Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos
Δημοσιεύσεις: 2831
Εγγραφή: Τρί 24 Δεκ 2013, 18:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από giliopoulos »

DamoN έγραψε:2 χαζές ερωτήσεις γιατί είμαι σε τραπέζι που γιορτάζουν κανα 15 άτομα με την μάνα μου μέσα και εγώ βγάζω τα σωθικά μου στο παοκμανια και δεν έχω συνέλθει γαμω την κωλο κόντρα μου .
Οποίος αδέρφος με νιωθει να απαντησει και κλείνω το κινητό .
Πρώτον του κουλιερακη είναι τελειωμένο ή τελειωμένο όπως του ντελια;
Ο Μειτε όντως έκλεισε ;;;
Ναι τελειωσε του κουλιερακη
Μειτε οχι
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18419
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Μην ακούτε τι γράφουν.Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ:

Ο Κουλιερακης θα φύγει μάλλον γιατί θέλει να φύγει, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πουλήσει. Αν ήταν στο χέρι μας θα έμενε όπως ο Ντελιας, ίσως ακόμα να το προσπαθούν στην ΠΑΕ. Ο παίκτης δεδομένα θέλει Γερμανία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά μένει για τα προκριματικά και αυτό είναι προς τιμή του.

Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι στο κέντρο θα κλείσουμε με Μειτε, αργά ή γρήγορα. Τα αλλα ονόματα τύπου Μπακαγιόκο δεν πιστεύω πως απασχόλησαν ποτε σοβαρά.

Στην άμυνα θελουμε 2 στοπερ και ιδανικά ένα πλάγιο μπακ. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί ιδανικά τα 2 στοπερ που θα έρθουν θα πρέπει να είναι και βασικοί και να παίζουν και μαζί αλλά και χωρια με Κεντζιορα/Μηχαηλιδη αντιστοιχα.

Ζόρικα τα πράγματα για τον Ραζβαν που πρέπει να χτίσει νέα άμυνα, αλλά τουλάχιστον δεν έγινε αυτό πριν τα προκριματικά.

Το Europa league είναι πολύ πιο κοντά στο Champions League παρά στο conference. Δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός από αυτό.

Οι παίκτες που ήρθαν μπροστά δείχνουν τι επιπεδο ψάχνουμε. Τα στοπερ που έχουν ακουστεί δείχνουν το ποσα δίνουμε.

15 μέρες υπομονή θέλει.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 17365
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω περυσι τέτοια εποχή είχες να παίξεις πλει οφ με ταβάνι κομφερενς ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχες βγει 4ος και σε αυτό που θα ξεκινούσε έβγαινε ένας τσουλου και πήρες Ντεσποντοφ Μειτε Μαρκος αντονιο ενώ είχες ήδη πάρει κεντζιορα, Εκονγκ για αντικαταστατη του Ινγκασον Οζντοεφ για αντικαταστατη του αουγκουστο και μπαμπα και φέτος που έχεις ήδη εξασφαλίσει το περσινό σου ταβάνι , έχεις κλήρωση που κατά 90% θα παίζεις Γιουρόπα, πριν 2 μήνες πήρες πρωτάθλημα , έχεις 15 χαρτια από πώληση κουλιερακη , έχεις 2 παίχτες που αν θελήσεις να τους πουλήσεις θα πάρεις αλλά 30 ,του χρόνου βγαίνουν 2 τσουλου ,και ξαφνικά επειδή έγινε μια κόντρα στο 96 δεν θα πάρεις κανέναν; Και το θεωρούμε πιθανό αυτό ;
Τώρα τι να αντιπαράθεσεις σε αυτό το επιχείρημα; Μακάρι να μπορούσαν να το διαβάσουν άπαντες στον οργανισμό. Από οπαδούς μέχρι διοίκηση
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
Δημοσιεύσεις: 3120
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Ζιγκό φαίνεται πως ψάχνεται για Σαουδική Αραβία και μεγάλο συμβόλαιο,
ενώ ο Drkusic έκλεισε με 4 εκ. τελικά στην Ζενίτ και πάει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα.
Είχε ακουστεί κανένα άλλο όνομα για στόπερ; Νομίζω όχι.
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

