Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μακάρι ,γιατί ο Κουλιε δεν έχει ταβάνι ,αν και βλέπω τα έσοδα στο Europa δεν θα είναι λίγα .Δεν νομίζω θα έχουμε πρόβλημα αν δεν φύγει ο Κουλιε. Θα πρέπει να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας ,μπορούμε να ανέβουμε παραπανω σε αξία παικτών.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

psychologos έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι λόγος να ανησυχούμε η πώληση του Κουλιε ;
Δεν είναι όταν αντικαταστήσεις σωστά με παίκτες τον Κουλιε και τον πουλήσεις στην σωστή τιμή 14 20 .Όσο πιο ψηλά . Αποφαση του Ιβάν και του παίκτη είναι .
Εδώ σε θέλω μάγκα μου αξίζει 40 μύρια και, όπως έδωσε η αιντραχτ τον δικό της. Για να δούμε.
40 δε μπορείς να δώσεις παίκτη που δεν έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο. Γι αυτό το ότι δεν πάμε ch. L. Είναι πολύ μεγάλο χτύπημα στην ομάδα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Κάτι τελευταίο και δεν ξανά ασχολούμαι
Υποτίθεται ότι κάτι παίκτες χαμηλής ποιότητας πχ μουργκ, Μπράντον κτλ τους ανανεώνουμε γιατί θέλουμε να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα και μια ομοιογένεια.
Αν είναι να ξεκινάω το καλοκαίρι και να παίζω στο 30% από εκεί που ήμουν πριν δυο μήνες ,με τους ίδιους παικτες...Ε να τις χέσω αυτές τις ανανεώσεις,μόνο κακό κάνουν και κρατάνε την ομάδα πισω.

Επίσης δεν θέλω ούτε μισή μεταγραφή να γίνει...μόνο πωλήσεις
+++++++++
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Gospi έγραψε:Δεν θεωρω οτι υπάρχει ο απαιτουμενος κυνισμος στην ομαδα, τοσο προπονητικα οσο και διοικητικα για να γινουν οι σωστες κινησεις. Ο Βιειρινια δεν θα πρέπει να ειναι στην λιστα του Γιουροπα λιγκ. Ο Σβαμπ πρεπει να γινει ο 5ος χαφ και ο Οζντοεφ να αντικατασταθει. Ο Μουργκ πρεπει η να αποχωρησει ή να γινει ο 7ος μεσοεπιθετικος. Πρεπει να ερθει αριστερο εξτρεμ. Πρεπει να ξεκαθαρισει η φαση με τον Ντεσποντοφ κι αν δεν μπορει η δεν θελει να αποχωρησει και να ερθει αλλος. Πρεπει να ερθει κεντρικος αμυντικος επιπεδου και αν πωληθει ο Κουλιε να ρθει ακομη ενας. Πρεπει να αποφασισουν αν ο Οττο μπορει γενικα. Αν μπορει γενικα να αποφασισουν π μπορει? Αριστερα η δεξια. Αν μπορει δεξια να φερουν αριστερο μπακ στην θεση του Ραφα. Αν μπορει αριστερα να φερουν ενα δεξι μπακ της προκοπης. Αυτα χρειαζεται ο ΠΑΟΚ. Απο αυτα θα ειναι θαυμα αν προλαβει να ρθει ενα χαφ και ενα αμυντικος.
Αυτά έπρεπε να γίνουν την επομένη του πρωταθλήματος φίλε μου.Τωρα είναι αργά.Στην θέση πχ του Rafa ας έπαιρνες Κυριακόπουλο η Λυκογιάννη.Τρεχοντας θα ερχόντουσαν στην προοπτική του Champions League.Για αριστερό εξτρέμ δεν υπήρχε ιδανικότερος του Τζόλη.22χρονος δολοφόνος άπο τις ακαδημίες σου.Τζαμπα τον πήρε η Brugge.Οτι πιο ιδανικό για φυσική συνέχεια του Taison.Μια χαρά θα ήταν ο Πελκας αντί Murg κι ας πλήρωνες δύο τρία κατοσταρικα παραπάνω.Θα κέρδιζες πολλά παραπάνω με άλλους τρόπους.Κατι Samattes,Ekong,Nasberg και ΣΙΑ θα έπρεπε να ήταν παρελθόν την επόμενη του Χαριλάου.Οι αγορές Kedziora & Meite δεν θα έπρεπε να σέρνονται τόσο καιρό.Και πολλά άλλα που αν είχαν γίνει όπως έπρεπε δεν θα μιλούσαμε για μια τυχαία χρονιά που θα καταφέρναμε να μπούμε Champions League αλλά για δημιουργία δυναστείας
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

panpangr77 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι λόγος να ανησυχούμε η πώληση του Κουλιε ;
Δεν είναι όταν αντικαταστήσεις σωστά με παίκτες τον Κουλιε και τον πουλήσεις στην σωστή τιμή 14 20 .Όσο πιο ψηλά . Αποφαση του Ιβάν και του παίκτη είναι .
Σε σωστή τιμή ναι. Όχι σε αυτά που προσφέρει η Αιντραχτ. Δηλαδή εάν δώσουμε αυτόν τον παίκτη με μόλις 10-11 μύρια τι να πω.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Μετά την απογοήτευση μου με το σημερινό που είμαι σε mood-down θα πω μερικά πράγματα.

