Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

dev έγραψε:εχουμε θεμα και στο εξτρεμ δεκα . ειδαμε χθες ενοχλησεις ο ταισον και τελος το παιχνιδι

πωληση ντεσποτοφ και αγορα παικτη

ελπιζω να βγει το αγγλακι
Πολύ καλή περίπτωση ο πιτσιρικάς που αντιμετωπίσαμε πριν λίγους μήνες
https://www.transfermarkt.com/gabriel-v ... ler/604327 Πέρσι τον δάνεισε η Bayern για 500 χιλιάρικα.Ισως μπορέσουμε δανεισμό με νορμάλ οψιόν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδεύομαστε με τον Θυμιανη. Μια χαρά θα έχει τη θέση του 5ου στόπερ. Τώρα αν ως πρωταθλητές κάποιοι στην ομαδα είναι ικανοποιημενοι με Κετζιορα,Μιχαηλίδη,Θυμιανη και μόνο μια προσθηκη να μας το πουν να μην αγχωνομαστε κάθε καλοκαίρι.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εάν ... τι εάν τώρα πια όταν πουληθεί ο Κουλιέρακης θα χρειαστούμε: έναν βασικό αριστερό στόπερ ( αντί- Κουλιέρακης), ένα αναπληρωματικό δεξί στόπερ ( αντί- Εκόνγκ) και ένα αμυντικό χαφ (αντί- Μεϊτέ).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GINOLA έγραψε:Equalizer, δεν υπάρχει πλέον email, τρίτο ανθρωπο πάλι δεν μπλέκω,αν θέλετε να μην γράψω τπτ απολύτως δεκτό και κατανοητό.

Sorry για το οφ τοπικ
; Γουατ;

Όχι ρε φίλε μια κουβέντα ήθελα να κάνουμε, ούτε να σου πω τι να γράψεις ούτε τπτ. Ο τρίτος άνθρωπος ποιος είναι πάλι; Δεν είχε προηγηθεί κάτι.
dev

Δημοσίευση από dev »

gika έγραψε:
dev έγραψε:εχουμε θεμα και στο εξτρεμ δεκα . ειδαμε χθες ενοχλησεις ο ταισον και τελος το παιχνιδι

πωληση ντεσποτοφ και αγορα παικτη

ελπιζω να βγει το αγγλακι
Τισουνταλι, Τάισον, Κωνσταντελιας, Μουργκ, Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ, Σορετιρε.

7 παίκτες για 3 θέσεις. Χωρίς τον Βιεϊρίνια που αν μη τι άλλο στην Ελλάδα μπορεί να δώσει ποιοτικά εικοσάλεπτα αν χρειαστεί.

Τσάλοφ, Μπράντον και όποτε χρειάζεται ο Τισουνταλι.

Μεσοεπιθετικά είμαστε γεμάτοι.

Στα χαφ μας λείπει ο αντί-Μειτε. Καμαρα είναι ο αντί-Μαρκαντώνης. Οζντοεφ, Σβαμπ, Τσιγγαρας. Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από Μειτε ή αντί-Μειτε θα έρθει και κανένας ακόμα τώρα η τα Χριστούγεννα.

Εκεί που πονάμε είναι τα στοπερ. Θελουμε παικταρα αντί-Κουλιερακη και η ερώτηση είναι τι γίνεται με τον Θυμιανη. Θα μπορούσε να πιάσει απόδοση Κεντζιορα; Αν όχι θελουμε και δεύτερο στοπερ.

Και φυσικά δεξί μπακ που ο Οττο ελπίζω να μας χαιρετήσει παρέα με το βαρυ του συμβόλαιο.

Είναι τρομαχτικό το πτι περιμένουμε 1 ή 2 χαφ και 1 ή 2 στοπερ, με τους 2 να προορίζονται σίγουρα για βασικοί, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει σε 3 μέρες.
δεν μπορεις να στηριχτεις 100% στους ιδιους παικτες φιλε μου γιατι επιβαρυνθηκαν με μια φοβερη χρονια

δεν θα σου δωσουν τα ιδια

ο Ταισον ειναι βεβαιο

ο Ντεσποτοφ επρεπε να φυγει ο ιδιος χθες ειναι ανωριμος και επικινδυνος δεν θα βαλει μυαλο στα 27

Ντελιας θα κανει τον κυκλο του και θα συνελθει αργοτερα

μουργκ τον ειδες χθες εχει ταβανι

Τισουνταλι ειναι ξεκαθαρα φορ δεν μπορει στην γραμμη οποιος τον ειδε καταλαβε ειναι κορμι για φορ αντε δευτερος επιθετικος. τι θα κανει θα κανει τις κουρσες του ταισον?

