Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Εντάξει ρε φίλε δεν συζητάω και μυστικά του κράτους,την τρέλα μας συζητάμε.
Προφανώς υπάρχουν τρόποι αλλά οκ, ούτως ή άλλως ότι θα γίνει στο τέλος το μαθαίνουμε ολοι

Προφανώς υπάρχουν τρόποι αλλά οκ, ούτως ή άλλως ότι θα γίνει στο τέλος το μαθαίνουμε ολοι
Εντάξει έτσι για πλάκα το είπα. Spy movie στο cold war η φάση με το μέιλ τρίτου 

Ο Μπακαγιοκο έφαγε άκυρο τελικά λένε...Οι ΤΤ λένε για τον Κολομβιανό. Που να μην έλεγα το πρωί όχι άλλο δανεικο... Ας ελπίσουμε να μην ζησουμε σενάρια παύσης και δανεικων ίσα ισα να καλυφθούν τρύπες. Ο σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει,ίσως πιο προσεκτικά,ίσως και λίγο πιο οικονομικά αλλά με βάση το αρχικό πλάνο. Να ξεφορτωθούμε όσους δεν υπολογίζουμε με αντίστοιχες προσθηκες.
- Μπαρκαρούτσος
Μην ανοίξω το στόμα μου...GINOLA έγραψε:καποιοι από την παε ξέρουν το φόρουμ και μερικές φορές θεωρούν ότι κάποια δεν είναι για εδώ.
Δεν πάει προς εσένα αυτό.
-
Με τον Κολομβιανό στα χαφ ,τον Ισλανδο μεσοεπιθετικά ένα στόπερ ψηλό ,Μειτε και ένα αριστερό Μπακ καλύτερο του Ράφα .Θα είμαι καλυμμένος.
Το θετικό νέο της ημέρας ότι γλιτώσαμε από το Μπακαγιόκο και την ατέλειωτη γκρίνια που θα έφερνε στο μέλλον η προσπάθεια απαλλαγής από αυτόν και το βαρύ συμβόλαιό του ...αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι γιατί έγιναν διαπραγματεύσεις με ένα τέτοιους είδους παίκτη ...υπήρχε περίπτωση να δώσει το οκ ο προπονητής;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ξέρουν το φόρουμ αλλά δεν επικοινωνούν με τον λαό . Δεν τον ενημερώνουν .
Με σωστή διαχείριση και hype θα χτυπούσαμε sold out διαρκείας . Με σωστή επικοινωνια θα αποφεύγαμε γκρίνιες στο μεταγραφικό. Ακόμα και όλο αυτό με το Μειτε (αν όντως το παλικάρι είναι κλεισμένο )είναι λάθος . Ο κόσμος έχει γκρίνια προς το παίκτη και άλλοι λένε δε τον θέλουν κλπ κλπ .
Γιατί ; Θα σκάσω γιατί δεν μας ενημερώνουν !
Με σωστή διαχείριση και hype θα χτυπούσαμε sold out διαρκείας . Με σωστή επικοινωνια θα αποφεύγαμε γκρίνιες στο μεταγραφικό. Ακόμα και όλο αυτό με το Μειτε (αν όντως το παλικάρι είναι κλεισμένο )είναι λάθος . Ο κόσμος έχει γκρίνια προς το παίκτη και άλλοι λένε δε τον θέλουν κλπ κλπ .
Γιατί ; Θα σκάσω γιατί δεν μας ενημερώνουν !
- Μπαρκαρούτσος
Άνετα ποστ για μπάσκετchri5ti9 έγραψε:Με σωστή διαχείριση και hype θα χτυπούσαμε sold out διαρκείας . Με σωστή επικοινωνια θα αποφεύγαμε γκρίνιες στο μεταγραφικό.Ο κόσμος έχει γκρίνια.

