Μέχρι όμως του σημείου να γαμιέται το κάθε τόπικ, γιατί κάποιος την είδε κάπως έχει διαφορά. Ειδικά όταν αυτό γίνεται καθ’ έξιν.
Ευχαριστώ τους Γκας και Νοβίτο που προστατεύουν το φόρουμ που αγαπάω.
kass κάτι τέτοια γράφεις και θα χουμε .... σατανικές παρεμβάσεις....kass4 έγραψε:Aν κοπεί η πλακίτσα μέσα στο φόρουμ ο πρώτος που θα αυτοκτονήσει θα είμαι εγώ![]()
...
Θες απάντηση ?? Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι!!! Ξεχνάς άλλωστε ότι σε περιπτώσεις που κάποιος απέρριπτε τις σκέψεις σου λόγω ηλικίας, έβγαινε φάουλ απ τα υπόλοιπα μέλη. Νομίζεις ότι εγώ π.χ. δεν την "έχω ακούσει" για την ηλικία μου?? Στα παπ@ρια μου.... Προσοχή όμως! Μιλάμε για τις περιπτώσεις που προσπερνάνε κάποιοι τα όσα γράφετε με μόνο κριτήριο την ηλικία σας...gika έγραψε:
Αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Κάθε μέρα, σε κάθε τι που λέμε, ακούμε και αρνητικά σχόλια λόγο της ηλικίας μας. Σχόλια που αν ήμασταν 30 χρονών κανείς δεν θα τα έκανε, μιας και δεν έχουν κάποια βάση πέρα απο το ότι.. "είμαστε μικροί"! Ειναι σωστό? Οχι. Όλοι το έχετε κατάκρίνει κατά διαστήματα, αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Και οι μοντς, τότε ήταν άφαντοι!!!
Δηλαδή να λογοκρίνουμε τα πσοτ?? Ή να επιβάλλουμε τη γνώμη μας?? Αυτό θες?gika έγραψε:
Επίσης, επιτρέπονται στο site ποσταρίσματα που τη μια κάνουν θεούς κάποιους παίκτες μας και απο την άλλη τα ίδια άτομα, δυο μέρες μετά τους βρίζουν. Επιτρέπονται, γιατί δεν υπάρχει κανόνας που να το απαγορεύει. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη κτλ. Αλλά σε αυτά τα άτομα έπρεπε να συνιστούσατε την προσοχή.
Λίγα παραπάνω.... 20+ άκυρα ποστ σε 6-7 διαφορετικά τόπικ μέσα σε 10-15 λεπτά, δε τα λες και λίγα ...gika έγραψε:
Συνοψίζοντας, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που ξευτιλίζουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό (βλεπε αντιμετώπιση με 2 μετρα και 2 σταθμά, κολοτουμπες κτλ) παρά λίγα παραπάνω οφ-τοπικ.
Πόσες φορές τα είπαμε με πμ και όχι μόνο......?gika έγραψε: Για όλα αυτά και επειτα απο την δημόσια (αληθεια δημοσια έπρεπε να γίνει αυτό η μεσω πμ άραγε??)
Και με ποιο σκεπτικό το απαιτείτε??? Μόνοι σας άλλωστε το στηρίξατε...:gika έγραψε: ΥΓ: Ποστ όπως τα παραπάνω που μιλάνε για ξεσπάσματα εφήβων και μαλακίες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ...
gika έγραψε:Δεν είχαμε πρόθεση να χαλάσουμε την διάθεση κανενός, παραμόνιμο να φτιάξουμε τη δική μας...
Επειδή το συγκεκριμένο δε νομίζω να απσχολεί κανέναν απ το φόρουμ, αν έχεις πρόβλημα με .... τον κάποιον, έλα να το συζητήσουμε....gika έγραψε: Το θέμα είναι ότι κάποιοι (η μάλλον κάποιος)ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας θυμιθεί ο εν λόγο moderator (ας μην αναφέρω το όνομα του, αλλά οι παλιοί τον καταλάβατε), το τι έκανε αυτός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πριν γίνει moderator και μετά ας μιλήσει και για μας...
