Κλίμα ευφορίας επικρατούσε τότε και ατάκες του τύπου "επιτέλους ένας κανονικός τεχνικός διευθυντής παραδίδει μαθήματα για το πώς γίνεται η δουλειά"renegade έγραψε:Που είναι εκείνες οι ( όχι και πολύ μακρινές) εποχές που η μεταγραφικοι στόχοι έκλειναν μπαμ μπουμ.
Ούτε να το σκεφτεί ούτε να το ζυγίσει ο Ράφα,ο κάργας,ο νεσμπεργκ,ο κουαλιατα.
Τώρα όλα σίριαλ τα κάνουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Να μαζευτούμε λίγο και με τα οφτοπικ και με τις αυθαίρετες κριτικές παρακαλώ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί τώρα τον ζήτησαν.nunies4 έγραψε:Τιποτα απο αυτα δεν απανταει στο γιατι βιαστηκαμε να δωσουμε τον Ενκονγκ. Γιατι περι αυτου γινεται ο λογος.
Οχι για ολα τα υπολοιπα και τις κινησεις τακτικης και το θα στοχευσουμε καλυτερους παικτες αν εχουμε περασει τσαμπιολι κλπ κλπ κλπ
Μετά μπορεί να παίρνανε άλλον και να μέναμε με τον Εκόνγκ και το 1,1 που παίρνει στο χέρι. Και η Μάλμε τώρα πούλησε τον δικό της, έτσι κάνουν οι ομάδες.
5 μήνες βγάλαμε πέρσι χωρίς τον τουρίστα, 3 ματς ακόμα θα τα αντέξουμε
- ΑποστόληςΑ
Ο Kedziora δεν ξεκίνησε την προετοιμασία παρά αργότερα από τους άλλους, για αυτό και δεν ήταν βασικός στους πρώτους δύο αγώνες.joshua έγραψε:O Λουτσεσκου παντως τον Ενκονγκ εβαλε με τη Μπανια και στα 2 παιχνιδια. Αυτο που παιχτης με συμβολαιο μυριου δεν πρεπει να χρησιμοποιειται επειδη εχει μια προταση μονο στον ΠΑΟΚ πρεπει να ισχυει.
Εκείνη η ψυχή ο Φαμπιανο που είχε κλείσει από το Πάσχα σε μας τι απέγινε? Μας περιμένει ή τον περιμένουμε?
Ποιος Φαμπιάνο μωρέ. Και χωρίς προετοιμασία και με περασμα από το σκουλήκι. Χίλιες φορές να παίξει ο Θυμιανης
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Το (πολύ) μεγάλο αγκάθι είναι το 6ρι. Αυτή τη στιγμή είμαστε ασθενέστεροι από πέρυσι στη θέση αυτή, πράγμα απαράδεκτο για ομάδα που θέλει επιτέλους να μπει στους ομίλους ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΕΠΊΠΕΔΟ.
Το πρόβλημα είναι ότι περιμένουμε ΠΟΤΕ θα μας δώσει απάντηση το αγαπημένο μας παιδί.
Τελείως ερασιτεχνική αντιμετώπιση και το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ο προπονητής, αλλά ο ΑΔ ή όποιος έχει την ευθύνη των μεταγραφών.
Αμέσως μετά έρχεται το θέμα του δεξιού στόπερ,που πάλι τα έκαναν θάλασσα, γιατί ήταν γνωστό ότι ο Εκογκ είχε πρόταση και θα έφευγε.
Τουλάχιστον υπάρχουν οι Κεντζιορα και Θυμιάνης που εγώ τουλάχιστον τους εμπιστεύομαι.
Το πρόβλημα είναι ότι περιμένουμε ΠΟΤΕ θα μας δώσει απάντηση το αγαπημένο μας παιδί.
Τελείως ερασιτεχνική αντιμετώπιση και το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ο προπονητής, αλλά ο ΑΔ ή όποιος έχει την ευθύνη των μεταγραφών.
Αμέσως μετά έρχεται το θέμα του δεξιού στόπερ,που πάλι τα έκαναν θάλασσα, γιατί ήταν γνωστό ότι ο Εκογκ είχε πρόταση και θα έφευγε.
