Ζητούσε κ έπαιρνε την μπάλα και την προωθούσε μπροστά. Άντεχε στα σπρωξίμστα, κυριαρχούσε.DamoN έγραψε:Ξαναρωταω γιατί μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω ποδοσφαιρικά;
Ο Μειτε γιατί είπαμε ήταν ο πλειμεικερ μας;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Πέφτουν μπαμ και μπουμ ονόματα δεξιά κι αριστερά αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον να έχουμε θέμα συζήτησης αλλά δύσκολο να έρθει κάποιος από αυτούς που ακούγονται.
Ναι ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο Μπακαγιοκο, δεν είναι πολλές οι φορές που μας έχουν βγει τα μεγάλα ονόματα σε ελεύθερη πτώση.
Ελπίζω αν η ομάδα πραγματικά τον έχει ως νο1 στόχο, να την έχει ξεψαχνίσει καλά την υπόθεση.
Μετά την Τριτη, και αν όλα πάνε καλά και προκριθούμε, πιστεύω θα έχουμε τουλάχιστον 1-2 ανακοινώσεις.
Ελπίζω αν η ομάδα πραγματικά τον έχει ως νο1 στόχο, να την έχει ξεψαχνίσει καλά την υπόθεση.
Μετά την Τριτη, και αν όλα πάνε καλά και προκριθούμε, πιστεύω θα έχουμε τουλάχιστον 1-2 ανακοινώσεις.
Δεν παίζει με τα παιδιά του. Όμως βάζει γκολ.DamoN έγραψε:Τι διαφορετικό κάνει ο Μπακαγιόκο;
- Σουριναμέζος
Δεν ζητάει τόσο την μπάλα και δεν έχει το vision του Μεϊτέ, τουλάχιστον αυτό λέει η εικόνα που έχω χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει week in, week outDamoN έγραψε:Τι διαφορετικό κάνει ο Μπακαγιόκο;
Εχει αλλα προτερηματα και μειονεκτηματα. Ξανα, αν ερθει και ειναι ο καλος Μπακαγιοκο
- theodorosstefan
Από ότι γνωρίζω ο Μπακάγιοκο προταθηκε σε εμάς από την μανατζερικη στέγη που τον εκπροσωπεί... μάλλον του δικούς μας προβληματισμούς έχει και το τεχνικό team...
-
mbison έγραψε:Δεν παίζει με τα παιδιά του. Όμως βάζει γκολ.DamoN έγραψε:Τι διαφορετικό κάνει ο Μπακαγιόκο;
Eντάξει το πως είναι σαν οικογενειάρχης δεν νομίζω να αποτελεί γνώμονα για το αν θα πρέπει να αποκτηθεί η όχι,εκτός αν κάνει βέβαια κάτι πολύ χοντρό.
Τοσκιτσης: Οι περιπτώσεις των Samuel Gigot και Tiemoue Bakayoko προχωράνε καλά. Ο ένας για αντί Έκονγκ ο άλλος για αντι Μεϊτέ. Έχουν το προβάδισμα από όλους τους υπόλοιπους
τι εγραψες ρε αδερφε να πουμε;gk.box16 έγραψε:Αν σκεφτείς πόσο ηλίθιος είναι ο μέσος οπαδός, συνειδητοποιείς ότι οι μισοί οπαδοί είναι πιο ηλίθιοι απ’ αυτόν.

Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τους Ρώσους η Ζενίτ έχει το προβάδισμα για Ντρκούσιτς έναντι της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ θυμίζω ότι έχει επικεντρωθεί στον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ
Μη χάσουμε και τον Ζιγκο στο τέλος και ξεκινήσουμε πάλι το ψάξιμο από την αρχή φοβάμαι. Μακάρι να είδαν πρόσφορο έδαφος από την πλευρά του Γάλλου και για αυτό να άφησαν την περίπτωση του Σλοβένουaivas19 έγραψε:Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τους Ρώσους η Ζενίτ έχει το προβάδισμα για Ντρκούσιτς έναντι της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ θυμίζω ότι έχει επικεντρωθεί στον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Δλδ έχουμε και άλλουςaivas19 έγραψε:Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τους Ρώσους η Ζενίτ έχει το προβάδισμα για Ντρκούσιτς έναντι της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ θυμίζω ότι έχει επικεντρωθεί στον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ
Απλες