Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα ίδια έλεγαν και με Ντέλια.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

VfB v2 έγραψε:Εχει ηδη αναφερθεί στο φόρουμ ότι το συμβόλαιο του Κουλιεράκη τελειώνει τον Δεκέμβριο και οχι το καλοκαίρι. Επισης ο Κολκας ήταν αυτός που έλεγε οτι ο Οζντόεφ ειναι φευγάτος και οτι ο Εκονγκ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ. Καλα για τον Ντέλια τι να πούμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ τα λένε όλα αυτά τα ξεφτιλίκια .Αποδεδειγμένα δεν έχουν καμία επαφή με την διοίκηση.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι ομάδα των μάνατζερ όσο και να πανηγυρίζουν με πωλήσεις .
Περαστικά θα τους πω .
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και με Ντέλια.
...και τον Ντομ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Έχει βγεί μιά συνέντευξη στο Φουτμπολ Μερκάτο του Μεϊτέ. Πολύ ενδιαφέρουσα για να δούμε τί λέει ο ίδιος.

Λέει οτι προπονείται κανονικά από 3 Ιουνίου!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Soualiho Meïté, Benfica : «le coach ne me garantit pas une place de titulaire»

Foot Mercato : vous êtes de retour à Benfica après une très belle saison en prêt au PAOK Salonique. Quelle est votre situation actuelle ?

Soualiho Meïté : j’ai repris l’entraînement le 3 juin. Je m’entraîne, je suis avec eux et en bonne condition physique. Tout s’est bien passé pendant la préparation mais l’entraîneur (Roger Schmidt, ndlr) a ses plans. J’espérais après ma saison avec le PAOK en Grèce où j’ai été champion, et élu meilleur de terrain du championnat, avoir plus de confiance de la part du coach afin de montrer toutes mes qualités mais il ne me garantit pas une place de titulaire.

FM : la direction vous aide-t-elle dans votre démarche ?

SM : je m’entends bien avec les dirigeants de Benfica, avec le président. Tout se passe bien là-bas. Ils sont ouverts à un départ. Je suis régulièrement au téléphone avec eux. On échange de manière constructive. J’ai été recruté en 2021, suite à un prêt au Milan AC. Malheureusement, ça ne s’est pas passé comme voulu. Le club de Benfica est actuellement ouvert à toutes propositions pouvant être satisfaisantes pour les deux parties.

«J’ai quelques offres en Italie, en Espagne, du côté du Golfe aussi»
FM : avez-vous déjà des pistes pour la suite ?

SM : j’ai quelques offres en Italie, en Espagne et du côté du Golfe aussi. Ce sont des offres intéressantes et je prends le temps, avec mon entourage, de les étudier correctement. J’aurais pu partir il y a un mois mais je veux être sûr de faire le bon choix après avoir exploré toutes les possibilités, même en Ligue 1. J’ai atteint mes 30 ans et je ne remarque aucun changement sur mes capacités physiques. Bien au contraire, avec mon excellente préparation et mon expérience acquise dans plusieurs championnats, je me sens plus fort que jamais pour attaquer un nouveau projet.

FM : avez-vous une destination favorite pour la suite de votre carrière ?

SM : j’aime beaucoup l’Angleterre. C’est le “seul” championnat que je n’ai pas fait. L’Angleterre, je trouve que ça correspond plus à mon style de jeu. Aujourd’hui, j’ai plus de responsabilités familiales et l’aspect financier peut jouer un rôle dans ma prochaine décision. J’ai pu m’entretenir avec des présidents de clubs dans le Golfe. Ils ont manifesté de l’intérêt à mon égard.

Une saison très aboutie avec le PAOK
FM : d’autant que, on dit précédemment, vous sortez d’une très belle saison au PAOK où vous avez terminé champion de Grèce, en plus d’avoir obtenu une récompense individuelle…

SM : ça s’est très bien passé avec le 4e titre de l’histoire du club, et puis surtout la manière. L’AEX Athènes avait beaucoup d’avance à 4 matchs de la fin, et nous, nous étions 4es. Avec le système de play-offs, il nous restait à jouer l’AEX, le Vazelos, Gavros et l’Skouliki. On a pris le titre sur le terrain de l' likiskou. On les a tous battus pour obtenir le titre de champion. C’était une superbe expérience, en plus d’avoir fait un quart de finale de Conférence League.