1ον Με τους στόχους τις ομάδος φάνηκε ότι πάθαμε σήμερα με τον Βάζελο στον τελικό κυπέλου που πριν λήξει έβαλε γκόλ ο Λημνιός.

2ον Με τις φάπες που φάγαμε από τις Club Sandwitch και Κοκινομάγουλους(Μάλμε) δεν βάλαμε μυαλό, έτσι δεν πας πουθενά χωρίς προσθήκες και αποχωρήσεις παιχτών που δεν 'κάνουν τα παιδιά' πχ Ekong (αν και έφυγε)/Nasberg/Brandon/Samatta/Ozdoev.

3ον Ο Vieirinha να βγει εκτος ευρωπαικής λίστας και να χρησιμοποιήται που και που στο Πρωταθλημα-Κύπελλο.

4ον Η ομάδα θέλει το εξής μετά το σημερινό που ήταν χτύπημα μεγάλο.
Αποχωρήσεις: Nasberg/Ozdoev/Brandon/Samatta/Ekong(φεύγει..)/Despodov(είναι κατα εμέ μέτριος εκεί θες ενα παίχτη να μοιραζονται την θέση με τον Ζιβκοβιτς όπως τον Podence και προσθήκες παιχτών: 1 Αριστερό-Μπάκ μπακάπ του Baba/1 αμυντικό χάφ 6αρο8αρι/1 αριστερό εξτρέμ/1 δεξί να μοιραζονται τις θέσεις με τον Kedziora.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προβλέπω σχετικά άμεσα ενεργοποίηση συμφωνίας με Μπακαγιοκο.
Στα στόπερ δεν αποκλείω πλέον να περιμένουμε ζυγίζοντας το επόμενο ευρωπαϊκό εμπόδιο που δεν φέρνει κάποια πίεση χρόνου. 20 μέρες για να βρεις κάτι καλύτερο του Ενκονγκ και λογικά φτηνότερο του Ζιγκοτ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω γιατί συζητάμε το προφανές: πήγαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να περάσουμε ομίλους με Μούργκ, Σβάμπ, Οζντόεφ στο κέντρο, με Σάστρε να μαρκάρει τον παίκτη μισή ομάδα του αντιπάλου, χωρίς φόρ, και με μία μεταγραφή τον Καμαρά που στο γήπεδο έδειξε αδυναμία να κατεβάσει μπάλα (ένα δυνατό 6άρι, ανέτοιμο). Με αλλαγή τον Βιερίνια και χωρίς αλλαγές στα πλάγια μπακ.

Συμπεραίνω πως ο στόχος Τσ.Λ. δεν ήταν στην ουσία το πρώτο μέλημα, γιατί αν ήταν η ομάδα θα είχε κλείσει τις τρύπες με την ανάλογη απαιτούμενη ποιότητα.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να πρωταγωνιστήσουμε αλλά ακόμα και στο Γιουρόπα, νομίζω θα έχουμε χοντρό πρόβλημα με τα κενά που υπάρχουν αυτή την στιγμή (και που ίσως μεγαλώσουν με πωλήσεις).
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Να δωθεί ο Κουλιερακης, 6εκ και διακοσα κιλά λουκάνικα.

Μην ξοδεφτουνε οι ανοιχτοχερηδες.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν ο Σαββιδης στηρίζει πραγματικά την επένδυση του και κατ επέκταση τον προπονητή των επιτυχιών χρειάζονται τρεις κινήσεις άμεσα…
1.Μειτε
2.Ζιγκο
3.Ανανεωση Κουλιερακη Κωνσταντελια
dev

Δημοσίευση από dev »

δωστε ενα φιρμανι στον μανατζερ ντεσπο να βρει προταση

ο παικτης με αυτα τα μυαλα θα ειναι παντα πισω απο τον ζιφκο

αποδειχθηκε μεγαλο λαθος οτι δεν δωσαμε το 1,8 σε Μειτε. δεν ακουσαμε τον προπονητη που ηξερε οτι ειμαστε κομμενοι χωρις αυτον

δεν βρηκαμε και εναλλακτικη βεβαια

και να το πω κυνικα οταν δεν δινεις τα 1,8 δεν αξιζεις και τσουλου. αν θες ταβανι συμβολαιου το 1,5 κατσε γιουροπα

απο την αλλη πλεον εκ του αποτελεσματος τωρα ειμαστε γιουροπα οποτε κυριε μειτε 1,3 και πολυ ειναι

αν μου λεγαν μετα και τα χθεσινα ποιον απο τα 3κ θα πουλουσα θα ηταν ο Κοταρσκι

πουλα Κοταρσκι και τον Ντεσποτοφ και κρατα Κουλιε. ειναι ηγετης ο ανθρωπος.

