Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πάντως οι Μαρσεγιεζοι δεν γράφουν και τα καλύτερα για τον Samuel Gigot .
Χαρακτηριστικά ένας δικός μας ρώτησε πόσα θέλει η Μαρσέιγ για να τον δώσει και ο άλλος απαντάει:
-Γύρω στα 3,5 και σας τον πάω στο αεροδρόμιο.

Σας θυμίζει κάτι;
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Εικόνα

Με το καλό η επιστροφή
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gk.box16 έγραψε:Πάντως οι Μαρσεγιεζοι δεν γράφουν και τα καλύτερα για τον Samuel Gigot .
Χαρακτηριστικά ένας δικός μας ρώτησε πόσα θέλει η Μαρσέιγ για να τον δώσει και ο άλλος απαντάει:

Σας θυμίζει κάτι;
Αν έγραφαν τα καλύτερα υπήρχε περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

obanebane έγραψε:Μια χαρά προσιτός είναι ο Γάλλος και παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ και του Σαβιδεικου, από την παρουσία του στην Σπαρτακ.
Προφανώς για να βγήκε το θέμα, σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ είδες ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για το deal.
Απλώς το γράφω με το αμπαλο μυαλό μου, επειδή είναι αρχηγός μιας μεγάλης ομάδας της Γαλλίας και προφανώς ίσως το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο.
Μισθό + αγορά νομίζω ότι μιλάμε για ένα σεβαστό ποσό.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Blackgr4 έγραψε:
gk.box16 έγραψε:Πάντως οι Μαρσεγιεζοι δεν γράφουν και τα καλύτερα για τον Samuel Gigot .

Σας θυμίζει κάτι;
Τα σκουπίδια του ενός μπορεί να είναι διαμάντια για τον επόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίκτης που δεν κάνει στην Μαρσέι δεν κάνει ούτε στον ΠΑΟΚ του Ch.L.
Demetre

Δημοσίευση από Demetre »

Tzimis97 έγραψε:Με δεδομένο ότι τόσο ο Τσιγγάρας όσο και ο Κουλιεράκης είναι πιθανό να φύγουν (ειδικά ο πρώτος) θα υπάρξει πρόβλημα στην λίστα με τους 'Ελληνες παίκτες...'Αρα θα πρέπει να κοιτάξουμε και 'Ελληνες παίκτες που είναι ικανοί να προσφέρουν λύσεις στο ροτέισον , όπως : 1) Γούτας(ΚΑ), 2) Χατζηδιάκος(ΚΑ), 3) Σταφυλλίδης(ΑΑ,ΚΑ,ΑΜ), 4) Κυριακόπουλος(ΑΑ), 5) Μπαλογιάννης(ΑΑ,ΚΜ), 6) Κατσέρης(ΔΑ),7) Λιάβας(ΔΑ,ΑΜ),8)Κουρμπέλης(ΑΜ,ΚΑ),9)Κουτσούπιας(ΚΜ),10) Ζαφείρης(ΚΜ)
Απ'αυτούς νομίζω ότι ο Κουρμπέλης και ο Σταφυλλίδης θα μπορούσαν να έρθουν άμεσα για να συμπληρώσουν την λίστα σε θέσεις που χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις στο 6 και στο 3. Επίσης στην λίστα των 8 Ελλήνων δεν χρειάζεται να δηλωθούν τρεις ή δύο τερματοφύλακες, μόνο ένας ο Τσιτφσης φτάνει. Ο τρίτος τερματοφύλακας μπορεί να είναι από την λίστα Β τους μικρούς δηλαδή αφού σπανίως θα χρειαστεί να είναι στον πάγκο. Οι υπόλοιποι 7 Έλληνες της λίστας πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές για να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Σοβαρά το λέτe αυτό "ο ΠΑΟΚ του Ch.L" και απαξιώνεται παίκτες;;;;
Ούτε έχουμε πάει, ούτε πολύ περισσότερο έχουμε γίνει ομάδα Ch.L, ας παίξουμε κάποιες χρονιές και βλέπουμε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Παρ 09 Αύγ 2024, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Βγήκε άμεσα το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη του Εκόνγκ. Για να δούμε αν θα προχωρήσει και σε τί κατάσταση βρίσκεται ο Ζιγκό.

Μου κάνει εντύπωση οτι στο 6άρι δεν κινείται τίποτα. Αυτοί που ακούγονται είναι στοιχήματα. Λογικά πάμε για παίκτη που δεν έχει ακουστεί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από φάτσα πάντως δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση. Χωράει στο ρόστερ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Blackgr4 έγραψε:

Σας θυμίζει κάτι;

Όχι αλλά μου θυμίζει τι έγραφαν οι Τούρκοι για τον Σαματα.
Επίσης άλλο το " εντάξει καλός αλλά θέλω καλύτερο" και άλλο " άντε να φύγει να ησυχάσουμε"
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

9 εκατομμυρια χρηματιστηριακη αξια ο Ζιγκο
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ετσι απο περιεργεια,εκατσα κ ειδα μερικα βιντεο με στιγμιοτυπα του παικτη,πιο πολυ σαν αντι-Κουλιερακης μου φερνει.Μπορει να παιξει κ αριστερα κ δεξια στο κεντρο της αμυνας με την ιδια ευκολια,πολυ αγκρεσιβ με καλη τεχνικη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

gk.box16 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Σας θυμίζει κάτι;

Όχι αλλά μου θυμίζει τι έγραφαν οι Τούρκοι για τον Σαματα.
Επίσης άλλο το " εντάξει καλός αλλά θέλω καλύτερο" και άλλο " άντε να φύγει να ησυχάσουμε"
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Που να δεις τι έγραφαν οι οπαδοι της Watford για τον Εκονγκ.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Demetre έγραψε:
Tzimis97 έγραψε:Με δεδομένο ότι τόσο ο Τσιγγάρας όσο και ο Κουλιεράκης είναι πιθανό να φύγουν (ειδικά ο πρώτος) θα υπάρξει πρόβλημα στην λίστα με τους 'Ελληνες παίκτες...'Αρα θα πρέπει να κοιτάξουμε και 'Ελληνες παίκτες που είναι ικανοί να προσφέρουν λύσεις στο ροτέισον , όπως : 1) Γούτας(ΚΑ), 2) Χατζηδιάκος(ΚΑ), 3) Σταφυλλίδης(ΑΑ,ΚΑ,ΑΜ), 4) Κυριακόπουλος(ΑΑ), 5) Μπαλογιάννης(ΑΑ,ΚΜ), 6) Κατσέρης(ΔΑ),7) Λιάβας(ΔΑ,ΑΜ),8)Κουρμπέλης(ΑΜ,ΚΑ),9)Κουτσούπιας(ΚΜ),10) Ζαφείρης(ΚΜ)
Απ'αυτούς νομίζω ότι ο Κουρμπέλης και ο Σταφυλλίδης θα μπορούσαν να έρθουν άμεσα για να συμπληρώσουν την λίστα σε θέσεις που χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις στο 6 και στο 3. Επίσης στην λίστα των 8 Ελλήνων δεν χρειάζεται να δηλωθούν τρεις ή δύο τερματοφύλακες, μόνο ένας ο Τσιτφσης φτάνει. Ο τρίτος τερματοφύλακας μπορεί να είναι από την λίστα Β τους μικρούς δηλαδή αφού σπανίως θα χρειαστεί να είναι στον πάγκο. Οι υπόλοιποι 7 Έλληνες της λίστας πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές για να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.
Χίλιες φορές τσιγγαρας από κουρμπελη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”