Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

την πώληση Κοταρσκι φοβάμαι εγώ που γράφει ο άλλος στο Χ. ελπίζω να έχουν έτοιμη καλή λύση.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αν μιλας για τον μαλακα πραγματικα σε ρωταω ειναι δυνατον να δινεις σημασια;;;;;; :( :(
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσετε οι περισσότεροι αλλά θα το γράψω για δεύτερη και τελευταία φορά: Για μένα η πρώτη προτεραιότητα για μεταγραφή αφορά την θέση του τερματοφύλακα. Χρειαζόμαστε έναν καλό τερματοφύλακα κατά προτίμηση έμπειρο και μάλιστα άμεσα. Για μένα ο Κοτάρσκι είναι κακός τερματοφύλακας και φοβάμαι να μην μας κρεμάσει και την φετινή χρονιά. Είναι κακός και μπορώ αναλυτικά να παραθέσω το γιατί. Πέρσι μας κρέμασε σε μια σειρά από παιχνίδια και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα αλλά δεν το πληρώσαμε. Στα φετινά προκριματικά της Ευρώπης δυστυχώς το πληρώσαμε πολύ ακριβά.
Είναι η πιο κομβική θέση και είναι αμαρτία να διακινδυνεύσουμε το οτιδήποτε με τους υπάρχοντες, διότι τα λάθη των τερματοφυλάκων είναι "θανάσιμα", δεν διορθώνονται και μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση όλης της ομάδας, όπως είδαμε να γίνεται πρόσφατα. Και πάνω από όλα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο όλη την πορεία και τον σχεδιασμό της ομάδας καθώς και την ίδια την "χρηματιστηριακή αξία" του ρόστερ.
Ο άξονας μιας εντεκάδας είναι ο τερματάς, τα σεντερμπακ, τα χαφ και ο φορ. Πέρσι είχαμε θέματα αποτελεσματικότητας στο πρώτο και στο τελευταίο μέλος του άξονα. Φέτος εάν δεν φροντίσουμε αναλόγως θεωρώ πως θα έχουμε πρόβλημα στο πρώτο, δεύτερο και τρίτο μέλος του άξονα. Τρία στα τέσσερα κενά είναι πολλά γιατί με αυτή τη σειρά σου καταστρέφουν και την αμυντική αλλά και την επιθετική μετάβαση.
Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και δουλεμένη. Και οι νέοι παίκτες που ήρθαν θα μπολιαστούν σ'αυτήν και θα αποδώσουν, αλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, όμως θα φτιάξουν ομάδα. Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο και δεν φοβάμαι γι αυτό. Θεωρώ μάλιστα πως στο Εuropa league θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προχωρήσουμε και μετά την φάση των ομίλων. Ίσως να είναι καλύτερα που θα παίξουμε εκεί.
Χρειαζόμαστε λοιπόν παίκτες στις κομβικές θέσεις του άξονα, στα σεντερμπακ (δυο καινούργιους αν φύγει ο Κούλιε) και στα χαφ (2 παίκτες, προτιμώ να μην είναι ο Μειτέ ένας από αυτούς). Όπως διαβάζω, όλοι συμφωνείτε σε αυτές τις μεταγραφές.
ΥΓ1. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο Λουτσέσκου υπήρξε τερματοφύλακας. Δεν μπορεί να μην βλέπει τις αδυναμίες και ελλείψεις του Κοτάρσκι. Από την άλλη, η δική μου γνώση επί του θέματος είναι πολύ φτωχή και φυσικά δεν συγκρίνεται με αυτή των ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Κρίνω με βάση την ελάχιστη γνώση που έχω και οφείλεται κυρίως στο μεγάλο πλήθος των παιχνιδιών που έχω παρακολουθήσει για πάνω από 50 χρόνια. Θεωρώ πως η μεταγραφή του Τσιφτσή έγινε με γνώμωνα την πώληση Κοτάρσκι το επόμενο καλοκαίρι. Αυτός φαίνεται να ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Όταν όμως μας δίνουν 5 εκ. από την Τζένοα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον δώσαμε. Περιμένουμε προφανώς μεγαλύτερη προσφορά. Και ταυτόχρονα δίνουμε (από όσα ακούγονται) τον Κουλιεράκη με 15 εκ. Τα 5 τα θεωρώ πολλά για τον Κοτάρσκι, τα 15 πολύ λίγα για τον Κουλιεράκη! Κάπως με προβληματίζει αυτό για να είμαι ειλικρινής....σχετικά με τον χειρισμό των υποθέσεων.
ΥΓ2. Η ομάδα μας έχει μέταλλο. Το απέκτησε πέρσι στο σημείο του αποκλεισμού από την Μπρυζ και το επιβεβαίωσε μετά από το παιχνίδι στη Λαμία (όπου παλι ευθύνεται ο Κοτάρσκι για το γκολ).
Η ομάδα μας δεν χρειαζόταν τον φετεινό φτηνό αποκλεισμό, δεν πρόσφερε κάτι επιπλέον στο μέταλλο και στο ψήσιμο της ομάδας σε αντίξοες συνθήκες. Από ένα σημείο και μετά, το πολύ ψήσιμο οδηγεί σε κάψιμο, φέρνει δηλαδή τα αντιθετα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ την μεταγραφή ενός καλού τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι δυνατόν ρε papangr;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Εντωμεταξύ τι γράφει; Μια ομάδα δείχνει ενδιαφέρον, είναι κοντά στα λεφτά που ζητάμε, ο Κοτάρσκι δεν είναι αρνητικός, ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Δεν είναι όλοι οι κλόουν αστείοι.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Το 13 είναι ελεύθερο;
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