FM : gagner le titre de champion à l’occasion d’un derby et sur la pelouse de l’équipe adverse, ça doit être un souvenir marquant…

SM : franchement, c’était bouillant, explosif, impressionnant. Les Grecs, ils vivent le football à fond et avec beaucoup de passion. On a offert le titre pour nos supporters lors d’un derby. C’était beau. Après, on a pu célébrer dans la ville avec nos supporters. J’en garde un souvenir incroyable, l’un des plus beaux de ma carrière.

Και μεταφρασμένο:

Foot Mercato: you are back at Benfica after a very good season on loan at PAOK Salonika. What is your current situation?

Soualiho Meïté: I resumed training on June 3. I am training, I am with them and in good physical condition. Everything went well during the preparation but the coach (Roger Schmidt, editor's note) has his plans. I was hoping after my season with PAOK in Greece where I was champion, and voted best on the pitch in the championship, to have more confidence from the coach in order to show all my qualities but he does not guarantee me a starting place.

FM: Does the management help you in your approach?

SM: I get on well with the Benfica management, with the president. Everything is going well there. They are open to a departure. I am regularly on the phone with them. We communicate constructively. I was recruited in 2021, following a loan to AC Milan. Unfortunately, it didn't go as planned. Benfica is currently open to any proposals that could be satisfactory for both parties.

"I have a few offers in Italy, Spain, and the Gulf too"
FM: Do you already have any leads for the future?

SM: I have a few offers in Italy, Spain, and the Gulf too. These are interesting offers and I am taking the time, with my entourage, to study them properly. I could have left a month ago but I want to be sure to make the right choice after exploring all the possibilities, even in Ligue 1. I have reached 30 years old and I don't notice any change in my physical abilities. On the contrary, with my excellent preparation and my experience acquired in several championships, I feel stronger than ever to tackle a new project.

FM: Do you have a favorite destination for the rest of your career?

SM: I really like England. It's the "only" championship I haven't played. England, I find that it suits my style of play better. Today, I have more family responsibilities and the financial aspect can play a role in my next decision. I was able to talk to club presidents in the Gulf. They showed interest in me.

A very successful season with PAOK
FM: especially since, as we said earlier, you are coming off a very good season at PAOK where you finished champion of Greece, in addition to having obtained an individual award…

SM: It went very well with the 4th title in the club's history, and especially the manner. AEX Athens had a big lead with 4 games to go, and we were 4th. With the play-off system, we still had to play AEX, Vazelos, Gavros and Skouliki Salonika. We took the title on likiskou's pitch. We beat them all to win the league title. It was a great experience, as well as reaching the quarter-finals of the Conference League.

FM: Winning the league title in a derby and on the opposing team's pitch must be a memorable experience...

SM: Honestly, it was fiery, explosive, impressive. The Greeks live football to the full and with great passion. We gave the title away to our supporters in a derby. It was beautiful. Afterwards, we were able to celebrate in the city with our supporters. I have an incredible memory of it, one of the best of my career.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Αν υπάρχει κάτι λάθος στον σχεδιασμό αυτό είναι η απόκτηση του Καμαρά...
Έχοντας ως στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις ο ραζβαν εξαρχής αυτό που ζήτησε είναι η περσινή ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Για εκεί πηγαίναμε αλλά κάπου εκεί προέκυψε ο Καμαρά και αποφασίσαμε να δώσουμε 4.8 μύρια την τριετία για να έχουμε αυτόν από την αρχή της προετοιμασίας και όχι τον μειτε που πλέον είναι φανερό ότι την ανάγκη μας για πλήρη ομάδα στα προκριματικά την χρησιμοποιεί για να κερδίσει υψηλότερη συμβόλαιο
Δυστυχώς ο Καμαρά έως σήμερα δεν δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά στα προκριματικά (και δεν ακούω και καμιά γκρίνια για την απόδοση του, ήρθε ως πάνω ράφι....)
Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν αποκτουσαμε τον Καμαρά και είχαμε κάνει all in με τον μειτε ( 2 +5.4 σύνολο 7.4 μύρια....)
Θα είχε έρθει; Θα έκανε την διαφορά; Θα περίμενε να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Τέλος δεν ξέρουμε ακόμα πόσο κομβικός θα είναι ο Καμαρά στα επόμενα παιγνίδια και όσο παίρνει παραπάνω ρυθμο...
Θα δούμε...
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Με βάση αυτά που λέει στη συνέντευξη, και όχι με βάση τα αβάσιμα άρθρα στα μμε, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει αυτός ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Δεν αναφέρει καν πρόταση, η προοπτική Ελλάδας. Δεν εκπλήσσομαι, είχε εκπληκτική σεζόν και ο ΠΑΟΚ δεν φαινόταν διατεθιμένος να τον ικανοποιήσει οικονομικά.

