Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

dev έγραψε:
Pa0ki έγραψε:
dev έγραψε:ποιες ειναι οι 3 διαφορετικες πλευρες? προβληματικος χαρακτηρας καποιος που δεν συμφωνει να παρει 1.3 ενω εχει συμφωνημενο το 1,8 ?.
Δε μιλάμε για το 1,8 της Μπενφίκα
Αφού γράφεται ότι η ΠΑΕ του έκανε πρόταση για Χ ποσό, δέχτηκε και ήταν να έρθει
Και τελικά ενώ τον περίμεναν να έρθει, αυτός έριξε άκυρο
ποιος ειπε οτι δεχθηκε και οτι θα ερθει κιολας?

Η μπουντου

το σπορτ24

και ο κυρι που δεν εχει πετυχει ουτε βαλσαμωμενη μπεκατσα στα μεταγραφικα
Αυτούς αστους στην μπάντα. Το έγραψε κι ο Rain εδώ, που δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να μην τον πιστέψω επί του συγκεκριμένου θέματος. Είπε και μετά ξεείπε. Δηλαδή πώς να εμπιστευτείς επαγγελματία που επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά; Η νοοτροπία και συμπεριφορά δε γίνεται να αξιολογούνται αποκλειστικά εντός γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ίσως δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με την ομάδα.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

dev έγραψε:
Pa0ki έγραψε:
dev έγραψε:ποιες ειναι οι 3 διαφορετικες πλευρες? προβληματικος χαρακτηρας καποιος που δεν συμφωνει να παρει 1.3 ενω εχει συμφωνημενο το 1,8 ?.
Δε μιλάμε για το 1,8 της Μπενφίκα
Αφού γράφεται ότι η ΠΑΕ του έκανε πρόταση για Χ ποσό, δέχτηκε και ήταν να έρθει
Και τελικά ενώ τον περίμεναν να έρθει, αυτός έριξε άκυρο
ποιος ειπε οτι δεχθηκε και οτι θα ερθει κιολας?

Η μπουντου

το σπορτ24

και ο κυρι που δεν εχει πετυχει ουτε βαλσαμωμενη μπεκατσα στα μεταγραφικα
Με την ίδια λογική, ποιος είπε πως δεν συμφώνησε; Ξέρεις έστω έναν; Γιατί εγώ, με εξαίρεση 2=3 χρήστες του φόρουμ, δεν έχω δει κανένα που να δικαιολογεί την όλη στάση του "επαγγελματία" Μεϊτέ.
Ενός επαγγελματία που χρέη μάνατζερ εκτελεί ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς που ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών έχει έναν και μόνο πελάτη, το γιο του. Αλλά όχι, αυτοί είναι επαγγελματίες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, που λειτουργούν σε μία ομάδα με δομή και ιεραρχία, που κλείνουν συμφωνίες εδώ και χρόνια, αυτοί είναι οι χαζοί. Ο μπαμπάς μάνατζερ με τον ένα πελάτη είναι ο επαγγελματίας.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Εγώ πιστεύω ο Μειτε θέλει να έρθει σε μας αλλά να τον αφησουμε ελεύθερο τον Ιούνιο του 25 και να τον ξαναπάρουμε τον Αύγουστο. Λάτρης των διακοπών και της Μειτιαδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

nunies4 έγραψε:Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη :D
είναι η πρώην που μας έχει βάλει πλέον friendzone και είναι χαλαρή απέναντί μας, ενώ εμείς έχουμε καψουρευτεί
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

