Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Φέρτε δύο χαφ που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Δεξί στόπερ καλύτερο του φιλότιμου Κεντζιόρα, στόπερ που θα είναι ηγέτης στην άμυνα και θα εμπνέει εμπιστοσύνη.
Παίκτη με την ταχύτητα του Αλί και τα πατήματα του Πένα δεν είχαμε.
Βιερίνια, το έγραψα και στο τόπικ του αγώνα, έμεινες για το Ch.L. όπως είπες αντί να φύγεις πρωταθλητής με ψηλά το κεφάλι. Μεγάλη η προσφορά σου και η τελευταία πρέπει να είναι η οικειοθελής αποχώρησή σου από την ευρωπαϊκή λίστα. Το ίδιο έξω και ο Οζντόεφ που καλό θα είναι να πουληθεί, ίσως μόνο για Ελλάδα και ο Σβαμπ.
Άλλο ένα όνειρο του Ch.L. έσβησε και με χαζό τρόπο. Η ομάδα πρέπει να δει μπροστά, να φέρει τους παίκτες που πρέπει και θέλει και ο προπονητής (όχι πάντως τον Μεϊτέ που μας χάλασε με το έρχομαι και δεν έρχομαι, προ πολλού έπρεπε να είχε κλείσει η πόρτα γι' αυτόν) και να επικεντρωθεί σε πρόκριση και διάκριση στο Eu. L. και φυσικά πρωτάθλημα και κύπελλο είναι στόχοι. Να μην περιμένουμε όμως μέχρι 31/8 Μεϊτέ και τον Ζιγκό. Αύριο να έχουμε απάντηση και να προχωρήσουμε, ελπίζω να υπάρχουν παίκτες με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή και έχουμε συμφωνήσει και με αυτούς και με την ομάδα τους, αν δεν είναι ελεύθεροι.
Παίκτη με την ταχύτητα του Αλί και τα πατήματα του Πένα δεν είχαμε.
Βιερίνια, το έγραψα και στο τόπικ του αγώνα, έμεινες για το Ch.L. όπως είπες αντί να φύγεις πρωταθλητής με ψηλά το κεφάλι. Μεγάλη η προσφορά σου και η τελευταία πρέπει να είναι η οικειοθελής αποχώρησή σου από την ευρωπαϊκή λίστα. Το ίδιο έξω και ο Οζντόεφ που καλό θα είναι να πουληθεί, ίσως μόνο για Ελλάδα και ο Σβαμπ.
Άλλο ένα όνειρο του Ch.L. έσβησε και με χαζό τρόπο. Η ομάδα πρέπει να δει μπροστά, να φέρει τους παίκτες που πρέπει και θέλει και ο προπονητής (όχι πάντως τον Μεϊτέ που μας χάλασε με το έρχομαι και δεν έρχομαι, προ πολλού έπρεπε να είχε κλείσει η πόρτα γι' αυτόν) και να επικεντρωθεί σε πρόκριση και διάκριση στο Eu. L. και φυσικά πρωτάθλημα και κύπελλο είναι στόχοι. Να μην περιμένουμε όμως μέχρι 31/8 Μεϊτέ και τον Ζιγκό. Αύριο να έχουμε απάντηση και να προχωρήσουμε, ελπίζω να υπάρχουν παίκτες με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή και έχουμε συμφωνήσει και με αυτούς και με την ομάδα τους, αν δεν είναι ελεύθεροι.
από Blackgr4 » Τρί Αύγ 13, 2024 11:52 pm
Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.
Φέρτε 2 χαφ, φέρτε στόπερ, φέρτε τουλάχιστον 1 μπακ και 1 αριστερό εξτρέμ.
Επίσης χαιρετήστε επιτέλους τους: Οζντόεφ, Μπράντον, Σάστρε ή Όττο, Νάσμπεργκ και οποιονδήποτε άλλο δεν είναι συγκεντρωμένος 100% στους στόχους της ομάδας (πχ Ντεσπότοφ αν συνεχίσει έτσι).
Τέλος: ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ με τα λεφτά που θέλει η κάθε Άιντραχτ. Αν βέβαια σας φτάνουν τα 10 εκατομμύρια για τέτοιο παίκτη 20 χρονών, τότε απλά λυπάμαι.
Εγώ ακόμα και 15 να έδιναν, θα το σκεφτόμουν πάααααρα πολύ.
