Συμφωνω φουλ.ΠΑΜΕ ΡΕVfB v2 έγραψε:Εντωμεταξύ περιττό να πούμε οτι με μια πρόκριση επι τις Τσέλιε η Σαμροκ ρόβερς θα μπουν στα ταμεία όσα μπήκαν οταν φτάσαμε στους 8 του Κονφερενς. Μην πω και παραπάνω.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Με σοβαρότητα και καμια υποτίμηση του αντίπαλου θα περάσουμε και θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομαδα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Με αυτούς θα είμαστε αρκετά καλά.Και για να μιλήσουμε με ονόματα,με αυτούς εδώ που τους θεωρώ κάτι παρα πάνω από εφικτούς θα ήμουν ικανοποιημένος https://www.transfermarkt.com/georgiy-d ... ler/185024 η https://www.transfermarkt.com/matija-na ... ler/143559 για αντί Κουλιε , https://www.transfermarkt.com/david-aff ... ler/452483 για αντί Ekong , https://www.transfermarkt.com/brandon-w ... ler/507700 για αντί Rafa, https://www.transfermarkt.com/jakub-pio ... ler/377243 ( αν και φαίνεται να είναι κοντά η Udinese) ,https://www.transfermarkt.com/gustavo-p ... ler/936981 , δανεικός με εφικτή οψιόν αγοράς και https://www.transfermarkt.com/gabriel-v ... ler/604327 δανεικός με εφικτή οψιόν αγοράς η https://www.transfermarkt.com/cesar-hue ... ler/540315 που μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου του. Σε τέτοιους πρέπει να στοχεύουμε ώστε να ανέβουμε lvl. Διψασμένους για διάκριση( πλην των δύο αριστερών στόπερ όλοι τέτοιοι είναι που μας βλέπουν ως αναβάθμιση και όχι ότι μας κάνουν χάρη.Εξαιρεση μόνο συγκυριακες ευκαιρίες τύπου Taison,Zivkovic,Matos κτλ. Ούτε να μπλέκουμε με Braithwhaite,Gigot,Meite που μας βλέπουν ως τελευταία επιλογή.Metagrafakias έγραψε:Δεν το καταλαβαινω αυτο οτι επειδη αποκλειστήκαμε απο το τσου λου αλλαζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και παμε πιο συντηρητικά…Λες και η υπέρβαση που καναμε στους παικτες παίξανε η υπηρχε πιθανοτητα να παιξουν…Αφιυ με την περσινή ομαδα πηγαμε μείον Μειτε…Για ποια υπέρβαση μιλαμε;;;Ειτε αρχές Ιουνίου ερχοταν οι παικτες ειτε Τελη Αυγούστου το ιδιο θα ηταν…Αν διακοπεί ο οποιος μεταγραφικός υπηρχε ειμαστε αξιοι της μοίρας μας πραγματικα…δεν λειτουργούν ετσι οι σοβαρές ομαδες..Η ομαδα πρεπει να συνεχισει κανονικα μετα και την πωληση Κουλιε…Δυο βασικα μπακ ενα βασικο χαφ και εναν αναπληρωματικο αριστερο μπακ και αναπληρωματικό εξτρεμ..
- Σουριναμέζος
nkoss έγραψε: Αυτά έμαθα εγώ από φήμες που κυκλοφορούν στην πολυκατοικία μου.
Σόρρυ κιόλας αλλά έχουμε πει 100 φορές μην ακούτε φήμες. Είναι click baits κατά 90%.

Oμαδα που δεν έχει περάσει ποτέ ομίλους τσου λου μπορεί να σνομπάρει το europa? No fking way. Ενισχυση για την επίτευξη των στοχων
Αν οντως ο επικεφαλης υπολογιζε σε εισοδο στο τσου λου και για την διασφαλιση της οικονομικης αυταρκειας του κλαμπ, και παρολα αυτα αφησε την ομαδα με κενα και χωρις την πρεπουσα ενισχυση τοτε τι να σχολιασεις. Ειναι αστειο και αφελες να ελπιζεις σε εισοδο στο τσου λου και να αφηνεις την ομαδα ολη την προετοιμασια χωρις τον βασικο της κεντρικο αμυντικο, ολο το καλοκαιρι χωρις τον βασικο και καλυτερο της χαφ και χωρις εγκαιρη ενισχυση στην θεση του φορ και του εξτρεμ. Δηλαδη ποση αφελεια μπορει να εμπεριεχει μια τετοια προσεγγιση?
Ειχαμε λεει το ροστερ κατα 90% ετοιμο απο πέρσι. Αληθεια? Με τον Ζιφκο εκτος προετοιμασιας λόγω γιουρο? Χωρις τον Κετζιορα? Με τον Ντελια οφφ λογω της κλωτσιας π εφαγε? Με μολις 2 χαφ και αυτα μετρια? Με μονη σοβαρη μεταγραφη τον εκτος ρυθμου καμαρα? Ειλικρινα αν οντως πιστευαν στην ΠΑΕ πως με αυτα τα δεδομενα ειχαμε ελπιδες για Τσου Λου τοτε ειναι αφελεις! Και τοτε πολυ κακως δεν δωσαν τον Ντελια. Τι τον κράτησαν? Για να μας βαλει ως αλλος μεσιας στο τσου λου μονος του? Αστειο αν ισχυει.
