Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από kass4 »

Aν κοπεί η πλακίτσα μέσα στο φόρουμ ο πρώτος που θα αυτοκτονήσει θα είμαι εγώ :o
Μέχρι όμως του σημείου να γαμιέται το κάθε τόπικ, γιατί κάποιος την είδε κάπως έχει διαφορά. Ειδικά όταν αυτό γίνεται καθ’ έξιν.
Ευχαριστώ τους Γκας και Νοβίτο που προστατεύουν το φόρουμ που αγαπάω.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ετσι είναι!
Οπαδικό φόρουμ είμστε και φυσικά θα υπάρχει και πλακίτσα! Και νομίζω πως σποραδικά οφ-τοπικ δεν μας πειράζουν! Αλλα δυστυχως πολλές φορές χάνεται η ουσία του εκάστοτε τόπικ! Υπάρχει και το Ο,τι να 'ναι για οφ τοπικ που είναι ον τοπικ! :D
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

kass4 έγραψε:Aν κοπεί η πλακίτσα μέσα στο φόρουμ ο πρώτος που θα αυτοκτονήσει θα είμαι εγώ :o
...
kass κάτι τέτοια γράφεις και θα χουμε .... σατανικές παρεμβάσεις.... :lol:

πέρα απ την πλάκα εννοείται, ότι βασικό στοιχείο ενός φόρουμ είναι η ζωντάνια, το κέφι και ο χαβαλές.... Αλλιώς δε θα χρειαζόταν το φόρουμ, αλλά μόνο η κεντρική... Αυτό που προφανώς δε θέλουν να καταλάβουν κάποιοι είναι η διαφορά μεταξύ του κάνω χαβαλέ με το κάνω τα νεύρα όλων πουρέ...
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Τελικά μεγάλη η συμβολή του forum στο ξεχαρμάνιασμα των πιτσιρικάδων και τεράστια διέξοδος για τα γκομενικά αδιέξοδα της εφηβείας...

Μαγκιά σας, νταξ, αλλά πώς την βρίσκετε μερικοί με το να γ@μάτε όλα τα τόπικ ενώ υπάρχει συγκεκριμένο topic για κάθε είδους απωθημένα και φανασιώσεις/ονειρώξεις ( το Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!!! με τις 300-400 -δεν ξέρω και γω πόσες σελίδες-), πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσετε...

Η ζωή είναι αλλού,
δεν είναι αυτή που βλέπεις μπροστα από το πληκτρολόγιο....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Διαβάσαμε όλα τα παραπάνω, εγώ και ο Πάμπλο, συζητήσαμε και καταλήξαμε σε αυτό το πόστ:

Σήμερα, απο το απόγευμα και μετά, οι δύο μας ίσως το παρακάναμε με τα οφ-τόπικ ποσταρίσματα. Το θέμα πήρε διαστάσεις και άρχισε να συζητιέται δημόσια απο τον κάθε ένα. Επειδή, ενοχλήσαμε κάποιους θέλουμε να ζητήσουμε και οι δύο συγγνώμη.

Αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Κάθε μέρα, σε κάθε τι που λέμε, ακούμε και αρνητικά σχόλια λόγο της ηλικίας μας. Σχόλια που αν ήμασταν 30 χρονών κανείς δεν θα τα έκανε, μιας και δεν έχουν κάποια βάση πέρα απο το ότι.. "είμαστε μικροί"! Ειναι σωστό? Οχι. Όλοι το έχετε κατάκρίνει κατά διαστήματα, αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Και οι μοντς, τότε ήταν άφαντοι!!!

Στη συνέχεια, κάποιοι mods, μας έχουν κάνει κάποιες παρατηρήσεις, σε χιουμοριστικό τόνο, για τα κάποια οφ-τόπικ μας. Το θέμα είναι ότι κάποιοι (η μάλλον κάποιος)ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας θυμιθεί ο εν λόγο moderator (ας μην αναφέρω το όνομα του, αλλά οι παλιοί τον καταλάβατε), το τι έκανε αυτός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πριν γίνει moderator και μετά ας μιλήσει και για μας...

Επίσης, επιτρέπονται στο site ποσταρίσματα που τη μια κάνουν θεούς κάποιους παίκτες μας και απο την άλλη τα ίδια άτομα, δυο μέρες μετά τους βρίζουν. Επιτρέπονται, γιατί δεν υπάρχει κανόνας που να το απαγορεύει. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη κτλ. Αλλά σε αυτά τα άτομα έπρεπε να συνιστούσατε την προσοχή.

Συνοψίζοντας, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που ξευτιλίζουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό (βλεπε αντιμετώπιση με 2 μετρα και 2 σταθμά, κολοτουμπες κτλ) παρά λίγα παραπάνω οφ-τοπικ.

Για όλα αυτά και επειτα απο την δημόσια (αληθεια δημοσια έπρεπε να γίνει αυτό η μεσω πμ άραγε??) απειλή του Γκας για εβδομαδιαίο μπαν, αποφασίσαμε να απέχουμε δοκιμαστικά για μια εβδομάδα με τον Πάμπλο, για να δούμε κατα πόσο θα βελτιωθεί η εικόνα του φόρουμ. Αν βελτιωθεί έστω και λίγο υποσχόμαστε, να μην ξαναδείτε οφ-τόπικ απο μας.

Συγγνώμη και πάλι για την αναστάτωση... Δεν είχαμε πρόθεση να χαλάσουμε την διάθεση κανενός, παραμόνιμο να φτιάξουμε τη δική μας... Συγγνώμη...

ΥΓ: Ποστ όπως τα παραπάνω που μιλάνε για ξεσπάσματα εφήβων και μαλακίες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ...
ΥΓ2: Προτρέπουμε και τους υπολοιπους "μικρούς" να απέχουν και αυτοί για μία εβδομάδα για να σοβαρευτεί λίγο το φόρουμ γιατι εμείς οι "μικροί/ έφηβοι" απο ότι φένεται το ξευτιλίζουμε...

Τα λέμε σε μια εβδομάδα,
Gika, ContrerasPablo
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

συμφωνω με τον γκικα...Θελω να τονισω οτι οτι δεν ειχαμε καμια τετοια προθεση.Θα ειμαστε εδω και θα διαβαζουμε,αλλα δεν θα γραφουμε..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ούτε δοκιμαστικά να φύγετε, ούτε τίποτα!!!
Απλά κοιτάξτε λίγο να περιορισετε τα οφ τόπικ..

Ούτε η καταναγκαστική έξοδος είναι λύση, ούτε η εθελουσία..
Ολα είναι θέμα θέλησης και κατά πόσο μπορούμε να συμβιβαστούμε με κάποια de facto δεδομένα..

ΠΑΟΚ είμαστε όλοι με δικαίωμα έκφρασης κι ελευθερία άποψης.. απλά μέσα σε συγκεκριμένα όρια! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Gika αφού κατάφερα να ηρεμήσω, αποφάσισα ότι καλό είναι να γραφτούν κάποια πράγματα, ώστε να ηρεμήσουμε όλοι μας....

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα, καλύτερα...
gika έγραψε:
Αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Κάθε μέρα, σε κάθε τι που λέμε, ακούμε και αρνητικά σχόλια λόγο της ηλικίας μας. Σχόλια που αν ήμασταν 30 χρονών κανείς δεν θα τα έκανε, μιας και δεν έχουν κάποια βάση πέρα απο το ότι.. "είμαστε μικροί"! Ειναι σωστό? Οχι. Όλοι το έχετε κατάκρίνει κατά διαστήματα, αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Και οι μοντς, τότε ήταν άφαντοι!!!
Θες απάντηση ?? Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι!!! Ξεχνάς άλλωστε ότι σε περιπτώσεις που κάποιος απέρριπτε τις σκέψεις σου λόγω ηλικίας, έβγαινε φάουλ απ τα υπόλοιπα μέλη. Νομίζεις ότι εγώ π.χ. δεν την "έχω ακούσει" για την ηλικία μου?? Στα παπ@ρια μου.... Προσοχή όμως! Μιλάμε για τις περιπτώσεις που προσπερνάνε κάποιοι τα όσα γράφετε με μόνο κριτήριο την ηλικία σας...
gika έγραψε:
Επίσης, επιτρέπονται στο site ποσταρίσματα που τη μια κάνουν θεούς κάποιους παίκτες μας και απο την άλλη τα ίδια άτομα, δυο μέρες μετά τους βρίζουν. Επιτρέπονται, γιατί δεν υπάρχει κανόνας που να το απαγορεύει. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη κτλ. Αλλά σε αυτά τα άτομα έπρεπε να συνιστούσατε την προσοχή.
Δηλαδή να λογοκρίνουμε τα πσοτ?? Ή να επιβάλλουμε τη γνώμη μας?? Αυτό θες?
Τώρα το γεγονός ότι κάποιος κάνει κωλοτούμπα δε χρειάζεται να μας απασχολεί κ ιδιαίτερα... Αυτός γίνεται ρόμπα... (btw δε κατάλαβα που κολλάει αυτό.... :roll: )
gika έγραψε:
Συνοψίζοντας, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που ξευτιλίζουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό (βλεπε αντιμετώπιση με 2 μετρα και 2 σταθμά, κολοτουμπες κτλ) παρά λίγα παραπάνω οφ-τοπικ.
Λίγα παραπάνω.... 20+ άκυρα ποστ σε 6-7 διαφορετικά τόπικ μέσα σε 10-15 λεπτά, δε τα λες και λίγα ...

gika έγραψε: Για όλα αυτά και επειτα απο την δημόσια (αληθεια δημοσια έπρεπε να γίνει αυτό η μεσω πμ άραγε??)
Πόσες φορές τα είπαμε με πμ και όχι μόνο......?
gika έγραψε: ΥΓ: Ποστ όπως τα παραπάνω που μιλάνε για ξεσπάσματα εφήβων και μαλακίες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ...
Και με ποιο σκεπτικό το απαιτείτε??? Μόνοι σας άλλωστε το στηρίξατε...:
gika έγραψε:Δεν είχαμε πρόθεση να χαλάσουμε την διάθεση κανενός, παραμόνιμο να φτιάξουμε τη δική μας...
gika έγραψε: Το θέμα είναι ότι κάποιοι (η μάλλον κάποιος)ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας θυμιθεί ο εν λόγο moderator (ας μην αναφέρω το όνομα του, αλλά οι παλιοί τον καταλάβατε), το τι έκανε αυτός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πριν γίνει moderator και μετά ας μιλήσει και για μας...
Επειδή το συγκεκριμένο δε νομίζω να απσχολεί κανέναν απ το φόρουμ, αν έχεις πρόβλημα με .... τον κάποιον, έλα να το συζητήσουμε....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

εγώ έχω να πω πως όλο το ζουμί είναι η ελευθερία που δίνεται λογω της ανωνυμίας να λέγονται πράγματα...
το θέμα είναι πως έχουμε ελευθερία και εκφράζουμε ότι θελουμε αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλο...

το φόρουμ αυτό διέπεται απο κάποιους κανόνες,και ένας απο αυτούς είναι να απαγορεύονται τα οφ-τόπικ...πολλές φορες οι διαχειριστές του τόπικ συμμετέχουν μάλιστα με οφ-τόπικ..για τον χαβαλέ..δεν έχουμε μια ξερή συζήτηση...καμία σχέση..το αντίθετο...αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα οφ-τόπικ...
αν βλέπει ο καθένας ξεχωριστά ότι ξεφεύγει το συνεχίζει απο πμ...
προσωπικά με τον εχέμυθο έχουμε πάρα πολλά πμ για ταινίες...έπρεπε το αντίστοιχο τόπικ να είναι κ@λος ανοιχτός αλλά παραμένει στις 28-30 σελίδες...αν όλα όσα είχαμε γράψει σε πμ ήταν στο τόπικ,θα είχαμε φτάσει 100 σελιδες..

αν εγώ αρχίσω να οφτοπικιάζω στο φόρουν του μουσλίμοβιτς για το πως πέρασα χαλκιδική και για το ότι είδα αριστοτέλους τον ρομπέρτο κάρλος,πραγματικά πιστεύω πως δεν ενδιαφέρει και πολύ κόσμο..πόσο μάλλον στο τόπικ του μούσλι..θα έλεγα μάλιστα οτι ενοχλούνται απο την άσχημη εικόνα των άσχετων ποστ...

τέλος έχω ''αντιπαρατεθεί'' με 4-5 άτομα...για διάφορους λόγους...με τους περισσότερους εξ αυτών υπήρξε η κόντρα η οποία παρέμεινε κακώς μέσα στο τόπικ και δεν συνεχίστηκε καθόλου με πμ...τα προσωπικά δηλαδή πρέπει να λύνονται με πμ..

στο δια'ταύτα...το τόπικ λέγεται παράπονα για το φόρουμ...
γράφουμε δηλαδή τα παράπονα...αν κάποιος πει ότι το σύστημα είναι τόσο αργό σαν τον ιβιτς και ο επόμενος στείλει μια φατσούλα δεν είναι κατακριτέο...δύο-τρείς σελίδες όμως πάνε πολύ πιστεύω...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:
gika έγραψε:
Θες απάντηση ?? Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι!!! Ξεχνάς άλλωστε ότι σε περιπτώσεις που κάποιος απέρριπτε τις σκέψεις σου λόγω ηλικίας, έβγαινε φάουλ απ τα υπόλοιπα μέλη. Νομίζεις ότι εγώ π.χ. δεν την "έχω ακούσει" για την ηλικία μου?? Στα παπ@ρια μου.... Προσοχή όμως! Μιλάμε για τις περιπτώσεις που προσπερνάνε κάποιοι τα όσα γράφετε με μόνο κριτήριο την ηλικία σας...
Λοιπόν, με την λογική σου θα έπρεπε και συ να προσπερνάς τα οφ-τόπικ ποστ μας και να μην κάνουμε αυτή τη συζητηση. Τώρα θα μου απαντήσεις όμως ότι τα οφ-τόπικ απαγορεύονται απο τους κανόνες. Για να γλιτώνουμε χρόνο, θα σου απαντούσα ότι και ποστ που προσβάλουν άλλους απαγορεύονται, αλλά που είναι οι mod τότε, οεο?? Και όταν είναι εκεί συμβολευουν να προσπερνάμε τα ποστ και δεν βάζουν χέρι... Και όταν σβήνουν τα προσβλητικά ποστ (αφου τα έχουνε δει όλοι), δεν κάνουν ούτε μια παρατήρηση στο μέλος που το εκάνε, με αποτέλεσμα την επόμενη μερα να ξαναέχουμε το ίδιο σκηνικό...

novito έγραψε:
gika έγραψε:
Δηλαδή να λογοκρίνουμε τα πσοτ?? Ή να επιβάλλουμε τη γνώμη μας?? Αυτό θες?
Τώρα το γεγονός ότι κάποιος κάνει κωλοτούμπα δε χρειάζεται να μας απασχολεί κ ιδιαίτερα... Αυτός γίνεται ρόμπα... (btw δε κατάλαβα που κολλάει αυτό.... :roll: )
Αυτό δεν πήγαινε τόσο στους mod... Πήγαινε σε κάθε μέλος ξεχωριστά. Ας κοιτάξει να βελτιωθεί ο ίδιος, διορθώνοντας ένα απο τα πιο σημαντικα ελλατώματα του, που ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ τον ίδιο τον λαό του ΠΑΟΚ, και μετά ας "πονέσουν" και τα μάτια του με τα οφ-τόπικ... Πρότιμω να μιλάω για Οτι να ναι στο τόπικ του Γκαρσία, παρά να τον βρίζω σήμερα και να τον επεφημώ αύριο (καθως θα είμαι μεσα στους κανόνες και κανεις δεν θα μου λεει τιποτα)...

novito έγραψε:
gika έγραψε:
Λίγα παραπάνω.... 20+ άκυρα ποστ σε 6-7 διαφορετικά τόπικ μέσα σε 10-15 λεπτά, δε τα λες και λίγα ...
Μπορεί να ήταν παραπάνω απο λίγα... Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν και πιο σημαντικά προβλήματα...

novito έγραψε:
gika έγραψε: Για όλα αυτά και επειτα απο την δημόσια (αληθεια δημοσια έπρεπε να γίνει αυτό η μεσω πμ άραγε??)
Πόσες φορές τα είπαμε με πμ και όχι μόνο......?
Πόσες?? Και γράφοντας ο Γκας δημόσια, έδωσε αφορμή σε 5-6 ατομάκια (αν εξαιρέσεις κάποιους που τους σεβομαι και δεχομαι την κριτική τους), να μας προσβάλουν, μιας και δεν σταμάτησαν στα παράπονα για τα οφ-τόπικ... Και παρόλο που τα προσβλητικά ποστ απαγορεύονται αυτά είναι ακόμα εκεί. Αλλά ξέχασα, τα οφ-τόπικ είναι το ΜΟΝΟ μας προβλημα...

novito έγραψε:
gika έγραψε: ΥΓ: Ποστ όπως τα παραπάνω που μιλάνε για ξεσπάσματα εφήβων και μαλακίες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ...
Και με ποιο σκεπτικό το απαιτείτε??? Μόνοι σας άλλωστε το στηρίξατε...:
Δέχομαι κάθε κριτική για τις πράξεις μου, κατάλαβα το λάθος μου και ζητησα συγγνώμη... Οπως ακουσα τα παράπονα σας, διαβάζετε και σεις τα δικά μου.. Σχόλεια του στυλ "Γκικα κόψε τα οφ-τόπικ" δεκτά απο όλους. Σχόλεια του στυλ "οι εφηβοι που δεν χορτενουν να τρώνε φάπες, εχουν αγαμιες και δεν τους καθονται οι γκόμενες να σταματήσουν να ξεσπάν στα πληκτρολόγια" τους τα επιστρέφω να τα βάλουν, αντε να μη πω που... Κι όμως αυτά δεν σβήνονται. Ειναι αραγε, συμφωνα με τους κανόνες? Δεν νομίζω..