Αύριο ξημερώνει η μέρα που θα μάθουμε τι ομάδα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ρεπορτάζ θα δείξουν τον δρόμο.
Θες να κοντράρεις τις Ελληνικές ομάδες και να προσπαθήσεις να πάρεις το πρωτάθλημα; Μείνε όπως είσαι..
Θες να ανέβεις επίπεδο; Κάνε τα παραπάνω. Αυτά.
Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.
Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.
Επίσης χαιρετήστε επιτέλους τους: Οζντόεφ, Μπράντον, Σάστρε ή Όττο, Νάσμπεργκ και οποιονδήποτε άλλο δεν είναι συγκεντρωμένος 100% στους στόχους της ομάδας (πχ Ντεσπότοφ αν συνεχίσει έτσι).
Τέλος: ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ με τα λεφτά που θέλει η κάθε Άιντραχτ. Αν βέβαια σας φτάνουν τα 10 εκατομμύρια για τέτοιο παίκτη 20 χρονών, τότε απλά λυπάμαι.
Αύριο ξημερώνει η μέρα που θα μάθουμε τι ομάδα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ρεπορτάζ θα δείξουν τον δρόμο.
Θες να κοντράρεις τις Ελληνικές ομάδες και να προσπαθήσεις να πάρεις το πρωτάθλημα; Μείνε όπως είσαι..
Σωστά και απλά αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον χωρίς την πρόκληση πλέον του Ch. L. αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Κουλιεράκη, τον οποίο βέβαια και εγώ θέλω για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ.Κώδικας: Επιλογή όλων
- figurehead4
Συμφωνώ σχετικά με το τι θα πρέπει να γίνει αύριο το πρωί. Συνεχίζουμε σαν να μην αλλάξαμε πίστα. Ο ΠΑΟΚ δεν σταματά σε έναν αποκλεισμό. Ευκαιρία να δυναμώσουμε κι άλλο. Του χρόνου θα έχουμε ξανά την ίδια ευκαιρία.
Του χρόνου θα ξαναπροσπαθησουμε για την μεγάλη διοργάνωση. Εκεί θα είμαστε
Αυτό για τους μεγαλύτερους που έχουμε κάπως απογοητευτεί/απελπιστεί με το CL
Του χρόνου θα ξαναπροσπαθησουμε για την μεγάλη διοργάνωση. Εκεί θα είμαστε
Αυτό για τους μεγαλύτερους που έχουμε κάπως απογοητευτεί/απελπιστεί με το CL
Είσαι σίγουρος;Hayate έγραψε:Το μόνο θετικό σήμερα ότι τελείωσε η Μειτειαδα ...
Φτάνει με τις μετριότητες αδερφέ. Φτάνει. Όχι άλλους. Δεν χωράνε άλλοι. Αν θες μείνε έτσι και κάτσε εντός συνόρων, άντε το πολύ κανένα Κόνφερενς.Mīngus έγραψε:Συμφωνώ σε όλα εκτός από τις αποχωρήσεις Μπραντον και Οζντοεφ.Blackgr4 έγραψε:Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.
Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.
Να πουληθεί 10 εκατομμύρια 20 χρονών τέτοιος παίκτης; Ε τι συζητάμε τότε για Ch.L. και ιστορίες.. Άστο.Γερασίμου έγραψε:από Blackgr4 » Τρί Αύγ 13, 2024 11:52 pm
Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.
Θες να ανέβεις επίπεδο; Κάνε τα παραπάνω. Αυτά.Σωστά και απλά αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον χωρίς την πρόκληση πλέον του Ch. L. αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Κουλιεράκη, τον οποίο βέβαια και εγώ θέλω για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ.Κώδικας: Επιλογή όλων
Πάμε να παίξουμε στις Σέρρες, στη Τρίπολη, άντε και σε κανένα Κόνφερενς.. Για εκεί θα είμαστε αν πουληθεί μόνο για 10 εκατομμύρια αυτός ο παίκτης.
- thanos-xanthi
Για τις σαρδέλες που έμειναν στην ομάδα οποιαδήποτε πρόταση δεκτή...