Λοιπόν, με την λογική σου θα έπρεπε και συ να προσπερνάς τα οφ-τόπικ ποστ μας και να μην κάνουμε αυτή τη συζητηση. Τώρα θα μου απαντήσεις όμως ότι τα οφ-τόπικ απαγορεύονται απο τους κανόνες. Για να γλιτώνουμε χρόνο, θα σου απαντούσα ότι και ποστ που προσβάλουν άλλους απαγορεύονται, αλλά που είναι οι mod τότε, οεο?? Και όταν είναι εκεί συμβολευουν να προσπερνάμε τα ποστ και δεν βάζουν χέρι... Και όταν σβήνουν τα προσβλητικά ποστ (αφου τα έχουνε δει όλοι), δεν κάνουν ούτε μια παρατήρηση στο μέλος που το εκάνε, με αποτέλεσμα την επόμενη μερα να ξαναέχουμε το ίδιο σκηνικό...novito έγραψε:Θες απάντηση ?? Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι!!! Ξεχνάς άλλωστε ότι σε περιπτώσεις που κάποιος απέρριπτε τις σκέψεις σου λόγω ηλικίας, έβγαινε φάουλ απ τα υπόλοιπα μέλη. Νομίζεις ότι εγώ π.χ. δεν την "έχω ακούσει" για την ηλικία μου?? Στα παπ@ρια μου.... Προσοχή όμως! Μιλάμε για τις περιπτώσεις που προσπερνάνε κάποιοι τα όσα γράφετε με μόνο κριτήριο την ηλικία σας...gika έγραψε:
Αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Κάθε μέρα, σε κάθε τι που λέμε, ακούμε και αρνητικά σχόλια λόγο της ηλικίας μας. Σχόλια που αν ήμασταν 30 χρονών κανείς δεν θα τα έκανε, μιας και δεν έχουν κάποια βάση πέρα απο το ότι.. "είμαστε μικροί"! Ειναι σωστό? Οχι. Όλοι το έχετε κατάκρίνει κατά διαστήματα, αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Και οι μοντς, τότε ήταν άφαντοι!!!
Αυτό δεν πήγαινε τόσο στους mod... Πήγαινε σε κάθε μέλος ξεχωριστά. Ας κοιτάξει να βελτιωθεί ο ίδιος, διορθώνοντας ένα απο τα πιο σημαντικα ελλατώματα του, που ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ τον ίδιο τον λαό του ΠΑΟΚ, και μετά ας "πονέσουν" και τα μάτια του με τα οφ-τόπικ... Πρότιμω να μιλάω για Οτι να ναι στο τόπικ του Γκαρσία, παρά να τον βρίζω σήμερα και να τον επεφημώ αύριο (καθως θα είμαι μεσα στους κανόνες και κανεις δεν θα μου λεει τιποτα)...novito έγραψε:Δηλαδή να λογοκρίνουμε τα πσοτ?? Ή να επιβάλλουμε τη γνώμη μας?? Αυτό θες?gika έγραψε:
Επίσης, επιτρέπονται στο site ποσταρίσματα που τη μια κάνουν θεούς κάποιους παίκτες μας και απο την άλλη τα ίδια άτομα, δυο μέρες μετά τους βρίζουν. Επιτρέπονται, γιατί δεν υπάρχει κανόνας που να το απαγορεύει. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη κτλ. Αλλά σε αυτά τα άτομα έπρεπε να συνιστούσατε την προσοχή.
Τώρα το γεγονός ότι κάποιος κάνει κωλοτούμπα δε χρειάζεται να μας απασχολεί κ ιδιαίτερα... Αυτός γίνεται ρόμπα... (btw δε κατάλαβα που κολλάει αυτό....)
Μπορεί να ήταν παραπάνω απο λίγα... Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν και πιο σημαντικά προβλήματα...novito έγραψε:Λίγα παραπάνω.... 20+ άκυρα ποστ σε 6-7 διαφορετικά τόπικ μέσα σε 10-15 λεπτά, δε τα λες και λίγα ...gika έγραψε:
Συνοψίζοντας, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που ξευτιλίζουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό (βλεπε αντιμετώπιση με 2 μετρα και 2 σταθμά, κολοτουμπες κτλ) παρά λίγα παραπάνω οφ-τοπικ.