ζιφκο εχει παιξει αμετρητα ματς πρεπει να τον καλυψει καποιος σοβαρος παικτης οχι το τσιρκο που κανει φαουλ σαν παιδακι στο 95 και κρεαμει την προσπαθεια ολων των παιδιων

βιερινια πρεπει να σταματησει μιση ντροπη δικια του μιση του Λουτσε που τον εβαλε

ελπιζω σε αγγλακι οπως ελπιζω και σε θυμιανη για λυσεις.

θελουμε και αριστερο μπακ μην περιμενετε ιδια χρονια απο Μπαμπα. φανηκε ηδη

να φερει και ελευθερους παικτες εχει καποιους που αξιζουν ναι δεν ειναι ετοιμοι αλλα οταν θα κανει κοιλια η ομαδα και οι παλιοι θα κλαταρουν θα μπουν την καταλληλη στιγμη

φερε ταπια και το ολλανδο ελευθερο χαγιε και ετσι θα σου μεινουν λεφτα για στοπερ να αγορασεις κατι σοβαρο

φερε δανεικο ενα αριστερο μπακ και ενα αριστερο εξτρεμ να βοηθησουν . ενας ταισον και ενας ζιφκο κρατανε ολο το οικοδομημα μπροστα αν εχουμε 2 μεγαλους τραυματισμους μεσα στην χρονια καηκαμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Για να γλιτώσουμε χρόνο ας πούμε πως συμφωνώ πως τα 12+3 είναι λίγα για το 80% του Κουλιεράκη.

Αν ήταν 17+3 φαντάζομαι πως όλοι θα λέγαμε πως είναι μια χαρά πρόταση.

Να ρωτήσω κάτι όμως. Γιατί θα το λέγαμε αυτό; Πιστεύετε πως θα κάνουν τεράστια διαφορά στην ενίσχυση της ομάδας αυτά τα 3-4-5 παραπάνω εκατομμύρια; Εγώ το αποκλείω.

Ρε μόνο τα 12, ξαναλέω ΜΌΝΟ τα 12, να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση, ούτε καν τα bonus, ούτε καν να υπολογιστούν όλα τα έσοδα από το Europa ή το Κόνφερενς, ξέρετε τι παίκτες μπορούν να φέρουν;

Ή φαντάζεται κάποιος πως αν ήταν 17, θα τα έδιναν όλα και τώρα με 12 δεν μας φτάνουν ξέρω γω; Ούτε καν.

Στο χέρι τους είναι να φτιάξουν κυριολεκτικά ομαδάρα, αρκεί να πέσουν έστω αυτά τα 12, σε μεταγραφές νέων παικτών στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Άμεσα σε χαφ και δυο στόπερ και σε δεύτερο χρόνο έστω με λιγότερα χρήματα σε αριστερό μπακ και οτιδήποτε άλλο (δεύτερο χαφ, δεξί μπακ θα πω εγώ).

Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω πως αν δεν πέσουν τα 12 για ενίσχυση, δεν θα έπεφταν ούτε τα 17. Οπότε τσάμπα σκάμε. Φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτά για να φτιάξουν ομαδάρα που αντίστοιχη δεν θα έχουμε ξαναζήσει.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μια διευκρίνιση: 12 για transfer fees εννοείς;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:Για να γλιτώσουμε χρόνο ας πούμε πως συμφωνώ πως τα 12+3 είναι λίγα για το 80% του Κουλιεράκη.

Να ρωτήσω κάτι όμως. Γιατί θα το λέγαμε αυτό; Πιστεύετε πως θα κάνουν τεράστια διαφορά στην ενίσχυση της ομάδας αυτά τα 3-4-5 παραπάνω εκατομμύρια; Εγώ το αποκλείω.

Ρε μόνο τα 12, ξαναλέω ΜΌΝΟ τα 12, να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση, ούτε καν τα bonus, ούτε καν να υπολογιστούν όλα τα έσοδα από το Europa ή το Κόνφερενς, ξέρετε τι παίκτες μπορούν να φέρουν;

Ή φαντάζεται κάποιος πως αν ήταν 17, θα τα έδιναν όλα και τώρα με 12 δεν μας φτάνουν ξέρω γω; Ούτε καν.

Στο χέρι τους είναι να φτιάξουν κυριολεκτικά ομαδάρα, αρκεί να πέσουν έστω αυτά τα 12, σε μεταγραφές νέων παικτών στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Άμεσα σε χαφ και δυο στόπερ και σε δεύτερο χρόνο έστω με λιγότερα χρήματα σε αριστερό μπακ και οτιδήποτε άλλο (δεύτερο χαφ, δεξί μπακ θα πω εγώ).

Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω πως αν δεν πέσουν τα 12 για ενίσχυση, δεν θα έπεφταν ούτε τα 17. Οπότε τσάμπα σκάμε. Φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτά για να φτιάξουν ομαδάρα που αντίστοιχη δεν θα έχουμε ξαναζήσει.
Φιλε μου αυτα τα 12 συν τα 8 περιπου απο το γιουροπα θα πανε στους μισθους των παικτων και στο μπατζετ γενικα της ομαδας. Δεν ειναι απλα τα πραγματα.. Τα εσοδα αυτα ειναι συν τα τηλεοπτικα.
Χορηγοι εισητιρια κτλ με το ζορι ειναι 5 μυρια..
Δεν ειναι τοσο ευκολα ολα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Για να γλιτώσουμε χρόνο ας πούμε πως συμφωνώ πως τα 12+3 είναι λίγα για το 80% του Κουλιεράκη.

Φιλε μου αυτα τα 12 συν τα 8 περιπου απο το γιουροπα θα πανε στους μισθους των παικτων και στο μπατζετ γενικα της ομαδας. Δεν ειναι απλα τα πραγματα.. Τα εσοδα αυτα ειναι συν τα τηλεοπτικα.
Χορηγοι εισητιρια κτλ με το ζορι ειναι 5 μυρια..
Δεν ειναι τοσο ευκολα ολα
Ε τότε προς τι τα σχόλια πως τα 12+3 είναι λίγα; Πόσα ελπίζαμε; 45+3;
Αυτό που θέλω να πω είναι πως είτε 12+3, είτε 15+3, ΑΝ είναι να πέσουν στο αγωνιστικό, μια χαρά φτάνουν και τα 12. Τόσο απλά.

Υ.Γ. Εισιτήρια 5 εκατομμύρια και μάλιστα μαζί με τους χορηγούς; Ε κάπου ώπα..
Μόνο τα διαρκείας είναι πάνω από 3.5 εκατομμύρια. Και αυτά αν βάλουμε κατά μ.ο. τα 200 ευρώ..

Επίσης ένα σχόλιο, σχετικά με το μπάτζετ. Δεν φταίω εγώ αν θέλουν να δίνουν εκατομμύρια σε Οζντόεφ, Μπράντον, Σαμάτα, Νάσμπεργκ, Έκονγκ, Μουργκ, Σάστρε, Όττο κλπ κλπ κλπ. Επιλογή τους είναι. Ας μην τα έδιναν.
Να πουλήσω όμως τον Κουλιεράκη για να καλυφθούν οι μισθοί των συγκεκριμένων και να έρθει ένας ακόμα Κεντζιόρα, όχι σόρυ δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Patron έγραψε:Μια διευκρίνιση: 12 για transfer fees εννοείς;
Περιμένουμε από τα 12 να βγουν και οι μισθοί της πενταετίας για όσους παίκτες φέρουμε;

Δηλαδή η Βόλφσμπουργκ τι υπολογίζει σήμερα; Τα 12+3 + τους μισθούς του Κουλιεράκη για την επόμενη πενταετία (1 χαρτί τον χρόνο θα πάρει) και λέει πως της κόστισε 20 εκατομμύρια;

Και αν πουληθεί σε 1 χρόνο; Αν πουληθεί σε 2;

Δεν γίνεται να προϋπολογίσεις τους μισθούς ενός παίκτη τη στιγμή που δεν ξέρεις αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του.
Άλλο πράγμα το μισθολογικό μπάτζετ και άλλο το μεταγραφικό.

Προφανώς τα 12 τα αναφέρω ως transfer fees.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για την βελτίωση της περσινής ομάδας, πρέπει να δούμε αντικειμενικά ποια προβλήματα υπήρχαν και πέρσι.
Επιθετικά, στηριζόμασταν κυρίως στην μεσοεπιθετική μας γραμμή.

Μας έλειπε ένας σκόρερ φορ και ένας αριστερός εξτρέμ, όπου ελπίζουμε πως θα καλυφθούν οι θέσεις από Τισουντάλι-Τσαλόφ. Έγινε και η επένδυση σε Shoretire για βάθος μεσοεπιθετικά. Το μόνο που θα έλεγα πως λείπει είναι ένας οργανωτής-δημιουργός μεσοεπιθετικός, γιατί όταν λείπουν ή είναι ντεφορμέ η Τάισον-Κωνσταντέλιας ζοριζόμαστε πραγματικά.

