Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

GINOLA έγραψε: Στα υπόλοιπα πάμε και όπου βγει. Εννοώ ότι όπως πάντα πάμε με προτασεις απο μάνατζερ,όχι τόσο οργανωμένα,το οποίο προφανώς δνε είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών φέρνει πολλές περιπτώσεις με ενδιαφέρον, πάνω που λες καλός αυτός εμφανίζεται ένας καλύτερος κτλ.
Αν εσυ εισαι οκ με αυτο, μια χαρα. Ακουστηκες κι εσυ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Άλλο αυτό και άλλο το ξαδέρφια και μπατζανάκηδες.
Δεν μπορείς να το γράφεις αυτό και όταν σου ζητάνε ονόματα να αρχίζεις τα Κινέζικα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nkoss έγραψε:Sic-4 θα ήθελα να ξέρω τη γνώμη σου για το σκαουτινγκ του Παναθηναικού, του Ολυμπιακου και της ΑΕΚ.
Μη μου πεις οτι δε γνωρίζεις. Και για του ΠΑΟΚ δε γνωρίζεις αλλά είπες τη γνώμη σου.
Στα @@@ μου οι υπολοιποι. Για τον ΠΑΟΚ με νοιαζει, γι αυτον εχω γνωμη. Γνωμη που ξαναλεω, δεν βασιζεται σε χειροπιαστες πληροφοριες αλλα σε οσα διαβαζω εδω μεσα. Αφορμη για το ποστ μου ηταν το ποστ του Ζινολα που παραθετω παραπανω. Ο οποιος Ζινολα, φαινεται να εχει πραγματικη γνωση για το τι συμβαινει στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

@Black
Κανένα μπέρδεμα δεν υπάρχει: η ομάδα από πέρυσι κ που έπαιζε ο Μειτε είχε πρόβλημα στο αμυντικό transition. Βασικά το κέντρο μας εξακολουθεί να είναι αργό

Τεσπά, ότι πιστευει ο καθενας
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εκλεισε και ερχεται ο μπακ της σοσιεδαδ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Blackgr4 έγραψε:
Sic-4 καλό θα ήταν όταν γράφουμε για ξαδέρφια, βολεμένους κλπ, να έχουμε αποδείξεις. Άλλο να πεις πως αυτοί που βρίσκονται σε ορισμένες θέσεις δεν πληρούν τα δικά σου (ή τα νορμάλ έστω) κριτήρια, και άλλο να τους παρουσιάζεις ως άσχετους βολεμένους. Παρακαλώ μη ξαναγράψεις κάτι τέτοιο.
Οκ, ζητω συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους και τους αποσυρω. Ομως το σχολιο του Ζινολα καθως και δεκαδες περιστατικα, δειχνουν πως ο προβληματισμος μου καθε αλλο παρα αβασιμος ειναι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Blackgr4 έγραψε:Άλλο αυτό και άλλο το ξαδέρφια και μπατζανάκηδες.
Δεν μπορείς να το γράφεις αυτό και όταν σου ζητάνε ονόματα να αρχίζεις τα Κινέζικα.
Ποια ειναι τα κινεζικα; Ξεκαθαρος ημουν πως δεν εχω καμια πληροφορηση και απλα σχολιαζω οσα ακουγονται. Και ναι, οταν κανω μια απλη αναζητηση και βλεπω οτι ειχαμε football operations manager, εναν φιλολογο που μολις γραφτηκε σε σχολη ποδοσφαιρου, ε δεν απεχει και τοσο απο το μπατζανακηδες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sic-4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Sic-4 καλό θα ήταν όταν γράφουμε για ξαδέρφια, βολεμένους κλπ, να έχουμε αποδείξεις. Άλλο να πεις πως αυτοί που βρίσκονται σε ορισμένες θέσεις δεν πληρούν τα δικά σου (ή τα νορμάλ έστω) κριτήρια, και άλλο να τους παρουσιάζεις ως άσχετους βολεμένους. Παρακαλώ μη ξαναγράψεις κάτι τέτοιο.
Οκ, ζητω συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους και τους αποσυρω. Ομως το σχολιο του Ζινολα καθως και δεκαδες περιστατικα, δειχνουν πως ο προβληματισμος μου καθε αλλο παρα αβασιμος ειναι.
Μπορεί να έχω τον ίδιο προβληματισμό με εσένα, αλλά ξέρω πως έχει να κάνει με τη στελέχωση και όχι με βολεμένους ξαδέρφους και μπατζανάκηδες.
Ο Ιβάν μπορεί να βλέπει στα μάτια του τάδε Κωστίκου έναν δυνατό σκάουτερ που εγώ δεν είδα ποτέ μου. Υποθέτω πως θα έχει τους λόγους του.
Που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τόσες φόλες που έφαγε από τους "φτασμένους" ΤΔ που έφερε κατά καιρούς, δεν τον κατακρίνω που επιλέγει να εμπιστεύεται άτομα που τα γνωρίζει περισσότερο.