Δεξί μπακ θέλω, άλογο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
Δημοσιεύσεις: 1636
Εγγραφή: Τετ 22 Ιαν 2014, 00:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από loukas karadimos »

φετος εχουμε στο ελαχιστο τα ιδια παιχνιδια με περσι

περσι κατα την διαρκεια της χρονιας λεγαμε οτι ιδανικα θα θελαμε ενα ακομα στοπερ, εναν εξτρεμ και εναν επιθετικο στο δευτερο μισο τουλαχιστον

αν υποθεσουμε οτι φευγει ο Κουλιε τοτε μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου θελουμε κανα δυο στοπερ, και εναν Μειτε (η τον ιδιο).

αυτα θελουμε για να ειμαστε στο ελαχιστο. (κανοντας απλα μαθηματικα)

εχει μεινει ενας μηνας, για να δουμε

πιστευω οτι αναλογα με την διοργανωση θα κινηθουμε
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6850
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

giliopoulos έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Ναι θα παρουμε μονο αντικαταστατη του κουλιερακη και στην καλυτερη εναν δανεικο χαφ οπως αυτον της λεβερκουζεν.
Αυτη ειναι η αποφαση γιατι το μπατζετ θα ειναι ιδιο με περυσι επειδη και τα εσοδα ειναι πανω κατω ιδια με περυσι.
Ηδη εχει γινει "υπερβαση" με τσαλοφ τισουνταλι, και αυτα καλυπτονται απο την πωληση κουλιερακη συν αποκτηση στοπερ αντικαταστατη.
Θεωρουν οτι ετσι θα βγει το 1ο μισο οπως βγηκε ολη η χρονια περυσι.
Και αν χρειαστει θα υπαρχει μικρη καβατζα για ενισχυση τον χειμωνα
Από χθες ρωτάω και δεν μου απαντάς. Ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Ποτε και από ποιους έγινε γνωστή;
Τι εννοεις ποιος την πηρε. Ο ιδιοκτητης.
Ρωτα τους αρδ ποτε εγινε γνωστη, εμενα γνωστος αρδ μου το ειπε
Ε, αφού σου το είπε ΑΡΔ, αρδια και μλκ είναι. Όνομα έχει ο τύπος;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 7182
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από theo-drama »

giliopoulos έγραψε:
DamoN έγραψε:2 χαζές ερωτήσεις γιατί είμαι σε τραπέζι που γιορτάζουν κανα 15 άτομα με την μάνα μου μέσα και εγώ βγάζω τα σωθικά μου στο παοκμανια και δεν έχω συνέλθει γαμω την κωλο κόντρα μου .
Οποίος αδέρφος με νιωθει να απαντησει και κλείνω το κινητό .
Πρώτον του κουλιερακη είναι τελειωμένο ή τελειωμένο όπως του ντελια;
Ο Μειτε όντως έκλεισε ;;;
Ναι τελειωσε του κουλιερακη
Μειτε οχι


Εγώ μέχρι να δω υπογραφές(του Κουλιερακη) , πιστεύω ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα ο Ιβαν
Κ του Μειτε το θεωρώ σιγουρο.

Δικές μου εικασίες κ προβλέψεις, όλα αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 15 Αύγ 2024, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Miles »

Μια λεπτομέρεια όσον αφορά τα στόπερ. Στη λίστα ξένων δεν γίνεται να μην υπάρχουν 4 χαφ, 5 μεσοεπιθετικοί, δύο φορ και ο Κοτάρσκι. Έλληνες παίχτες να καλύψουν κάποια θέση δεν υπάρχουν πλέον - οποιονδήποτε διεθνή χαφ θεωρώ χειρότερο και από τον Σβαμπ.
Μένουν 5 θέσεις. Ακόμα και αν έρθουν δύο στόπερ που θέλετε οι περισσότεροι, ένας από τους τρεις (συν Κεντζιόρα δηλαδή) πρέπει να μείνει εκτός λίστας, αλλιώς περισσεύουν δύο θέσεις για τα μπακ, πράγμα αδύνατο.
VfB v2

