Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από tolis14 »

Hayate έγραψε:
tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Βέβαια υπάρχουν και οι οπαδοί των 800 -1000 ευρώ που χαρακτηρίζουν ως τσιγκουνιες τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τον Μειτε...."Γιατί δεν δίνετε 1.8" ή "καλά θα χάσουμε το Μειτε για 300 χιλιάρικα?"
Είμαστε μερακλήδες, τι να κάνουμε; :mrgreen:
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Συγχαρητήρια που έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων.

Δε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι. Σου έχω τη λύση: Καναπές και link στο internet. ;)

Στο επόμενο ειρωνικό μήνυμα έχεις φύγει!
Mod Team
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο Μέιτε έχει το ίδιο στυλ και ποιότητα με τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά ως προσωπικότητα απέχει παρασάγκες.

Εγώ δεν τον θέλω πια ούτε τζάμπα να έρχεται.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια παιζει να μην υπαρχουν σ αυτα τα λεφτα καλυτεροι του Μειτε. Ή θα βρουμε καποιον ωριμουτσικο πρωην παιχταρα νυν σε καθοδο ή θα παμε σε στοιχηματακι.
Αν βαλεις τα χαρακτηριστικα του Μειτε σε χαφ κατω των 28, ανετα κοστιζει ενα 5αρι και βαλε μυρια.
Εδω η κουλα για πινεδα εσκασε ενα 7αρι...
Πως πηρε ο κωλογαυρος ετσι τζαμπα τον Τσικινιο ρε γμτ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aκριβως γιατι μια χαρα υπαρχουν παικτες.Τον Τσικινιο τον ειχαμε αναφερει ενα σκασμο φορες εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Rexaris έγραψε:Ο Μέιτε έχει το ίδιο στυλ και ποιότητα με τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά ως προσωπικότητα απέχει παρασάγκες.

Εγώ δεν τον θέλω πια ούτε τζάμπα να έρχεται.
Φαντάζομαι τρολαρεις φίλε συνοπαδε συγκρινοντας την ποιοτητα Μεϊτε-Γκαρσια. Ή απλα δεν προλαβες να δεις στο γηπεδο τον Παμπλο. Οσες λαθος μεταβιβασεις κανει ο Μεϊτέ σε ενα ματς εκανε ο Παμπλο το χρονο. Ασε που εκει που έπαιξε ο Παμπλο κ οταν επαιξε, ο Μεϊτε μονο στο πλεϊ στέισον.
Για την προσωπικοτητα τα έγραψες ο ιδιος...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Pellaios έγραψε:
Hermann έγραψε:
Pellaios έγραψε:Αν υπάρχει κάτι λάθος στον σχεδιασμό αυτό είναι η απόκτηση του Καμαρά...
Έχοντας ως στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις ο ραζβαν εξαρχής αυτό που ζήτησε είναι η περσινή ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Για εκεί πηγαίναμε αλλά κάπου εκεί προέκυψε ο Καμαρά και αποφασίσαμε να δώσουμε 4.8 μύρια την τριετία για να έχουμε αυτόν από την αρχή της προετοιμασίας και όχι τον μειτε που πλέον είναι φανερό ότι την ανάγκη μας για πλήρη ομάδα στα προκριματικά την χρησιμοποιεί για να κερδίσει υψηλότερη συμβόλαιο
Δυστυχώς ο Καμαρά έως σήμερα δεν δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά στα προκριματικά (και δεν ακούω και καμιά γκρίνια για την απόδοση του, ήρθε ως πάνω ράφι....)
Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν αποκτουσαμε τον Καμαρά και είχαμε κάνει all in με τον μειτε ( 2 +5.4 σύνολο 7.4 μύρια....)
Θα είχε έρθει; Θα έκανε την διαφορά; Θα περίμενε να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Τέλος δεν ξέρουμε ακόμα πόσο κομβικός θα είναι ο Καμαρά στα επόμενα παιγνίδια και όσο παίρνει παραπάνω ρυθμο...
Θα δούμε...
Ο Καμαρά δεν ήρθε για να βοηθήσει στα προκριματικά, ήρθε γιατί έχει χαρακτηριστικά που λείπανε από την ομάδα. Τι περίμενες εσύ να δεις μετά από 7 μήνες απραξίας; Βιάζεστε μερικοί… Ευτυχώς η στόχευση των υπευθύνων είναι πιο μακροπρόθεσμη.
Ο βασικός και άμεσος στόχος φέτος είναι το τσουλου....
Εάν ξοδέψαμε 5 μύρια για μακροπρόθεσμο στόχο τότε είναι λάθος σχεδιασμός
Και να αφήναμε παίκτη σαν τον Καμαρά που ήταν ελεύθερος να πάει σε βασικό ανταγωνιστή για να ψάχνουμε στο μέλλον αντίστοιχο και να κοστίζει 5 μύρια αγορά. Πανέξυπνο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

joshua έγραψε:Aκριβως γιατι μια χαρα υπαρχουν παικτες.Τον Τσικινιο τον ειχαμε αναφερει ενα σκασμο φορες εδω μεσα.
Τον Τσικίνιο τον πήρε ο γαύρος με μόλις 500 χιλ. επειδή έμπαινε στο τέλος του συμβολαίου του.

Φυσικά πάντα υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις. Ποιος θα κάτσε να ασχοληθεί με αυτές είναι ένα θέμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O ΠΑΟΚ έχει φάει τα τελευταία χρόνια ένα εκατομμύριο χυλοπιτες...και εμείς ακόμα πιστεύουμε ότι είναι εύκολο να φέρεις παίκτες επιπέδου μεϊτέ
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Pellaios έγραψε:Αν υπάρχει κάτι λάθος στον σχεδιασμό αυτό είναι η απόκτηση του Καμαρά...
Έχοντας ως στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις ο ραζβαν εξαρχής αυτό που ζήτησε είναι η περσινή ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Η απόκτηση του Καμάρα δεν είχε καμιά σχέση με αυτή του Μειτέ. Ο Καμαρά ήρθε αφού έφυγε ο Μάρκος Αντώνιο και έπρεπε να καλυφθεί η θέση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΈΡΤΕ ΧΑΦ
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

MSc in Football έγραψε:

Δε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι. Σου έχω τη λύση: Καναπές και link στο internet. ;)
Άνθρωποι σαν και σένα είναι ένας άλλος λόγος που θέλω να σταματήσω μα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην απευθυνθείς ξανά σε μένα, όπως δεν θα απευθυνθώ και εγώ σε σένα. Αντε τώρα πονηρέ που θα μιλήσεις εσύ για την αντίληψη μου και θα μου προτείνεις και λύση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

βρε φέρτε βρε ένα άλλο χαφ να καλυφθούμε και αφήστε τον μειτέ για τέλη αυγούστου αν θέλει
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Καλη επιλογη/κοπια του Μειτε παντως,ειναι ο Uros Racic,τον πηρε η Σασσουολο(που επεσε) περισυ κ δεν εμειναν μαλλον κ πολυ ευχαριστημενοι,προφανως δεν κολλησε στην ομαδα τους.
Ειναι καλη επιλογη πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MSc in Football έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: Και μιλάς εσύ για το δικό μου το ποιόν!

Α ρε θα εύχεστε να ήμουν μοντ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”