Αυτό πειράζει που δεν το καταλαβαίνω; Δηλαδή τι, θα έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος λόγω προσωπικού ζητήματος, και; Τι θα γινόταν; Ενώ αν τον ανακοινώσουν τώρα...τι;Gospi έγραψε:πως ο Μειτε ειναι κλεισμενος απο τις αρχες καλοκαιριου και απλα δεν ανακοινωθηκε γτ δεν μπορουσε να συμμετεχει στην προςτοιμασια λογω σοβαρου προσωπικου ζητηματος.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Και εγω ημουν υπερ τοτε της πωλησης, αν αυτο σημαινε οτι θα τρεξουν καποια πραγματα, αλλα ετσι οπως εξελιχθηκε η ολη φαση τελικα δεν θα αλλαζε πολλα οσον αφορα την Ευρωπη.Ο Λουτσεσκου ετσι και αλλιως δεν βαζει γρηγορα νεους,στην υποθεση Μειτε δεν θα αλλαζε κατι αφου ο παικτης ηταν το προβλημα και οχι η Μπενφικα,ενω ταυτοχρονα ηταν η απολυτη προτεραιοτητα του Λουτσεσκου, αρα πολυ πολυ στη θεση Ντελια θα ειχαμε Μιραντσουκ.DaVinci έγραψε:Η καταλυτική στιγμή φέτος το καλοκαίρι ήταν η παραμονή του Ντέλια. Όλα εκεί κρίθηκαν, και δυστυχώς το χειρίστηκαν λάθος.
Όχι δεν είχε ρευστότητα ο ΠΑΟΚ τελικά, και όχι δεν έμεινε ο Ντέλιας γιατί μας παίρνει. Όπως είπε ο Μάκης τότε, "ο Σαββιδης κινήθηκε συναισθηματικά και όχι λογικά". Έπρεπε να έχει πουληθεί, και να γίνουν κινήσεις με τα λεφτά της μεταγραφής του.
Από την μέρα που ανακοινώθηκε η παραμονή του, όλως τυχαίως πάγωσαν όλα, και η επόμενη κίνηση έγινε όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε τα προκριματικά.
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή. Γι αυτό και τότε μπήκε όρος στη προσφορά να μπουν γρήγορα τα 10 εκ. με την υπογραφή. Λίγη σημασία έχει πλέον τώρα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.
Ειμαι παντως και τωρα υπερ της πωλησης αν αυτη καλυψει τη χασουρα του ΤΣΛ και ολοκληρωθει ο σχεδιασμος που μπορει να κινδυνευει αυτη τη στιγμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 15 Αύγ 2024, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει καποια βάση το σκεπτικό οτι απο τον ΠΑΟΚ λείπει η ρευστότητα και αρα μια πώληση ντελια θα ξεκλείδωνε κάποιες υποθέσεις αλλα απο την αλλη ο ΠΑΟΚ ειχε ανάγκη τα συγκεκριμένα 17.5 εκ της σαλτζμπουργκ; Αν η σαλτζμπουργκ έδινε 12 θα λέγαμε οτι παλι ο ΠΑΟΚ εκανε λαθος που δεν τον πούλησε γιατι με αυτα τα χρήματα θα εξασφάλιζε τη ρευστότητα για να προχωρήσει τον Μειτε και κανεναν ακομα ; Και γιατι αφου χρειάζοταν μια άλφα ρευστότητα να μην δουλέψει την πώληση του ντεσποντοφ ας πουμε με 6 7 μυρια;
Και κατι ακομα, αν ο ΠΑΟΚ με δεδομενο οτι θα παιξει ευρωπη και δεδομενο οτι μπορει να παρει 15 μυρια απο τον κουλιερακη δυσκολεύτηκε και συνεχίζει να δυσκολεύεται να κλεισει αποκλειστικα για λόγους ρευστότητας τους 2 παιχτες στις θεσεις που εχει βασικα κενά, το πράγμα ειναι αρκετα ανησυχητικό.
