Ettien26 έγραψε:Το Αγγλάκι φέτος θα βγάλει μάτια. Γράψτε το.
συμφωνω απόλυτα
Ettien26 έγραψε:Το Αγγλάκι φέτος θα βγάλει μάτια. Γράψτε το.
Αααχχ! Τι ήταν και κείνο ρε φίλε! Μπας σε καλό σου τι τα θυμήθηκες; Μαύρισε η ψυχή μαςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά, και πέρσι το καλοκαίρι διαβάζαμε εδώ την αγνή ανησυχία του μέσου οπαδού που εκφραζόταν αγανακτισμένα από αγάπη για την ομάδα.
Άλλο που κόντεψε να μαυρίσει η ψυχή μας και κάποιοι προσπαθούσαμε να αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ελέφαντας.
Εννοεί πως ο λουτσος και οι παίκτες θα πάρουν επιτέλους τις μεταγραφές στα χέρια τους και θα τις κλείσουν. Καλά τα γράφω;Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης:
"Ο ΠΑΟΚ θέλει το λιγότερο 3 μεταγραφές ως το τέλος του μήνα. Το ανησυχητικό είναι οτι δεν μου προκύπτει να είναι κοντά σε κάποιον. Ελπίζω να ενισχυθεί έστω και την ύστατη στιγμή. Έχω εμπιστοσύνη σε Λουτσέσκου-παίκτες πως θα κάνουν αυτό που πρέπει από εδώ και πέρα"
Ακριβώς.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εννοεί πως ο λουτσος και οι παίκτες θα πάρουν επιτέλους τις μεταγραφές στα χέρια τους και θα τις κλείσουν. Καλά τα γράφω;Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης:
"Ο ΠΑΟΚ θέλει το λιγότερο 3 μεταγραφές ως το τέλος του μήνα. Το ανησυχητικό είναι οτι δεν μου προκύπτει να είναι κοντά σε κάποιον. Ελπίζω να ενισχυθεί έστω και την ύστατη στιγμή. Έχω εμπιστοσύνη σε Λουτσέσκου-παίκτες πως θα κάνουν αυτό που πρέπει από εδώ και πέρα"
Ξέχασες τον Φουρτούνη.ektoras έγραψε:Μειτέ, Κουρμπελης κι ένα καλό στόπερ να παίζει και αριστερά και δεξιά και κλείνουμε πολύ επιτυχημένα