novito έγραψε:
gika έγραψε: Το θέμα είναι ότι κάποιοι (η μάλλον κάποιος)ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας θυμιθεί ο εν λόγο moderator (ας μην αναφέρω το όνομα του, αλλά οι παλιοί τον καταλάβατε), το τι έκανε αυτός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πριν γίνει moderator και μετά ας μιλήσει και για μας...
Επειδή το συγκεκριμένο δε νομίζω να απσχολεί κανέναν απ το φόρουμ, αν έχεις πρόβλημα με .... τον κάποιον, έλα να το συζητήσουμε....
Πρωτον ούτε οι και καλά "αγαμιες" μου, απασχολούν το φόρουμ, αλλά μια χαρα αναπαραγονται, έτσι τσι?? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με σένα Νοβ, και σε γουσταρα για το στυλ σου. Απλά... Η γιαγιά μου, μου έλεγε έναν κανόνα. Μην κάνεις στον αλλο, αυτό που δεν θες να σου κάνει εσένα αυτός. Οταν το γλεντούσες θα σε άρεζε να στη "λενε" με αυτόν τον τρόπο, δημόσια?? Μπα.. Εσυ όμως το κάνεις, μαζι με τα φιλαράκια σου... Η παρατήρηση σου (και του Γκας) είναι δεκτή και την έχω υπ' όψην μου... Αλλά σχόλια όπως τα παραπάνω, τα θεωρείς σωστά??

Τεσπα, απάντησα γιατι δεν θα αφησω κανένα ποστ που να με αφορά αναπάντητο. Στο υπόλοιπο φορουμ θα με δείτε μετά το ματς με τον βάζελο και μακάρι να έχουμε νικησει, γιατί έλεος με την γκρίνια ορισμένων. Το τελευταίο σημειώστε το σαν ένα ακόμα παράπονο...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Επειδή για μένα το θέμα έχει τελειώσει και δε πρόκειται να μπω στη διαδικασία των αντιπαραθέσεων, 2 συμβουλές-σημειώσεις μόνο...

Δε γίνεται να ζητάς απ τη μία συγνώμη κι απ την άλλη να πας να βγεις κι από πάνω....
Όταν δίνεις δικαιώματα, θα πρέπει να σαι έτοιμος και για τις συνέπειες...

Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οχι... Νοβ, κι όμως γίνεται... Παραπονεθηκατε για κάτι... Για κατι που έκανα... Συγγνώμη για αυτό που έκανα... Αλλά έχω πολλά παράπονα κι εγώ... Και πιο πάνω φαινονται μερικά... Σι για...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

novito έγραψε:Gika αφού κατάφερα να ηρεμήσω, αποφάσισα ότι καλό είναι να γραφτούν κάποια πράγματα, ώστε να ηρεμήσουμε όλοι μας....

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα, καλύτερα...
gika έγραψε:
να σου πω τι εχω καταλαβει?τα βαζεις με αυτους που μπορεις να κερδισεις...οπως ειπε και ο γκικα τοτε ΑΦΑΝΤΟΙ..
δεν ειστε μοντ για να λετε μην γραφεις για κεφαλαια ειστε και επειδη καποιοι σας εμπιστευονται και πρεπει να βαζετε μια ταξη στο site..αντι για να κοιτατε αυτα κοιτατε τις προσβολες που εχω ακουσει επανελημενα απο τον orwell λογω της ηλικιας,και επειδη ειμαι το μικροτερο μελος στο site..δηλαδη να με μπαναρετε και να μου μιλατε ετσι δημοσια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΜ,για να γινουμε ρομπα?κοιταξτε αυτους που βριζουν τους παικτες μας,τους κολοτουμπες,αυτους που μιλαν ασχνημα,και ασε τα οφ-τοπικ..δεν εχω κατι μαζι σου,και συμπαθω κιολας,αλλα δεν μπορω να βλεπω να λετε με λιγα λογια οτι εμεις χαλαμε το παοκμανια..καντε μια βολτα στο τοπικ του γκαρσια του σαντος και του ζαγο και θα παρετε τις απαντησεις..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τι θα γινει με τα new thread δε τα βλεπω ολα.....το ποστ παο-ΠΑΟΚ δε μ το εμφανιζει πρεπει να πας αρχικη αγωνιστικα κ μετα να το βρω..... :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

μήπως δεν είχες αδιάβαστα ποστ εκείνη τη στιγμή (είτε τα χες διαβάσει όλα, είτε είχες σβήσει cookies, είτε ε΄χιες μπει από άλλο pc?) ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”