υ,γ, εκτος ευρωπαικης λιστα ο βιερινια χθες. το αγγλακι πιο πολλα θα εδινε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μειτέ ούτε έξω από την Τούμπα θέλω να περάσει

Ζιγκό ούτε στα τρελά μας όνειρα

Περιμέναμε ξεκάθαρα να δούμε που θα παίζουμε για να προχωρήσουμε σε αντίστοιχες επενδύσεις, τώρα οι προσδοκίες θα χαμηλώσουν.

Ήδη είμαστε μείον από αγορές Τσάλωφ, Τισουντάλι, τα έσοδα από Europa League είναι περίπου τα ίδια, οπότε δια της εις άτοπου επαγωγής προβλέπεται:

Μία τουλάχιστον πώληση και αντίστοιχη αντικατάσταση

1 χαφ

1-2 δανεικοί ακόμη.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

omerta76 έγραψε:Μειτέ ούτε έξω από την Τούμπα θέλω να περάσει

Ζιγκό ούτε στα τρελά μας όνειρα

Περιμέναμε ξεκάθαρα να δούμε που θα παίζουμε για να προχωρήσουμε σε αντίστοιχες επενδύσεις, τώρα οι προσδοκίες θα χαμηλώσουν.

Ήδη είμαστε μείον από αγορές Τσάλωφ, Τισουντάλι, τα έσοδα από Europa League είναι περίπου τα ίδια, οπότε δια της εις άτοπου επαγωγής προβλέπεται:

Μία τουλάχιστον πώληση και αντίστοιχη αντικατάσταση

1 χαφ

1-2 δανεικοί ακόμη.
O μειτε τι σου,φταίει ρε που δε του δίνουν αυτά που θέλει. Εσύ στη δουλειά σου θα δεχόμουν με λιγότερα? Κάθε μέρα εκπλησομαι με το τι γράφεται εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αντιλαμβανομαι πως λογω του περσινου ορωταθληματος επικρατει η γενικοτερη αισθηση οτι η ομαδα λειτουργει σε εξαιρετικο επιπεδο κλπ, αλλα θα μου επιτρεψετε να διαφοροποιηθω. Και πέρσι λαθος τον πηγαμε τον σχεδιασμο αλλα και φετος. Το οτι καταφερε ο Ραζβαν και εκανε μαγικα δεν σημαινει οτι απευθειας ολα εγιναν αψογα!
Δεν γινεται να ξερεις τα κενα σου τοσο καιρο και να κινεισαι οπως κινηθηκαμε. Κατωαρχας ο Τσαλωφ ειχε ρητρα 3 μυρια. Γτ δεν τα δωσαμε 1 Ιουλιου ωστε να ειναι μαζι μας απο την προετοιμασια? Θα σας πω εγω γτ. Διοτι ο Τσαλωφ προεκυψε οταν απετυχε η ομαδα να φερει τον φορ π επελεξε ο Λουτσεσκου (Μπρειθγουειτ). Εναν στοχο που κλασικα ηταν ανεφικτος, αλλα εμεις κοντρα σε καθε λογικη αποφασισαμε να κυνηγαμε κανα 2μηνο λες και μας περισσευει ο χρονος. Μετα την χυλοπιτα, κλασικα το πηρε πανω του ο Ιβαν με τον Γιώργη και βρηκαν παιχτη απο την αγορα που ξερουν. Αυτο δεν ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου. Αυτο ειναι αποτελεσμα συγκυριας.
Επισης διαβαζουμε εδω μεσα απο τα παιδια που εχουν πληροφορηση, οτι τον Πελκα δεν τον θελει καποιος στην διοίκηση γ αυτο δεν ηρθε και περσι και φετος. Επισης τον Μισιτς δεν τον θελουν γτ λεει ενοχληθηκαν απο τον μανατζερ του. Αυτα με συγχωρειτε αλλα δειχνουν ασχετοσυνη και ερασιτεχνισμο. Τι παει να πει δεν τον θελει καποιος στην διοικηση? Και? Θα του δωσει την κορη του ή θα τον κανει συνεταιρο του? Που πηγε το "Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα"?.
Η ομαδα χρειαζεται ξενους παιχταραδες και ελληνες υψηλου επιπεδου. Αλλα στην ΠΑΕ. προτιμησαν να βαλουν το θυμικο τους και την ευθιξια τους πανω απο τις αναγκες της ομαδας. Οχι μας ενοχλουν οι μανατζερ π θελουν πριμ υπογραφης, οχι μας βρωμαει ο Πελκας, οχι το ενα οχι το αλλο. Ε να π φτασαμε να κανουμε καθε μεταγραφη γκραν γκινιολ κατασταση.
Αντε να δω τωρα ποσες μεταγραφες θα κανουμε και τι επιπεδου.
kos

Δημοσίευση από kos »

Αυτή την στιγμή είμαστε στα τυφλά.
Δεν ξέρουμε τις προθέσεις της ομάδας.
Δεν ξέρουμε τις προθέσεις παικτών όπως 3κ, μειτε κτλ.
Δεν ξέρουμε αν τελικά θα πάει η γκοντσαρεβα να σώσει την Τσέλσι...
Δεν ξέρουμε τίποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”