Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

Δηλαδή ο κουλιερακης λενε θα πουληθεί για 12 εκ.+3(άγνωστο αν τα πάρουμε) σε ομαδα χωρίς ευρωπη και μαλιστα θα αμείβεται με το απιστευτο-ιλιγγιωδες1 μυριο..Δηλαδη στοπερ αριστεροποδαρο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προοπτική θα ξεπουληθει κανονικά για φραγκοδιφραγκα..Θυμιζω γκβαρντιολ σε λειψια 37 εκ,μολις 3 χρονια πριν.. #ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Στο θέμα Μειτέ, ειλικρινά δεν βγάζω άκρη.
Αν πάρουμε ως δεδομένο, πως ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα, αλλά δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην προετοιμασία λόγω προσωπικού θέματος, θα μπορούσε πολύ απλά να έχει υπογράψει και να καλυφθεί το θέμα επικοινωνιακά χωρίς να γίνεται όλο αυτό το σίριαλ όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης εφόσον η ομάδα ήξερε πως θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως και 2ο χαφ, θα μπορούσε να είχε κινηθεί ήδη για κάποιον άλλον παίκτη και να προσθέσει τον Μειτέ στο τέλος του καλοκαιριού.
Άρα κάπου όλο αυτό το σενάριο δεν βγαίνει. Ίσως πράγματι ο παίκτης να έχει προσωπικό θέμα, αλλά ο τρόπος που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με αυτά που έχουν βγει προς τα έξω, μοιάζει να συμπεριλαμβάνει και άλλες παραμέτρους.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

giliopoulos έγραψε:
Portable έγραψε:Το να ξεστομίζουν τα ΠΑΟΚτσάκια πως στην ΠΑΕ έχουν μαζευτεί βύσματα, Δημόσιοι Υπάλληλοι και λοιπές κατηγορίες ανίκανων στελεχών είναι το μεγαλύτερο άλλοθι που θα μπορούσαν να έχουν τα καλόπαιδα εκεί μέσα. Πλήρης Δικαιολόγηση.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι βυσματα
Στις επαγγελματικες ομαδες δεν προσλαμβανονται βαση γνωριμιων αλλα βαση προσοντων απο αγγελιες κανονικα οπως σε ολες τις συγχρονες εταιριες παγκοσμιως.

Τσελσι https://secure.workforceready.eu/ta/618 ... eersSearch
Σαλτσμπουργκ https://www.redbullsalzburg.at/de/jobs
Να 'ξερες τι πληγή ξύνεις φίλε μου.
Είμαι στον χώρο, έχω κάνει σπουδές στην ανάλυση και το scouting, έχω παρακολουθήσει διάφορα courses, έχω πάει στην Αγγλία και πήρα το level 2 της Αγγλικής Ομοσπονδίας (στην ακαδημία της West Ham), έχω προυπηρεσία σε sports agency της Αγγλίας, σε 2 Πολωνικές ομάδες, πρακτική στην ομάδα της Ουτρέχτης (όλα ως scout), έχω αποδεδειγμένα portfolio με παίχτες που πήραν μεταγραφές σε μεγαλύτερες ομάδες και παρ'όλ'αυτά δεν έχω βρει άκρη! Προσπαθώ, όχι γνωστό να βρω, όχι βύσμα, αλλά έστω ένα άτομο όπου όντως θα το δει το βιογραφικό μου και θα με αξιολογήσει και αν δεν κάνω, οκ, κανένα πρόβλημα! Ρωτάω δημοσιογράφους, ρωτάω τον έναν, ρωτάω τον άλλο, κανείς δεν ξέρει! Υπάρχει άραγε κάποιο άτομο στην ΠΑΕ σε καίριο πόστο που αποφασίζει για τέτοια πράγματα? Είναι επτασφράγιστο μυστικό?
Τέλοσπάντων, σόρι για το οφ τόπικ! Είμαι και γω σκασμένος από χθες όπως και όλοι μας. Και επειδή ξαναλέω είμαι στον χώρο, τα 15 εκ. είναι λίγα για τον Κουλιεράκη, με τα στοιχεία που έχει. Αν δουλέψει πάνω στην συγκέντρωσή του, στις τοποθετήσεις του και στο ατομικό μαρκάρισμα, θα εκτοξευτεί! Που στην ουσία, το "διάβασμα παιχνιδιού" και οι τοποθετήσεις είναι και θέμα εμπειρίας. Οπότε μόνο καλύτερος θα γίνεται με τον καιρό. Για να μην είμαι τελείως οφ τόπικ, απλά ελπίζω το χθεσινό αποτέλεσμα να μην μας αποπροσανατολίσει από το να καλύψουμε τις αδυναμίες μας στο ρόστερ. Και αν το είχαμε ήδη κάνει, ίσως από σήμερα να κοιτάγαμε τα παιχνίδια με την Σπάρτα...
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

gergeo4 έγραψε:Δηλαδή ο κουλιερακης λενε θα πουληθεί για 12 εκ.+3(άγνωστο αν τα πάρουμε) σε ομαδα χωρίς ευρωπη και μαλιστα θα αμείβεται με το απιστευτο-ιλιγγιωδες1 μυριο..Δηλαδη στοπερ αριστεροποδαρο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προοπτική θα ξεπουληθει κανονικά για φραγκοδιφραγκα..Θυμιζω γκβαρντιολ σε λειψια 37 εκ,μολις 3 χρονια πριν.. #ΠΑΟΚ
Signing bonus 1εκ,οχι συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τι συγκριση ειναι αυτη??ο γκβαρντιολ επαιξε τσου λου..ηταν σε μια ομαδα που ειναι πηγη ταλεντων χρονια τωρα..κ επαιξε με την εθνικη του..ο παληκαρος κουλιε επαιξε ΜΟΝΟ στη σουπερ λιγκ κ στο κονφερενς..τι συγκρινετε παλι ρε πστ μου...μετα το καζο με Ντελια δε βαλατε μυαλο...ηρεμηστε να δουμε τι θα γινει!!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

GINOLA έγραψε:Δεν υπάρχουν μειωμένες προτάσεις,αρνησεις, συμφωνίες κτλ.

1 είναι η συμφωνία με τον ανθρωπο και υπάρχει από τον Ιουνιο.

Ούτε ο παίκτης φταίει,ούτε ο ΠΑΟΚ με την έννοια της ιστοριας που λενε ότι το αν έδινε 500 χιλιάρικα παραπάνω τον έκλεινε.

Αν κάπου θες να κακισεις τον ΠΑΟΚ είναι ότι συνειδητά ήξερε ότι ο παίκτης δεν θα είναι εδώ στα προκριματικά και αποφάσισε να πορεύεται με αυτο.
Ρε συ Ginola, να το δεχτούμε ότι ισχύει αυτό, το θέμα είναι γιατί άφησαν όλο αυτό το πανυγήρι στα ασπρόμαυρα media να ξεφύγει και να δημιουργήσει τόσο προβληματικό κλίμα ώστε σήμερα να έχουν αμφιβολίες για το πώς θα πάρει το κοινό την ανακοίνωση της συμφωνίας?

Και το λέω αυτό γιατί βγήκαν άρθρα που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα από δημοσιογράφους που είναι κοντά στην ομάδα (ή αν προτιμάς δημοσιογράφους που εύκολα θα μπορούσε η ΠΑΕ να πάρει ένα τηλέφωνο και να περιορίσει την ζημιά).
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Καλά αυτό το 4πλασιασμος στις αποδοχές του εντελώς επικοινωνιακη βόμβα. Αφού είναι γνωστό ότι ο Κουλιε είχε αρνηθεί την προοπτική ανανέωσης που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό του έξω. Λογικό ότι αμοιβεται με μικρό ποσό. Σιγά το τεράστιο συμβόλαιο που παίρνει στη Βολφσμπουργκ.

