Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Σίγουρα ο Bakayoko είναι μεγαλύτερο όνομα κ έχει περισσότερο ταλέντο. Και σε καλύτερη ηλικία από τον Meite. Το οτι έχει ξεπέσει χαμηλά έχει δυο αναγνώσεις. Κάποιοι πέφτουν και σηκώνονται, αλλά κάποιοι πέφτουν και κατρακυλάνε. Αυτό θα πρέπει να αξιολογηθεί, το πόσο ο παίκτης έχει κίνητρο να επαναφέρει την καριέρα του. Θεωρητικά, στη φάση που βρίσκεται θα μπορούσε να έχει αμοιβή ακόμα μικρότερη κι από τον Meite ...
Πάντως ταιριάζουν στα πάντα: ύψος, κορμί, θέση, ηλικία... Ακόμα κι αυτό που πάνε χαλαροί στο παιχνίδι τους!!
Από τα video που είδα πάντως, νομίζω οτι ο Bakayoko απειλεί λίγο παραπάνω.
Πάντως ταιριάζουν στα πάντα: ύψος, κορμί, θέση, ηλικία... Ακόμα κι αυτό που πάνε χαλαροί στο παιχνίδι τους!!
Από τα video που είδα πάντως, νομίζω οτι ο Bakayoko απειλεί λίγο παραπάνω.
Το σύστημα που παίζει ο Lucesku είναι το 4-2-3-1 πάντα αλλά θέλει τα 8αρια για να καταλάβεις να γυρνάνε πίσω ή να ανεβαίνουν ανάλογα με την ροή του Παιχνιδιού στο 10 εναλλάξ. Ο Maksimovic ήθελε πριν κλείσει στον Βάζελο αλλά φάγαμε 2μήνες+ με τον Μειτέ. Ισπανία που λες να βρει χάφ που παίζουν σύγχρονό ποδόσφαιρο και συμφωνώ θέλει να ξηλωθεί η τσέπη εκατομμύρια από τον Ιvan. Ας περιμένουμε τι θα φέρουν.. μετά την Τρίτη με το παιχνίδι με την Μάλμε και κρίνουμε.xrisitsapa έγραψε:Εγώ θύμαμαι που έλεγε ο Ραζβαν ότι θέλει να παίζει με 2 8αρια στο 4-2-3-1.
Πότε άλλαξε αυτό; Γιατί δηλ να μην μπορεί να παίξει Κάμαρα - Ολιβέιρα;
ΥΓ. Τελικά αποδείχτηκε μεγάλο λάθος η μή απόκτηση Μαξίμοβιτς.
Ασχέτως τι θα βγει, όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις διεθνή Σέρβο, ψημένο να έρθει, (κι εσυ έχεις 2 δανεικούς με μεγάλες ρητρες), την αρπάζεις και τελειώνεις.
ΥΓ2 Πάτε βρε και βρείτε ένα χάφ από Ισπανία. Δεν βλέπετε ότι μόνο αυτοί παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο ;
- navigator11
Γιατί του έφαγες το ν ρε συ του σούπερ Πάρη;joshua έγραψε:Mε βαση τα σχολια αριστερα δεξια παντως νομιζω οτι μιλαμε για τον Αδραλα...

Κανενα λαθος με τα λεφτα που πηρε στον βαζελο. Πρεπει να ξαναγραφτειxrisitsapa έγραψε:Εγώ θύμαμαι που έλεγε ο Ραζβαν ότι θέλει να παίζει με 2 8αρια στο 4-2-3-1.
Πότε άλλαξε αυτό; Γιατί δηλ να μην μπορεί να παίξει Κάμαρα - Ολιβέιρα;
ΥΓ. Τελικά αποδείχτηκε μεγάλο λάθος η μή απόκτηση Μαξίμοβιτς.
Ασχέτως τι θα βγει, όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις διεθνή Σέρβο, ψημένο να έρθει, (κι εσυ έχεις 2 δανεικούς με μεγάλες ρητρες), την αρπάζεις και τελειώνεις.
ΥΓ2 Πάτε βρε και βρείτε ένα χάφ από Ισπανία. Δεν βλέπετε ότι μόνο αυτοί παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο ;
Ο Μπακαγιόκο έχει πολύ καλό βιογραφικό, μια γεμάτη τελευταία σεζόν στο Championatt και το μόνο θέμα είναι η μη πραγματοποίηση θερινής προετοιμασίας. Το ίδιο θέμα που θα υπήρχε και με τον Μεϊτέ.
Αν τελικά αποκτηθεί ο Ντρκούσιτς, η αναβάθμιση της άμυνας στην θέση του δεξιού στόπερ είναι πολύ μεγάλη. Και αν πουληθεί στο τέλος του μήνα ο Κουλιεράκης (θα στενοχωρηθώ πολύ, τον ήθελα για άλλη μια σεζόν στην ομάδα, αλλά και τα 14 χαρτιά συν ποσοστό μεταπώλησης δεν είναι και λίγα) και έλθει ο Ζιγκό, μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο.
Εξιτάρομαι και στην σκέψη του 21χρονου Πουέρτα, αν και λίγο δύσκολη περίπτωση και αυτή.
Γενικά στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι πήγαμε πολύ καλά, με μόνο αρνητικό ας μου επιτραπεί η έκφραση σημείο, την καθυστέρηση στον άξονα, λόγω Μεϊτέ. Έχουμε μια τρύπα εκεί που μου φέρνει ένα σφίξιμο, αλλά ελπίζω να μην στοιχίσει.
Αν φύγουν ο Κουλιε- και ο Χάρης, για την λίστα της Ευρώπης θα ψάχνουμε γηγενείς, αλλά και ποιοι ξένοι θα βγουν εκτός, αν υπολογίσουμε τους τυχόν νεοφερμένους αλλά και τον Σωτήρη, που δύσκολα θα μείνει εκτός. Πιθανό είναι να προωθηθούν Κωττάς, Φίλων, Σμυρλής.
Αν τελικά αποκτηθεί ο Ντρκούσιτς, η αναβάθμιση της άμυνας στην θέση του δεξιού στόπερ είναι πολύ μεγάλη. Και αν πουληθεί στο τέλος του μήνα ο Κουλιεράκης (θα στενοχωρηθώ πολύ, τον ήθελα για άλλη μια σεζόν στην ομάδα, αλλά και τα 14 χαρτιά συν ποσοστό μεταπώλησης δεν είναι και λίγα) και έλθει ο Ζιγκό, μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο.
Εξιτάρομαι και στην σκέψη του 21χρονου Πουέρτα, αν και λίγο δύσκολη περίπτωση και αυτή.
Γενικά στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι πήγαμε πολύ καλά, με μόνο αρνητικό ας μου επιτραπεί η έκφραση σημείο, την καθυστέρηση στον άξονα, λόγω Μεϊτέ. Έχουμε μια τρύπα εκεί που μου φέρνει ένα σφίξιμο, αλλά ελπίζω να μην στοιχίσει.
Αν φύγουν ο Κουλιε- και ο Χάρης, για την λίστα της Ευρώπης θα ψάχνουμε γηγενείς, αλλά και ποιοι ξένοι θα βγουν εκτός, αν υπολογίσουμε τους τυχόν νεοφερμένους αλλά και τον Σωτήρη, που δύσκολα θα μείνει εκτός. Πιθανό είναι να προωθηθούν Κωττάς, Φίλων, Σμυρλής.
- loukas karadimos
john4serres έγραψε:Ligue 1 Uber Eats - Season 2023/2024 - Week 21 STADE YVES-ALLAINMAT - Sunday 11 February 2024
[youtube]qdjKXU2R5Rk[/youtube]
02:46
Ώπα και πανηγυρισμός σαν του κουρτιτς
Μια χαρά είναι ο Μπακα παιδιά, θα κάνει φάση με μπαμπα και μαντι, θα φάει και δυο πατρικές μπάτσες από τον λου και θα παίξει
Το θέμα είναι να κανείς το κάτι παραπάνω, και αυτός φαίνεται να αξίζει το ρίσκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Σάβ 10 Αύγ 2024, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ μέσα γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος με τα ειρωνικά σχόλια, για τις πτώσεις κατηγοριών που είχε στο βιογραφικό του ο μέγας Κρέσπουρας!nunies4 έγραψε:Πραγματικα απο ποτε αυτο ειναι κριτηριο; Και η Εμπολι του Μαριν που αρκετοι ονειρευονται για 1 βαθμο την γλιτωσε περυσιjoshua έγραψε:Kαι η Κρεμονεζε δεν επεσε τη χρονια που επαιξε εκει ο Μειτε?
