Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??renegade έγραψε:Ακόμα και μερικά πόστ πριν από αυτό ,έχεις ένα άλλο ποστ με ειρωνικό ύφος αλλά μπαρκαρουτσο.sourmenetes έγραψε:Όταν ακούω σε φόρουμ του ΠΑΟΚrenegade έγραψε: Ντροπή σου... και μόνο ντροπή σου.
Δεν σου είπα τίποτα κακό.
Το κάνεις τον χωροφύλακα είναι γιατί τρέχεις πίσω από τα πόστ που είτε θα πουν κάτι θετικό για την αντίπαλο είτε κάτι αρνητικό για την σημερινή εμφάνιση.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Δεν σου ζήτησε κανένας τον λόγο εσένα για το αν είδες τον ΠΑΟΚ καλό.
Αλλά άρχισες και εσύ τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμους σαν κάτι άλλους καραγκιόζιδες.
Οκ κατανοητό. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους στο φόρουμ εκτός από εμένα. Γιατί αν εγώ γράψω κάτι είμαι ο ξερολας,ο γκουρού με τις περισπούδαστες μαλακίες.
Μήνυμα ελήφθη
ότι είμαστε περίγελος
Ότι ήταν τόσο ανώτεροι αυτοί που έκαναν μισή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο
Ότι ο ΠΑΟΚ είναι λουζερ
Ναι ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΩ!
Το να με λες χώρο φύλακα απαξιωτικά λες και σου κλείσαμε το στόμα λες και δε σε αφήσαμε να μιλησεις λες και σβήστηκε κάποιο ποστ
Και από πάνω να λες
Ντροπή σου! Και ότι κάνω καραγκιοζιλικια δε σε τιμάει!
ΜΑΣ. ΖΆΛΙΣΑΝ 10. ΜΈΛΗ απο την αρχή του ματς ότι είμαστε της πλάκας ότι δεν μπορούμε ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τσου λου και λοιπες ιστορίες.
Στο 2ο ημίχρονο έχουμε δοκάρι έχουμε τετ α τετ έχουμε πεναλτυ που δε δίνεται καθαρό και ο αντίπαλος έχει το γκολ απο κόντρα αναμπουμπουκα και ένα χλιαρό σουτ.
Και πρέπει σε Φόρουμ του ΠΑΟΚ να δεχθούμε ότι τη μιρλα. Και να την αφήνουμε!
Και να μου λες ότι τρέχω πισω από τα ποστ.
Το γκολ μέσα στη Μάλμε ότι ήταν χέρι δεν το είδες εσυ;
Ότι πάλι έγινε πέναλτι στον κουλιερακη εκεί μέσα ούτε αυτό το είδες εσύ;
Αλλά η Μάλμε ήταν ανώτερη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι η απογοητευση θα φέρει ακραίες αντιδράσεις είναι ότι πιο λογικό...το αντίθετο να φοβάσαι.
Ούτε Βέλγοι γίναμε ,ούτε φίλαθλοι της συμφωνικής ορχήστρας.
Είναι ότι πιο λογικό στην απώλεια του μεγάλου στόχου να ακουστούν και υπερβολές.
Δεν συμφωνείς...τις προσπερνάς
Εξήγησε μου γιατί δεν με τιμάει το ντροπή σου.
Σου έγραψα κάτι άσχετο και εσύ απάντησες χαρακτηριζοντας με γκουρού και ξερολα. Μάλλον θα περίμενες να σου πω ευχαριστώ. Και όλα αυτά για άσχετα το ένα με το άλλο θέματα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω
Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;
Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!
Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.
Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες
Δεν το ανεχόμαστε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk