ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε: Ντροπή σου... και μόνο ντροπή σου.
Δεν σου είπα τίποτα κακό.
Το κάνεις τον χωροφύλακα είναι γιατί τρέχεις πίσω από τα πόστ που είτε θα πουν κάτι θετικό για την αντίπαλο είτε κάτι αρνητικό για την σημερινή εμφάνιση.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Δεν σου ζήτησε κανένας τον λόγο εσένα για το αν είδες τον ΠΑΟΚ καλό.
Αλλά άρχισες και εσύ τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμους σαν κάτι άλλους καραγκιόζιδες.
Οκ κατανοητό. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους στο φόρουμ εκτός από εμένα. Γιατί αν εγώ γράψω κάτι είμαι ο ξερολας,ο γκουρού με τις περισπούδαστες μαλακίες.
Μήνυμα ελήφθη
Όταν ακούω σε φόρουμ του ΠΑΟΚ

ότι είμαστε περίγελος

Ότι ήταν τόσο ανώτεροι αυτοί που έκαναν μισή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο

Ότι ο ΠΑΟΚ είναι λουζερ

Ναι ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΩ!

Το να με λες χώρο φύλακα απαξιωτικά λες και σου κλείσαμε το στόμα λες και δε σε αφήσαμε να μιλησεις λες και σβήστηκε κάποιο ποστ

Και από πάνω να λες

Ντροπή σου! Και ότι κάνω καραγκιοζιλικια δε σε τιμάει!

ΜΑΣ. ΖΆΛΙΣΑΝ 10. ΜΈΛΗ απο την αρχή του ματς ότι είμαστε της πλάκας ότι δεν μπορούμε ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τσου λου και λοιπες ιστορίες.

Στο 2ο ημίχρονο έχουμε δοκάρι έχουμε τετ α τετ έχουμε πεναλτυ που δε δίνεται καθαρό και ο αντίπαλος έχει το γκολ απο κόντρα αναμπουμπουκα και ένα χλιαρό σουτ.

Και πρέπει σε Φόρουμ του ΠΑΟΚ να δεχθούμε ότι τη μιρλα. Και να την αφήνουμε!

Και να μου λες ότι τρέχω πισω από τα ποστ.

Το γκολ μέσα στη Μάλμε ότι ήταν χέρι δεν το είδες εσυ;
Ότι πάλι έγινε πέναλτι στον κουλιερακη εκεί μέσα ούτε αυτό το είδες εσύ;

Αλλά η Μάλμε ήταν ανώτερη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα και μερικά πόστ πριν από αυτό ,έχεις ένα άλλο ποστ με ειρωνικό ύφος αλλά μπαρκαρουτσο.
Το ότι η απογοητευση θα φέρει ακραίες αντιδράσεις είναι ότι πιο λογικό...το αντίθετο να φοβάσαι.
Ούτε Βέλγοι γίναμε ,ούτε φίλαθλοι της συμφωνικής ορχήστρας.
Είναι ότι πιο λογικό στην απώλεια του μεγάλου στόχου να ακουστούν και υπερβολές.
Δεν συμφωνείς...τις προσπερνάς

Εξήγησε μου γιατί δεν με τιμάει το ντροπή σου.
Σου έγραψα κάτι άσχετο και εσύ απάντησες χαρακτηριζοντας με γκουρού και ξερολα. Μάλλον θα περίμενες να σου πω ευχαριστώ. Και όλα αυτά για άσχετα το ένα με το άλλο θέματα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω
Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??

Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;

Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!

Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.

Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες

Δεν το ανεχόμαστε!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:Νταξ ξαναειδα το πεναλτ.Αφου δεν εδωσε αυτο....Κεφαλοκλειδωμα για χρυσο σε ολυμπιακους παλης
2 πεναλτυ έχουν καταπιεί στα 2 ματς.

Και το 2ο. Γκολ τους είναι χέρι εκεί μέσα ρε Kat.

Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Blackgr4 έγραψε:Αυτό που ορισμένοι γράφετε για το σημερινό λες και είχαμε σίγουρη τη πρόκριση στο επόμενο με τη Σπάρτα, να το ψάξετε λιγάκι.
Αποκλειστήκαμε σήμερα; Ναι.
Ήμασταν περασμένοι στο Ch.L. με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας; Βεβαίως και όχι. Το αουτσάιντερ θα ήμασταν.
Ναι, αλλά θα είχαμε σήμερα εξασφαλισμένα 5 εκατομμύρια τουλάχιστον. Και γιατί να μην αποκλείαμε και την Σπάρτα; Τώρα υπάρχει ο φόβος της πώλησης πρωτοκλασάτου παίκτη, πιθανώς αυτού που έβαλε το καλύτερο γκολ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ως τώρα. Εμένα με χαλάει το ότι είμαστε η μόνη ομάδα του big4 που δεν έχει δει ακόμα ομίλους/league stage φέτος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Tolaros έγραψε:Και κάτι τελευταίο , ντροπη να το ρίχνουμε στην τύχη επειδή το φάγαμε στο 96.
Η ομάδα προέρχεται από μια χρονιά που έκανε κάτι τρελό, στα 20ποσα παιχνίδια που προηγήθηκε τα κέρδισε όλα εκτός από ένα.
Ε δε θα το χάνει πάντα ο Ιρανός στο 96 και θα το βάζει ο Σαστρε, θα γίνει κάποτε και από την ανάποδη. Και θα γίνει και σε ματς που θα σε πονέσει , έτσι είναι η μπάλα.

Το θέμα είναι πως αντιδράς. Και η ομάδα ήταν φανερά ανέτοιμη. Και όχι μόνο επειδή είχαν ρυθμό αγωνιστικό οι άλλοι. Ανέτοιμη τελεία.
Ωραία ας μην το ρίξουμε στην τύχη της καραμπόλας.

Έχεις 2 ματς που δε σου δίνει 2 καθαρά πεναλτυ λαβές στον Κουλιερακη μέσα στην περιοχή, έχουνε ένα γκολ εκεί μέσα από χέρι.

Πως θα γίνει δηλαδή;;
Ναι ανέτοιμος θα είσαι αυτήν τη περίοδο τα υπόλοιπα γιατί να τα έχεις;

Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τώρα που έχω στο μυαλό μου τα έξι (!) γκολ που φάγαμε, διαπιστώνω ότι στα 5 η δημιουργία ή η εκτέλεση έγιναν από την θέση του αριστερού εξτρέμ. Γκαντεμιά στην καραμπόλα στα χέρια του Κοτάρσκι στο δεύτερο γκολ, γκαντεμιά στην καραμπόλα στο τρίτο, αλλά διαπιστώνω ότι ο τραυματισμός του Ότο στο ζέσταμα πριν από το πρώτο ματς ήταν η μεγαλύτερη ατυχία μας.
Στεναχώρια, όμως ΠΑΟΚ είσαι, μαθημένοι είμαστε.
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Κρίμα… ξενέρωσα.
Αλλά μάλλον για Europa είμαστε αντικειμενικά (μπορεί και όχι, θα δείξει)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Νταξ ξαναειδα το πεναλτ.Αφου δεν εδωσε αυτο....Κεφαλοκλειδωμα για χρυσο σε ολυμπιακους παλης
2 πεναλτυ έχουν καταπιεί στα 2 ματς.

Και το 2ο. Γκολ τους είναι χέρι εκεί μέσα ρε Kat.

Εντάξει ρε Τζώρτζ, γίνονται αυτά. Μπορεί σε 200 πλας λεπτά αγώνα να δοθούν και 5-6 κρίσιμα σφυρίγματα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση, ενάντια αποκλειστικά στη μια ομάδα. Τυχαίνει. Μη γίνεσαι κι εσύ τώρα ψέκας, που πουλάει εκδούλευση στους ... εγκληματίες, προσπαθώντας να φιμώσεις καλοκάγαθα και καλοπροαίρετα παιδιά εδώ μέσα.
nik1982

Δημοσίευση από nik1982 »

