Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ολλανδος παντως μαλλον εννοουσε τον Gomes. Αλλη επιλογη ο Ταπια αλλα αυτος δεν ειναι μεγαλυτερο ονομα του Μειτε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tolis14 έγραψε:
MSc in Football έγραψε:
tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Συγχαρητήρια που έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων.

Δε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι. Σου έχω τη λύση: Καναπές και link στο internet. ;)
Άνθρωποι σαν και σένα είναι ένας άλλος λόγος που θέλω να σταματήσω μα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην απευθυνθείς ξανά σε μένα, όπως δεν θα απευθυνθώ και εγώ σε σένα. Αντε τώρα πονηρέ που θα μιλήσεις εσύ για την αντίληψη μου και θα μου προτείνεις και λύση.
Τολη και εγω στην αρχη νευριαζα.....αλλα εμεις οι ποντιοι λεμε .....πατ απαν .....ξερω ειναι δυσκολο γιατι προκαλει αλλα δεν βγαζει πουθενα.....σιγα μην σταματησεις να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο για καποιους σαν αυτον .....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

στο μεγάλο όνομα χαφ, ελεύθερο σε ηλικία για ριστάρτ εκτός από τον γκόμεζ (απροσέγγιστο συμβόλαιο) και τον τάπια, εγώ βλέπω και σένσι και ντελε άλι και σέρχι ρομπέρτο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ξέρω πήραμε φορ και οφ τοπικ και δεν ξέρω εγώ τι αλλά βλέπω τώρα τον τσουμπα πως έχει εξελιχθεί και τον χαίρομαι

Μακάρι αν τα φέρει ετσι η ζωή να τον ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Πέμ 08 Αύγ 2024, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Και γω αυτό σκεφτόμουν ρε φίλε. Αυτή η έκδοση του Άκπομ θα ταίριαζε γάντι στο σύστημα του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Ο Γκόμες νομίζω είναι από τα ονόματα που ακούστηκαν φέτος από τις αρχές καλοκαιριού.

Κάποιος άλλος θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Czar έγραψε:Αν θες να βρεις ενα λαθος της παε εινε οτι δεν εδοσε τα λεφτα στον μειτε απο την αρχη να τελιωνουμε και να παιξει κατευθιαν. Ρισκαραμε χωρις λογο και φενεται οτι πεζουμε με προβλημα στο κεντρο.
Αντίο και φιλιά στην εξωτική Νεάπολη!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

deathmassious έγραψε:Και γω αυτό σκεφτόμουν ρε φίλε. Αυτή η έκδοση του Άκπομ θα ταίριαζε γάντι στο σύστημα του Λουτσέσκου.
Η ομορφιά του αθλήματος βρίσκεται στην απλότητα της

Μπράβο στο παιδί μας
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ολλανδέ ισχύει ότι ακόμα το χαφ είναι έτοιμο να κλείσει ή πάει να χαλάσει και αυτό? Αν θες απάντησε μας.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

proedros έγραψε:Ολλανδέ ισχύει ότι ακόμα το χαφ είναι έτοιμο να κλείσει ή πάει να χαλάσει και αυτό? Αν θες απάντησε μας.
Μα απάντησε χθες ότι ο μάνατζερ του παίκτη διαδίδει ότι είναι τελειωμένο. Υποθέτω είναι πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ αν θα προχωρήσει;
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Συγνώμη αλλα με τα τερτιπια του μειτε, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του. Σα διπολική γκόμενα κάνει, μια κρυο μια ζεστή μια ναι μια οχι. Όλα αυτά που έχουν γίνει με αυτόν τον παίκτη μπορούν να βγουν σε ντοκιμαντέρ "Το ταξίδι του μειτε" τόσες αλλαγές απόφασης που έχει κάνει. Παρόμοια περίπτωση μπρος πίσω με παίκτη του ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί και δεν θυμάμαι, ίσως επειδή είμαι μικρός ακομα
proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:
proedros έγραψε:Ολλανδέ ισχύει ότι ακόμα το χαφ είναι έτοιμο να κλείσει ή πάει να χαλάσει και αυτό? Αν θες απάντησε μας.
Μα απάντησε χθες ότι ο μάνατζερ του παίκτη διαδίδει ότι είναι τελειωμένο. Υποθέτω είναι πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ αν θα προχωρήσει;
ok
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Xlapatsas4 έγραψε:Συγνώμη αλλα με τα τερτιπια του μειτε, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του. Σα διπολική γκόμενα κάνει, μια κρυο μια ζεστή μια ναι μια οχι. Όλα αυτά που έχουν γίνει με αυτόν τον παίκτη μπορούν να βγουν σε ντοκιμαντέρ "Το ταξίδι του μειτε" τόσες αλλαγές απόφασης που έχει κάνει. Παρόμοια περίπτωση μπρος πίσω με παίκτη του ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί και δεν θυμάμαι, ίσως επειδή είμαι μικρός ακομα
Απ᾽την συνέντευξή του βγαίνει (αν ισχύει) οτι δεν ήθελε ποτέ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Κάτι που ίσως εξηγεί τί ακριβώς συνέβη. Άσε τώρα τί μας λένε οι ρεπόρτερς της ομάδας ή οι διαρροές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”