Στο κέντρο βλέπαμε άλλη ομάδα όταν έπαιζε ο Μειτέ, άλλη χωρίς αυτόν. Κυριολεκτικά πέφταμε ένα επίπεδο όταν έλειπε και είναι ξεκάθαρο γιατί επιμένει ο προπονητής στην περίπτωση του. Χρειαζόμαστε είτε τον ίδιο, είτε κάποιον που να μας δώσει τα ίδια πράγματα.
Η προσθήκη Καμαρά στην θέση του Μ.Αντόνιο θα μας δώσει τα αθλητικά χαρακτηριστικά που ψάχναμε. Το θέμα εδώ είναι πως χρειαζόμαστε έναν ακόμα γρήγορο χαφ για τρίτο. Ο Οζντόεφ παραμένει ερωτηματικό και ο Σβαμπ δεν γίνεται να είναι παραπάνω από το 5ο χαφ σε ιεραρχία. Δεν μπορεί να βοηθήσει στην Ευρώπη. Επίσης πρέπει να αποφασιστεί αν μπορεί να βοηθήσει ο Τσιγγάρας ή όχι. Το να συμπληρώνει απλώς τις προπονήσεις δεν θα ωφελήσει κανέναν, καλύτερα να ανέβει ένα παιδί από τις ακαδημίες με μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης.

Τέλος, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι η άμυνα.
Πέρσι ήταν βιονική η τετράδα Κοτάρσκι-Κεντζιόρα-Κουλιεράκης-Μπαμπά με κάποιον πάντα να συμπληρώνει δεξιά.
Ο Κοτάρσκι από ότι φαίνεται μένει άλλον έναν χρόνο. Ξέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι το αργότερο αποχωρεί, οπότε είναι απαραίτητο φέτος να έχουμε αναπτύξει τουλάχιστον 1 αξιόπιστο γηγενή τερματοφύλακα για 2ο.
Ο Σάστρε έχει χαμηλό ταβάνι και ο Όττο δεν έχει πάρει φανέλα βασικού σπίτι του. Με δεδομένο ότι και ο Μπαμπά δεν θα μπορεί να κάνει την περσινή σεζόν, θα προτιμούσα να πάει ο Ισπανός αριστερά και να πάρουμε έναν βασικό δεξιό μπακ επιπέδου.
Unpopular opinion αλλά προσωπικά θα προχωρούσα και στην απόκτηση Λιάβα.
Χρειαζόμαστε γηγενείς και ο στόχος θα πρέπει να είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης στη θέση του Σάστρε. Ο Λύρατζης θα πάρει την ευκαιρία του ως δανεικός στο εξωτερικό, χρειαζομάστε είτε να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον μικρό από την Β ομάδα είτε η απόκτηση κάποιου.
Στα σέντερ μπακ χρειαζόμαστε βασικό δίδυμο με τουλάχιστον 1 στόπερ ηγέτη.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

WeWillRockYou έγραψε:
Andrew R έγραψε:Εμείς πολύ απλά συνεχίζουμε να είμαστε ακριβοί στα πίτουρα κι φθηνοί στο αλεύρι. Δεν ξέρω ποιος κατάφερε πέρσι να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε εκονγκ , Μάρκος αντονιο , σαματά, και Ότο και να μην έχουμε πάρει παρά ελάχιστα πράγματα από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, πέρσι βρήκαμε χάφ που επιτέλους έκανε την διαφορά αλλά ούτε αυτόν καταφέραμε να κλείσουμε.
Είναι σχετικό το ότι δώσαμε έναν σκασμό λεφτά.
- Εκόνγκ: η μεταγραφή έγινε με την πίεση από τον πώληση Ίγκασον, δώσαμε 1 εκ. ευρώ (το οποίο ευτυχώς θα πάρουμε πίσω) για τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας στα 30 του, με χρόνια εμπειρία σε Αγγλία, Ιταλία και διαφορετικά περιβάλλοντα. Το unfair που έκανε με τον τραυματισμό του και την εθνική του, ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσε να έχει υπολογίσει κάποιος. Το προφίλ του πάντως δεν ήταν παίκτη, από τον οποίο δεν θα έπαιρνες πράγματα.
- Μ. Αντόνιο: ήρθε από τραυματισμό, με μεγάλο συμβόλαιο και ήταν ένα στοίχημα εξ αρχής το πως θα μπορέσει να βοηθήσει με τα χαρακτηριστικά του.
- Σαμάτα: το μεγαλύτερο στοίχημα από όλα, στα λεφτά που δίναμε για να κλείσει φορ νωρίς στην προετοιμασία, ποντάραμε στην ανάσταση του. Πρακτικά βέβαια βοήθησε περρισότερο από τους υπόλοιπους και ας μην σκόραρε.
- Όττο: πραγματικός προβληματισμός, αναλογικά με την ποιότητα που θα έπρεπε να βγάζει ο συγκεκριμένος παίκτης και την έμπειρια από κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζαμε ότι θα έχουμε περίπτωση Μπαμπά, αλλά δεν έχει βγάλει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής στο γήπεδο.