Οπότε εδώ που φθάσαμε,στις 8 Αυτούστου, καταλίγουμε στο "Τέλη Αυγούστου- Αρχές Σεπτεμβρίου". Δεν υπάρχει χρόνος να έρθει ποιοτικός Χαφ για τα Play Off, αλλά και να έρθει δεν θα παίξει γιατί δεν γνωρίζει την ομάδα.

Πήρε μεγάλο ρίσκο η ομάδα να κατέβει με αυτό το κέντρο στην Αρχή του Πρωταθλήματος και στα προκριματικά του Champions League. Μεγάλο ρίσκο και αχρείαστο. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Με βάση την συνέντευξη ο παίκτης δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ και προφανώς μας χρησιμοποιούσε για να κλείσει υψηλότερο συμβόλαιο....
Καλά έκαναν στην ΠΑΕ και πήρανε τον Καμαρά.....
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Pellaios έγραψε:Αν υπάρχει κάτι λάθος στον σχεδιασμό αυτό είναι η απόκτηση του Καμαρά...
Έχοντας ως στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις ο ραζβαν εξαρχής αυτό που ζήτησε είναι η περσινή ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Για εκεί πηγαίναμε αλλά κάπου εκεί προέκυψε ο Καμαρά και αποφασίσαμε να δώσουμε 4.8 μύρια την τριετία για να έχουμε αυτόν από την αρχή της προετοιμασίας και όχι τον μειτε που πλέον είναι φανερό ότι την ανάγκη μας για πλήρη ομάδα στα προκριματικά την χρησιμοποιεί για να κερδίσει υψηλότερη συμβόλαιο
Δυστυχώς ο Καμαρά έως σήμερα δεν δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά στα προκριματικά (και δεν ακούω και καμιά γκρίνια για την απόδοση του, ήρθε ως πάνω ράφι....)
Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν αποκτουσαμε τον Καμαρά και είχαμε κάνει all in με τον μειτε ( 2 +5.4 σύνολο 7.4 μύρια....)
Θα είχε έρθει; Θα έκανε την διαφορά; Θα περίμενε να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Τέλος δεν ξέρουμε ακόμα πόσο κομβικός θα είναι ο Καμαρά στα επόμενα παιγνίδια και όσο παίρνει παραπάνω ρυθμο...
Θα δούμε...
Ο Καμαρά δεν ήρθε για να βοηθήσει στα προκριματικά, ήρθε γιατί έχει χαρακτηριστικά που λείπανε από την ομάδα. Τι περίμενες εσύ να δεις μετά από 7 μήνες απραξίας; Βιάζεστε μερικοί… Ευτυχώς η στόχευση των υπευθύνων είναι πιο μακροπρόθεσμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Πέμ 08 Αύγ 2024, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξέχασα να το βάλω στα ελληνικά:

Foot Mercato: επέστρεψες στην Μπενφίκα μετά από μια πολύ καλή σεζόν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ποια είναι η τρέχουσα κατάστασή σας;

Soualiho Meïté: Συνέχισα τις προπονήσεις στις 3 Ιουνίου. Προπονούμαι, είμαι μαζί τους και σε καλή φυσική κατάσταση. Όλα πήγαν καλά κατά την προετοιμασία αλλά ο προπονητής (Roger Schmidt, σημείωμα του συντάκτη) έχει τα σχέδιά του. Ήλπιζα μετά τη σεζόν μου με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα όπου ήμουν πρωταθλητής, και εκλέχθηκα καλύτερος γηπεδούχος στο πρωτάθλημα, να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον προπονητή για να δείξω όλα μου τα προσόντα, αλλά δεν μου εγγυάται μια θέση στο πρωτάθλημα.

FM: σας βοηθά η διοίκηση στην προσέγγισή σας;

ΣΜ: Τα πάω καλά με τους ηγέτες της Μπενφίκα, με τον πρόεδρο. Όλα πάνε καλά εκεί. Είναι ανοιχτοί να φύγουν. Είμαι τακτικά στο τηλέφωνο μαζί τους. Ανταλλάσσουμε εποικοδομητικά. Προσλήφθηκα το 2021, μετά από δανεισμό στη Μίλαν. Δυστυχώς, δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο σύλλογος της Μπενφίκα είναι προς το παρόν ανοιχτός σε οποιεσδήποτε προτάσεις μπορεί να είναι ικανοποιητικές και για τα δύο μέρη.

