Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
xrisitsapa
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Φοβάμαι ότι θα πάμε για τα πολλά και θα χάσουμε και τα λίγα…
ΥΓ Το ξαναγράφω…φέρτε χάφ από Ισπανία. Ακόμα ένα χρυσό η Ροχα.
Έχουν βρει τον τρόπο να συνδυάζουν τεχνική και πίεση.
ΥΓ Το ξαναγράφω…φέρτε χάφ από Ισπανία. Ακόμα ένα χρυσό η Ροχα.
Έχουν βρει τον τρόπο να συνδυάζουν τεχνική και πίεση.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που πάντα προσπαθούμε να τους φέρουμε, είμαστε πολύ κοντά, αλλά καθυστερούν να έρθουν δεν μ' αρέσει.
Το ωραίο είναι το πώς καταλήγει το άρθρο στο 24joshua έγραψε:Το ότι ζητάμε και λεφτά για τον Σαματα με ξεπερνά...
Η συζήτηση δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον παίκτη, μιας και ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον δώσει υπό αυτές τις συνθήκες και έτσι ο Τανζανός παραμένει στη Τούμπα μέχρι να έρθει βελτιωμένη πρόταση ή μέχρι να αποδεχτεί πως δεν μπορεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.
-
giliopoulos
Φοβαμαι πολυ οτι η επιλογη μπακαγιοκο ειναι η εξης:
Λουτσεσκου επεμενε για μειτε και του καναμε προτασεις ενω ο ιδιος της απερριπτε.
σκαουτινγκ τιμ εκανε προεργασια με αλλο στυλ παικτες τυπου μισιτς και μαριν.
Λουτσεσκου δεν ηταν και πολυ θετικος και επεμενε σε μειτε
Σκαουτινγκ τιμ απηυδησε και συγκεντρωθηκε στο να κλεισει Μειτε.
Φαγαμε ακυρο
Μεσα σε πανικο σκαουτιγκ τιμ προσπαθει να βρει εναν πανομοιοτυπο του μειτε λογω κολληματος λουτσεσκου
Βρισκουν μπακαγιοκο χωρις πολλα πολλα ξεσκονισματα γιατι ταιριαζουν παικτικα σε αρκετα σημεια
Σε περιπτωση ακυρου θα παθουν κοκομπλοκο γιατι δεν θα ξερουν ποιον να κλεισουν
Σε περιπτωση θετικης απαντησης θα πουνε οριστε σου φεραμε παικτη σαν τον μειτε
Θεωρω λαθος την επιλογη, εχω δει πολλα στιγμιοτυπα και ο παικτης ηταν ΠΑΝΑΡΓΟΣ, ειδικα σε αντεπιθεσεις τον λυποσουν δεν εβλεπε ουτε την σκια των αντιπαλων.
Λουτσεσκου επεμενε για μειτε και του καναμε προτασεις ενω ο ιδιος της απερριπτε.
Φαγαμε ακυρο
Μεσα σε πανικο σκαουτιγκ τιμ προσπαθει να βρει εναν πανομοιοτυπο του μειτε λογω κολληματος λουτσεσκου
Βρισκουν μπακαγιοκο χωρις πολλα πολλα ξεσκονισματα γιατι ταιριαζουν παικτικα σε αρκετα σημεια
Θεωρω λαθος την επιλογη, εχω δει πολλα στιγμιοτυπα και ο παικτης ηταν ΠΑΝΑΡΓΟΣ, ειδικα σε αντεπιθεσεις τον λυποσουν δεν εβλεπε ουτε την σκια των αντιπαλων.
-
mbison
Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
- Σουριναμέζος
O Μεϊτέ μοιάζει πιο πολύ στο στυλ παιχνιδιού με τον Μίσιτς από ότι μοιάζει με τον Μπακαγιόκο πάντωςgiliopoulos έγραψε:Φοβαμαι πολυ οτι η επιλογη μπακαγιοκο ειναι η εξης:
Φαγαμε ακυρο
Το σκάουτινγκ Τιμ το μόνο που μπορεί να κλείσει είναι την πόρτα τελειώνοντας την δουλειά.
Τι σχέση μπορεί να έχει μια διαπραγμάτευση και το κλείσιμο μιας μεταγραφής με το σκάουτινγκ Τιμ?
Τι σχέση μπορεί να έχει μια διαπραγμάτευση και το κλείσιμο μιας μεταγραφής με το σκάουτινγκ Τιμ?