Και κατι ακομα, αν ο ΠΑΟΚ με δεδομενο οτι θα παιξει ευρωπη και δεδομενο οτι μπορει να παρει 15 μυρια απο τον κουλιερακη δυσκολεύτηκε και συνεχίζει να δυσκολεύεται να κλεισει αποκλειστικα για λόγους ρευστότητας τους 2 παιχτες στις θεσεις που εχει βασικα κενά, το πράγμα ειναι αρκετα ανησυχητικό.
Μήπως επειδή τελευταία στιγμή ξανεμφανιστηκε το "προσωπικό του πρόβλημα";nunies4 έγραψε:Ακόμα και να ισχύουν αυτά που έγραψε ο Ζινολα (τον πιστεύω 100%) αυτό που δεν έχει απαντηθεί και δεν κολλάει είναι το γιατί έκανε πίσω το προπροηγούμενο Σάββατο που ήταν να έρθει. Γιατί και αυτή η πληροφορία μεταφέρθηκε ως δεδομένη.
Για να είχε κανονιστεί η άφιξη του σημαίνει ότι το προσωπικό πρόβλημα είχε εκλείψει την δεδομένη στιγμή. Γιατί λοιπόν έκανε πίσω;
Τεσπα, εικασίες είναι όλα αυτά.
Το πιο πιθανό είναι να μην μάθουμε ποτέ όλη την αλήθεια, και ίσως και να μην χρειάζεται να την μάθουμε.
Για άλλη μία χρονιά φερθήκαμε αυτοκαταστροφικά και χάσαμε μία ευκαιρία, έστω και αν η Σπάρτα είναι πολύ καλή ομάδα, για να ανέβουμε επίπεδο.
Πρώτα επενδύεις και μετά περιμένεις τα αποτελέσματα της επένδυσης. Εμείς πρώτα περιμένουμε να εξασφαλίσουμε μία πρόκριση και μετά να επενδύσουμε στην ομάδα. Μακροπρόθεσμα έχει λογική π.χ η ομάδα δεν μπαίνει πολύ μέσα ή δεν ξανα ακούγεται πρόβλημα με ffp, αλλά εμείς οι οπαδοί βλέπουμε το αποτέλεσμα και επηρεαζόμαστε συναισθηματικά από αυτό!
Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια γιατί από ότι έχει δείξει το παρελθόν, δεν πρέπει να είμαστε και πολύ αισιόδοξοι: ήδη δώσαμε αρκετά λεφτά για 2 επιθετικούς (Τισουντάλι δεν τον βλέπω να παίζει αριστερά σε σημαντικά παιχνίδια) και τα έσοδα πάνω κάτω θα είναι τα ίδια με πέρυσι!
Χαφ χ2, αριστερό μπακ και 1 στόπερ το minimum πρέπει να έρθουν.
Υ.Γ. Ο Κολομβιανός πάει δανεικός στην Μπρόντμπυ σύμφωνα με Ταβολιέρι.
Υ.Γ.2 Αν ο Ντέλιας είχε πωληθεί, θα είχαμε κινηθεί διαφορετικά;
Πρώτα επενδύεις και μετά περιμένεις τα αποτελέσματα της επένδυσης. Εμείς πρώτα περιμένουμε να εξασφαλίσουμε μία πρόκριση και μετά να επενδύσουμε στην ομάδα. Μακροπρόθεσμα έχει λογική π.χ η ομάδα δεν μπαίνει πολύ μέσα ή δεν ξανα ακούγεται πρόβλημα με ffp, αλλά εμείς οι οπαδοί βλέπουμε το αποτέλεσμα και επηρεαζόμαστε συναισθηματικά από αυτό!
Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια γιατί από ότι έχει δείξει το παρελθόν, δεν πρέπει να είμαστε και πολύ αισιόδοξοι: ήδη δώσαμε αρκετά λεφτά για 2 επιθετικούς (Τισουντάλι δεν τον βλέπω να παίζει αριστερά σε σημαντικά παιχνίδια) και τα έσοδα πάνω κάτω θα είναι τα ίδια με πέρυσι!
Χαφ χ2, αριστερό μπακ και 1 στόπερ το minimum πρέπει να έρθουν.
Υ.Γ. Ο Κολομβιανός πάει δανεικός στην Μπρόντμπυ σύμφωνα με Ταβολιέρι.