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από VfB v2 »

Φίλε giliopoulos πηγή αδερφέ, πηγή. Γιατί με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να βγώ και να πω οτι μου ψιθύρισε αρδ με άκρες μέσα απο την ΠΑΕ οτι ο Ιβαν τρελάθηκε ετσι όπως αποκλειστήκαμε και έχει σκοπό να ξεθυμάνει στην αγορά κάνοντας την μια ρελάνς μετά την άλλη.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6850
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο πρώτος από αυτούς που αγωνίστηκαν στους 4 αγώνες φίλε miles, είναι ο Βιερίνια και λυπάμαι που το (ξανα)λέω. Ενώ θα έπρεπε κατά την άποψή μου να κρεμάσει τα παπούτσια του με δόξα και τιμή σαν πρωταθλητής τον Μάιο, έμεινε όπως είπε για την πρόκληση του Ch.L. Αυτή η πρόκληση δεν υφίσταται πλέον, ο παίκτης δεν μπορεί, δεν είναι κρίμα να κρατά θέση ξένου στην Ευρώπη; Προσέφερε πάρα πολλά και τον ευχαριστούμε από βάθους ψυχής, αλλά όλα έχουν ένα τέλος.
Χρόνια Πολλά για την ημέρα της Παναγιάς, για το Πάσχα του καλοκαιριού σε όλους, είτε γιορτάζουν, είτε όχι. Όλη η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
Δημοσιεύσεις: 1636
Εγγραφή: Τετ 22 Ιαν 2014, 00:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Δυστυχώς συμφωνώ με γερασιμου απόλυτα όσο και αν τον αγαπάω τον αρχηγό
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19243
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά δε σκάω καθόλου για το θέμα της εκκρεμούς ενίσχυσης. Έχω κάθε λόγο, με δεδομένα μόλις περσινά τέτοια εποχή, να θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί, με βάση πάντα τις ... έλλογες πιθανότητες, να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μακράν πιο ανταγωνιστική του κονφερενς. Αναμενόμενα θα γίνει κάποια αναπροσαρμογή στο βουλητικό κομμάτι των επιδιωκόμενων στόχων. Δε χρειάζεται να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας, δίνοντας ελάχιστη καν βάση σε τυπάκια που έχει αποδειχθεί ότι ειδικά στα μεταγραφικά της ομάδας έχουν μαύρα, κατραμίσια, πιο βαθιά πεθαίνεις μεσάνυχτα.

Τα αποτελέσματα στα επόμενα 4-5 παιχνίδια να έρθουν, νίκες σε όλα, για να μπορέσει η ομάδα να ανανήψει το ταχύτερο. Αυτό μόνο με νοιάζει.
paokspren
Δημοσιεύσεις: 903
Εγγραφή: Τετ 06 Ιούλ 2022, 19:32

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από paokspren »

Ισχύει αυτό που λέτε για Βιειρίνια. Δεν μπορεί αμυντικά εδώ και 2 χρόνια, πλέον δεν μπορεί ούτε επιθετικά. Ειδικά αυτά τα ηρωικά σουτ που κάνει πλέον δείχνουν ότι δεν μπορεί να τα κάνει στην ροή του παιχνιδιού και τα πιέζει. Μόνο ο Βιειρίνια και ο Καμαρά σουτάρουν εκτός περιοχής στον ΠΑΟΚ, και ο Μαντύ απλά δεν ξέρει το σύστημα ακόμα.

Από κει και πέρα, μεταγραφές θα γίνουν στο τέλος με όποιο τρόπο προκύψει εκείνη την στιγμή όπως γίνεται κλασσικά.

Αυτό για τον Πολωνό της Λουντογκόρετς στο τέλος των μεταγραφών είναι μεταγραφή τύπου ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
s44
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Πέμ 24 Ιούλ 2008, 01:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από s44 »

Ο Κουλιεράκης αρνήθηκε (τουλάχιστον δυο φορές) να μιλήσει με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του. Γιατί να το κάνει τώρα, ενώ ψάχνεται εδώ και μήνες να παει Γερμανία και συζητάει/συμφώνησε με άλλη ομάδα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”