Πόσες?? Και γράφοντας ο Γκας δημόσια, έδωσε αφορμή σε 5-6 ατομάκια (αν εξαιρέσεις κάποιους που τους σεβομαι και δεχομαι την κριτική τους), να μας προσβάλουν, μιας και δεν σταμάτησαν στα παράπονα για τα οφ-τόπικ... Και παρόλο που τα προσβλητικά ποστ απαγορεύονται αυτά είναι ακόμα εκεί. Αλλά ξέχασα, τα οφ-τόπικ είναι το ΜΟΝΟ μας προβλημα...novito έγραψε:Πόσες φορές τα είπαμε με πμ και όχι μόνο......?gika έγραψε: Για όλα αυτά και επειτα απο την δημόσια (αληθεια δημοσια έπρεπε να γίνει αυτό η μεσω πμ άραγε??)
Δέχομαι κάθε κριτική για τις πράξεις μου, κατάλαβα το λάθος μου και ζητησα συγγνώμη... Οπως ακουσα τα παράπονα σας, διαβάζετε και σεις τα δικά μου.. Σχόλεια του στυλ "Γκικα κόψε τα οφ-τόπικ" δεκτά απο όλους. Σχόλεια του στυλ "οι εφηβοι που δεν χορτενουν να τρώνε φάπες, εχουν αγαμιες και δεν τους καθονται οι γκόμενες να σταματήσουν να ξεσπάν στα πληκτρολόγια" τους τα επιστρέφω να τα βάλουν, αντε να μη πω που... Κι όμως αυτά δεν σβήνονται. Ειναι αραγε, συμφωνα με τους κανόνες? Δεν νομίζω..novito έγραψε:Και με ποιο σκεπτικό το απαιτείτε??? Μόνοι σας άλλωστε το στηρίξατε...:gika έγραψε: ΥΓ: Ποστ όπως τα παραπάνω που μιλάνε για ξεσπάσματα εφήβων και μαλακίες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ...
Πρωτον ούτε οι και καλά "αγαμιες" μου, απασχολούν το φόρουμ, αλλά μια χαρα αναπαραγονται, έτσι τσι?? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με σένα Νοβ, και σε γουσταρα για το στυλ σου. Απλά... Η γιαγιά μου, μου έλεγε έναν κανόνα. Μην κάνεις στον αλλο, αυτό που δεν θες να σου κάνει εσένα αυτός. Οταν το γλεντούσες θα σε άρεζε να στη "λενε" με αυτόν τον τρόπο, δημόσια?? Μπα.. Εσυ όμως το κάνεις, μαζι με τα φιλαράκια σου... Η παρατήρηση σου (και του Γκας) είναι δεκτή και την έχω υπ' όψην μου... Αλλά σχόλια όπως τα παραπάνω, τα θεωρείς σωστά??novito έγραψε:Επειδή το συγκεκριμένο δε νομίζω να απσχολεί κανέναν απ το φόρουμ, αν έχεις πρόβλημα με .... τον κάποιον, έλα να το συζητήσουμε....gika έγραψε: Το θέμα είναι ότι κάποιοι (η μάλλον κάποιος)ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας θυμιθεί ο εν λόγο moderator (ας μην αναφέρω το όνομα του, αλλά οι παλιοί τον καταλάβατε), το τι έκανε αυτός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πριν γίνει moderator και μετά ας μιλήσει και για μας...
να σου πω τι εχω καταλαβει?τα βαζεις με αυτους που μπορεις να κερδισεις...οπως ειπε και ο γκικα τοτε ΑΦΑΝΤΟΙ..novito έγραψε:Gika αφού κατάφερα να ηρεμήσω, αποφάσισα ότι καλό είναι να γραφτούν κάποια πράγματα, ώστε να ηρεμήσουμε όλοι μας....
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα, καλύτερα...
Θες απάντηση ?? Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι!!! Ξεχνάς άλλωστε ότι σε περιπτώσεις που κάποιος απέρριπτε τις σκέψεις σου λόγω ηλικίας, έβγαινε φάουλ απ τα υπόλοιπα μέλη. Νομίζεις ότι εγώ π.χ. δεν την "έχω ακούσει" για την ηλικία μου?? Στα παπ@ρια μου.... Προσοχή όμως! Μιλάμε για τις περιπτώσεις που προσπερνάνε κάποιοι τα όσα γράφετε με μόνο κριτήριο την ηλικία σας...gika έγραψε: