Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:Aivas συγνώμη δεν πιάνω την ερώτηση σου. Εγώ προσωπικά είμαι κουλ, το τι εικόνα δημιουργεί η διοίκηση γύρω από το κλάμπ. Αυτό είναι βασική δουλειά της νομίζω.
Anyway είμαστε οφφ πολύ.
Οκ το κατανοησα τωρα. Διαφωνω εν μερει αλλα ναι ειμαστε οφφ
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Νομίζω η σύγκριση με ομάδες όπως Μάλμε ντιναμο Ζάγκρεμπ κτλ για είσοδο στο τσου λου δεν λαμβάνει υπόψιν πως αυτές οι ομάδες 9/10 απόπειρες είναι απτό μονοπάτι του πρωταθλητή καθώς είναι σχεδόν πάντα πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Εμείς δύο φορές είχαμε αυτό το προνόμιο μια μαμηθηκε το σύμπαν στο 96 και την άλλη σου έτυχε ο παραλίγο φιναλίστ τσου λου αγιαξ
San4

Δημοσίευση από San4 »

Νομιζω οτι διαφωνώ αρκετα στην προσέγγιση του οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει επενδύσει αρκετα για να μπει στο τς.λ. Προφανως υπάρχουν ανορθογραφίες στο ροστερ με βασική αυτη στα χάφ. Αυτο ομως ειναι θεμα timing των κινήσεων, μεταγραφικών επιλογών και ορθολογικης κατανομής του μπατζετ και της ποιότητας ανα θεση. Φετος, ο ΠΑΟΚ καλουταν να μπει στο τς. λ. απο το δρόμο των πρωταθλητών . Στο δρομο των πρωταθλητών ο ΠΑΟΚ καλείται να περασει 3 προκριματικούς γύρους. Αν υποθέσουμε οτι στον πρωτο γυρο εχει πιθανότητες να περασει 90 %, και στους αλλους δυο απο 60% (που για να εξασφαλίσεις αυτα τα ποσοστά δεδομένης της κλήρωσης που ειχαμε με μαλμε και σπαρτα πρπει να χεις πολυ δυνατή ομαδα), η συνολική πιθανότητα να περάσεις στους ομιλους δεν ειναη πανω 33% και αυτο ειναι κατι που δεν λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν οταν αναλύουμε γιατι δεν μπήκαμε ομιλους ουτε φετος. Και λιγότερο θεωρητικά, ας περιμενουμε να δουμε τις 5 6 ομαδες που θα μπουν ομιλους φετος απο το δρόμο του ΠΑΟΚ και να αναλογιστούμε πόσες απο αυτες εχουν μεγαλύτερο μπατζετ και χρηματιστηριακή αξία. Ισως μονο η γάλατα.

Αντικειμενικά, ο ΠΑΟΚ χωρις προκρίσεις στους ομιλους που αντιστοιχούν σε 30 εκ. και δίνουν την οικονομική ικανότητα και το πρεστίζ για να προσελκύσεις παιχτες απο ανώτερα ράφια δεν μπορει να προσδοκά σε πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης any given year. Αυτο που μπορει να κανει ο ΠΑΟΚ αν θελει να μπει ομιλους ειναι να βρίσκεται σταθερά στα προκριματικά και σταδιακά να χτισει πανω στις φορες που θα καταφέρει να προκριθεί.

Το πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πετύχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια για να μην αντιμετωπίζει εχθρικές διαιτησίες απέναντι ακομα και σε ευρωπαικούς νάνους οπως η μαλμε ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο . Επισης το προβλημαματικο για μενα στον φετινό αποκλεισμό δεν ηταν αυτος καθαυτος αλλα η εικόνα αδυναμίας να επιβληθείς έστω και για 10 λεπτα σε δυο παιχνίδια απέναντι σε μια ομαδα με αρκετα χαμηλότερο μπατζετ.Δηλαδη οτι στην πράξη αποδείχθηκε οτι οι πιθανότητες να περάσεις την μαλμε ηταν πολυ μικρότερες του 60% που προανέφερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος San4 την Σάβ 17 Αύγ 2024, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Του χρόνου παίζουν 2 ομάδες στο τσουλου. Ας συνεχίσει να μαζεύει φέτος βαθμούς ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα να γίνει ακόμα πιο ισχυρός και ας κτίσουν από φέτος ομάδα ώστε του χρόνου τον Ιούνιο να θέλουμε το πολύ 1-2 μεταγραφές μέσα στον Ιούνιο.

Φέτος ανέβηκε λίγο επίπεδο του χρόνου ας κάνουμε μία ομάδα ακόμα πιο έτοιμη για το τσουλου και ας μάθουν από τα λάθη. Δεν γίνεται συνέχεια να κάνουν τα ίδια λάθη.

Αν αρχίσουν και του χρόνου τα ίδια να ανενώσουμε τον Βιέρινια και τον Σβααπ και τον Τάισον που έκανε σουπερ χρονιά θέλει άλλο ένα χρόνο έτσι δεν πας πουθενά. Από τώρα φτιάξε το ρόστερ γιατί τον Γενάρη θα λες που να βρω παίχτες κοστίζουν (άντε να κάνεις και 1-2 μεταγραφές τον Γενάρη) και τον Ιούνιο του χρόνου θα δούμε πάλι το κάλοκαιρι το ίδιο έργο.

Φτιάξε ρόστερ μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου και ας είναι υπερπλήρες και μετά τον Γενάρη να θες το πολύ 1-2 μεταγραφές.

Επίσης πούλα όποιους θες να πουλήσεις να μαζέψεις λεφτά να έχεις .

Φέτος ο ΠΑΟΚ είναι για το Γιουρόπα στόχος του ΠΑΟΚ να σπάσει το ρεκόρ του παλιού (ΟΥΕΦΑ) και να πάει στους 16 του Γιουρόπα για πρώτη φορά. Θέλω 16 φέτος στο γιουρόπα τουλάχιστον ή 8.

Θέλω δύο νίκες με τους Ροβερς και νίκες με Σέρρες και Αγρίνιο και Ατρόμητο και πάω στην διακοπή μετά με πλήρες ρόστερ.

Κάθε χρόνο θα με βλέπεις να παλεύω να μπω στο τσουλου κάθε χρόνο αν μπω μία φορά μετά θα μπω με αξιώσεις μεγάλες και όχι στην τύχη.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

aivas19 έγραψε:Δηλαδη scientist η Μαλμε που εχει μπει στο Τσουλου 3 φορες και παει για 4η δινει πανω απο 1.5 μυριο συμβολαιο; Οχι. Οπως και η Young Boys
Αδερφέ δες τις πωλήσεις της Υoung Boys to 23/24 (ομάδες-χρήματα)

Fabian Rieder Stade Rennais FC Stade Rennais €15.00m
Aurèle Amenda Eintracht Frankfurt E. Frankfurt €9.50m
Cédric Zesiger VfL Wolfsburg VfL Wolfsburg €5.00m
Ulisses Garcia Olympique Marseille Marseille €4.00m
Christian Fassnacht Norwich City Norwich €3.00m
Jean-Pierre Nsame Como 1907 Como €500k
Leandro Zbinden Etoile Carouge FC Etoile Carouge free transfer
Zachary Athekame Neuchâtel Xamax FCS Neuchâtel Xamax loan transfer
Nico Maier FC Wil 1900 FC Wil 1900 ?
Felix Mambimbi FC St. Gallen 1879 FC St. Gallen ?
Joel Bichsel SC Freiburg II SC Freiburg II loan transfer
Quentin Maceiras Puskás Akadémia FC Puskás AFC ?
Théo Golliard FC Vaduz FC Vaduz loan transfer

Κατα την άποψη μου είναι κατα πόσο παίζεις σε αυτην αγοράπωλησία χρήματος. Θα σε δεχτούν αν παίξεις το παιχνίδι τους. Δεν το βλέπεις ότι ούτε παίκτες έρχονται σε μας εύκολα, και η διατησία είναι εχθρική? Η μη πώληση του ντέλια, νομίζεις δεν έχει συνέπειες? Την αποψη μου λέω.
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Για το αριστερό μπακ μια πρόχειρη αναζήτηση στο transfermarkt στη la liga , δείχνει ότι μάλλον είναι ο Jesus Vazquez της Βαλένθια, με 20 συμμετοχές πέρσι στην la liga, με μια μικρή επιφύλαξη να εικαι να είναι ο Valle της Μπαρτσελονα που πέρσι ήταν δανεικος στη Λεβάντε στη Β κατηγορια (36 συμμετοχές)
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Το έμπειρο στόπερ και το αμυντικό χαφ τουλάχιστον, πρέπει να είναι παικταράδες, όχι ημίμετρα εκεί!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το αμυντικο χαφ (θα) ειναι ο Μειτε. Παιχταρας ή οχι το κρινει ο καθένας. Εγω ηθελα πολυ καλυτερο του αλλα εδω π φτασαμε μακαρι να ερθει εστω αυτος.
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Με βάση τα δεδομένα που έδωσε ο Ολλανδός μόνο αυτός μου κολλάει

https://www.transfermarkt.com/jonathan- ... ler/674501
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το ενδιαφέρον για μένα δεν είναι ποιον ψάχνουμε για αριστερά, αλλά αν θα υπάρξει αποχώρηση Ραφα ή απλά θα μείνει παροπλισμένος.