Ολες αυτές οι σημερινές αναφορές απλά λειαινουν το έδαφος της αποχώρησης. Φοβάμαι ότι και το χθεσινό ξέσπασμα ίσως προδίδει τη συνέχεια.

Για μένα η αποχώρηση Κουλιε είναι χειρότερη από την πιθανή αποχώρηση Ντελια. Δεν βρίσκεται εύκολα αντικαταστάτης ηγέτης στην άμυνα. Θα λείψει η ψυχή, θα λείψουν τα γκολ. Εφόσον όμως, ο ίδιος δείχνει ότι το έχει πάρει απόφαση, είναι αναπόφευκτη. Φυσικά τα 15εκ. ειναι λίγα. Ας υπάρχει έστω ένα 20% σε πιθανή πώληση γιατί οι ΗΛΤΕΞ Λύκοι είναι μικρή ομάδα για τον Κουλιεράκη.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

thios4 έγραψε:
Είμαι στον χώρο, έχω κάνει σπουδές στην ανάλυση και το scouting, έχω παρακολουθήσει διάφορα courses, έχω πάει στην Αγγλία και πήρα το level 2 της Αγγλικής Ομοσπονδίας (στην ακαδημία της West Ham), έχω προυπηρεσία σε sports agency της Αγγλίας, σε 2 Πολωνικές ομάδες, πρακτική στην ομάδα της Ουτρέχτης (όλα ως scout), έχω αποδεδειγμένα portfolio με παίχτες που πήραν μεταγραφές σε μεγαλύτερες ομάδες και παρ'όλ'αυτά δεν έχω βρει άκρη! Προσπαθώ, όχι γνωστό να βρω, όχι βύσμα, αλλά έστω ένα άτομο όπου όντως θα το δει το βιογραφικό μου και θα με αξιολογήσει και αν δεν κάνω, οκ, κανένα πρόβλημα! Ρωτάω δημοσιογράφους, ρωτάω τον έναν, ρωτάω τον άλλο, κανείς δεν ξέρει! Υπάρχει άραγε κάποιο άτομο στην ΠΑΕ σε καίριο πόστο που αποφασίζει για τέτοια πράγματα? Είναι επτασφράγιστο μυστικό?
Μα τι να ξερουν φιλε
Με γνωστους γινεται η δουλεια. Ο μαλιουφας και ο κωστικος και ο θωμαρεης. Θωμαρεης δουλευε στην μπουτικ για να καταλαβεις και τωρα ειναι chief scouter επειδη καποιος τον εκανε κονε με γιωργη.. Καμια απολυτως σχεση με την δικια σου εμπειρια.
Μετα ειναι να μην απορεις πως δεν μπορουν να βρουν χαφ αντι μειτε και μπακαγιοκο που τον βρισκει και η θεια μου?
Εμενα πανω απ ολα αυτο ειναι το παραπονο μου, οτι δεν υπαρχει επαγγελματισμος οπως θα επρεπε με εναν ιδιοκτητη τυπου σαββιδη. Οργανωτικα ακομα ειμαστε εποχες ζαγορακη ορφανου
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

thios4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Portable έγραψε:Το να ξεστομίζουν τα ΠΑΟΚτσάκια πως στην ΠΑΕ έχουν μαζευτεί βύσματα, Δημόσιοι Υπάλληλοι και λοιπές κατηγορίες ανίκανων στελεχών είναι το μεγαλύτερο άλλοθι που θα μπορούσαν να έχουν τα καλόπαιδα εκεί μέσα. Πλήρης Δικαιολόγηση.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι βυσματα
Στις επαγγελματικες ομαδες δεν προσλαμβανονται βαση γνωριμιων αλλα βαση προσοντων απο αγγελιες κανονικα οπως σε ολες τις συγχρονες εταιριες παγκοσμιως.

