Οντως περιεργα πραματαPatricio_4 έγραψε:Σε άλλα νέα ο Τεάτε έκλεισε στην Άιντραχτ. Δηλαδή είχαν κλείσει από τον Μάρτιο τον Κούλιε, σύμφωνα με τους αρδ, και δεν μπήκαν καν σε πλειστηριασμό με τη Βόλφσμπουργκ επειδή έκανε μεγαλύτερη προσφορά κατά 1εκ? Τον Τεάτε τον πήρανε για 16+3
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Κοντά είσαιnavigator11 έγραψε:Επειδή τώρα μπήκα μετά από το παιχνίδι χτες, υποθέτω ότι η κουβέντα έχει κινηθεί γύρω από το αν πρέπει ο Ιβάν να αλλάξει για 1833η φορά και τα ... πλακάκια στην Μικράς Ασίας. Έχω πέσει πολύ έξω;
Να μην εχουμε Αμπελ να βαφτισει τον Νασμπεργκ δεξι φουλ μπακ οπως εκανε με τον Κρεσπο να δειτε πως βουλωνουν οι τρυπες.Θα εβαζε και τον Τισουνταλι για αντικουλιερακη και ολα καλα.
Στα δικα μας για τους φιλους που ανοιξαν θεμα σκαουτιν και μπατζανακηδοκουμπαρων.
Σε ολες τις μεγαλες εταιριες συμβαινει αυτο που ο ιδιοκτητης θελει γυρω του ατομα πρωτιστως εμπιστοσυνης κι ας μην εχουν τα φοντα και τις επιδοσεις που θα ειχαν ειδικοι.Σε αυτη την κατηγορια το τρυπημα παει συννεφο και ο Ιβαν το γνωριζει και μαλλον το εχει πληρωσει προσφατα.Προσοχη πιο πανω τα πραγματα αγριευουν περρισοτερο με τα στελεχη να παιζουν κανονικο πολεμο.
Σαστρε αμυντικος δεν υπαρχει.Οπως και ο ερωτας μου ο βιερινια.Αρχηγε λαθος τεραστιο το φετινο.
Ουαγκε η δικη μου προταση για δεξια που νομιζω οτι ειναι ελευθερος.
Στα δικα μας για τους φιλους που ανοιξαν θεμα σκαουτιν και μπατζανακηδοκουμπαρων.
Σε ολες τις μεγαλες εταιριες συμβαινει αυτο που ο ιδιοκτητης θελει γυρω του ατομα πρωτιστως εμπιστοσυνης κι ας μην εχουν τα φοντα και τις επιδοσεις που θα ειχαν ειδικοι.Σε αυτη την κατηγορια το τρυπημα παει συννεφο και ο Ιβαν το γνωριζει και μαλλον το εχει πληρωσει προσφατα.Προσοχη πιο πανω τα πραγματα αγριευουν περρισοτερο με τα στελεχη να παιζουν κανονικο πολεμο.
Σαστρε αμυντικος δεν υπαρχει.Οπως και ο ερωτας μου ο βιερινια.Αρχηγε λαθος τεραστιο το φετινο.
Ουαγκε η δικη μου προταση για δεξια που νομιζω οτι ειναι ελευθερος.
Ένας είναι αυτός και ο δεύτερος που θεωρώ πιθανός είναι ο Talbi της Lorient που έπεσε και είχε ακουστεί αρχές καλοκαιριού για την χαρτινη.Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/gerzino-nyamsi/profil/spieler/378953JohnDag έγραψε:Να πω εδώ ότι δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Jonathan Gomez.
Επένδυση σε 20χρονο είναι, μπορεί να βγει μπορεί όχι. Καλό είναι να γίνονται και τετοιες δεν γίνεται να αγοράζουμε μόνο έτοιμους παίκτες.
Από κει και πέρα το ότι ανοίγουνε πόρτες με Wasserman μόνο ως θετικό το εκλαμβάνω προσωπικά.
Ψαχτείτε για στόπερ από κει, το θεωρω πιθανό.
Από Ρωσία κιόλας, που το χρήμα κινείται πιο εύκολα
- Σουριναμέζος
Αν ισχύουν οι πληροφορίες του Ginola, πραγματικά τελειώνετε τις μαλακίες και ανακοινώστε τον Μεϊτέ μέχρι το βράδυ.