«Έχω κάποιες προσφορές στην Ιταλία, στην Ισπανία, και από την πλευρά του Κόλπου»
FM: έχεις ήδη ιδέες για το μέλλον;

SM: Έχω κάποιες προσφορές στην Ιταλία, την Ισπανία και την πλευρά του Κόλπου επίσης. Είναι ενδιαφέρουσες προσφορές και αφιερώνω χρόνο, με τους γύρω μου, για να τις μελετήσω σωστά. Θα μπορούσα να είχα φύγει πριν από ένα μήνα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τη σωστή επιλογή αφού εξερευνήσω όλες τις πιθανότητες, ακόμα και στη Ligue 1. Έχω φτάσει στα 30 μου γενέθλια και δεν παρατηρώ καμία αλλαγή στις σωματικές μου ικανότητες. Αντίθετα, με την άριστη προετοιμασία μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει σε αρκετά πρωταθλήματα, νιώθω πιο δυνατός από ποτέ να καταπιάσω ένα νέο έργο.

FM: Έχεις αγαπημένο προορισμό για το υπόλοιπο της καριέρας σου;

ΣΜ: Μου αρέσει πολύ η Αγγλία. Είναι το «μόνο» πρωτάθλημα που δεν έχω κάνει. Η Αγγλία, θεωρώ, ανταποκρίνεται περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού μου Σήμερα, έχω περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και η οικονομική πτυχή μπορεί να παίξει ρόλο στην επόμενη απόφασή μου. Μπόρεσα να μιλήσω με προέδρους συλλόγων στον Κόλπο. Έδειξαν ενδιαφέρον για μένα.

Πολύ επιτυχημένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ
FM: ειδικά επειδή, όπως είπαμε και προηγουμένως, έρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ όπου τερμάτισες πρωταθλητής Ελλάδας, εκτός από το ότι πήρες ατομική ανταμοιβή...

Σ.Μ.: Πήγε πολύ καλά με τον 4ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου και πάνω απ' όλα. Η ΑΕΞ Αθηνών είχε μεγάλο προβάδισμα με 4 αγώνες να απομένουν και ήμασταν 4οι. Με το σύστημα των πλέι οφ έπρεπε να παίξουμε ακόμα ΑΕΧ, Βάζελο, Γαύρο και Σκουλήκι. Πήραμε τον τίτλο στο γήπεδο ληκισκού. Τους κερδίσαμε όλους για να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, εκτός από το ότι πήγα στον προημιτελικό της Conference League.

FM: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε ντέρμπι και στον αγωνιστικό χώρο της αντίπαλης ομάδας πρέπει να είναι μια αξέχαστη ανάμνηση...

ΣΜ: ειλικρινά, ήταν καυτό, εκρηκτικό, εντυπωσιακό. Οι Έλληνες ζουν το ποδόσφαιρο στο έπακρο και με πολύ πάθος. Προσφέραμε τον τίτλο στους οπαδούς μας σε ένα ντέρμπι. Ήταν όμορφα. Στη συνέχεια, μπορέσαμε να γιορτάσουμε στην πόλη με τους υποστηρικτές μας. Έχω απίστευτες αναμνήσεις από αυτό, από τις πιο όμορφες της καριέρας μου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν υπάρχει ομάδα σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που να του δώσει τα λεφτά που ψάχνει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τεραστια αντιθεση. Απο την μια ο Λουτσεσκου να τον εκθειάζει δημοσια και απο την αλλη ο Μειτε να μιλαει σαν να μην υπαρχει ο ΠΑΟΚ στο πλάνο του...
Να βαλουμε μυαλο για το μελλον
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προπονειται αυτος με τη Μπενφικα η ειναι φαντασιοπληκτος?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συνέντευξη μνημείο αυτοθαυμασμου και αυτοπροωθησης...
Σαν το παλιο κρασι οσο μεγαλωνει γινεται καλυτερος αθλητης...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Προπονειται αυτος με τη Μπενφικα η ειναι φαντασιοπληκτος?
Στις 3 Ιουνίου λογικά εφτιαχνε καλισθένικς πάνω στους φοίνικες της Ιμπιζας, γιατί η πρώτη συγκένρωση της μπενφίκα ήταν στις 3 Ιουλίου στην οποία και δεν είχε συμπεριληφθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 08 Αύγ 2024, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”