Κανονισε επιστροφή Ελλάδα μέσα στην αγωνιστική περίοδο, να πάμε Παλατάκι κύριε μου .
Οποτε συμφωνα με ολα αυτα π διαβασα στα τελευταια πολλα ποστ, εχει γινει του fake news το καγκελο στο θεμα Μεϊτε
Κάποιος εδώ μεσα, ξερει αυτος ποιος ειναι, π μου έγραψε με επιθετικο κ ειρωνικο υφος σε απλο δικο μου θετικο σχολιο για τον Μεϊτε, ενω εκεινος ενδεχομενως εγινε αθελα του φορεας παραπληροφορησης ή ανακριβους πληροφορησης, οτι μας εφτυσε ο Μεϊτε κ τα σχετικα
ας το κοιταξει λιγο περισσοτερο την επομενη φορά, τοσο με τις πηγες του, οσο κ με το επιθετικο του υφος, που ειναι αχρειαστο
Κάποιος εδώ μεσα, ξερει αυτος ποιος ειναι, π μου έγραψε με επιθετικο κ ειρωνικο υφος σε απλο δικο μου θετικο σχολιο για τον Μεϊτε, ενω εκεινος ενδεχομενως εγινε αθελα του φορεας παραπληροφορησης ή ανακριβους πληροφορησης, οτι μας εφτυσε ο Μεϊτε κ τα σχετικα
ας το κοιταξει λιγο περισσοτερο την επομενη φορά, τοσο με τις πηγες του, οσο κ με το επιθετικο του υφος, που ειναι αχρειαστο
- navigator11
Επί εποχής Σαββίδη, ειδικά την τελευταία 8ετία, ποιά ... περήφανη πώληση έχει γίνει, εκ της οποίας αγωνιστικά βγήκε πραγματικά ζημιωμένη, όχι κατά φαντασίαν, η ομάδα; Υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, όχι μόνο ό,τι συμφέρει επιλεκτικά. Να συζητήσουμε μόνο για του Άκπομ προ Κρασνοντάρ. Συνεχίζεται και γράφεται αυτή η μπούρδα λες και συνιστά τον βασικό κανόνα.
Σε λίγο θα βρεθεί κανένας ακόμα και σήμερα να γράψει πως και του ισλανδου κλόουν πέρσι ήταν ξεπούλημα.
Σε λίγο θα βρεθεί κανένας ακόμα και σήμερα να γράψει πως και του ισλανδου κλόουν πέρσι ήταν ξεπούλημα.
Μήνυμα προς τρολ. Δε θέλω να αγχώνεστε παιδιά. Σε λίγες μέρες ξεκινά νέο πρωτάθλημα
. Ο σφιγκτήρας θα επανέλθει στα φυσιολογικά του μέχρι να σας τον ξανάνοιξει ο μέγας ΠΑΟΚ. πόνος είναι θα περάσει.
. Ο σφιγκτήρας θα επανέλθει στα φυσιολογικά του μέχρι να σας τον ξανάνοιξει ο μέγας ΠΑΟΚ. πόνος είναι θα περάσει.
- Dimitris_L4
Το ότι ορισμένοι συγκρίνετε τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, που μας άφησε εντελώς εκτός Ευρώπης, με τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, ενώ έχουμε εξασφαλίσει Ευρωπαϊκή συμμετοχή και μπορεί μάλιστα να παίξουμε στο Europa, πραγματικά με ξεπερνάει.
Ειδικά μετά τη διαφαινόμενη πώληση Κουλιεράκη, η ΠΟΙΟΤΙΚΉ ενίσχυση είναι επιβεβλημένη. Για την ακρίβεια πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να παίξει κανένα ρόλο ο αποκλεισμός τη στιγμή που υπάρχει πώληση.
Απορώ πραγματικά γιατί το συζητάμε.
Ειδικά μετά τη διαφαινόμενη πώληση Κουλιεράκη, η ΠΟΙΟΤΙΚΉ ενίσχυση είναι επιβεβλημένη. Για την ακρίβεια πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να παίξει κανένα ρόλο ο αποκλεισμός τη στιγμή που υπάρχει πώληση.
Απορώ πραγματικά γιατί το συζητάμε.