μακριά, μιλάμε για μεγάλο παλτό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι γερμανοίnunies4 έγραψε:Ασχέτως οικονομικών δεδομένων και με κριτήριο μόνο την προοπτική, η περίπτωση του Κολομβιανού της Λεβερκούζεν μοιάζει κίνηση με τρομερό ενδιαφέρον
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Navi επιβεβαιωμένο από τρεις διαφορετικές πλευρές, πως ο ίδιος ακύρωσε την άφιξη του την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι λόγοι άγνωστοι. Μετά βέβαια άλλαξε πάλι γνώμη και έπαιρνε τηλέφωνο κάποιον μέσα από την ΠΑΕ προκειμένου να έρθει.
Ε τι να πω παραπάνω; Μιλάμε για εντελώς προβληματικό χαρακτήρα.
Βέβαια δεν θα κουραστώ να γράφω πως σχετικά με την ενίσχυση για τη γραμμή των χαφ, έχουμε κινηθεί εντελώς λάθος.
Και ναι γνωρίζω πως ο Μαντί είναι παικτάρα, αλλά ήταν 6 μήνες ανενεργός, γνώριζαν πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο και ταυτόχρονα αντί να στείλουν άκυρο στον Μεϊτέ με το που άρχισε τις εξυπνάδες, οι δικοί μας είχαν κάτι εναλλακτικές που ουσιαστικά δείχνουν πως δεν είχαν ψαχθεί καθόλου. Αντί μετά να ψαχθούν και να κλείσουν χαφ, γύρισαν πάλι στον Μεϊτέ.. Όλα λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
(Στα χαφ αναφέρομαι.)
Οι λόγοι άγνωστοι. Μετά βέβαια άλλαξε πάλι γνώμη και έπαιρνε τηλέφωνο κάποιον μέσα από την ΠΑΕ προκειμένου να έρθει.
Βέβαια δεν θα κουραστώ να γράφω πως σχετικά με την ενίσχυση για τη γραμμή των χαφ, έχουμε κινηθεί εντελώς λάθος.
Και ναι γνωρίζω πως ο Μαντί είναι παικτάρα, αλλά ήταν 6 μήνες ανενεργός, γνώριζαν πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο και ταυτόχρονα αντί να στείλουν άκυρο στον Μεϊτέ με το που άρχισε τις εξυπνάδες, οι δικοί μας είχαν κάτι εναλλακτικές που ουσιαστικά δείχνουν πως δεν είχαν ψαχθεί καθόλου. Αντί μετά να ψαχθούν και να κλείσουν χαφ, γύρισαν πάλι στον Μεϊτέ.. Όλα λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
(Στα χαφ αναφέρομαι.)
Eintracht Frankfurt exploring deal to sign Felix Uduokhai 
No contact with FC Augsburg yet but SGE informed that the 26 y/o left-footed central defender is on the verge to leave FCA in August. One year left on his contract, fit and ready to play.
Uduokhai, on the list of Eintracht now as there’s still no total agreement with PAOK Saloniki about a deal of Konstantinos Koulierakis.
Να το πάρουν απόφαση να ησυχάσουμε και εμεις ......
No contact with FC Augsburg yet but SGE informed that the 26 y/o left-footed central defender is on the verge to leave FCA in August. One year left on his contract, fit and ready to play.
Uduokhai, on the list of Eintracht now as there’s still no total agreement with PAOK Saloniki about a deal of Konstantinos Koulierakis.
Να το πάρουν απόφαση να ησυχάσουμε και εμεις ......
Όντως;s44 έγραψε:μακριά, μιλάμε για μεγάλο παλτό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι γερμανοίnunies4 έγραψε:Ασχέτως οικονομικών δεδομένων και με κριτήριο μόνο την προοπτική, η περίπτωση του Κολομβιανού της Λεβερκούζεν μοιάζει κίνηση με τρομερό ενδιαφέρον
ποιες ειναι οι 3 διαφορετικες πλευρες? προβληματικος χαρακτηρας καποιος που δεν συμφωνει να παρει 1.3 ενω εχει συμφωνημενο το 1,8 ?
