Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- WeWillRockYou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Αυτά που διαβάζω τώρα πάντως από διάφορες πηγές είναι για συμφωνία στα 15 εκ., 12 άμεσα και 3 εκ. σε μορφή εγγυημένου μπόνους, το οποίο από ότι καταλαβαίνω είναι απλώς ένας τρόπος να μοιράσεις το ποσό σε δόσεις.
Επίσης γράφεται για ποσοστό μεταπώλησης που λογικά θα είναι σίγουρα ένα 10%.
Ο Βασίλης Αγριτάκης (ρεπόρτερ αθλητικών στην ΕΡΤ) γράφει στο twitter ότι το ποσοστό μεταπώλησης φτάνει στο 20%.
Με αυτά τα δεδομένα είναι μια καλή προσφορά αυτή της Wolfsburg.
Αν μείνει και ο παίκτης για άλλες 10 μέρες μέχρι να περάσουν τα παιχνίδια του επόμενου προκριματικού, θα είναι μια καλή συμφωνία.
Επίσης γράφεται για ποσοστό μεταπώλησης που λογικά θα είναι σίγουρα ένα 10%.
Ο Βασίλης Αγριτάκης (ρεπόρτερ αθλητικών στην ΕΡΤ) γράφει στο twitter ότι το ποσοστό μεταπώλησης φτάνει στο 20%.
Με αυτά τα δεδομένα είναι μια καλή προσφορά αυτή της Wolfsburg.
Αν μείνει και ο παίκτης για άλλες 10 μέρες μέχρι να περάσουν τα παιχνίδια του επόμενου προκριματικού, θα είναι μια καλή συμφωνία.
Αυτό το ''εγγυημένο bonus'' θυμίζει τη ''δημιουργική ασάφεια'' του Βαρουφάκη.
Odi έγραψε:Ψίχουλα για τον Κουλιερακη.
Ποτέ δεν θα κάνουμε ομάδα Τσάμπιονς λιγκ αν συνεχίζουμε να πουλάμε για ψίχουλα ο,τι καλύτερο έχουμε.
Αν θελουμε να κάνουμε step up , πρέπει να κρατάμε τέτοιου επιπέδου παίκτες.
Θέλετε να μου πείτε πω Κουλιερακης και Ντέλιας έφεραν προτάσεις αθροιστικά 32,5 μυρια και ο Ιωαννιδης θα φέρει 30 μόνος του?
Ακούστε πως δουλεύουν οι επενδύσεις κύριοι στην ΠΑΕ: Πρώτα χώνεις και επενδύεις και μετά απολαμβάνεις την απόδοση της επένδυσης, στην προκειμένη την είσοδο στο τσου λου. Αν περιμένεις να μπεις κ μετά να χώσεις, τότε δεν κανεις επένδυση. Κανεις διαχείριση εσόδων.
Αν θέλετε η ομάδα να ανεβεί λεβελ, κρατάτε τα χρυσαφικά και πουλάτε τους Εκονγκ, Σαματά, Ράφα, οζντοεφ και νασμπεργκ του ρόστερ.
Και μα την Παναγία , φέρτε ΕΝΑ ΧΑΦ.
Ετσι ακριβώς είναι. Εαν θέλαμε να κάναμε το στεπ απ θα επενδύονταν 10 χαρτιά με το καλήμερα το καλοκαίρι για να πάρουμε καμια 80εκ μαζί με τσουλου και πωλήσεις 3κ σε βάθος χρόνου. Εν τέλη δεν επενδύθηκαν χρήματα γιαυτό και δεν θα αποκομίστουν τα μεγάλα κέρδη.
Χωρίς επένδυση δεν έρχοναι μεγάλα ποσά. Το έχει διδάξει η Σαλσμπουργκ στο συγχρονο ποδόσφαιρο αυτό το πράμα. 25εκ σε μεταγραφές τα πρώτα τέσσερα χρόνια όταν την πήρε η Ρεντ μπουλ και χωρίς ευρωπαικές παρουσίες μάλιστα. Μετά τσουλισε το τρενάκι και εφτασε σημερα να θεωρήται υπερδυναμη του αυστριακού ποδοσφαίρου και μια απο τις ποιο πλουσιες ομάδες στην ευρώπη.
Να βράσω εγώ τα 50εκ λειτουργικα έξοδα και τις βίλες που έχει ο Σαββίδης για τους παίχτες. Ο Νανάσι κοβω τα @@ μου δεν κοιμάται σε παρόμοια τριόροφη βίλα όπως κοιμόταν ο Εκονγκ.
Μπορεί κάποιο τσακαλάκι να βρει το κόστος των συμβολαίων της Μάλμε; Να έχουμε μια εικόνα αμοιβών για σύγκριση με την δική μας ομάδα.
- Patricio_4
Με αναλογία 1:10, δηλαδή ο πιο ακριβοπληρωμένος τους παίρνει 350 χιλιάρικα με βάση τα περσινά στοιχεία
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Patricio_4
Μέχρι πέρσι σχεδόν 80κ, ναι
- Patricio_4
Δεν είναι μηνιάτικο, κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή
Αν είναι μηνιάτικο ο ακριβοπληρωμένος τους θα παίρνει 4 εκατομμύρια το χρόνο, χλωμό.
Ετσι ειναι, αυτο ειναι το ταβανι τους μαγκες. Ο Τσολακ επαιρνε ως δανεικος 400-450κ οταν πηγε και ηταν ο πιο ακριβοπληρωμενος
- paokkerkir
Δεν αποκλείεται καθόλου. Τα οικονομικά μεγέθη στο Σουηδικό ποδόσφαιρο αυτά είναι.giapas έγραψε:Εκτός αν είναι μηνιάτικο, αποκλείεται.
Μήπως να τετραπλασιάσουμε το συμβόλαιο του Νανασι τότε όπως οι Γερμανοί του Κουλιερακη;