Τσελσι https://secure.workforceready.eu/ta/618 ... eersSearch
Σαλτσμπουργκ https://www.redbullsalzburg.at/de/jobs
Τέλοσπάντων, σόρι για το οφ τόπικ! Είμαι και γω σκασμένος από χθες όπως και όλοι μας. Και επειδή ξαναλέω είμαι στον χώρο, τα 15 εκ. είναι λίγα για τον Κουλιεράκη, με τα στοιχεία που έχει. Αν δουλέψει πάνω στην συγκέντρωσή του, στις τοποθετήσεις του και στο ατομικό μαρκάρισμα, θα εκτοξευτεί! Που στην ουσία, το "διάβασμα παιχνιδιού" και οι τοποθετήσεις είναι και θέμα εμπειρίας. Οπότε μόνο καλύτερος θα γίνεται με τον καιρό. Για να μην είμαι τελείως οφ τόπικ, απλά ελπίζω το χθεσινό αποτέλεσμα να μην μας αποπροσανατολίσει από το να καλύψουμε τις αδυναμίες μας στο ρόστερ. Και αν το είχαμε ήδη κάνει, ίσως από σήμερα να κοιτάγαμε τα παιχνίδια με την Σπάρτα...
Ψάξε λίγο στο linkedin, ένας ανηψιός είναι chief scout. Έχει και εστιατόριο με εξειδίκευση, μπορείς να πας απο κει μια βόλτα μπας και βγάλεις άκρη. Σοβαρά μιλάω.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τι εξειδίκευση έχει το ρεστοράν?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Athalos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Δηλαδή ο κουλιερακης λενε θα πουληθεί για 12 εκ.+3(άγνωστο αν τα πάρουμε) σε ομαδα χωρίς ευρωπη και μαλιστα θα αμείβεται με το απιστευτο-ιλιγγιωδες1 μυριο..Δηλαδη στοπερ αριστεροποδαρο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προοπτική θα ξεπουληθει κανονικά για φραγκοδιφραγκα..Θυμιζω γκβαρντιολ σε λειψια 37 εκ,μολις 3 χρονια πριν.. #ΠΑΟΚ
Πολλή η θολούρα. Λογικό σε κάποιον βαθμό.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

2 ματς προκριματικων στο τσ.λ και 4 με την εθνικη του ειχε μονο..ουτε να ψαξεις λιγο πριν γραψεις την απαντηση σου και να το παιξεις εξυπνος..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

navigator11 έγραψε:
Athalos έγραψε:
Πολλή η θολούρα. Λογικό σε κάποιον βαθμό.
ε;;;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Patron έγραψε:Τι εξειδίκευση έχει το ρεστοράν?

Shushi :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

potamda έγραψε:Καλά αυτό το 4πλασιασμος στις αποδοχές του εντελώς επικοινωνιακη βόμβα. Αφού είναι γνωστό ότι ο Κουλιε είχε αρνηθεί την προοπτική ανανέωσης που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό του έξω. Λογικό ότι αμοιβεται με μικρό ποσό. Σιγά το τεράστιο συμβόλαιο που παίρνει στη Βολφσμπουργκ.

Ολες αυτές οι σημερινές αναφορές απλά λειαινουν το έδαφος της αποχώρησης. Φοβάμαι ότι και το χθεσινό ξέσπασμα ίσως προδίδει τη συνέχεια.

Για μένα η αποχώρηση Κουλιε είναι χειρότερη από την πιθανή αποχώρηση Ντελια. Δεν βρίσκεται εύκολα αντικαταστάτης ηγέτης στην άμυνα. Θα λείψει η ψυχή, θα λείψουν τα γκολ. Εφόσον όμως, ο ίδιος δείχνει ότι το έχει πάρει απόφαση, είναι αναπόφευκτη. Φυσικά τα 15εκ. ειναι λίγα. Ας υπάρχει έστω ένα 20% σε πιθανή πώληση γιατί οι ΗΛΤΕΞ Λύκοι είναι μικρή ομάδα για τον Κουλιεράκη.
Δηλαδή ο Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ με πόσα τη βγάζει κατ' έτος; Ξέρει κάποιος υπεύθυνα να πει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”