Εγω θελω να πιστευω πως ειχαν ως δεδομενο το γιουροπα και με βαση αυτο καναν προγραμματισμο, και οτι θα υλοποιηθει τελικα στο επακρο. Ο,τι αλλο κατα την αποψη μ ειναι αστειο και εκτός ποδοσφαιρικης λογικης.
Ειχαμε λεει το ροστερ κατα 90% ετοιμο απο πέρσι. Αληθεια? Με τον Ζιφκο εκτος προετοιμασιας λόγω γιουρο? Χωρις τον Κετζιορα? Με τον Ντελια οφφ λογω της κλωτσιας π εφαγε? Με μολις 2 χαφ και αυτα μετρια? Με μονη σοβαρη μεταγραφη τον εκτος ρυθμου καμαρα? Ειλικρινα αν οντως πιστευαν στην ΠΑΕ πως με αυτα τα δεδομενα ειχαμε ελπιδες για Τσου Λου τοτε ειναι αφελεις! Και τοτε πολυ κακως δεν δωσαν τον Ντελια. Τι τον κράτησαν? Για να μας βαλει ως αλλος μεσιας στο τσου λου μονος του? Αστειο αν ισχυει.
Εγω θελω να πιστευω πως ειχαν ως δεδομενο το γιουροπα και με βαση αυτο καναν προγραμματισμο, και οτι θα υλοποιηθει τελικα στο επακρο. Ο,τι αλλο κατα την αποψη μ ειναι αστειο και εκτός ποδοσφαιρικης λογικης.
Ο αδερφός του πάντως στο ινσταγκραμ σε στορυ μαζί με φωτο από το σούπερ καπ της Ρεάλ, έβαλε στο τέλος και δύο ΠΑΟΚ...Την μια με τα πανηγύρια στο Χαριλάου με το σφύριγμα της λήξης και η 2η με τον Σου, τον Σαματα, τον Μπαμπα και τον Ενκονγκ με το κύπελλο του πρωταθλήματος.Logistis έγραψε:Άρα έρχεται ο Σου;
(για τρίτη φορά)
Οπότε η πλησιάζει...η φεύγει και ο Μπαμπα γιατί είναι ο μόνος από την φωτό που ουσιαστικά είναι εδώ

-
Κατα συρροη. Ας μας το ξεκαθαρίσουν επιτέλους στη διοίκηση. Μόνο όταν έρχεται χρήμα δίνω; δεν υπολογίζω βέβαια τα χρήματα που χρειάζονται κάθε χρόνο για το μπάτζετ, αλλά μετα απο τόσα χρόνια δεν θα έπρεπε να δωθεί λύση σε αυτό σταδιακά; Ο Ιβαν είναι Ρωσσος - Ελληνας και μας αδικούν. Δικαιολογίες, δηλαδή να φύγεί; ή να επενδυσει με έναν σημαντικό επιπλέον κίνδυνο; θα πρέπει και ο ίδιος να επιλέξει, στην φαντασία μου όλα, αλλά ελπίζω το δεύτερο και να τους γ@@@@ει. Μπορεί μια ομάδα με μισθό μέχρι 1,5 μύρια να προχωρήσει για τσαμπιον; Δεν καταλαβαίνω το δίνω σε έναν παιχτούρα δύο η 3 μύρια το χρόνο και θα γκρινιάξουν οι άλλοι.Εντελώς Παράλογο, εκτος αν οι άλλοι μας πήγαν στους 32 του τσαμπιον, δικαιολογίες που αν ισχύουν θα πρέπει στο πρώτο κιχ να φεύγει σιγά - σιγά ο γκρινιάρης. Αν προχωήσει η ομάδα θα πάρουν επιπλέον. Με μπάτζετ 50 μύρια το χρόνο μπορούμε να προχωρήσουμε;αν όχι και δεν μπορούμε να το αυξήσουμε για χ ψ λόγους τότε ας μας πουν, παιδακια μην περιμένετε και χαλιέστε μην ακούτε μαλακίες, θα σας προστατεύσω όσο μπορώ απο αρχμ και ειδ@@@ς ΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΣΤΕΊΛΩ SMS. Τώρα το βασικότερο κατ εμένα.Πείτε μου ρε μάγκες διοικητικοί πώς κάθε χρόνο έχουμε έλλειψη σε δύο τρείς θέσεις και δεν καλύπτονται; αλλά αντίθετα μποτούμε να δώσουμε 10 μυρια για πλάκα σε άλλες θέσεις σημαντικές αλλά όχι τόσο επείγον. Το λείπουν είναι συνήθως κοινή ομολογία, παλαβιάριδων οπαδων, προπονητή και κοινής λογικής.Απο την ΠΑΕ αν ζητούσα κάτι, που ζητάω πολλά βέβαια, πραγματικά μόνο αυτή η απάντηση θα ήθελα άμεσα. Στο τελευταίο ερώτημα. γιατί;Gospi έγραψε:Αν οντως ο επικεφαλης υπολογιζε σε εισοδο στο τσου λου και για την διασφαλιση της οικονομικης αυταρκειας του κλαμπ, και παρολα αυτα αφησε την ομαδα με κενα και χωρις την πρεπουσα ενισχυση τοτε τι να σχολιασεις. Ειναι αστειο και αφελες να ελπιζεις σε εισοδο στο τσου λου και να αφηνεις την ομαδα ολη την προετοιμασια χωρις τον βασικο της κεντρικο αμυντικο, ολο το καλοκαιρι χωρις τον βασικο και καλυτερο της χαφ και χωρις εγκαιρη ενισχυση στην θεση του φορ και του εξτρεμ. Δηλαδη ποση αφελεια μπορει να εμπεριεχει μια τετοια προσεγγιση?
