιποι είναι τσάμπα data στο Server.
Κύριε πλευρη καλημέρα!
...Sieg heil...
Μπορείτε να μη συμμετάσχετε στο φόρουμ...
Ρε μπρο, κανένα σοβαρό επιχείρημα έχεις; Αυτά τα λέγαμε πριν 20 χρόνια και τσιμπούσε ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Συνεχίστε κύριοι τα οφ τοπικ σας και θα τα πούμε σε ένα μήνα πάλι. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Blackgr4 έγραψε:Όχι να μην το κλείσουμε το forum, να το αφήσουμε ανοιχτό για να αναπαράγει ο καθένας ότι π@παριά του έχει σφηνώσει μέσα στη κεφάλα του και οι υπόλοιποι να το παίρνουν ως δεδομένο και αφορμή για να ξεκινάνε το κράξιμο και οι τσακωμοί.

Έχω διαβάσει τουλάχιστον 10 φορές το σενάριο των δυο δανεικών στόπερ. Παλεύω να βρω πηγή και δεν βρίσκω.

Έχουμε που έχουμε το άγχος για την ομάδα, έχουμε και εσάς να μας φλομώνετε στη παραμύθα. ΦΤΆΝΕΙ.
Το σενάριο των δανεικών ξεκίνησε από χθες λόγω της Φόρτσα που ανέφερε ότι η ομάδα θα κινηθεί ως επί το πλείστον από εδώ και πέρα με δανεικούς για να μειωθεί το ρίσκο.

Επίσης, μπορεί να έγινες μοντ, αλλά από ότι θυμαμαι όταν ήταν να φύγει ο Κωνσταντελιας έγραφες στο παρόν τοπικ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, κάθε ώρα από ένα ολόκληρο κείμενο που ουσιαστικά επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια, ενώ υπήρχε το τοπικ του. Μπορούσαμε και εμείς να σου πούμε τότε ότι θα μας έστελνες στο τρελαδικο.

Εγώ απλά ανέφερα έναν προβληματισμό, δεν καταλαβαίνω τα νεύρα σου ακριβώς.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Jim_Chatz έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όχι να μην το κλείσουμε το forum, να το αφήσουμε ανοιχτό για να αναπαράγει ο καθένας ότι π@παριά του έχει σφηνώσει μέσα στη κεφάλα του και οι υπόλοιποι να το παίρνουν ως δεδομένο και αφορμή για να ξεκινάνε το κράξιμο και οι τσακωμοί.

Το σενάριο των δανεικών ξεκίνησε από χθες λόγω της Φόρτσα που ανέφερε ότι η ομάδα θα κινηθεί ως επί το πλείστον από εδώ και πέρα με δανεικούς για να μειωθεί το ρίσκο.

Επίσης, μπορεί να έγινες μοντ, αλλά από ότι θυμαμαι όταν ήταν να φύγει ο Κωνσταντελιας έγραφες στο παρόν τοπικ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, κάθε ώρα από ένα ολόκληρο κείμενο που ουσιαστικά επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια, ενώ υπήρχε το τοπικ του. Μπορούσαμε και εμείς να σου πούμε τότε ότι θα μας έστελνες στο τρελαδικο.

Εγώ απλά ανέφερα έναν προβληματισμό, δεν καταλαβαίνω τα νεύρα σου ακριβώς.

Το ότι έγινα μοντ δεν σημαίνει πως δεν έχω κάνει και εγώ λάθη στο παρελθόν. Ενδεχομένως να κάνω και στο μέλλον. Ποιος δεν κάνει άλλωστε;

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα κάθομαι θεατής όταν βλέπω να βιάζεται η κοινή λογική χρησιμοποιώντας υποθετικά σενάρια ως υπαρκτά, για να ξεκινήσουν καυγάδες και ατελείωτες υποθετικές αναλύσεις.

Edit: Το σχόλιο μου δεν πήγαινε απευθείας σε εσένα. Γενικά το έγραψα, παίρνοντας αφορμή από αρκετά ποστ, όχι μόνο το δικό σου.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ λέω να πάρουμε καμιά δεκαριά δανεικούς..και όποιος μας κάνει τον αγοράζουμε... τυχαίο δεν νομίζω...

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Μα τα υποθετικά σενάρια που λες, γράφτηκαν σε εφημερίδα δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Αν τα έβγαλαν από το μυαλό τους θα το δούμε πολύ σύντομα. Μακάρι να μην ισχύουν τα περί δανεικών για να μειωθεί το όποιο ρίσκο. Αλλά δεν μπορείς να μου μιλάς για παραμύθια. Αυτό είναι το όλο point μου

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Jim_Chatz έγραψε:Μα τα υποθετικά σενάρια που λες, γράφτηκαν σε εφημερίδα δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Αν τα έβγαλαν από το μυαλό τους θα το δούμε πολύ σύντομα. Μακάρι να μην ισχύουν τα περί δανεικών για να μειωθεί το όποιο ρίσκο. Αλλά δεν μπορείς να μου μιλάς για παραμύθια. Αυτό είναι το όλο point μου

Γράφτηκε στη Forza πως πάμε για δυο δανεικούς στόπερ; Ή έγραψαν πως ενδεχομένως θα προχωρήσουμε σε κάποιους δανεισμούς για να μειωθεί το ρίσκο;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Καλά, όταν οι σοβαρές τρύπες της ομάδας είναι τα δύο στόπερ και το αμυντικό χαφ και γράφεται ότι είναι πιθανό να πάμε σε δανεικούς για να μειωθεί το ρίσκο, τι θες να σκεφτώ? Και το "2 στόπερ δανεικά" δεν το είπα ως θέσφατο. Το είπα ως ενδεχόμενο.

Το τεντωσαμε το θέμα, πάμε παρακάτω

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”