Το κλείνουμε και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μήπως ο Σοάρες ζήτησε να αποχωρήσει;
Δηλαδή ο Λουτσέσκου στην παρούσα, προτιμά έναν 20χρονο δανεικό για ρεζέρβα του Baba;
kos

Δημοσίευση από kos »

sic-4 έγραψε:Τις προαλλες εκανε ενα ποστ ενας ανθρωπος που εχει σπουδασει το αντικειμενο του σκαουτινγκ. Εκεινο το ποστ (και καποια που ακολουθησαν) καταδεικνυει το σημαντικοτερο προβλημα του ΠΑΟΚ. Ολες οι σοβαρες εταιρειες προσλαμβανουν στελεχη μεσω αγγελιων, αξιολογωντας τα βιογραφικα. Εμεις στον ΠΑΟΚ εχουμε αποφοιτους δημοτικου να διαχειριζονται εκατομμυρια επειδη καποτε υπηρξαν ποδοσφαιριστες και "κοβει το ματι τους" (το οποιο ματι βλεπει δεκαετια 80), ή ξαδερφους και μπατζανακηδες που απο πωλητες της μπουτικ γινονται head scouts. Γι αυτο και παρατηρουμε διαρκως το φαινομενο να μας απασχολουν παικτες που εχουν βρεθει αντιπαλοι μας στο παρελθον, ή παικτες που τους ξερει και η κουτση Μαρια. Γιατι απλα ΔΕΝ εχουμε scouting. Ειναι αδιανοητο να συμβαινει αυτο σε μια εταιρεια που πεφτουν τοσα εκατομμυρια. Ο Ιβαν εχει χωσει χρημα που ουτε στον υπνο μας δεν βλεπαμε καποτε και περισσοτερα απο τα μισα εχουν παει στο βροντο γιατι τα διαχειριζονται ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Βεβαια, ακομα κι εδω πολλοι ειναι αυτοι που ανυπομονουν να δουν τεχνικο διευθυντη τον ...Βιερινια. Ποδοσφαιριστης ειναι ο ανθρωπος, τι ακριβως εχει να προσφερει ως ΤΔ; Ποια ειναι τα προσοντα που διαθετει και τον κανουν καταλληλο για τετοια θεση; Πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτην τη νοοτροπια για να ανεβουμε επιπεδο. Δεν γινεται να στελεχωνουμε τεχνοκρατικες θεσεις με μπατζανακηδες και πρωην ποδοσφαιριστες για συναισθηματικους λογους. Ειναι τεραστια πληγη για την ομαδα ολο αυτο.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έχεις ακόμη αποδεχθεί ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Εδώ το έχει αποδειχθεί ο λουτσεσκου, υπογράφοντας ανανέωση.