paoki19 έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Μειτε θέλει να έρθει σε μας αλλά να τον αφησουμε ελεύθερο τον Ιούνιο του 25 και να τον ξαναπάρουμε τον Αύγουστο. Λάτρης των διακοπών και της Μειτιαδας
Ούτε 1% φίλος δεν ισχυεί η γνώμη σου κατα εμέ θέλει να αλλάξει ομάδα και λογικό να θελει τα εκατομ. απο οποιο μαδα τον δίνει εσυ αν σε προσφεραν στην δουλεια 500ευρώ και ο άλλος σε έδινε απ οποια αλλη πολη 1500ευρώ που θα πήγαινες; στα 31;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Anthimox έγραψε: Ενός επαγγελματία που χρέη μάνατζερ εκτελεί ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς που ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών έχει έναν και μόνο πελάτη, το γιο του. Αλλά όχι, αυτοί είναι επαγγελματίες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, που λειτουργούν σε μία ομάδα με δομή και ιεραρχία, που κλείνουν συμφωνίες εδώ και χρόνια, αυτοί είναι οι χαζοί. Ο μπαμπάς μάνατζερ με τον ένα πελάτη είναι ο επαγγελματίας.
Τον Μεϊτέ τον εκπροσωπεί το γραφείο Manager VV Consulting, με έδρα το Μονακό μαζί με καμιά 40αριά ακόμα παίκτες. Ποιός είναι ο ρόλος του πατέρα του στην διαπραγμάτευση δεν γνωρίζω
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Επίσημα είναι ατζέντης.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

theodorosstefan έγραψε:Για την περίπτωση στα χαφ ιδανικότερη και ρεαλιστική από όλες είναι αυτή που είχε ακουστεί για τον Γερμανοθρεμενο florian grillitsch... ως ΑντιΜειτε...
Αυτός φίλε μου παίζει βασικός στην Χονφεχάιμ, με συμβόλαιο 2 χρόνια ακόμη και αξία σύμφωνα με το trasnfermarkt 6.5 μύρια ευρώ. Πως αποτελεί ρεαλιστική λύση ?
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Ettien26 έγραψε:
theodorosstefan έγραψε:Για την περίπτωση στα χαφ ιδανικότερη και ρεαλιστική από όλες είναι αυτή που είχε ακουστεί για τον Γερμανοθρεμενο florian grillitsch... ως ΑντιΜειτε...
Αυτός φίλε μου παίζει βασικός στην Χονφεχάιμ, με συμβόλαιο 2 χρόνια ακόμη και αξία σύμφωνα με το trasnfermarkt 6.5 μύρια ευρώ. Πως αποτελεί ρεαλιστική λύση ?
Είχε αναφερθεί το όνομα του από αυτήν την άποψη.... και του Μαρκαντωνη η ρήτρα ήταν υψηλή αλλά ήρθε....
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Eternal Paoktsis έγραψε:Καλησπέρα από ένα νέο μέλος. Πολλά χρόνια στο paokmania αλλά πάντα ως παρατηρητής, αν και άρρωστος ΠΑΟΚτσης...
Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στο νήμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι κι αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει..

Πρόσεξα στο transfermarkt ότι ο αρχηγός διαθέτει πλέον και την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν καλύπτει θέση ξένου στην ευρωπαϊκή λίστα; Το ρωτώ και για τα παιδιά που έλεγαν να βγει ο αρχηγός από την Ευρωπαϊκή λίστα γιατί πιάνει μια θέση...

Και για να είμαι εντός θέματος, δεν νομίζω να πάρουμε άλλον χαφ, απλά περιμένουμε να πάρουμε τον Σου, στα χρήματα που θέλει και αυτός και εμείς... Να μου το θυμηθείτε...
Καλώς ήρθες! Δεν είναι γηγενής ο Βιειρίνια. Επειδή δεν έπαιξε σε ελληνική ομάδα έως τα 21. Οπότε κ με ελληνική υπηκοότητα δεν αλλάζει κατι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Ολλανδός κάνει τον Γερμανό κ δεν μας πληροφορεί για Μπακαγιόκο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ετσι οπως ειμαστε χρονικα αν προκριθουμε στα π.ο. δυσκολα θα εχουμε χαφ και στοπερ, δεν ειναι ευκολο να ενσωματωθουν και να παιξουν..ρισκο αλλα μαλλον δεν βγαινει αλλιως
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

theodorosstefan έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Είχε αναφερθεί το όνομα του από αυτήν την άποψη.... και του Μαρκαντωνη η ρήτρα ήταν υψηλή αλλά ήρθε....
Α εννοείς δανεικό ? ο.κ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”