Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Εμένα η απορία μου πάνω σε αυτά που έγραψε ο φίλος Zinola είναι η εξής.
Αφού υπήρχε προσωπικό θέμα αλλά ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα τότε γιατί δεν υπέγραψε και ας έπαιρνε παραπάνω άδεια. Λίγο κάτι δεν κολλάει.
Και δεν νομίζω να είναι θέμα υγείας με διακοπές και φώτος στα social να ανεβαίνουν συνέχεια..
Moving forward και βλέποντας πόσο κακή είναι η ομάδα χωρίς παίκτη σαν το Μειτέ κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν Μειτέ και Μπακαγιόκο για back up....
Όσον αφορά τον Κουλιεράκη εμείς λέμε λίγα τα λεφτά και δεν ξέρω γω τι αλλά δεν νομίζω ότι ο ίδιος καίγεται να μείνει...
Αφού υπήρχε προσωπικό θέμα αλλά ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα τότε γιατί δεν υπέγραψε και ας έπαιρνε παραπάνω άδεια. Λίγο κάτι δεν κολλάει.
Και δεν νομίζω να είναι θέμα υγείας με διακοπές και φώτος στα social να ανεβαίνουν συνέχεια..
Moving forward και βλέποντας πόσο κακή είναι η ομάδα χωρίς παίκτη σαν το Μειτέ κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν Μειτέ και Μπακαγιόκο για back up....
Όσον αφορά τον Κουλιεράκη εμείς λέμε λίγα τα λεφτά και δεν ξέρω γω τι αλλά δεν νομίζω ότι ο ίδιος καίγεται να μείνει...
-
Δηλαδη η παε σκεφτεται το επικοινωνιακο για τον αν θα προχωρησει σε μεταγραφη??GINOLA έγραψε:Υπάρχει φίλε σερα αλλά οκ δεν λέγεται.
Το άσχημο είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί ΣΗΜΕΡΑ αν θέλει να τον ανακοίνωσει και με όλο αυτό το επικοινωνιακο βατερλό και το hate που έχει μεγαλώσει απο τον κόσμο και σε συνδυασμό με το χθεσινό σοκ ,σκέφτεται το πως και τις αντιδράσεις,ειδικα σε συνδυασμο με το θεμα κουλιερακη που πονάει πολυ πολλούς.
Εγώ ελπίζω όλοι να ηρεμήσουν ,να προχωρήσουμε κανονικά με τον μειτε ,ο κόσμος να ξεπεράσει το χθεσινό και να καταλάβουν άπαντες ότι η χρονιά τώρα ξεκινάει.
Τρελα πραγματα και μετα καθομαστε και σκαμε..
Τετοιο χωριατλικι που να παει chl ρεεε, πραγματικα γελαει ο κοσμος
- theodorsalonika
Εκεί στην ΠΑΕ τόσα χρόνια στο κομμάτι των μεταγραφών και δεν ξέρω και γω ποιοι είναι εντέλει υπεύθυνοι,τους κρατάει ο Ιβάν λογικά ,γιατί είναι εξπερ του είδους...δεν εξήγητε αλλιώς..
Ginola, ξερεις απο ποια ημερομηνια και μετα εχει εκλειψει ο προσωπικος λογος και ειναι διαθεσιμος ο Μειτε? Υφίσταται ακομη και τωρα ο προσωπικος λογος?
Το να ξεστομίζουν τα ΠΑΟΚτσάκια πως στην ΠΑΕ έχουν μαζευτεί βύσματα, Δημόσιοι Υπάλληλοι και λοιπές κατηγορίες ανίκανων στελεχών είναι το μεγαλύτερο άλλοθι που θα μπορούσαν να έχουν τα καλόπαιδα εκεί μέσα. Πλήρης Δικαιολόγηση.
Καλώς ή κακώς με το υπάρχον ρόστερ είμαστε κατά 90% στο europa. Άλιμονο αν αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να περάσει Τσελιε ή Σαμροκ.
Ας πάρουν χρόνο στην ΠΑΕ να πάρουν ο,τι καλύτερο τώρα που θα πέσουν οι τιμές.
Ψυχραιμία και επαγγελματισμός.
Στόχος το back2back πρωτάθλημα.
Ας πάρουν χρόνο στην ΠΑΕ να πάρουν ο,τι καλύτερο τώρα που θα πέσουν οι τιμές.
Ψυχραιμία και επαγγελματισμός.
Στόχος το back2back πρωτάθλημα.
- loukas karadimos
-
Η αληθεια ειναι οτι ειναι βυσματαPortable έγραψε:Το να ξεστομίζουν τα ΠΑΟΚτσάκια πως στην ΠΑΕ έχουν μαζευτεί βύσματα, Δημόσιοι Υπάλληλοι και λοιπές κατηγορίες ανίκανων στελεχών είναι το μεγαλύτερο άλλοθι που θα μπορούσαν να έχουν τα καλόπαιδα εκεί μέσα. Πλήρης Δικαιολόγηση.
Στις επαγγελματικες ομαδες δεν προσλαμβανονται βαση γνωριμιων αλλα βαση προσοντων απο αγγελιες κανονικα οπως σε ολες τις συγχρονες εταιριες παγκοσμιως.
Τσελσι https://secure.workforceready.eu/ta/618 ... eersSearch
Σαλτσμπουργκ https://www.redbullsalzburg.at/de/jobs
Αν ισχυει μιλαμε για ξεπουλημα. Αστεια ποσα.gergeo4 έγραψε:12+3 τελικα το ποσο για κουλιερακη..![]()
![]()
![]()
- Kabamaru11
Καλως λεω (με την καρδια πετρα) να πουλησουμε Κουλιε,οκ.....αλλα πρεπει ΟΛΟ το ποσο που θα εισπραξουμε,να παει για 2 αμυντικους,1+1 χαφ κ ενα πλαγιο μπακ.Δεν με ενδιαφερει ποιοι θα ρθουν,αρκει να ειναι καλοι κ οχι σαπακια.
- navigator11
Αν παίρνετε ως δεδομένο το ρεπορτάζ της Χέλεν πάντως, αναφέρετε και ότι παρουσιάζονται οι γουλφαραίοι να δίνουν 4 φορές πάνω απολαβές στον μικρό. Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή στην περίπτωση Μεϊτέ χτυπιόσαστε αρκετοί ότι ποιός σώφρων επαγγελματίας θα άφηνε εγγυημένο παραδάκι να πάει αλλού έστω και για 500 ευρώ λιγότερα.
Αν ισχύουν τα ποσά λοιπόν, το λες και μέγα ρίσκο από πλευράς Κουλιεράκη να παίξει ακόμα 2 αγώνες απέναντι στους Τσελιοσαμροκέζους.
Αν ισχύουν τα ποσά λοιπόν, το λες και μέγα ρίσκο από πλευράς Κουλιεράκη να παίξει ακόμα 2 αγώνες απέναντι στους Τσελιοσαμροκέζους.
- theodorsalonika
Ρε φιλαράκι μεσημεριατικα θα μας πνίξεις..Kabamaru11 έγραψε:Καλως λεω (με την καρδια πετρα) να πουλησουμε Κουλιε,οκ.....αλλα πρεπει ΟΛΟ το ποσο που θα εισπραξουμε,να παει για 2 αμυντικους,1+1 χαφ κ ενα πλαγιο μπακ.Δεν με ενδιαφερει ποιοι θα ρθουν,αρκει να ειναι καλοι κ οχι σαπακια.
- Kabamaru11