Τουλάχιστον υπάρχουν οι Κεντζιορα και Θυμιάνης που εγώ τουλάχιστον τους εμπιστεύομαι.
Προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου.
Πέρσι βγάλαμε 20 παιχνίδια με τα μισά να είναι ντέρμπι με μόνο δεξί στόπερ τον Κεντζιόρα χωρίς καν να υπάρχει παίκτης να τον ξεκουράσει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και ένας Θυμιάνης στο ρόστερ, και μιλάμε για 3 παιχνίδια. Εφ' όσον η ομάδα ψάχνει στόπερ από το πάνω ράφι εγώ είμαι οκ ακόμα και αν έρθει 31/08.
Το ίδιο ισχύει στα χαφ. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε Σβαμπ-Τσιγγάρα. Φέτος έχουμε τον Οζντόεφ που έχει ήδη έναν χρόνο στην ομάδα, συν τον Καμαρά, και οι δύο σε γενικές γραμμές καλύτεροι από το περσινό δίδυμο, συν το περσινό δίδυμο. Και η ομάδα ψάχνει τον βασικό χαφ και προσωπική εντύπωση είναι ψάνει και το εξτραδάκι με κάποιον μικρό ή δανεικό.
Μεσοεπιθετικά έχουμε γεμίσει πλέον. Ένα πλάγιο μπακ αναβάθμιση θα ήταν καλή προσθήκη αλλά την παλεύουμε και έτσι μέχρι τα χριστούγεννα.
Το μόνο αγχος μου είναι μην χάσουμε Κουλιεράκη ή Κοτάρσκι. Όλα τα άλλα θα γίνουν και ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει, δεν δίνω πιθανότητες να τον δούμε στα προκριματικά όπως και να έχει. Εδώ που είμαστε χρονικά σημασία έχει να κάνουμε την σωστή επιλογή και όχι την βιαστική.
Πέρσι βγάλαμε 20 παιχνίδια με τα μισά να είναι ντέρμπι με μόνο δεξί στόπερ τον Κεντζιόρα χωρίς καν να υπάρχει παίκτης να τον ξεκουράσει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και ένας Θυμιάνης στο ρόστερ, και μιλάμε για 3 παιχνίδια. Εφ' όσον η ομάδα ψάχνει στόπερ από το πάνω ράφι εγώ είμαι οκ ακόμα και αν έρθει 31/08.
Το ίδιο ισχύει στα χαφ. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε Σβαμπ-Τσιγγάρα. Φέτος έχουμε τον Οζντόεφ που έχει ήδη έναν χρόνο στην ομάδα, συν τον Καμαρά, και οι δύο σε γενικές γραμμές καλύτεροι από το περσινό δίδυμο, συν το περσινό δίδυμο. Και η ομάδα ψάχνει τον βασικό χαφ και προσωπική εντύπωση είναι ψάνει και το εξτραδάκι με κάποιον μικρό ή δανεικό.
Μεσοεπιθετικά έχουμε γεμίσει πλέον. Ένα πλάγιο μπακ αναβάθμιση θα ήταν καλή προσθήκη αλλά την παλεύουμε και έτσι μέχρι τα χριστούγεννα.
Το μόνο αγχος μου είναι μην χάσουμε Κουλιεράκη ή Κοτάρσκι. Όλα τα άλλα θα γίνουν και ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει, δεν δίνω πιθανότητες να τον δούμε στα προκριματικά όπως και να έχει. Εδώ που είμαστε χρονικά σημασία έχει να κάνουμε την σωστή επιλογή και όχι την βιαστική.
στις μεταγραφικές περιόδους το σημαντικό δεν είναι ποιοι έρχονται αλλά το ποιοι δεν έρχονται.
- Μπαρκαρούτσος
Τότε ας πάρουμε έναν CB από ομάδα Β εθνικής, να παίρνει 30.000€/χρόνο αντί του Μιχαηλίδη. Τι μ@λ@κες είμαστε ρε φίλε...giliopoulos έγραψε:Με μιχαηλιδη και νασμπεργκ ειμαστε, αυτοι ειναι επιπεδου β εθνικης ελλαδας
Λάθος! Είχε πει "έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα, δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα". Αυτό το είπε στις αρχές της προετοιμασίας, όχι Αύγουστο που είχαν γίνει ήδη κάποιες μεταγραφές.Daskalos_4 έγραψε:Περυσι, κατα δηλωση του προπονητη τετοια εποχη, η ομαδα δεν ειχε καν ως στόχο της το πρωτάθλημα.
Όλοι αυτοί όμως δεν ήρθαν σαν βασικοί στόχοι, δεν ήταν βαριά ονόματα.. Τώρα αυτοί που μας καθυστερούν είναι παιχταράδες (για τα κυβικά μας) και λογικό να έχουν κι άλλες προτάσεις και να περιμένουν λίγο παραπάνω..renegade έγραψε:Που είναι εκείνες οι ( όχι και πολύ μακρινές) εποχές που η μεταγραφικοι στόχοι έκλειναν μπαμ μπουμ.
Ούτε να το σκεφτεί ούτε να το ζυγίσει ο Ράφα,ο κάργας,ο νεσμπεργκ,ο κουαλιατα.
Τώρα όλα σίριαλ τα κάνουμε
- Σουριναμέζος
Για Μαζουακού υπάρχει κάτι παραπάνω ή απλά μας τσόνταραν οι Τούρκοι ΑΡΔ μαζί με την ΑΕΚ και τους υπόλοιπους για σάλτσα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Δευ 12 Αύγ 2024, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφέ gilioooule για να καταλάβεις ποσο διαφορετική εκτίμηση έχουμε για την ποδοσφαιρική αξία και εκτίμηση των παιχτών μας, θα σου πω ότι εάν συνδυάσεις τον δυναμισμό και πνευματική ικανότητα του Κουλιε και την ικανότητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον Μιχαϊλίδη πιθανώς φτιάχνεις έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.paokspren έγραψε:Ο ισχυρισμός ότι ο Μιχαηλίδης είναι στόπερ Β εθνικής δεν είναι αλήθεια, είναι γελοιότητα.giliopoulos έγραψε:Ρε φιλε επειδη ειναι δικο μου παιδι δεν πρεπει να γραφω την αληθεια?
Τον αγαπαμε τον μιχα αλλα αυτη ειναι η ψυχρη αληθεια τι να κανουμε
Εάν βάλεις τον γιγκοτ και τον Σλοβένο να σου κάνουν 50 φορές 40αρα μπαλιά στην απέναντι μεριά δεν θα πετύχουν ούτε βαρέλι 200 λίτρων … εάν βάλεις τον Μιχαϊλίδη θα σου βάλει την μπάλα μέσα σε καλάθι σούπερ μάρκετ …
Εάν βάλεις τον γκιγκοτ και τον Σλοβένο να σου κάνουν συρτή μπαλιά 20 μέτρων στο κέντρο του γηπέδου, είναι πιθανό να έχουν απόκλιση 2 μέτρων ενώ ο Μιχαϊλίδης με μεγαλύτερη ταχύτητα να μην έχει απόκλιση μεγαλύτερη του μισού μέτρου …
Μαλλον δεν έχεις καταλάβει για τι παίχτη μιλάμε για τον Μιχα. Ο Μιχα πριν τραυματιστεί μέσα σε έξι μήνες ανέβασε αξία στο τρανσφερμαρκτ από 300 χιλιάρικα στα 4 μυρια. Ούτε ο Κουλιε δεν το έκανε αυτό. Λες και αυτοί να μην ξέρουν ;
Άρα αφού τους εμπιστεύεσαι, κι εγώ μαζί, μήπως τους εμπιστεύονται και στην ομάδα και δεν τα έκαναν θάλασσα? Μήπως ρε παιδί μου δεν είναι τόσο άσχετοι, μια πιθανότηταΑποστόληςΑ έγραψε:Αμέσως μετά έρχεται το θέμα του δεξιού στόπερ,που πάλι τα έκαναν θάλασσα, γιατί ήταν γνωστό ότι ο Εκογκ είχε πρόταση και θα έφευγε.
- Μπαρκαρούτσος
Επίσης, ο Μιχαηλίδης έχει 100 κιλά @@.
Συγγνώμη για το off-topic.
Συγγνώμη για το off-topic.