-
- Επικοινωνία:
Μη σώσει και έρθει τώρα.Για να μη πω τίποτα βαρύτερο. Persona non grata πλέονLogistis έγραψε:Άρα έρχεται ο Σου;
(για τρίτη φορά)
-
- Mr Ξερόλας 2019
nunies4 έγραψε:Ο αδερφός του πάντως στο ινσταγκραμ σε στορυ μαζί με φωτο από το σούπερ καπ της Ρεάλ, έβαλε στο τέλος και δύο ΠΑΟΚ...Την μια με τα πανηγύρια στο Χαριλάου με το σφύριγμα της λήξης και η 2η με τον Σου, τον Σαματα, τον Μπαμπα και τον Ενκονγκ με το κύπελλο του πρωταθλήματος.Logistis έγραψε:Άρα έρχεται ο Σου;
(για τρίτη φορά)
Οπότε η πλησιάζει...η φεύγει και ο Μπαμπα γιατί είναι ο μόνος από την φωτό που ουσιαστικά είναι εδώ
Η είναι κ οι τέσσερις, με καταγωγή εξ Αφρικανικης Ηπείρου.....

Χρειαζόταν να δούμε τον ΠΑΟΚ τέταρτη φορά για να καταλάβουμε οτι στο κέντρο η ομάδα είναι κομμένη στα δύο; Υπάρχει κάποιος που να έχει έστω και μικρή γνώση προπονητικής που να μήν διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει DLPM στην ομάδα και οτι ο μόνος παίκτης στο κέντρο που ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει είναι ο Ντέλιας;
Αν υποθέσω οτι είμαι ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή, το μόνο που θα σκεφτόμουνα είναι πώς θα φέρω έναν παίκτη τύπου Σουαλιό στην ομάδα, έναν μετρονόμο με καλό ύψος στο κέντρο, που να μπορεί να μου κάνει την δουλειά. Γι αυτό και πραγματικά πιστεύω οτι ο Σού βρίσκεται πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έρθει στο τέλος αλλά παίκτης που να κάνει την δουλειά στον προπονητή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να έρθει άμεσα. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε άναρχο ποδόσφαιρο όπως στα τελευταία μάτς.
Αν υποθέσω οτι είμαι ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή, το μόνο που θα σκεφτόμουνα είναι πώς θα φέρω έναν παίκτη τύπου Σουαλιό στην ομάδα, έναν μετρονόμο με καλό ύψος στο κέντρο, που να μπορεί να μου κάνει την δουλειά. Γι αυτό και πραγματικά πιστεύω οτι ο Σού βρίσκεται πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έρθει στο τέλος αλλά παίκτης που να κάνει την δουλειά στον προπονητή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να έρθει άμεσα. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε άναρχο ποδόσφαιρο όπως στα τελευταία μάτς.
Κι οταν θα λειπει ο Μειτε? Δεν θα βλεπομαστε? Ο ρολος του Λουτσεσκου ποιος ειναι? Δεν πρεπει να βρει τροπο η ομαδα να πεταει αναλογα με το ποιος παιζει μεσα?Magpies4 έγραψε:Χρειαζόταν να δούμε τον ΠΑΟΚ τέταρτη φορά για να καταλάβουμε οτι στο κέντρο η ομάδα είναι κομμένη στα δύο; Υπάρχει κάποιος που να έχει έστω και μικρή γνώση προπονητικής που να μήν διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει DLPM στην ομάδα και οτι ο μόνος παίκτης στο κέντρο που ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει είναι ο Ντέλιας;
Από ποιόν; Και γιατί; Ώρα είναι να του χρεώσουμε τον αποκλεισμόboogeyman77 έγραψε:Μη σώσει και έρθει τώρα.Για να μη πω τίποτα βαρύτερο. Persona non grata πλέονLogistis έγραψε:Άρα έρχεται ο Σου;
(για τρίτη φορά)