Νομιζω πιο πολυ απο ολους απογοητευτηκε ο Λουτσεσκου. Πιστευω το πιστευε πολυ οτι θα περασουμε.
Για μενα δεν φταιει ουτε αυτος ουτε οι παικτες. Φταιει η διοικηση.
Εχεις ενα μοναδικο στοχο να μπεις ομιλους και κανεις μια μεταγραφη εγκαιρως(καμαρα) και διαπραγματευεσαι 1ευρω πανω 1 κατω για να ερθουν παικτες που θεωρει ο Λουτσε απαραιτητους. Παρε και μια δυσκολη κληρωση και χαιρετισματα.
Θελει αποφασιστικοτητα και υπερβασεις για να μπεις cl που δεν ειμαστε διατεθημενοι να κανουμε.
Κριμα γιατι ηταν μεγαλη ευκαιρια, αλλα δεν εγινε και κατι στην τελικη. Θα παιξουμε europa και στην τελικη ξεκιναμε απο καλυτερη θεση απο περσυ.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Το χειρότερο νομίζω είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος να επικοινωνεί τις σκέψεις της ομάδας ξεκάθαρα στον κόσμο και δημιουργούνται ψευδείς προσδοκίες. Η ομάδα δεν είχε αυτοσκοπό το CL, δεν είπε αυτό ο προπονητής της, είπε να περάσουμε σε ένα league stage - το πέτυχε τέλος. Έχουν γίνει τόσα βήματα μπροστά, κοιτάξτε που είμασταν λίγο πριν 5,10,20 χρόνια πριν ισοπεδώσετε το σύμπαν πάλι.
Γράφτηκαν ότι έφταιξε:
1.Προετοιμασία
2.Λαθη κόουτς στις αλλαγές
3.Κωλόμπαλα
4.Διαιτητής
5.Ουέφα μαφία
6.Μεταγραφές
Και αλλά

Η ουσία είναι να μάθουμε να σηκωνόμαστε πιο γρήγορα. Γράφονται απίστευτα απαξιωτικά πράγματα για μια ομάδα που τα έδωσε όλα, μεγάλο κρίμα ναι αλλά keep going! Και το Europa θα φέρει έσοδα, καλές ομάδες και θα μας μεγαλώσει. Μην αναφερθώ στην βαθμολογία μας που πρέπει να περνάμε τους άθλους του Ηρακλή κάθε χρόνο. Θα έρθει η στιγμή ο πρωταθλητής θα παίζει απευθείας πάλι υπομονή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το πέναλτι εν τω μεταξύ στον Κουλιεράκη, μιας και μιλάμε για λαό που φημίζεται για την ψυχρή του ανωτερότητα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δε θα το σφύριζε μέχρι κι ο προπονητής των νταλικιέρηδων.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ήταν ενας στόχος που βάση της δυναμικότητας των αντιπαλων δεν ηταν τόσο δύσκολος όσο τις προηγούμενες χρονιές.

Και ο Σαββίδης και ο. Λουτσεσκου είπαν ότι είναι ένας από τους στόχους μας. Από κει και πέρα κάνεις δε σου λέει ότι βάζοντας ένα στόχο, ότι η επιτυχία είναι δεδομένη.
Μπορεί να γκρεμιστουν ολα σε 10" μέσα.

