Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ανέβασε τουι κ ο ταβολιερι πριν λιγο για διερευνητικές επαφές ΠΑΟΚ σχετικά με Γκιγκο.
-
Μπορεί και όχι. Ο Μαρτίνς της σπαρτάκ που λέγαμε χθες είναι από το Λουξεμβούργο στο οποίο μιλάνε και γαλλικάnunies4 έγραψε:Άστο κατάλαβα....Μάλλον και ο Στεργιδης από εδώ μέσα ψαρεύει.DaVinci έγραψε:Του Στεργιάδη κυρίως, που συνδεεται απο την αρχή σε αυτά του Ολλανδού.nunies4 έγραψε:Ο χαφ του Ολλανδού, του Πριστ η του Στεργιδη;
Δυνατό βιογραφικό ξέρουμε, σε πτωτική πορεία ξέρουμε. Χθες ο Ολλανδός hintαρε ότι το όνομα του κυκλοφόρησε εδώ μέσα και θα φέρει προβληματισμό βάσει των αντιδράσεων.
Το σημερινά hint του Στεργιάδη ήταν:
1) οτι μας έχει στα υπόψιν γιατί τον χαλάει το πρωτάθλημα που θα παίζει φέτος.
2) ότι μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Μεϊτέ,λολ.
Ο Μπακαγιόκο έχει καλό βιογραφικό, καριερα σε ελεύθερη πτώση, η Λοριάν που ανήκει φετος έπεσε κατηγορία και είναι Γάλλος
Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον.
Γιατί χθές ειπώθηκε ότι έλεγε ότι ο χαφ που παλεύει ο Ιβάν είναι από Ρωσία. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν για να αυτόδιαψευστεί
Μπακαγιοκο χρυσό βατόμουρο . Η χειρότερη μεταγραφή στη σούπερ Λίγκα θα είναι λ. Ούτε για Πανσερραϊκό
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αν πάρουμε Μπακαγιοκο και Ζιγκο θα είμαι 110% ικανοποιημένος. Υπερπαικτες και οι δύο και σε καλή ηλικία. Ιδικά ο μπακαγιοκο το 50% να παίξει από ότι έπαιζε στην Μίλαν και Ναπολι. Βέβαια γιατί να μη παίξει το 110% όπως ο Ταισον 29 είναι.
- Kabamaru11
1.25εκ καθαρα,δειχνει το αξιοπιστο(?) capology πως παιρνει.Ποσα να ζητανε οι βρωμιαριδες της Μασσαλιας;
Ε ναι ρε συ, το εγραψε ο αλλος ο αλλοδαπος στο twitter και το αναπαραγουν ολα τα εγχωρια φυντανια. Αμασητο φυσικα.nunies4 έγραψε:Ταυτόχρονα άρθρα σε όλα τα σάιτ
-
μέσοι που ξέρουν γαλλικά
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/49950795
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/49951043
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/49950795
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/49951043
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Παρ 09 Αύγ 2024, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Εξαιρετική περίπτωση αμυντικού ο Gigot.
Δε ξέρω πως μπορούμε να τον φέρουμε.
Νομίζω μόνο με Τσου Λου έρχεται.
Νομίζω αρκετά πιο ακριβή από τον Σλοβένο.
Έχει φοβερό ενδιαφέρον το τελευταίο 20ημερο του Αυγούστου.
Δε ξέρω πως μπορούμε να τον φέρουμε.
Νομίζω μόνο με Τσου Λου έρχεται.
Νομίζω αρκετά πιο ακριβή από τον Σλοβένο.
Έχει φοβερό ενδιαφέρον το τελευταίο 20ημερο του Αυγούστου.
Μια χαρά προσιτός είναι ο Γάλλος και παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ και του Σαβιδεικου, από την παρουσία του στην Σπαρτακ.
προπονειτε μονος και ειναι υπο παραχωρησημπορει να παιξει και αριστερο στοπερ ομως?
- navigator11
Εφόσον κάνει η ομάδα το χρέος της την Τρίτη, θα γίνει μεγάλο πανηγύρι τις επόμενες μέρες. Ας έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρώτα κι οι άρρωστοι μεταγραφολάγνοι πιστεύω ότι θα ζήσετε μερόνυχτα ονείρωξης. Εσείς. Ο Λουτσέσκου πιθανότατα όχι.
-
- Επικοινωνία:
Καμερούν,Βέλγιο,Ελβετία, Μάλι,Ακτή Ελεφαντοστού, Κονγκό,Τονγκο, Γκαμπόν, Μπουρκίνα Φάσο, Μπενίν, Γουινεα,Καναδάς και κάποιες άλλες λιγότερο ποδόσφαιρο μάνες ευρωπαϊκές & αφρικανικές χώρες.Επισηε μπορεί να είναι Αλγερινός η Μαροκινός που οι περισσότεροι είναι γαλλοαναθρεμμενοι.Μακαρι να είναι ο Praetmbison έγραψε:2) ότι μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Μεϊτέ,λολ.DaVinci έγραψε:nunies4 έγραψε:Ο χαφ του Ολλανδού, του Πριστ η του Στεργιδη;
/quote]
Αν ήταν Γάλλος θα το λεγε.
Ποια άλλη φυλή μιλάει Γαλλικά? Εγώ λεω Σενεγάλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 09 Αύγ 2024, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.