paokkerkir έγραψε:Το 13 είναι ελεύθερο;
Ελεύθερο είναι.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

panpangr77 έγραψε:την πώληση Κοταρσκι φοβάμαι εγώ που γράφει ο άλλος στο Χ. ελπίζω να έχουν έτοιμη καλή λύση.
Τα ίδια εύχομαι και εγώ να υπάρξει αντικαταστάτης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πουλάς 2 στόπερ με 16 μυρια και να λες ότι θα αντικαταστήσεις τον ένα με τον Θυμιανη δεν είναι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη αλλά του Γουμενου για αυτό και δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό. Οκ κάνει λάθη,είναι παρορμητικος,αλλά τρελός δεν ειναι και αγαπάει την ομάδα.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και "κραξίματα" χωρίς λόγο. Η ομάδα πέρα από την απόκτηση αμυντικού χαφ, θα πάρει δεξιοπόδαρο στόπερ, αριστεροπόδαρο στόπερ (αν οριστικοποιηθεί η πώληση Κούλιε) και πιθανότατα έναν αριστερό μπακ, μικρό ηλικιακά, με δανεισμό για μπακ απ του Μπάμπα. Αυτές είναι οι θέσεις που κοιτάμε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είναι δυνατόν ρε papangr;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει αυτομπαναρομαι μέχρι την Δευτέρα τις Σέρρες να κερδίσω .!!! :).
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αρχικά, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο, να αμφισβητήσω τον φίλο Ginola, αντίθετα είμαι σίγουρος ότι έχει την καλύτερη δυνατή πρόθεση, να ενημερώσει και να μοιραστεί μαζί μας, ότι υπέπεσε στην αντίληψη του. Επίσης, σέβομαι και τιμώ απεριόριστα, όλα τα παιδιά που μοιράζονται εδώ μέσα, ότι ξέρουν, ότι μαθαίνουν, παίρνοντας ο καθένας το ρίσκο του, να εκτεθεί, να ξεφτιλιστεί, να βρεθεί στη σέντρα (όχι εδώ από εμάς, αλλά από τους ανθρώπους, που είτε μας εμπιστεύονται κάτι, είτε μας επιτρέπουν να ακούσουμε μια συζήτηση τους και εμείς ερχόμαστε και το γράφουμε στο ιντερνετ)… Καμία μομφή προς τον φίλο λοιπόν, ξεκάθαρα!

Παράλληλα, δεν έχω ΚΑΜΙΑ επιθυμία να υπερασπιστώ τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, μιας και είμαι κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους, συχνά τον θεωρώ τελείως λανθασμένο, ως και γελοίο ενιοτε. Σέβομαι και τιμώ πολλούς από αυτούς, (πως να μην σεβαστώ τον Αντωνάκη τον Τσακαλεα που έκλαιγε μέσα στο Χαριλάου μόλις η ΠΑΟΚαρα πήρε την κούπα, πως να μην σεβαστώ τον Τοσκιτση που μοιραζόταν εδώ μέσα τις πληροφορίες του, ως μελος του φόρουμ και παράλληλα δημοσιογράφος των ΣΠΟΡ του Βορρά τότε; Πως να μην σεβαστώ ακόμα και αυτούς του 24, που είναι μαύρο χάλι ως ρεπόρτερ, αλλά είναι πετσιά ΠΑΟΚτσάκια και πονάνε όπως και εμείς;). Αλλά δεν έχω καμία πρόθεση να τους υπερασπιστώ που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους, μεταξύ των ρόλων του ΠΑΟΚτση και του δημοσιογράφου…