Από κει και πέρα προφανώς έχουν γίνει σοβαρά βήματα προφανώς έχουν γίνει λάθη και πάντα θα γίνονται απλά θα πρέπει να κάνουμε κάθε φορά ένα βήμα παραπάνω, αν θέλουμε να εξελιχθούμε.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Andrew R έγραψε:
Gospi έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Ρε μλκς η καλυτερη κ πιο ετοιμη μαλμε οπως λετε τι εκανε σε ενα ολοκληρο ημιχρονο που ηθελε γκολ...τι ευκαιρια δημιουργησε??Σταματηστε τον αφορισμο..αν δε γινοταν η καραμπολα τωρα θα λεγαμε για τον απιστευτο Μαντυ κ τν κουλιερακη...αντε μην τα ισοπεδωνετε ολα..
Στα δικα μ ματια το προβλημα δεν ειναι το γκολ στο 95. Εκει ειναι γκαντεμια.
Το προβλημα ειναι η εικονα της ομαδας απο το 75 και μετα μεχρι το 95 και φυσικα το τεραστιο προβλημα ειναι η διαχείριση της παράτασης, οπου μπαινουμε και ειμαστε ετοιμοι να αρπαξουμε 2-3 γκολ αντι να βαλουμε. Πληρης ανοργανωσια, αδυναμια μπροστα να κανουμε τα βασικα, και ομαδα χωρις προσωπικοτητα και ψυχολογια. Αν οι αλλαγες μας δεν μπορουν να αντιδρασουν στην παραταση ζητω π καηκαμε. Και φυσικα ειναι κριμα για τον Βιειρινια να εκτίθεται ετσι. Εικονα παλαιμαχου την στιγμη π η αντιστοιχη αλλαγη της Μαλμε αριστερα στα εξτρεμ εκανε ο,τι ηθελε κυριολεκτικα.
Δεν υπάρχει κάτι περίεργο στην απόδοση της ομάδας στο διάστημα που λες . Πήγαμε να κρατήσουμε το σκορ από μια ομάδα που είχε περισσότερες δυνάμεις από εμάς. Τα στοιχειώδη αν είχαν γίνει από τον ντεσποτοφ τώρα θα είχαμε περάσει. Δυστυχώς ο Πολ σαν οργανισμός έχασε τα τελευταία χρόνια τον Κρέσπο που τον αντικατέστησε με τον κάργα κι τον ιγκι που τον αντικατέστησε με τον αόρατο εκονγκ. Ο προπονητής ζήτησε τον μειτε σαν χαφ κι δεν φροντίσαμε είτε να του κάνουμε την χάρη ή ν είχανε μια ίδια εξαιρετική λύση έτοιμη.
Με συγχωρεις αλλα δεν ηταν ζητημα δυναμεων αλλα ζητημα επιλογων και παγκου. Εμεις βγαλαμε τους καλους και βαλαμε τον Μουργκ τον Σβαμπ και τον Βιειρινια. Τι ακριβώς περιμενες? Δεν μας προδωσαν οι δυναμεις μας, αλλα οι επιλογες μας. Επιλεξαμε να εχουμε αλλαγη στα εξτρεμ τον 38χρονο βιειρινια π εχει να παιξει εξτρεμ πανω απο 10 χρόνια και εμεις τον επαναφεραμε στην ηλικια ο τα εξτρεμ αν θελουν να συνεχισουν την μπαλα πανε στα μπακ. Επιλεξαμε πρωτη αλλαγη στα χαφ μας να ειναι ο 34χρονος βαρυς και αργος Σβαμπ. Επισης επιλεξαμε ενω ειχαμε ολη την ανεση να ανανεωσουμε τον μετριο Μουργκ π δεν ειναι γκειμ τσειντζερ επειδη εκανε 10 καλα παιχνιδια στο τελος του 4ετους συμβολαιου του. Συγγνωμη αλλα μας προδωσαν οι επιλογες ΜΑΣ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??

Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;

Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!

Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.

Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες

Δεν το ανεχόμαστε!

Κατα την διάρκεια των παιχνιδιών μπορεί να γράψω τίποτα στο ημίχρονο αλλά δεν παρακολουθώ ποτέ την ροή των μηνυμά Και ο λόγος είναι ότι αυτό που λες ότι γινόταν σήμερα, γίνεται σε κάθε παιχνίδι και με πρωτεργάτες ευιπόληπτα μέλη.
Εγώ μιλάω για αυτά που γράφτηκαν μετα το παιχνίδι,τα οποία το 99% ήταν στα πλαίσια των κανόνων.
Από κει και πέρα οτιδήποτε έξω από τα πλαίσια των κανόνων ας λάβει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με τις απόψεις κάποιων ότι σήμερα η Μάλμε ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη?
Αυτη την άποψη ειρωνευοσουν, εγω αυτό σχολίασα, εσύ πάνω σε αυτό απάντησες και στο τέλος έγραψες και την ομορφιά που εγραψες.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αϋπνία γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κανένας άλλος εδώ ; Νιώθω μόνος και δεν νυστάζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”