Τέλος, ανυπομονώ για αυτό που είπε ο ζινολα για το Μειτε. Ότι και να λέμε θα γλυκάνει πολύ το παιχνίδι μας και θα μας αποσυμπιέσει κάπως από το δίδυμο Σβαμπ Οζντοεφ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Frans van Rooij έγραψε:
Gospi έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιτσιρικάς (κάτω από 22) και προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Νομίζω βέβαια ότι στο άκουσμα του ονόματος το 99% θα πει "ποιος είναι αυτός". Δείχνει "ψαγμένη" περίπτωση, μακάρι να αποδειχθεί καλή κίνηση, εφόσον κλείσει.
Δηλαδη εχουμε και λεμε, Μειτε ο Ισπανός πιτσιρικας, ένας καλος στοπερ και ισως ενας στοπερ νεος με προοπτικη π να μην τον πειραζει να μεινει εκτος λιστας και κλεισαμε?
4 κινήσεις συνολικά ναι. Αμυντικό χαφ, 2 στόπερ με δυνατό συμβόλαιο και εξελίξιμο αριστερό μπακ (παίζει στην Ισπανία αλλά δεν είναι Ισπανός).
Ολλανδε.... παρατηρώ ότι συστηματικά αναφέρεσαι σε "αμυντικό χαφ" αποφεύγοντας να πεις Μειτε παρόλο που έχει γραφτεί από τον Ζινολα ότι κατά 99.99% πρέπει να λογίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ.
Έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση; Παίζουν και άλλες περιπτώσεις ακόμα;
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Εγώ δεν πιστεύω κανέναν εδώ για παίχτη που αναφέρεται και πόσους θα πάρουμε,πάντως μέχρι να δω υπογραφή παίχτη.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Off topic γιατί είσαστε όλοι εδώ
Κάποιος να απαντήσει please στο ΠΑΟΚ - Πανσεραϊκός
Τι και πως μπορώ να μπω στο γήπεδο ,αν κάποιος ήταν τα περασμένα ματς από εξωτερικό ας
ενημερώσει

Φέρτε χάφ και Μπακ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Frans van Rooij έγραψε:
Gospi έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιτσιρικάς (κάτω από 22) και προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Νομίζω βέβαια ότι στο άκουσμα του ονόματος το 99% θα πει "ποιος είναι αυτός". Δείχνει "ψαγμένη" περίπτωση, μακάρι να αποδειχθεί καλή κίνηση, εφόσον κλείσει.
Δηλαδη εχουμε και λεμε, Μειτε ο Ισπανός πιτσιρικας, ένας καλος στοπερ και ισως ενας στοπερ νεος με προοπτικη π να μην τον πειραζει να μεινει εκτος λιστας και κλεισαμε?
4 κινήσεις συνολικά ναι. Αμυντικό χαφ, 2 στόπερ με δυνατό συμβόλαιο και εξελίξιμο αριστερό μπακ (παίζει στην Ισπανία αλλά δεν είναι Ισπανός).
thanx! Βεβαια δεν ξερω σε ποιου τη θεση θα μπει ο δευτερος στοπερ στην λιστα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

San4 έγραψε:Τραγική διαχείριση του αποκλεισμού απο το μιντιακό σύστημα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεδομένων και των κληρώσεων που έκατσαν δεν ειχε ποτε πανω 35 με 40% πιθανότητες να μπει ομιλους κι ,ομως, ο αποκλεισμός του αναφέρεται ως παταγώδης αποτυχία, απλα και μονο επειδη ηταν η μοναδική φορα που υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες. Ρεαλιστικές πιθανότητες που εντωμεταξυ μονος του δημιούργησε ο ΠΑΟΚ με το πρωταθλημα και τις πορείες στην ευρωπη που τον έβαλαν στους ισχυρούς. Δηλαδη σε μια ομαδα που δημιούργησε μονη της ρεαλιστικές πιθανότητες εισόδου σε ομιλους φορτώνεται οχι μονο ο φετινός αποκλεισμός , αλλα και οι παλιότεροι που ήρθαν με διαφορετικές εκδοχές της ομάδας, οι οποίες δεν ειχαν καν ρεαλιστικές πιθανότητες εισόδου. Με το μοιρολατρικό τσιτατο αν οχι τωρα, ποτε; αντι η πορεία της ομάδας τον τελευταίο 1.5 χρονο να αξιολογηθεί ως πορεία προόδου προς την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων και καθιέρωσης σε ενα υψηλότερο επιπεδο του ευρωπαϊκού χάρτη, προβάλλεται ως οριστική αποτυχία επίτευξης της εισόδου στο τς.λ. Τι πότε ; Του χρόνου.

Γενικα προσπαθώ να ειμαι μετριοπαθής με τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ και θεωρω οτι εχουν σημμειωσει καποια βήματα προόδου μαζι με την ομαδα , αλλα η διαχείριση τους για τον αποκλεισμό μου προκαλεί οριακά αηδια. Ελπιζω να μην αντικατοπτρίζει ουτε στο ελάχιστο το κλίμα στην ΠΑΕ.
,+41926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”