Υγ. Αυτό που είπε ο Κωστίκος για τον μειτε είναι ανεπίτρεπτο. Θα έπρεπε να ντρέπεται που Υποτιμάει την νοημοσύνη του κοινού.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δεν είναι θέμα σκαουτινγκ πιστεύω. Μια χαρά παίχτες βρίσκουν κατά καιρούς. Θέμα έλλειψης στελεχών διαπραγματεύσεων έχουμε, παρουσιάζονται 2-3 άτομα που δουλεύουν τις μετεγγραφές με ομάδες/παίχτες και όταν αυτές χαλάνε φτάνουμε στο μηδέν και ξανά αρχίζουμε. Δεν είναι άρα θέμα δε βρήκα παίχτη αλλά θέμα όταν χάλασε αυτού που βρήκα κανένας άλλος δεν προχώρησε κάτι άλλο. Το ότι λείπει ΤΔ είναι θέμα συζήτησης επίσης γιατί βαραίνουν αποφάσεις που δεν θα έπρεπε του προπονητή ο οποίος δεν έχει και κάποιον που ξέρει λίγο μπαλα να του πει ρε μπρο, τον Σαστρε βάζεις πάνω στον Νανασι πχ; Το μοντέλο με πολλά συμβόλαια executives που θα τα χρυσοπληρώνουμε έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, γενικά θέμα εσόδων είναι όλα οπότε ας αναλογιστούμε και εμείς πόσο συνείσφερε ο μέσος οπαδός στο μπάτζετ, γιατί θα σου πω ότι με μια εταιρία λαϊκής βάσης με συνδρομή και λόγο θα είχες και η ομάδα θα είχε παραπάνω έσοδα να στελεχώσει Κσι την πρώτη ομάδα και το back office. Τέλος θα πω ότι αυτό το πέρνω παίχτη από πρώην ευρωπαϊκό αντίπαλο μια χαρά νορμαλ είναι, και τον είδες να παίζει και ήταν αντίπαλος σου. Όλες οι ομάδες το κάνουν, η Άιντραχτ δεν ήθελε τον Κουλιεράκη;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

aivas19 έγραψε:Μακαρι για Πιοτροφσκι, αν και δεν ειναι ταχυς
Πάει για Udinese αυτός
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

DaVinci έγραψε:
fidel έγραψε:Jonathan Gómez ερωτηματικό, το γραφείο που τον εκπροσωπεί όμως όχι.....
Για την Wasserman λες; Ότι τι δηλαδή, ο Μεξικανός είναι χάρη για να ανοίξει κάποια άλλη καλύτερη περίπτωση από το ίδιο γραφείο;

Εγώ είχα την ίδια σκέψη με τον Σορετίρε όταν έκλεισε, αλλά μέχρι σήμερα δεν είδα να σχετίζεται κάτι έμμεσα.
Τι θα γίνει ο χρόνος θα το δείξει , το ότι άνοιξες πόρτες και προσπαθείς να ανοίξεις, μόνο ως κάτι θετικό το λαμβάνω

joshua έγραψε:O Μεξικανος παντως αν αποκτηθει δεν νομιζω οτι προοριζεται για αντιΡαφα.Δεν βλεπω προθεση να αποχωρησει ο Πορτογαλος και δεν θεωρω και τον Μεξικανο ικανο αντικαταστατη.Πιο πολυ σε κινηση στυλ Κολομβιανου για τη Β ομαδα και βλεπουμε...Αν γινει κινηση για ακραιο μπακ της πρωτης ομαδας εχω την αισθηση οτι θα γινει με ταυτοχρονη προσπαθεια αποδεσμευσης Οτο. Στα υπολοιπα και πιο σημαντικα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
Αυτό πιστεύω και εγώ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

giliopoulos έγραψε:Εκλεισε και ερχεται ο μπακ της σοσιεδαδ
Κάτσε αφού θα πηγαίναμε μόνο για ένα στόπερ και ένα χαφ μικρής αξίας
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Χρειαζόμαστε δεξί μπακ! Δε γίνεται να βγει η χρονιά με τον ασταθή Σαστρε!

Ο Οτο, που ακόμα δεν έχει πείσει, είναι αριστερό μπακ που κατά συνθήκη παίζει δεξιά και ο Βιερινια είναι πλέον αυτός που είναι.

Δε γίνεται να μην το βλέπουν στην ομάδα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”