- NikLiverpool
figurehead4 έγραψε:Τελικά το θέμα των μεταγραφών για τον κάθε οπαδο και την κάθε ομάδα μπορεί να συγκριθεί μονο με το εφηβικό κυνήγι για σεξ. Παρέα φουντωμένων νεαρών ετοιμάζεται κάθε καλοκαίρι να πάει διακοπές κι έχει κάνει στο κεφάλι του όλα τα υπέροχα σενάρια με κάθε είδους μοντέλο να λιώνει στην αγκαλιά του. Βέβαια αν δεν είναι η πρώτη του φορά, θα έχει μέσα του αποδεχτεί το ότι εκεί που πάει δεν είναι Μύκονος και να ήταν βέβαια το Χ μοντέλο δεν θα πήγαινε μαζί του. Ξέρει πως μάλλον θα αρκεστεί με μια λίγο μεθυσμένη Αγγλίδα, μια απελευθερωμενη Σουηδέζα και θα περάσει ζάχαρη, αλλά τα όνειρα τζάμπα είναι για έναν έφηβο πριν τις διακοπές.
Πάνε στο νησί λοιπόν, στο καλύτερο μαγαζί, τρελαίνονται πραγματικά και αρχίζουν να την πέφτουν στις καλύτερες. Μέσα στα μέλια δεν μπορούν να διακρίνουν σωστά αν τους παίρνει και ξεφτιλιζονται στους τριγύρω λίγο παραπάνω. Ίσως βέβαια ξέρουν πως δεν τους παίρνει στα ισα, αλλά ελπίζουν στη συγκυρία, λίγο αλκοόλ, λίγο να το δεί και η κοπέλα ως περιπέτεια, λίγο μια δική της απογοήτευση. Στην αρχή των διακοπών σε παίρνει γενικά να στοχεύεις ψηλά και ό, τι κάτσει.
Η αντροπαρέα μας παντως μαθαίνει γρήγορα. Καλά τα όνειρα και οι υπερβάσεις, αλλά δεν θα μείνει άσφαιρη στις διακοπές που περίμενε τόσο καιρό. Ρίχνει λοιπόν μια δεύτερη ματιά σε ό, τι είχε αρχικά περάσει. Αρχίζει να γυαλίζει λοιπόν η έμπειρη Γαλλίδα που κάθεται μόνη στο μπαρ, η ψωνισμενη πιτσιρίκα Κολομβιανή που το παίζει ντίβα, αλλά κάνει μπαμ πως καίγεται για αντρα, μέχρι και η Ελληνίδα πατσουρα που μας είχε φτυσει κιόλας παλιά, ίσως και με μια δόση εκδίκησης, η δουλεια θα γίνει στο τέλος. Η παρέα των σαβουρογάμηδων έτσι σκέφτεται.
Η σωστή παρέα όμως δεν θα έχει ξεκινήσει με όνειρα να πάει με μοντέλα στη Μύκονο και να καταλήξει με την Κολομβιανή ή την Ελληνίδα πατσουρα. Οποια παρέα έχει το γνώθι σαυτόν πάει σε νησί στα κυβικά της κι εκεί βρίσκει κοπέλες καλύτερες και λιγότερο ψωνισμενες από τις άλλες των κυριλατων νησιών. Κορίτσια πολύ πιο όμορφα και πιο ζεστά από τις κρυόκωλες μαστούρες. Το θέμα είναι τι θες να κάνεις. Να περάσεις καλά και να γνωρίσεις μια που αξίζει ή απλώς να δείχνεις πως μπορείς να κάνεις παιχνίδι σε μέρη και με τύπισσες που όλοι θεωρούν πάνω από τα οικονομικά κυβικά σου;
Μέσα σε όλα έχεις και την Γαλλίδα που έριξες ανέλπιστα πέρυσι και σου βγήκε πιο καλή κι από ο, τι περίμενες, αλλά σε σούταρε, τώρα μέσα στις διακοπές να σου κάνει like να επικοινωνεί, να κάνει ναζακια. Δεν γίνεται όμως να έχεις βγει στη γύρα και να έχεις το μυαλό στα παλιά ψάχνοντας να βγάλεις άκρη με το τι θέλει.
Κινδυνεύεις να μείνεις με το πουλί στο χέρι. Δράση θέλει και πράξεις, χωρίς συμβιβασμούς.
Καλά τώρα σοβαρά? Τι σεξιστικός εμετός είναι αυτός....