Άκου εκεί θα βρείτε καλύτερο, και η πρώτη εναλλακτική σας ήταν ο βετεράνος Μπακαγιόκο. Αφοσιωθείτε στο να βρείτε αντί-Κουλιεράκη γιατί τα ονόματα που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα τρομάζουν.
ΥΓ από τις χθεσινές δηλώσεις του Ράφα δεν φαινόταν να υπάρχει ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού του η αποχώρηση.
Άκου εκεί θα βρείτε καλύτερο, και η πρώτη εναλλακτική σας ήταν ο βετεράνος Μπακαγιόκο. Αφοσιωθείτε στο να βρείτε αντί-Κουλιεράκη γιατί τα ονόματα που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα τρομάζουν.
ΥΓ από τις χθεσινές δηλώσεις του Ράφα δεν φαινόταν να υπάρχει ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού του η αποχώρηση.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τόσο κοστολογουν τον Τεατε πώς τον λένε και τόσο τον Κουλιερακη.Patricio_4 έγραψε:Σε άλλα νέα ο Τεάτε έκλεισε στην Άιντραχτ. Δηλαδή είχαν κλείσει από τον Μάρτιο τον Κούλιε, σύμφωνα με τους αρδ, και δεν μπήκαν καν σε πλειστηριασμό με τη Βόλφσμπουργκ επειδή έκανε μεγαλύτερη προσφορά κατά 1εκ? Τον Τεάτε τον πήρανε για 16+3
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθόλου.navigator11 έγραψε:Επειδή τώρα μπήκα μετά από το παιχνίδι χτες, υποθέτω ότι η κουβέντα έχει κινηθεί γύρω από το αν πρέπει ο Ιβάν να αλλάξει για 1833η φορά και τα ... πλακάκια στην Μικράς Ασίας. Έχω πέσει πολύ έξω;
- WeWillRockYou
Δεν είναι τόσο το ίδιο το παιδί ή αρνητική στάση προς την φιλοσοφία της κίνησης (πχ. Για τον δανεικό νεαρό φορ στην Β ομάδα όλοι σχολιάσαμε θετικά).JohnDag έγραψε:Να πω εδώ ότι δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Jonathan Gomez.
Επένδυση σε 20χρονο είναι, μπορεί να βγει μπορεί όχι. Καλό είναι να γίνονται και τετοιες δεν γίνεται να αγοράζουμε μόνο έτοιμους παίκτες.
Από κει και πέρα το ότι ανοίγουνε πόρτες με Wasserman μόνο ως θετικό το εκλαμβάνω προσωπικά.
Ψαχτείτε για στόπερ από κει, το θεωρω πιθανό.
Είναι ότι αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει χάσει 2 κομβικούς παίκτες Μειτέ-Κουλιεράκη και βγάζει τεράστια αδυναμία αμυντικά. Χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα και παράλληλα στα ακραία μπακ έχει μόλις έναν αξιόπιστο παίκτη τον Μπαμπά. Βάσει βιογραφικού περιμένουμε να ανταποκριθεί και ο Όττο. Συμπληρωματικές λύσεις υπάρχουν ήδη, το θέμα είναι να έρθει κάποιος με ψηλότερο ταβάνι αλλά και μια κάποια σχετική εμπειρία.
Το συγκεκριμένο παιδί δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και δεν είναι ότι έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ή του Αγιαξ για να ξέρεις ότι έχει πάρει τοπ εκπαίδευση και έχει περάσει από το σκαουτινγκ τοπ συλλογών (όπως πχ. Ο Shoretire).
Αν έρθει ως έξτρα προσθήκη είναι οκέι, αν έρθει για αντικατάσταση του Ραφα, μέχρι να καταλάβει που ήρθε θα έχουμε πιάσει Χριστούγεννα.
- Metagrafakias
Δεν ειμαι κατα των δανεικών αλλα αν ειναι να ερθει παικτης στυλ Μειτε να σου κανει την διαφορα για εναν χρονο και μετα να δεις αν μπορεις να τον αγορασεις…Να φέρεις δανεικο εναν παικτη που βαση βιογραφικού ειναι για ΠΑΟΚ Β δεν το καταλαβαινω…Επισης αυτος ειναι που θα εβαζε ανταγωνισμό στον Μπαμπα σοβαρα τωρα;;;Δεν καταλαβαινω τετοιες κινησεις οπως του Ουρταδο που του εβαλες ρητρα 3εκ ενω δεν δινεις και παζαρεύεις τον Μειτε…Κατι μου λεει οτι και οι αμυντικοί που θα ερθουν προς το δανεισμό θα ειναι διοτι no chl no honey που λενε και στο χωριο μου…
Θα γελάσουμε αν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι δανεικοί.....
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Διάβαζα στην κεντρική πριν ένα από τα κλασικά, χωρίς λόγο ύπαρξης, άρθρο των 24ων τριγλυκεριδίων περί μεταγραφών. Αναφέρει ότι ο Μεϊτέ κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον άφησε η Μπενφίκα ελεύθερο; Έχω χάσει κάτι;
Διαβάζω εδώ ότι έκλεισε και έρχεται σαν δανεικός ο αριστερός μπακ Γκόμεζ. Μου δημιουργείται άμεσα η απορία. Έρχεται σαν back up του Ράχμαν, οπότε ή φεύγει ή πάει στον Β΄ ο Σοάρες, ή πάει στον ΠΑΟΚ Β΄ ο νεοφερμένος και βλέπουμε; Με το δεξί άκρο της άμυνας στο οποίο πλέον βλέπουμε μεγάλο κενό και εκεί έμεινε μόνον ο φιλότιμος πλην μέτριος και μάλλον ακατάλληλος για Ευρώπη Σάστρε, τί γίνεται; Γιατί ο Όττο βγάζει προβλήματα τραυματισμών, άσε που δεν έχει πείσει μέχρι τώρα και για τον Βιερίνια από σεβασμό και μόνο στην μέχρι πέρσι προσφορά του, δεν θέλω να μιλήσω. Στα σέντερ μπακ, όπου σε 10 μέρες μένουμε μόνο με Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη, άντε και τον Θυμιάνη, υπάρχει ζωή; Έχουν μιλήσει με στόχους που θα πρέπει να είναι εδώ την άλλη εβδομάδα για να εγκλιματιστούν ή θα ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή;
Στον άξονα έχουμε τεράστια τρύπα που αντανακλά στην αμυντική λειτουργία και δεν ακούγεται κιχ. Ο Μεϊτέ ύστερα από σήριαλ 2,5 μηνών λέτε ότι έκλεισε. Αν ναι, γιατί δεν ανακοινώνεται και δεν είναι εδώ να αρχίσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος να μπει στα μέσα Σεπτεμβρίου; Έχουμε υπόψη ότι στις 14 ή 15/9 έχουμε το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον βάζελο στην Τούμπα, ο οποίος σίγουρα δεν θα είναι ο περσινός που τον είχαμε για πλάκα στα 3 και 4 γκολ, αλλά αν μη τι άλλο θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Αν πάμε με αυτή την εικόνα μεσο-αμυντικά και τον Σεπτέμβριο περιμένοντας τις απαραίτητες προσθήκες την τελευταία μέρα των μεταγραφών (11/9;), θα έχουμε ισχαιμικά. Άσε που μέχρι 4/9 πρέπει να δηλώσουμε την λίστα στην ΟΥΕΦΑ και θέλω να πιστεύω για το Europa.
Στην γραμμή κρούσης όλα καλά, πλην του ότι από ότι διαβάζω ο Τισουνταλί προορίζεται για φορ και όχι για αριστερό εξτρέμ, θέση την οποία λέτε ότι "δεν την έχει". Δηλαδή αριστερά θα μείνουμε μόνο με τον Τάισον, με την ελπίδα και φέτος να αποδειχθεί βιονικός;
Είδα πριν λίγο τις χθεσινές δηλώσεις του Λουτσέσκου. Όταν τον ρώτησαν για μεταγραφές, έκανε ντρίπλα και απέφυγε να απαντήσει, γυρίζοντας το θέμα στο ότι προτιμά να δουλεύει με αυτούς που έχει και ότι αν έλθουν παίκτες θέλουν χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Δηλαδή το όποιο scouting team δουλεύει, αν και όσο δουλεύει, χωρίς να γνωρίζει ο προπονητής; Απορώ με κάποια πράγματα στην ομάδα, αλλά ας περιμένουμε μήπως και αυτή η εβδομάδα μας γεμίσει με αισιοδοξία και στην αναπλήρωση των-αρκετών-κενών και στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
Στον άξονα έχουμε τεράστια τρύπα που αντανακλά στην αμυντική λειτουργία και δεν ακούγεται κιχ. Ο Μεϊτέ ύστερα από σήριαλ 2,5 μηνών λέτε ότι έκλεισε. Αν ναι, γιατί δεν ανακοινώνεται και δεν είναι εδώ να αρχίσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος να μπει στα μέσα Σεπτεμβρίου; Έχουμε υπόψη ότι στις 14 ή 15/9 έχουμε το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον βάζελο στην Τούμπα, ο οποίος σίγουρα δεν θα είναι ο περσινός που τον είχαμε για πλάκα στα 3 και 4 γκολ, αλλά αν μη τι άλλο θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Αν πάμε με αυτή την εικόνα μεσο-αμυντικά και τον Σεπτέμβριο περιμένοντας τις απαραίτητες προσθήκες την τελευταία μέρα των μεταγραφών (11/9;), θα έχουμε ισχαιμικά. Άσε που μέχρι 4/9 πρέπει να δηλώσουμε την λίστα στην ΟΥΕΦΑ και θέλω να πιστεύω για το Europa.
Στην γραμμή κρούσης όλα καλά, πλην του ότι από ότι διαβάζω ο Τισουνταλί προορίζεται για φορ και όχι για αριστερό εξτρέμ, θέση την οποία λέτε ότι "δεν την έχει". Δηλαδή αριστερά θα μείνουμε μόνο με τον Τάισον, με την ελπίδα και φέτος να αποδειχθεί βιονικός;
Είδα πριν λίγο τις χθεσινές δηλώσεις του Λουτσέσκου. Όταν τον ρώτησαν για μεταγραφές, έκανε ντρίπλα και απέφυγε να απαντήσει, γυρίζοντας το θέμα στο ότι προτιμά να δουλεύει με αυτούς που έχει και ότι αν έλθουν παίκτες θέλουν χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Δηλαδή το όποιο scouting team δουλεύει, αν και όσο δουλεύει, χωρίς να γνωρίζει ο προπονητής; Απορώ με κάποια πράγματα στην ομάδα, αλλά ας περιμένουμε μήπως και αυτή η εβδομάδα μας γεμίσει με αισιοδοξία και στην αναπλήρωση των-αρκετών-κενών και στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
-
Δεν έχω καμία πρεμούρα με τους Έλληνες παίκτες όμως καλώς ή κακώς υπάρχει ο περιορισμός που υπάρχει για την Ευρώπη, συνεπώς η ομάδα θα έπρεπε να στοχεύει σε κάποιους Έλληνες στο ροστερ ώστε να μην αναγκάζεται να κόβει ξένους από την Ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό δε σημαίνει μόνο ότι οι ξένοι που κόβονται θα είναι δυσαρεστημένοι, σημαίνει επίσης ότι κάποιες θέσεις αποδυναμώνονται. Πχ αν τα αναπληρωματικά σου μπακ είναι ξένοι και κόβεις τον έναν για την Ευρώπη, σημαίνει πως αν υπάρξει πρόβλημα με τον βασικό σου,θα πρέπει να καταφύγεις σε αλχημεία. Υπό αυτή την έννοια δε καταλαβαίνω γτ δεν έχει προωθηθεί κάποιος από τους μικρούς, ή γτ ο Λύρατζης είναι εκτός ομάδας, ή γτ δεν έχει αποκτηθεί κάποιος παίκτης στυλ Λιάβα. Καλά τα ταλέντα από τα ξένα αλλά με αυτή τη τακτική και δημιουργείται πρόβλημα πληρότητας στην Ευρώπη αλλά και αναγκάζεσαι να μη χρησιμοποιείς κάποιους από αυτούς (Σορετιρε ας πούμε), με συνέπεια να χάνεται και λίγο το νόημα της "επένδυσης" σε τέτοιους παίκτες.
-
τισουνταλι..
Αριστερό εξτρέμ 157 43 27
Σέντερ φορ 90 49 19
Δεύτερος επιθετ 16 6 6
παιζει 2 θεσεις οπως φαινεται αλλα η δυναμη του ειναι η ντριπλα του οπως λενε στα ριπορτ . Τωρα πως καταληγει να ειναι αλλαγη σεντερφορ ο προπονητης ξερει καλυτερα. Παντως μπορει αριστερα σιγουρα με 157 πα;ιχνιδια σαυτην τη θεση. Ο τυπος ειναι παικταρας το θεμα ειναι πως θα αξιοποιηθει.
Στα στοπερ εδω και καποιους μηνες ξερουμε οτι ο εκονγκ τουλαχιστον ηταν σιγουρος για αποχωρηση ,
ποιο ηταν το πλαν Β ? ακομα δεν φαινεται και μεγενθυνεται πλεον με αποχωρηση κουλιερακη.
Στα χαφ υπαρχει ταση αποχωρησης τσιγγαρα κακως βεβαια αλλα υπαρχει εδω και καιρο ψαχνει ομαδα για να παιξει, ψαχνεις και δευτερο μονιμως αλλα οριστε τι εγινε , δεν υπηρχε ανθρωπος να βγαλει την ομαδα απ τα καρε της οταν πιεζομασταν . ( εδω ευθυνεται και ο προπονητης που δεν ριχνει προφανως τριτο χαφ)
Στις μεταγραφες μας εγινε το εξης. Οσοι ειρθαν ειναι σιγουρα καλοι. οκ ΑΛΛΑ! δεν φανηκαν χρησιμοι την κρισιμη στιγμη λογω αργοποριας στις συμφωνιες στο ψαξιμο στην επιλογη . Δηλ ηταν σαν να μην ειρθαν στην ουσια!!!!,
Τι μπορουσε να γινει? η ρισκο με παικτες που θα εκλειναν πολυ νωρις αλλα δεν ειχαν τα στανταρτ του προπονητη, η παικτες απ την ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ εστω 2-3 παικτες φτηνοι που θα ενσωματωνονταν γρηγορα μεχρι να αποκτηθουν τα πυροβολικα. ενας φαμπιανο ενας μιριτελλο πχ αξιοπρεπεις παικτες που θα βοηθουσαν το σχεδιο.
δεν εγινε τιποτα απ αυτα επαναληφθηκε το γνωστο λαθος και κινδυνευουμε και με γκελλες μεχρι να μπουνε οι καινουργιοι. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..
Αριστερό εξτρέμ 157 43 27
Σέντερ φορ 90 49 19
Δεύτερος επιθετ 16 6 6
παιζει 2 θεσεις οπως φαινεται αλλα η δυναμη του ειναι η ντριπλα του οπως λενε στα ριπορτ . Τωρα πως καταληγει να ειναι αλλαγη σεντερφορ ο προπονητης ξερει καλυτερα. Παντως μπορει αριστερα σιγουρα με 157 πα;ιχνιδια σαυτην τη θεση. Ο τυπος ειναι παικταρας το θεμα ειναι πως θα αξιοποιηθει.
Στα στοπερ εδω και καποιους μηνες ξερουμε οτι ο εκονγκ τουλαχιστον ηταν σιγουρος για αποχωρηση ,
ποιο ηταν το πλαν Β ? ακομα δεν φαινεται και μεγενθυνεται πλεον με αποχωρηση κουλιερακη.
Στα χαφ υπαρχει ταση αποχωρησης τσιγγαρα κακως βεβαια αλλα υπαρχει εδω και καιρο ψαχνει ομαδα για να παιξει, ψαχνεις και δευτερο μονιμως αλλα οριστε τι εγινε , δεν υπηρχε ανθρωπος να βγαλει την ομαδα απ τα καρε της οταν πιεζομασταν . ( εδω ευθυνεται και ο προπονητης που δεν ριχνει προφανως τριτο χαφ)
Στις μεταγραφες μας εγινε το εξης. Οσοι ειρθαν ειναι σιγουρα καλοι. οκ ΑΛΛΑ! δεν φανηκαν χρησιμοι την κρισιμη στιγμη λογω αργοποριας στις συμφωνιες στο ψαξιμο στην επιλογη . Δηλ ηταν σαν να μην ειρθαν στην ουσια!!!!,
Τι μπορουσε να γινει? η ρισκο με παικτες που θα εκλειναν πολυ νωρις αλλα δεν ειχαν τα στανταρτ του προπονητη, η παικτες απ την ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ εστω 2-3 παικτες φτηνοι που θα ενσωματωνονταν γρηγορα μεχρι να αποκτηθουν τα πυροβολικα. ενας φαμπιανο ενας μιριτελλο πχ αξιοπρεπεις παικτες που θα βοηθουσαν το σχεδιο.
δεν εγινε τιποτα απ αυτα επαναληφθηκε το γνωστο λαθος και κινδυνευουμε και με γκελλες μεχρι να μπουνε οι καινουργιοι. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..