-
VfB v2
Μα και ο Σαμάττα εδώ και ένα χρόνο, με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές, σαν ανέτοιμος φαίνεται.mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
-
giliopoulos
Ολοιδιοι ειναι σε σουλουπι μειτε μπακαγιοκο. Οπως και στη θεση που παιζουν, ουσιαστικα 6αρι..Σουριναμέζος έγραψε:O Μεϊτέ μοιάζει πιο πολύ στο στυλ παιχνιδιού με τον Μίσιτς από ότι μοιάζει με τον Μπακαγιόκο πάντως
Και σε ταχυτητα παρομοιοι ειναι. Μπακαγιοκο λιγο πιο agressive μειτε λιγο καλυτερος στο κουβαλημα μπαλας..
Μισιτς καμια σχεση απλα..
mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
μα δεν είναι δηλωμένος έτσι κι αλλιώς
Με τα λίγα που έχω δει δεν νομίζω ότι είναι αργός ως παίκτης.giliopoulos έγραψε:Θεωρω λαθος την επιλογη, εχω δει πολλα στιγμιοτυπα και ο παικτης ηταν ΠΑΝΑΡΓΟΣ, ειδικα σε αντεπιθεσεις τον λυποσουν δεν εβλεπε ουτε την σκια των αντιπαλων.
Σε άλλα νέα ο Ταπία παραμένει ακόμη ελεύθερος.
- Σουριναμέζος
Α εμφανισιακά μιλάς? Ναι μοιαζει πιο πολύ με τον Μπακαγιόκο ο Μεϊτέ εμφανισιακά. Ποδοσφαιρικά μοιάζει πιο πολύ με τον Μίσιτςgiliopoulos έγραψε:Ολοιδιοι ειναι σε σουλουπι μειτε μπακαγιοκο. Οπως και στη θεση που παιζουν, ουσιαστικα 6αρι..Σουριναμέζος έγραψε:O Μεϊτέ μοιάζει πιο πολύ στο στυλ παιχνιδιού με τον Μίσιτς από ότι μοιάζει με τον Μπακαγιόκο πάντως
Και σε ταχυτητα παρομοιοι ειναι. Μπακαγιοκο λιγο πιο agressive μειτε λιγο καλυτερος στο κουβαλημα μπαλας..
Μισιτς καμια σχεση απλα..
Αυτό το "κόλλημα Λουτσεσκου με τον Μειτε", γιατί το αναφέρετε?
Πρέπει ντε και καλά να φορτωθεί κανένα ακριβό παλτό που θα προσφέρει γέλιο στο αντιπάλους?
Το στυλ παιχνιδιού και ο ρόλος του Μπακαγιοκο στο κέντρο διαφέρει με του Μειτε. Ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι.
Ο ένας δυσκολα κοντρολαρει, ο άλλος κολλάει η μπάλα στα πόδια του, θυμίζει Πίρλο και Ζεεντορφ. Ο ένας παίρνει τη μπάλα και φεύγει μπροστά, ο άλλος ψάχνει τη πιο ασφαλή πάσα και βλέπει γήπεδο.
Πρέπει ντε και καλά να φορτωθεί κανένα ακριβό παλτό που θα προσφέρει γέλιο στο αντιπάλους?
Το στυλ παιχνιδιού και ο ρόλος του Μπακαγιοκο στο κέντρο διαφέρει με του Μειτε. Ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι.
Ο ένας δυσκολα κοντρολαρει, ο άλλος κολλάει η μπάλα στα πόδια του, θυμίζει Πίρλο και Ζεεντορφ. Ο ένας παίρνει τη μπάλα και φεύγει μπροστά, ο άλλος ψάχνει τη πιο ασφαλή πάσα και βλέπει γήπεδο.
freemind έγραψε:mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
μα δεν είναι δηλωμένος έτσι κι αλλιώς
Μπορεί να ξαναδηλωθεί με Στεάουα..Μακαρι τι να πω..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δηλαδή η δουλειά πάει η Meite η Bakayoko; Τόσοι χαφ υπάρχουν στα λεφτά που διαθέτουμε ρε γαμωτο στην αγορά.Θελεις με οργανωτικές αρετές πιο επιθετικογενη; Κοιτάς κάτι σε Praet,Marin, Ljubicic Θέλεις πιο αμυντικογενες που να σκουπίζει ότι κινείται στο κέντρο πας σε στυλ Tapia,Normann,Danilo.Ολους τους παραπανω τους θεωρώ πιό safe περιπτωσεις από Bakayoko και τον τυχοδιώκτη Meite που μας κοροϊδεύει όλο το καλοκαίρι.Γνώμη μου βέβαια πως θέλουμε δύο χαφ έναν από κάθε κατηγορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 11 Αύγ 2024, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.