να ειμαστε και με την λογικη. επρεπε η παε να κοιταξει αλλες λυσεις και να εξηγησει σε ραζβαν οτι δεν μπορει να φτασει στις αμοιβες που θελει ο Μειτε.
να ειμαστε και με την λογικη. επρεπε η παε να κοιταξει αλλες λυσεις και να εξηγησει σε ραζβαν οτι δεν μπορει να φτασει στις αμοιβες που θελει ο Μειτε.
200 λεπτα εχει παιξει στην Ευρωπη,πως στο καλο το εβγαλες αυτο το συμπερασμα βρε για τον κολομβιανο?
ε ναι, δεν ειναι δυνατόν να ενδιαφερομαστε για τέτοιο παίκτηnunies4 έγραψε:Όντως;s44 έγραψε:μακριά, μιλάμε για μεγάλο παλτό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι γερμανοίnunies4 έγραψε:Ασχέτως οικονομικών δεδομένων και με κριτήριο μόνο την προοπτική, η περίπτωση του Κολομβιανού της Λεβερκούζεν μοιάζει κίνηση με τρομερό ενδιαφέρον
Γιατι;s44 έγραψε:μακριά, μιλάμε για μεγάλο παλτό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι γερμανοίnunies4 έγραψε:Ασχέτως οικονομικών δεδομένων και με κριτήριο μόνο την προοπτική, η περίπτωση του Κολομβιανού της Λεβερκούζεν μοιάζει κίνηση με τρομερό ενδιαφέρον
Δε μιλάμε για το 1,8 της Μπενφίκαdev έγραψε:ποιες ειναι οι 3 διαφορετικες πλευρες? προβληματικος χαρακτηρας καποιος που δεν συμφωνει να παρει 1.3 ενω εχει συμφωνημενο το 1,8 ?.
Αφού γράφεται ότι η ΠΑΕ του έκανε πρόταση για Χ ποσό, δέχτηκε και ήταν να έρθει
Και τελικά ενώ τον περίμεναν να έρθει, αυτός έριξε άκυρο
- navigator11
Για τη διαχείριση της υπόθεσης χαφ, φίλε black, την ίδια άποψη έχω κι εγώ εδώ και τουλάχιστον 1 μήνα. Όφειλαν να επιδειχθούν από την πλευρά της ΠΑΕ σοβαρά αντανακλαστικά, με σοβαρές εναλλακτικές, ώστε να πιεστεί και η πλευρά του Γάλλου να σοβαρευτεί, αντιλαμβανόμενη πως ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται. Τι να σχολιάσει κανείς για την πορεία της συγκεκριμένης διαπραγμάτευσης ...Blackgr4 έγραψε:Navi επιβεβαιωμένο από τρεις διαφορετικές πλευρές, πως ο ίδιος ακύρωσε την άφιξη του την προηγούμενη εβδομάδα.
(Στα χαφ αναφέρομαι.)
Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες λοιπόν, οι τριπλά επιβεβαιωμένες, ως αναφέρεις, σκεπτόμενος τον χλευασμό και το κράξιμο προς τη διοίκηση από συνοπαδούς που συμπεριφέρεται, όπως γράφουν, εκδικητικά απέναντι στον παίχτη, γελάω.
ποιος ειπε οτι δεχθηκε και οτι θα ερθει κιολας?Pa0ki έγραψε:Δε μιλάμε για το 1,8 της Μπενφίκαdev έγραψε:ποιες ειναι οι 3 διαφορετικες πλευρες? προβληματικος χαρακτηρας καποιος που δεν συμφωνει να παρει 1.3 ενω εχει συμφωνημενο το 1,8 ?.
Αφού γράφεται ότι η ΠΑΕ του έκανε πρόταση για Χ ποσό, δέχτηκε και ήταν να έρθει
Και τελικά ενώ τον περίμεναν να έρθει, αυτός έριξε άκυρο
Η μπουντου
το σπορτ24
και ο κυρι που δεν εχει πετυχει ουτε βαλσαμωμενη μπεκατσα στα μεταγραφικα
-
Καλησπέρα από ένα νέο μέλος. Πολλά χρόνια στο paokmania αλλά πάντα ως παρατηρητής, αν και άρρωστος ΠΑΟΚτσης...
Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στο νήμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι κι αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει..
Πρόσεξα στο transfermarkt ότι ο αρχηγός διαθέτει πλέον και την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν καλύπτει θέση ξένου στην ευρωπαϊκή λίστα; Το ρωτώ και για τα παιδιά που έλεγαν να βγει ο αρχηγός από την Ευρωπαϊκή λίστα γιατί πιάνει μια θέση...
Και για να είμαι εντός θέματος, δεν νομίζω να πάρουμε άλλον χαφ, απλά περιμένουμε να πάρουμε τον Σου, στα χρήματα που θέλει και αυτός και εμείς... Να μου το θυμηθείτε...
Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στο νήμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι κι αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει..
Πρόσεξα στο transfermarkt ότι ο αρχηγός διαθέτει πλέον και την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν καλύπτει θέση ξένου στην ευρωπαϊκή λίστα; Το ρωτώ και για τα παιδιά που έλεγαν να βγει ο αρχηγός από την Ευρωπαϊκή λίστα γιατί πιάνει μια θέση...
Και για να είμαι εντός θέματος, δεν νομίζω να πάρουμε άλλον χαφ, απλά περιμένουμε να πάρουμε τον Σου, στα χρήματα που θέλει και αυτός και εμείς... Να μου το θυμηθείτε...
Σχετικά με το τελευταίο. Θεωρώ πως αν όντως ήθελαν τον Μεϊτέ, κακώς άλλαξαν τα δεδομένα.navigator11 έγραψε:Για τη διαχείριση της υπόθεσης χαφ, φίλε black, την ίδια άποψη έχω κι εγώ εδώ και τουλάχιστον 1 μήνα. Όφειλαν να επιδειχθούν από την πλευρά της ΠΑΕ σοβαρά αντανακλαστικά, με σοβαρές εναλλακτικές, ώστε να πιεστεί και η πλευρά του Γάλλου να σοβαρευτεί, αντιλαμβανόμενη πως ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται. Τι να σχολιάσει κανείς για την πορεία της συγκεκριμένης διαπραγμάτευσης ...Blackgr4 έγραψε:Navi επιβεβαιωμένο από τρεις διαφορετικές πλευρές, πως ο ίδιος ακύρωσε την άφιξη του την προηγούμενη εβδομάδα.
(Στα χαφ αναφέρομαι.)
Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες λοιπόν, οι τριπλά επιβεβαιωμένες, ως αναφέρεις, σκεπτόμενος τον χλευασμό και το κράξιμο προς τη διοίκηση από συνοπαδούς που συμπεριφέρεται, όπως γράφουν, εκδικητικά απέναντι στον παίχτη, γελάω.
Ή του δίνεις άκυρο με τη πρώτη στραβή και δεν γυρίζεις ξανά στο ίδιο θέμα, ή εφόσον επέλεξες να τον περιμένεις, τηρείς την αρχική συμφωνία και κλείνει η δουλειά.
Δεν έχει κανένα νόημα να του λες "ναι άντε καλά, σε θέλω, αλλά κοίτα να δεις τώρα αφού άργησες θα πάρεις 100(πχ) χιλιάρικα λιγότερα". ΕΙΔΙΚΆ όταν οι εναλλακτικές είναι επιπέδου από ερωτηματικά μέχρι τεράστια ερωτηματικά.
Ποιος έχει το μεγαλύτερο κόστος από όλα τα παραπάνω; Ο ΠΑΟΚ ή ο Μεϊτέ; Εγώ λέω ο ΠΑΟΚ που κατεβαίνει δίχως ένα βασικό μέλος της ενδεκάδας, στη πιο σημαντική γραμμή του σύγχρονου ποδοσφαίρου, να παίξει για 30 εκατομμύρια και για μία από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές ευκαιρίες της ιστορίας του.
Oχι αλλη Μειτεαδα...Που εισαι ρε Ολλανδε να μας πεις κατι να ασχοληθουμε...