Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από gk.box16 »

Από ότι γράφουν στο X οι οπαδοί της Μαρσέιγ το θέμα με την Τουρκία έκλεισε.
Ο τύπος δεν θέλει να πάει και τέλος.

Αντίθετα θέλουν να έρθει σε μας ή να τον ξεφορτωθούν, μας τον πάνε στο αεροδρόμιο και μας τον στέλνουν σε συσκευασία δώρου με κορδελιτσα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αυτή την στιγμή γαύρος,αεκ,βαζελος με το που βάλουν το κλειδί στο μαγαζί έχουν περισσότερα έσοδα από τον ΠΑΟΚ ,λόγω γηπέδων λόγω χορηγιών λόγω τηλεοπτικών ,τι έχει σαν αντίβαρο ο ΠΑΟΚ πολλή δουλειά ,πολλή δουλειά ,πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα ,καλή συγκομιδή στην Ευρώπη ,άρα στα @@ μας αν βγουν στην Ευρώπη οι άλλες ομάδες ,μέχρι να φτιάξουν ομάδες και να είναι σταθερά στην Ευρώπη σαν το ΠΑΟΚ το market pool είναι από 2 εκατ μέχρι ... Μόνο διφραγκα δεν είναι . Περίεργα δημοσιεύματα μας μπλέκουν για τον Κολομβιανό της Λεβερκούζεν εμάς και την Μπλάκμπερν ,ενώ αυτοί ψάχνονται να δώσουν τον Ισλανδο για να φέρουν άλλο ξένο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και ο Πουερτα λενε ζητησε εξωπραγματικά λεφτα οποτε παει και αυτη η λυση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν το καψανε, αλλα δεν νομιζω οτι μιλαμε για αντιΜειτε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Στο twitter λένε ότι θέλουν να τον δώσουν για να παρεί παιχνίδια με όρο τις συμμετοχές .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:Και ο Πουερτα λενε ζητησε εξωπραγματικά λεφτα οποτε παει και αυτη η λυση
Διορθωση: στο τουιτερ λενε οτι ειμαστε εμεις και οι Μπλακμπερν που καναμε προταση και θα αποφασισει η Λεβερκουζεν τις επομενες μερες.

Αυτο που εγραψα για τα εξωπραγματικα λεφτα το ειδα σε αρθρο του ΠΑΟΚ24: «Αρχικά, ο παίκτης ζήτησε τέσσερις φορές το συμβόλαιο που έχει στη Λεβερκούζεν, ενώ η ομάδα του, ήθελε ρήτρα στα 6 εκατομμύρια ευρώ, νούμερα μακριά από αυτά που θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ. Η ρήτρα ήταν υπό διαπραγμάτευση αλλά αυτό που έκανε ο παίκτης ενόχλησε την πλευρά του Δικεφάλου. Το θέμα δεν προχώρησε αρχικά, αλλά στη συνέχεια η πλευρά του παίκτη λογικεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ όμως εκείνη τη στιγμή είχε άλλες προτεραιότητες και δεν προχώρησε την διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς, μήπως και φέρει την περίπτωση σε πιο ελεγχόμενη κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως σήμερα το θέμα του Πουέρτα είναι «παγωμένο».»
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω απλα ελπιζω να μην εχουμε παγιδευτει σε περιπτωσεις παικτων που καποιος μανατζερ μας υποσχεθηκε οτι θα μας τους φερει ελευθερους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάντως θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος με τον στόπερ της Μαρσέιγ και τον Μεϊτέ (ναι ακόμη ελπίζω).

Μετά αν θέλετε δώστε κάπου τον Σαματα, πάρτε έναν αριστερό μπακ αν βρούμε κάπου να δώσουμε τον Ράφα και φυσικά αν πουληθεί ο Κουλιεράκης κανονίστε να φέρετε μια στοπεράρα.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Για την περίπτωση στα χαφ ιδανικότερη και ρεαλιστική από όλες είναι αυτή που είχε ακουστεί για τον Γερμανοθρεμενο florian grillitsch... ως ΑντιΜειτε...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Παρότι έχω ξενερώσει την πέτσα μου με Μεϊτέ, αν μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα - Τρίτη δεν έχει κλείσει πουθενά, γύρω στις 20 δηλαδή του μήνα, πιστεύω ότι οι πιθανότητες να κλείσει εδώ είναι ισχυρές. Ό,τι κι αν είναι η Μπενφίκα και να παίζει με εκατομμύρια, δε βρίσκω λόγο που δε θα θέλουν έντονα να ξεφορτωθούν τον Γάλλο με κάθε τρόπο, κάνοντας γενναίες εκπτώσεις στα "θέλω" τους. Αν φυσικά υπάρχει το παραμικρό ψήγμα αλήθειας στο σενάριο ότι ΠΑΟΚ και παίχτης κινούνται από κοινού σε αυτό το σίριαλ.
Με βάση τον τρόπο που έχει κινηθεί ως τώρα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει αποφασίσει ο Ιβάν να δαγκώσει σε απόλυτο ή σχεδόν απόλυτο βαθμό τους Πορτογάλους, πετώντας τους στο τέλος κανένα ψίχουλο. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ με όσα έχω δει από τη πλευρά Μειτε αυτό το καλοκαίρι φοβάμαι ότι αν έρθει θα πετάξουμε κάποια μυρια στα σκουπίδια. Είναι σχεδόν ξεκαθαρο από τα λόγια του ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο στόχων. Λεφτά και να περνάμε καλά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ασχέτως οικονομικών δεδομένων και με κριτήριο μόνο την προοπτική, η περίπτωση του Κολομβιανού της Λεβερκούζεν μοιάζει κίνηση με τρομερό ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gk.box16 έγραψε:Από ότι γράφουν στο X οι οπαδοί της Μαρσέιγ το θέμα με την Τουρκία έκλεισε.
Ο τύπος δεν θέλει να πάει και τέλος.

Αντίθετα θέλουν να έρθει σε μας ή να τον ξεφορτωθούν, μας τον πάνε στο αεροδρόμιο και μας τον στέλνουν σε συσκευασία δώρου με κορδελιτσα.
Ο παίκτης έκλεισε την πόρτα της Τουρκίας ναι. Αλλά και η Μαρσέιγ θα θέλει μια ανάλογη προσφορά από τον ΠΑΟΚ για να δώσει το οκ. Εκτός και αν ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της ώστε να μην της μείνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αλλά και πόσο να της ρίξει όταν έχει ήδη βρει μια προσφορά στα 3,5εκ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Εγώ με όσα έχω δει από τη πλευρά Μειτε αυτό το καλοκαίρι φοβάμαι ότι αν έρθει θα πετάξουμε κάποια μυρια στα σκουπίδια. Είναι σχεδόν ξεκαθαρο από τα λόγια του ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο στόχων. Λεφτά και να περνάμε καλά.

Ο προπονητής υποθέτω ότι, με βάση όσα μας μεταφέρουν τουλάχιστον οι "γνώστες", δεν έχει πτοηθεί από την όλη στάση του. Θέλω να πιστεύω ότι πρώτος ο Λουτσέσκου, αν όλο αυτό το διάστημα έχει εντοπίσει ότι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες του Μεϊτέ είναι ημιανύπαρκτες, θα έχει βάλει κόφτη στην προοπτική επιστροφής του.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε:Εγώ με όσα έχω δει από τη πλευρά Μειτε αυτό το καλοκαίρι φοβάμαι ότι αν έρθει θα πετάξουμε κάποια μυρια στα σκουπίδια. Είναι σχεδόν ξεκαθαρο από τα λόγια του ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο στόχων. Λεφτά και να περνάμε καλά.
Δεν είναι κανόνας ότι όποιος ενδιαφέρεται για τα λεφτά δεν είναι καλός επαγγελματίας. Προφανώς ο παίχτης τα ίδια μυαλά κουβαλούσε και πέρυσι, μιας και πάλι στα τέλη του καλοκαιριού αποφάσισε πού θα πάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”