Η πραγματικότητα ήταν πως πέρσι ο ΠΑΟΚ ξεκινούσε το καλοκαίρι του με σημαντικές απώλειες παικτών ( Ίγκασον, Αουγκούστο), χωρίς εξασφαλισμένους ευρωπαικούς ομίλους, από την 4η θέση του πρωταθλήματος, χωρίς να θέλει να πληρώσει την παραμικρή υπεραξία. Η περσινή σεζόν ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος της υπερβατική.

Δυστυχώς για να βγει μια μεταγραφή παίζουν πολλές παράμετροι ρόλο.
Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα, ώστε να μην υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, αν κάποιος παίκτης δεν βγει ή χρειάζεται χρόνο.
Φίλε μου μόνος σου απάντησες! Είπες τρεις φορές την λέξη στοίχημα. Δεν παίζουν στοιχήματα με ένα εκατομμύριο την ρηξια. Τρία χρόνια χωρίς σέντερ φορ κι με παλινωδίες τύπου Κρέσπο κάργα είναι φανερό ότι κάτι δεν στέκει καλα στις μεταγραφές, και στην αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού. Βρήκαμε χαφ σαν τον Μειτε μετά από τόσο καιρό που τεριαξε γάντι στην ομάδα αλλά ακόμα δεν το ληξαμε ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Είναι πολύ σωστή η τελευταία παράγραφος σου. Αν είχαμε έστω μια επιτυχία ή στην θέση του φορ ή στην θέση του χάφ ή στην θέση του σέντερ μπσκ θα ξεκινουσαμε από καλύτερη αφετηρία σήμερα για την ομάδα, δυστυχώς....,ακόμα ψάχνουμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Patron έγραψε:Πρώτος στις προπονήσεις που τραγουδούσε η Στανίση;
Στην επόμενη ειρωνεία έχει μπαν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Equalizer έγραψε:
GINOLA έγραψε:Equalizer, δεν υπάρχει πλέον email, τρίτο ανθρωπο πάλι δεν μπλέκω,αν θέλετε να μην γράψω τπτ απολύτως δεκτό και κατανοητό.

Sorry για το οφ τοπικ
; Γουατ;

Όχι ρε φίλε μια κουβέντα ήθελα να κάνουμε, ούτε να σου πω τι να γράψεις ούτε τπτ. Ο τρίτος άνθρωπος ποιος είναι πάλι; Δεν είχε προηγηθεί κάτι.

Ωπα,έχεις δίκιο,κάτσε να διευκρίνησω μην εχουμε τπτ x files.

Κάποτε υπήρχε συνομιλία με.μοντ με email φίλου που προφανώς σε κάποια φάση με είπε,ωπα φτανει ,εγω εχω ονοματεπώνυμο,μην μπλεκω τζαμπα,για αυτό το λόγο έγινε ένα email καθαρά για επικοινωνία με mod rain κτλ.

Είπαμε 2 3 πραγματάκια,απλά αυτό το email είναι πλέον κάπου χαμένο ,δε το θυμάμαι καν.

Ο λόγος που είπα να σταματήσω είναι γτ φοβήθηκα μήπως έχετε παράπονα για πράγματα που γράφω,προφανώς καποιοι από την παε ξέρουν το φόρουμ και μερικές φορές θεωρούν ότι κάποια δεν είναι για εδώ. Κανένα πρόβλημα με εσάς η κανέναν άλλον εδώ μέσα

That's all.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Το σοκ από τον αποκλεισμό μου θυμίζει Λεφσκι και την μετέπειτα μη-ενισχυση της ομάδας

Αντι-Εκογκ ο Θυμιανης
Έναν χαφ
Και έναν στη θέση του Κουλιερακη, να καλύψει το κενό της περήφανης πώλησης

Όσοι ονειρεύεστε ξεσκαρταρισμα και αντι-Σοαρες, δεξί Μπακ κτλ θα απογοητευτειτε
Προσωπική εκτιμηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Τετ 14 Αύγ 2024, 23:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”