Σπάσε αυγά και διωξε μετριοτητες και αργοκαρουτες
Όχι άλλους μέτριους...ευκαιρία η σφαλιάρα για γενναίες αποφάσεις
Σπάσε αυγά και διωξε μετριοτητες και αργοκαρουτες
Όχι άλλους μέτριους...ευκαιρία η σφαλιάρα για γενναίες αποφάσεις
-
panpangr77
Δεν είναι όταν αντικαταστήσεις σωστά με παίκτες τον Κουλιε και τον πουλήσεις στην σωστή τιμή 14 20 .Όσο πιο ψηλά . Αποφαση του Ιβάν και του παίκτη είναι .chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι λόγος να ανησυχούμε η πώληση του Κουλιε ;
Είναι μετριότητες για να έχουν ρόλο βασικού, συμφωνώ.Blackgr4 έγραψε:Φτάνει με τις μετριότητες αδερφέ. Φτάνει. Όχι άλλους. Δεν χωράνε άλλοι. Αν θες μείνε έτσι και κάτσε εντός συνόρων, άντε το πολύ κανένα Κόνφερενς.Mīngus έγραψε:Συμφωνώ σε όλα εκτός από τις αποχωρήσεις Μπραντον και Οζντοεφ.Blackgr4 έγραψε:Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.
Αλλά στο rotation πιστεύω ότι είναι χρήσιμοι.
Τελείωσε η επειδή τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο καταλαβαίνουν ότι είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για διαρροές τύπου "επαναπροσέγγιση Μειτε στον ΠΑΟΚ";;;Hayate έγραψε:Το μόνο θετικό σήμερα ότι τελείωσε η Μειτειαδα ...
Πάντως άσχετο η και λίγο σχετικό...2 συνεχόμενες χρονιές οι ΒόρειοΕυρωπαίοι μας δείχνουν τον δρόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 14 Αύγ 2024, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
psychologos
Εδώ σε θέλω μάγκα μου αξίζει 40 μύρια και, όπως έδωσε η αιντραχτ τον δικό της. Για να δούμε.panpangr77 έγραψε:Δεν είναι όταν αντικαταστήσεις σωστά με παίκτες τον Κουλιε και τον πουλήσεις στην σωστή τιμή 14 20 .Όσο πιο ψηλά . Αποφαση του Ιβάν και του παίκτη είναι .chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι λόγος να ανησυχούμε η πώληση του Κουλιε ;
Εγώ φίλε δεν θέλω να πουληθεί τουλάχιστον φέτος, ούτε για 20 εκατομμύρια. Η προσφορά της Άιντραχτ που την θεωρούν στα 14, μου φαίνεται μικρή. Αλλά δεν ξέρω τι σκέπτονται στην ΠΑΕ και τι θα θελήσει ο παίκτης κι αν θα πιέσει για να φύγει.Blackgr4 έγραψε:Να πουληθεί 10 εκατομμύρια 20 χρονών τέτοιος παίκτης; Ε τι συζητάμε τότε για Ch.L. και ιστορίες.. Άστο.Γερασίμου έγραψε:από Blackgr4 » Τρί Αύγ 13, 2024 11:52 pm
Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.
Θες να ανέβεις επίπεδο; Κάνε τα παραπάνω. Αυτά.Σωστά και απλά αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον χωρίς την πρόκληση πλέον του Ch. L. αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Κουλιεράκη, τον οποίο βέβαια και εγώ θέλω για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ.Κώδικας: Επιλογή όλων
Πάμε να παίξουμε στις Σέρρες, στη Τρίπολη, άντε και σε κανένα Κόνφερενς.. Για εκεί θα είμαστε αν πουληθεί μόνο για 10 εκατομμύρια αυτός ο παίκτης.
Πραγματικά το πιστεύω μόνο αλλόθρησκος θα έβγαζε άρθρο αύριο για επαναπροσέγγιση με Μειτε.Αν περνούσαμε ίσως είχαμε την υπομονή να το διαχειριστούμε,τώρα όχι...nunies4 έγραψε:Τελείωσε η επειδή τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο καταλαβαίνουν ότι είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για διαρροές τύπου "επαναπροσέγγιση Μειτε στον ΠΑΟΚ";;;Hayate έγραψε:Το μόνο θετικό σήμερα ότι τελείωσε η Μειτειαδα ...
Πάντως άσχετο η και λίγο σχετικό...2 συνεχόμενες χρονιές οι ΒόρειοΕυρωπαίοι μας δείχνουν τον δρόμο.