Υ.Γ.2 Αν ο Ντέλιας είχε πωληθεί, θα είχαμε κινηθεί διαφορετικά;
Μπορειτε να δωσετε παραδειγμα του τι διαφορετικο θα ειχαμε κανει αν ειχε πωληθει τοτε ο Ντελιας? Εγω δεν βρισκω κατι.
Δεν νομίζω να είχε αλλάξει κάτι, μόνο ίσως ο Χαρτέλ και ο Μίραντσιουκ σαν αντι-Ντέλιας.
Είχαν ακουστεί και άλλοι στόχοι τότε, πέραν του δισεκατομμυριούχου Μπρειθγουαιτ;;
Είχαν ακουστεί και άλλοι στόχοι τότε, πέραν του δισεκατομμυριούχου Μπρειθγουαιτ;;
Μηπως η συμφωνια με Μπενφικα ειχε κανα τρελο ποσο ως μπόνους εισοδου στο τσουλου και τωρα π αποκλειστηκαμε την ενεργοποιησαμε και γλιτωσαμε τα εξτρα φραγκα?
Ξερω οτι δεν παιζει αλλα μ ρθε χεχεχε
Ξερω οτι δεν παιζει αλλα μ ρθε χεχεχε
Τελικά θέλουμε να παίξουμε στο τσουλου ή να γίνουμε ομάδα τσουλου;;;;;
Φέτος είχαμε το δίλημμα να κάνουμε all in για να μπούμε στο league phase ή να φτιάξουμε ομάδα που θα ξεφύγει από το conference.
Νομίζω ότι είναι ευκόλως εννοούμενο ότι τα βαριά χαρτιά το καλοκαίρι κινούνται τέλη Αυγούστου....
Μειτε και κεντζιορα από την αρχή της προετοιμασίας κόστιζαν κοντά στα δέκα μύρια
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι με μειτε κεντζιορα και σαματα θα περνούσαμε στο τσουλου.... ίσως και όχι όπως φάνηκε και με την Μάλμε αλλά έστω ότι περνούσαμε...
Όμως θεωρώ ότι καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ομάδα δεν θα είχε καμία τύχη. Θα ήταν ο σάκος του μποξ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα καθώς οι συνεχείς σφαλιάρες θα της είχαν ρίξει την ψυχολογία....
Η ομάδα με τσαλοφ ΤΤ και Καμαρά συν κεντζιορα και μειτε είναι πολύ πιο δυνατή από την περσινή ( και φυσικά μιλάμε πλέον για μετεγγραφές και όχι δανεικούς....)
Ο ραζβαν μπορεί να γκρινιάζει που δεν είχε ομάδα έτοιμη από την αρχή της προετοιμασίας αλλά ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα χτίζεται προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα νίκη με την νίκη....και εάν γκρινιάζει θεωρώ ότι είναι βιτρίνα γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα την μία ημέρα είσαι ο γκουαρντιολα και την άλλη ο αμπαλος φαφλατας θείος που κουβαλούσε τα νερά στην ΕΠΣ
Μπορεί όλοι μας να πικραθηκαμε το βράδυ της Τρίτης... όμως εάν είναι να επιλέξουμε να παίξουμε τσουλου η να γίνουμε ομάδα τσουλου νομίζω ότι όλοι θα επιλέξουμε το δεύτερο....
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν, ας χαρούμε την πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά που έρχεται, ας στηρίξουμε και ας εμπιστευτούμε τους ανθρώπους που πέρυσι μας έκαναν τόσο υπερήφανους....τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!!!!!
Φέτος είχαμε το δίλημμα να κάνουμε all in για να μπούμε στο league phase ή να φτιάξουμε ομάδα που θα ξεφύγει από το conference.
Νομίζω ότι είναι ευκόλως εννοούμενο ότι τα βαριά χαρτιά το καλοκαίρι κινούνται τέλη Αυγούστου....
Μειτε και κεντζιορα από την αρχή της προετοιμασίας κόστιζαν κοντά στα δέκα μύρια
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι με μειτε κεντζιορα και σαματα θα περνούσαμε στο τσουλου.... ίσως και όχι όπως φάνηκε και με την Μάλμε αλλά έστω ότι περνούσαμε...
Όμως θεωρώ ότι καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ομάδα δεν θα είχε καμία τύχη. Θα ήταν ο σάκος του μποξ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα καθώς οι συνεχείς σφαλιάρες θα της είχαν ρίξει την ψυχολογία....
Η ομάδα με τσαλοφ ΤΤ και Καμαρά συν κεντζιορα και μειτε είναι πολύ πιο δυνατή από την περσινή ( και φυσικά μιλάμε πλέον για μετεγγραφές και όχι δανεικούς....)
Ο ραζβαν μπορεί να γκρινιάζει που δεν είχε ομάδα έτοιμη από την αρχή της προετοιμασίας αλλά ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα χτίζεται προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα νίκη με την νίκη....και εάν γκρινιάζει θεωρώ ότι είναι βιτρίνα γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα την μία ημέρα είσαι ο γκουαρντιολα και την άλλη ο αμπαλος φαφλατας θείος που κουβαλούσε τα νερά στην ΕΠΣ
Μπορεί όλοι μας να πικραθηκαμε το βράδυ της Τρίτης... όμως εάν είναι να επιλέξουμε να παίξουμε τσουλου η να γίνουμε ομάδα τσουλου νομίζω ότι όλοι θα επιλέξουμε το δεύτερο....
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν, ας χαρούμε την πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά που έρχεται, ας στηρίξουμε και ας εμπιστευτούμε τους ανθρώπους που πέρυσι μας έκαναν τόσο υπερήφανους....τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!!!!!
- episimos73
Ευτυχώς που χάσαμε δηλαδή. Στα σοβαρά τώρα, πολύ περίεργη η υπόθεση Μεϊτέ. Μακαρι να έρθει ακόμα και τώρα βέβαια, μεγάλος παικταράς για το επίπεδο μας.
Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από μια ομάδα σαν την Μάλμε, οφείλεται σε ποσοστό άνω του 90% σε αγωνιστικούς λόγους και όχι σε λόγους ενίσχυσης.
Καλό είναι να το αναφέρουμε, γιατί νομίζω ότι επιχειρείται μια προσπάθεια σύγχυσης 2 διαφορετικών θεμάτων.
Ελπίζω και προσωπικά πιστεύω, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι με ξεσκαρτάρισμα και σταδιακή αναβάθμιση του ρόστερ θα συνεχιστεί και φέτος, οπότε παραμένω ήρεμος.
Είναι σημαντικό ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να ανταποκριθεί στο Γιουρόπα, που είναι 2 σκαλοπάτια πάνω από το Κόνφερενς και να χτίσει το απαραίτητο μέταλλο που του χρειάζεται.
υγ Κανένας σύλλογος δεν θα προϋπολόγιζε οικονομικά τη χρονιά του, με βάση την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω 3 προκριματικών.
Καλό είναι να το αναφέρουμε, γιατί νομίζω ότι επιχειρείται μια προσπάθεια σύγχυσης 2 διαφορετικών θεμάτων.
Ελπίζω και προσωπικά πιστεύω, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι με ξεσκαρτάρισμα και σταδιακή αναβάθμιση του ρόστερ θα συνεχιστεί και φέτος, οπότε παραμένω ήρεμος.
Είναι σημαντικό ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να ανταποκριθεί στο Γιουρόπα, που είναι 2 σκαλοπάτια πάνω από το Κόνφερενς και να χτίσει το απαραίτητο μέταλλο που του χρειάζεται.
υγ Κανένας σύλλογος δεν θα προϋπολόγιζε οικονομικά τη χρονιά του, με βάση την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω 3 προκριματικών.
Φυσικα και οφειλεται κυριως σε αγωνιστικους λογους. Η μεγαλυτερη ευθυνη ειναι του προπονητη π παρουσιασε μια ομαδα ασυνδετη και καταπονημενη. Δεν γινεται να λειπει ένας Μειτε απο το κεντρο και να διαλυεται όλο το πλανο μας. Επισης δεν δειξαμε να εχουμε προετοιμαστει αγωνιστικα για τα προκριματικα. Σαν ομαδα π κανει ακομη προετοιμασια μοιαζαμε.
Αλλα αυτα τα ξεραμε. Καθε χρονο αυτό συμβαίνει τετοια εποχη. Απλα οταν παιζεις προκριματικα με τα λιμα του κονφερενς καταφερνεις και περνάς.
Αλλα αυτα τα ξεραμε. Καθε χρονο αυτό συμβαίνει τετοια εποχη. Απλα οταν παιζεις προκριματικα με τα λιμα του κονφερενς καταφερνεις και περνάς.
Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε γιατί δεν είχε έρθει ένα χαφ ή ένας επιθετικός αρκετά νωρίτερα.
Αυτό που είδα εγώ ήταν ξεκάθαρα μια ομάδα πολύ λιγότερο έτοιμη από την αντίπαλο της, που συν τοις άλλοις ήταν και αρκετά αδιάβαστη σε τακτικό κομμάτι.
Αν σήμερα είχαμε ένα ρόστερ σαν της Μάλμε αλλά με το βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, θα ήμασταν το απόλυτο outsider κι αυτό λέει πολλά για το αν η ενίσχυση (ή απουσία αυτής) έκρινε το ζευγάρι.
Αυτό που είδα εγώ ήταν ξεκάθαρα μια ομάδα πολύ λιγότερο έτοιμη από την αντίπαλο της, που συν τοις άλλοις ήταν και αρκετά αδιάβαστη σε τακτικό κομμάτι.
Αν σήμερα είχαμε ένα ρόστερ σαν της Μάλμε αλλά με το βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, θα ήμασταν το απόλυτο outsider κι αυτό λέει πολλά για το αν η ενίσχυση (ή απουσία αυτής) έκρινε το ζευγάρι.
Δηλαδη ο Σαββιδης στο τσακιρ κεφι ειπε οχι στην πωληση Κωσταντελια?
Αφηνοντας αφελεστατα χωρις ρευστο την ομαδα ?
Δηλαδη ειμαστε στο χειλος της χρεοκοπιας χωρις τον Κουλιερακη και τον Κωσταντελια?
Του χρονου που δεν θα εχουμε να πουλησουμε θα το κλεισουμε το μαγαζι ?
Τι γραφω θεε μου...
Αφηνοντας αφελεστατα χωρις ρευστο την ομαδα ?
Δηλαδη ειμαστε στο χειλος της χρεοκοπιας χωρις τον Κουλιερακη και τον Κωσταντελια?
Του χρονου που δεν θα εχουμε να πουλησουμε θα το κλεισουμε το μαγαζι ?
Τι γραφω θεε μου...

φανηκε οτι ειμαστε ομαδα που κανει προετοιμασια γιατι οντως πριν καποιες ημερες καναμε προετοιμασια και παιζαμε με μια ομαδα που εχει παιξει 22 ματς
παρολα αυτα η ομαδα του λουτσεσκου ειχε σκορ προκρισης και την μπαλα στα ποδια της στο 95 με τον διαιτητη να εχει δωσει οντως 5 λεπτα καθυστερησεις
σε ματς που ο διαιτητης δεν μας εδωσε ενα πεναλτι 100%
και για να ειμαι ον τοπικ στο τουιτερ ο αδερφος του Μειτε υπονοει οτι συμφωνησε.
πιθανως να μας δουλευει βεβαια
και ναι ο Μειτε ηταν παντα ο συνδετικος κρικος της ομαδας. μακαρι να εχουμε 2 σαν τον μειτε φετος
παρολα αυτα η ομαδα του λουτσεσκου ειχε σκορ προκρισης και την μπαλα στα ποδια της στο 95 με τον διαιτητη να εχει δωσει οντως 5 λεπτα καθυστερησεις
σε ματς που ο διαιτητης δεν μας εδωσε ενα πεναλτι 100%
και για να ειμαι ον τοπικ στο τουιτερ ο αδερφος του Μειτε υπονοει οτι συμφωνησε.
πιθανως να μας δουλευει βεβαια
και ναι ο Μειτε ηταν παντα ο συνδετικος κρικος της ομαδας. μακαρι να εχουμε 2 σαν τον μειτε φετος