- loukas karadimos
Το σημαντικό είναι ότι έχει κάνει τις καλές του χρονιές σε ομάδες που έχουν παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και όχι 20-30 μέτρα από το τέρμα
Nα πουμε ενα μπραβο και ενα ευχαριστω και στον Ολλανδο που μας τον εδωσε πριν 3 μερες. Βεβαια το οτι ενω ειναι συφωνημενος εδω και 3 μερες και δεν το τελειωνουμε δεν ξερω αν σημαινει οτι εχουμε δευτερες σκεψεις η ο Λουτσεσκου απειλει να δεθει στην εισοδο της Μεσημβριας αν δεν φερουμε τον Μειτε...
-
Να είναι καλά ο Καμαρά τους πρώτους μήνες και Οζντοεφ .
Αν κάνει εμφανίσεις όπως την χρόνια με την Νάπολι θα ξεχάσουμε πολλά χαφ. Σε δύο μήνες ο παίκτης θα είναι έτοιμος ,σοβαρούς τραυματισμούς δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Στην Λοριεντ άρχισε να παίζει από τον Οκτώβρη άλλα δεν ξέρω πότε πήγε σε αυτήν.
Αν κάνει εμφανίσεις όπως την χρόνια με την Νάπολι θα ξεχάσουμε πολλά χαφ. Σε δύο μήνες ο παίκτης θα είναι έτοιμος ,σοβαρούς τραυματισμούς δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Στην Λοριεντ άρχισε να παίζει από τον Οκτώβρη άλλα δεν ξέρω πότε πήγε σε αυτήν.
Βεβαια τον Μειτε τον φεραμε δανεικο, τον δοκιμασαμε και μετα καταληξαμε οτι μας κανει...
Δεν τον φεραμε με 3ετες απο την Κρεμονεζε.
Δεν τον φεραμε με 3ετες απο την Κρεμονεζε.
Τα ονοματα στυλ Μπακαγιοκο δεν τα φοβαμαι στο οτι μπορει να κατσουν στο συμβολαιο τους.
Επειδή το τρανφερμαρκτ δεν τα λέει όλα.panpangr77 έγραψε:Να είναι καλά ο Καμαρά τους πρώτους μήνες και Οζντοεφ .
Τον Οκτώβριο ξεκίνησε τα πρώτα παιχνίδια.
Έπαιξε 4-5 βασικός και στον αγώνα ( όπως μπορείς να δεις στο link παρακάτω) με την Τουλούζ έπαθε θλάση και βγήκε στο 55 .
Ένας τραυματισμός που τον κράτησε ένα μήνα εκτός.
Στην ουσία ο παίκτης ξεκίνησε να παίζει κανονικά από το 2024.
https://footballia.net/matches/toulouse ... nt-ligue-1
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η Forza λέει ότι είμαστε κοντά σε αριστερό μπακ νεαρό από καλό πρωτάθλημα.
Η απόκτηση Μπακαγιοκο δείχνει ότι θα πάρουμε ακόμα έναν χαφ σίγουρα αναλογα τους ομίλους που θα περάσουμε.
Στα άλλα είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουμε με τη λίστα στην Ευρώπη.Αποκλειεται να μην το έχουν σκεφτεί στην ΠΑΕ,σίγουρα έχουν κάποιους standby
Στα άλλα είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουμε με τη λίστα στην Ευρώπη.Αποκλειεται να μην το έχουν σκεφτεί στην ΠΑΕ,σίγουρα έχουν κάποιους standby