ΟΜΩΣ, επειδή αν κατάλαβα καλά, ειπώθηκε ότι αυτοί έβγαλαν από το κεφάλι τους τις υποτιθέμενες εξελίξεις στο θέμα Μεϊτε καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (δλδ ότι αρχικά δεν απαντούσε ο Μεϊτέ, ότι ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε, ότι μετά μας προσέγγισε αυτός, ότι ο ΠΑΟΚ επανήλθε με μειωμένη πρόταση, ότι ο ΠΑΟΚ ξανά αποσύρθηκε όταν ο Μεϊτέ αρνήθηκε)… Έχω να πω, μετά λόγου γνώσεως, ότι αυτά ήταν non paper που βγήκαν από την ΠΑΕ. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ και έγραφαν τα ίδια ψέμματα (;) και μάλιστα ταυτόχρονα και μάλιστα σε 2-3-4 διαφορετικές χρονικές στιγμές. Ήταν πληροφόρηση που βγήκε απο το περιβάλλον της ΠΑΕ, μέσω των γνωστών «καναλιών επικοινωνίας».
Προσοχή, δεν λέω ότι είναι αλήθεια ή ψέματα όλα αυτά, ούτε λέω αν θα έρθει ή όχι ο Μεϊτέ (ΜΑΚΑΡΙ να έρθει και αν έρθει και αντικαταστήσουμε επάξια και τον Κουλιερακη, θα πάρουμε back to back πρωτάθλημα!)…
Λέω απλά, ότι αυτή η πληροφόρηση προέκυψε από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν ήταν αρδιές, όπως ειπωθηκε.

Και στο «ψητό», όσον αφορά το προσωπικό πρόβλημα του Μεϊτέ, δεν γνωρίζω κάτι (προφανώς), αλλά μέσω της απλής μεθόδου της παρατήρησης, αν γίνουμε λίγο Τατιάνες, θα μπορούσαμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι η γυναίκα του Μεϊτέ είναι στην Ανδαλουσία και διακοπαρει και πριν 15 μέρες έκανε το ίδιο στο Λονδίνο. Όπως βέβαια, νωρίτερα είχαν γάμους, χαρές, αρραβώνες, διακοπές, πανηγύρια… Άρα προφανώς και δεν πενθεί, πεθαίνει ή ψυχορραγεί κάποιος (ώστε να δικαιολογήσουμε ότι κάποιος δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα επι 55 ημέρες λόγω προσωπικού προβλήματος, όπως και κάτι σχετικό με μια εγκυμοσύνη πχ, θα ήταν μέσα στη ζωή, δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που συμβαίνει).
Αυτό το κομμάτι σχετικά με το «προσωπικό πρόβλημα», αν κρίνουν τα παιδιά οι διαχειριστές ότι δεν είναι πρέπον, εννοείται μπορούν να το σβήσουν και ζήτω προκαταβολικά συγνώμη, αν δεν έπρεπε.

Μακάρι λοιπόν ο Μεϊτέ να είναι όντως συμφωνημένος ή να συμφωνησει τώρα και να ερθει, αφού αυτόν θέλει ο προπονητής μας που είναι αυτός που πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις. Αλλά προσωπικά, διαψεύδω κατηγορηματικά, ότι οι δημοσιογράφοι παραμύθιαζαν τον κόσμο όλο το καλοκαίρι και έβγαζαν από το μυαλό τους, υποτιθέμενες εξελίξεις στο θέμα Μεϊτέ. Από το περιβάλλον της ΠΑΕ τα πλάσαραν αυτά και τα αναπαρήγαγαν οι ρεπόρτερ μας. Να τους κραζουμε όταν φταίνε, αλλά όχι και όταν δεν φταίνε.

Υ.Γ. Τρεις μέρες έχω να κοιμηθώ, γυρνάει η Τούμπα στο μυαλό μου, σκέφτομαι, τρελαινομαι και παλι από την αρχη, μέχρι που λιποθυμάω ξημερώματα, για λίγες ώρες και πάλι από την αρχή το πρωι…Έχει από τη δεκαετία του 90’ να μου στοιχίσει κάτι, τόσο πολύ… Ηταν μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, δυστυχώς… Αλλά ΠΑΟΚ ειμαστε, δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους και τις διακρίσεις, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, στις ήττες και τις αποτυχίες, δε μασάμε (αν και ομολογώ, μου κόπηκαν τα πόδια, κόντεψα να μείνω μέσα στην Τούμπα, στο 3-3 βαρούσε το ρολόι μου, «έχετε 170 παλμούς», αλλά ok, έτσι μάθαμε από παιδιά)…
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Φίλε, γράφεις σωστά και με λογική.

Έχω εξηγήσει τι συμβαίνει με τους δημοσιογράφους,τους 2 τρόπους που μαθαίνουν πράγματα,τους λόγους που αυτά πολλές φορές είναι παπάδες και προφανώς ότι αυτά που γράφουν δεν τα ξβγαζουν από το κεφάλι τους

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί είναι εντελώς χαζοί και στον βωμό των κλικ το τραβάνε λίγο,κάποιοι είναι οκ αλλά μιλάνε για ρεπορτάζ που κάναν ενώ στην ουσία απλά μεταφέρουν αυτούσια πράγματα που λέγονται σε όλους τα ίδια και οι κορυφαίοι(όπως ο Αντώνης πχ) που καταλαβαίνει ότι δουλειά του είναι ο σχολιασμός της είδησης από την ουσία που δεν μπορεί να κυνηγάει αποκλειστικά. Και τον σχολιασμό τον κάνει υπέροχα.

Τώρα για τον Μειτε,δεν θα πω κατι για να μην γίνει φορά παρτίδα αυτό που έγινε στον ιδιο,από εκεί και πέρα ας το ξεχασουμε για να μην μπαίνουμε στο τριπακι,πες ότι έλεγε ψέμματα και απλά το νοημα ηταν Αύγουστο ή καθόλου χωρίς τις υπόλοιπες σάλτσες. Τεσπα ,ας μαλάκωσει η κατάσταση με τον μειτε , είναι 99.99999999% παίκτης του ΠΑΟΚ, και θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ασχολούμαστε με το τί κάνει ο κάθε επαγγελματίας δημοσιογράφος κλπ. Χαλιόμαστε παραπάνω.

Αυτή την στιγμή πρέπει να μπούμε στούς ομίλους του Γιουρόπα. Τίποτα δεν είναι απλό, ειδικά όταν η ομάδα έχει αυτή την εικόνα. Πολλοί παίκτες είναι απλά ανέτοιμοι και στις γνωστές θέσεις θέλουμε ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Φίλε, γράφεις σωστά και με λογική.

Έχω εξηγήσει τι συμβαίνει με τους δημοσιογράφους,τους 2 τρόπους που μαθαίνουν πράγματα,τους λόγους που αυτά πολλές φορές είναι παπάδες και προφανώς ότι αυτά που γράφουν δεν τα ξβγαζουν από το κεφάλι τους

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί είναι εντελώς χαζοί και στον βωμό των κλικ το τραβάνε λίγο,κάποιοι είναι οκ αλλά μιλάνε για ρεπορτάζ που κάναν ενώ στην ουσία απλά μεταφέρουν αυτούσια πράγματα που λέγονται σε όλους τα ίδια και οι κορυφαίοι(όπως ο Αντώνης πχ) που καταλαβαίνει ότι δουλειά του είναι ο σχολιασμός της είδησης από την ουσία που δεν μπορεί να κυνηγάει αποκλειστικά. Και τον σχολιασμό τον κάνει υπέροχα.

Τώρα για τον Μειτε,δεν θα πω κατι για να μην γίνει φορά παρτίδα αυτό που έγινε στον ιδιο,από εκεί και πέρα ας το ξεχασουμε για να μην μπαίνουμε στο τριπακι,πες ότι έλεγε ψέμματα και απλά το νοημα ηταν Αύγουστο ή καθόλου χωρίς τις υπόλοιπες σάλτσες. Τεσπα ,ας μαλάκωσει η κατάσταση με τον μειτε , είναι 99.99999999% παίκτης του ΠΑΟΚ, και θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.
Εχεις εικονα για τον σχεδιασμο? Θα παμε μονο σε Μειτε και αντικατασταση καθε παιχτη π φεύγει (Εκονγκ, Κουλιε)? Μας τελειωσε η πιθανοτητα Μιραντσουκ ή καποιου αλλου μεσοεπιθετικου? Δευτερος χαφ δεν παιζει πλεον?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”