Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Στο Λίμπερο μόλις ανέφεραν πως ο Εκόνγκ ίσως φύγει και πριν τον επαναλειπτικό με την Μάλμο και πως για αντικαταστάτης δεν παίζει μόνο του Ντργκούσιτς. Υπαρχει και άλλος ποδοσφαιστής για το κέντορ της άμυνας αλλά δεν ανέφερε όνομα.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Βαρύς χαρακτηρισμός το βλαχοπαραγοντες ειδικά οταν προεξάρχον μελος της ΠΑΕ ειναι ο Ιβαν. Απο την αλλη, παντελως λαθος αντιμετώπιση της παε που δίνει οντως πάτημα να χαρακτηριστεί βλαχοπαραγοντιλικι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GeorgiosLeeds έγραψε:Στο Λίμπερο μόλις ανέφεραν πως ο Εκόνγκ ίσως φύγει και πριν τον επαναλειπτικό με την Μάλμο και πως για αντικαταστάτης δεν παίζει μόνο του Ντργκούσιτς. Υπαρχει και άλλος ποδοσφαιστής για το κέντορ της άμυνας αλλά δεν ανέφερε όνομα.
Κρίμα να έκλεισε o Varane στην Como και να μην τον έχουμε κλείσει εμείς! Θα έχυνε όλη η Θεσσαλονίκη δάκρυα χαράς!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

navigator11 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Όλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό

Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.

Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
Εν ολίγοις δηλαδή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Τζιομπάνογλου συμφωνεί με τη δική σας πληροφόρηση. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, το ξαναγράφω, μιλάμε για τρομερούς βλαχοπαράγοντες εκεί στην ΠΑΕ. Κάνουν πόλεμο στον Λουτσέσκου.
Αυτό που έκανε ο Τσιομπανογλου ήταν μεγάλο λάθος

Ναι μεν περίπου έτσι είχαν τα πράγματα αλλά κανείς δεν μίλησε από την ΠΑΕ για οριστική συμφωνία και ένας δημοσιογράφος πρέπει να το κρατάει πάντα κατά νου αυτό όταν δημοσιεύει με τόση σίγουρα ότι έκλεισε ο Χ παίκτης

Έχει δίκιο ο Κόλκας που είπε ότι βιάστηκε το σπορτ24 και εκτεθηκε
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

https://youtu.be/RnAmVU4msBA?si=bGHc3a3O8BuQyEQH
Καπως ετσι ειναι η υποθεση Μειτε
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ηρεμήστε, ο Navi ειρωνικά το είπε, το αντίθετο εννοούσε. Αντε θα απαντάω εγώ για σένα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOKevolution έγραψε:Για ποιο λόγο φταίει η ΠΑΕ ρε ναβι; Τι δεν κατάλαβες από όσα έγραψε ο Equal;
Ο ίδιος ο παίκτης ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ στην πρόταση συμφώνησε πότε θα έρθει (Σάββατο) και ξαφνικά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ξεκίνησε τις μαμουνιές. Πού φταίει η ΠΑΕ; Ρε σεις, αντε λίγο τώρα. Πόλεμο στο Λουτσέσκου.
Δεν το έγραψα, αδερφέ, σοβαρά. Σχολιάζω την εκτίμηση φίλων εδώ μέσα ότι η ΠΑΕ στη συγκεκριμένη υπόθεση δρα ενάντια στην εκπεφρασμένη βούληση του Λουτσέσκου να κλείσει ο Μεϊτέ no matter what. Και δεν έχει δικαίωμα να αλλάζει τους προτεινόμενους όρους μιας συμφωνίας επί τα χείρω μετά από 8 εβδομάδες αναμονής επειδή έτσι.

Με πρόλαβε ο tolis. Well explained man. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αι ρε μλκ με τρόμαξες. :lol:
@Equal δηλαδή η φάση τώρα με τον Μειτέ έκλεισε (αρνητικά) οριστικά; Ή πάμε για νέα ανατροπή;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Λεμεσος4 έγραψε:https://youtu.be/RnAmVU4msBA?si=bGHc3a3O8BuQyEQH
Καπως ετσι ειναι η υποθεση Μειτε

Εγώ θα έβαζα το

Ναι ναι ναι Εμεις γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε με ότι αυτό εμείς δεν δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει Ε και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε ε λέμε δεν θα δεν θα γίνει θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος διαιτητής για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι –Όχι δεν πειράζει… εμάς δεν μας πειράζει ας γίνει όποτε θα κάνει όπως θα ορίσει πάλι η αυτή η ΕΠΑΕ –Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι ε και μεις ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εε δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε έιπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε και μεις θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να τους ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό Ακριβώς. Τίποτ’ άλλο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

burbu έγραψε:
figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ

Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Equalizer έγραψε:Όλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό

Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.

Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
Όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι δέχθηκε μειωμένη πρόταση εσείς λέτε ότι δεν άλλαξε η πρόταση....
Τελικά κάποιος ξέρει τι,έχει γίνει?
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Εκείνο που με ξεπερνάει είναι το εξής: έγινε μια προσφορά στον Μειτέ, την οποία δεν δέχτηκε, γιατί περίμενε καλύτερη από Αραβία, Ινδία, Αμερική, δεν ξέρω εγώ που. Περιμένοντας την προσφορά, έχασε προετοιμασία, προκριματικά κάνοντας διακοπές στη Ίμπιζα. Απολύτως λογικά, όταν επέστρεψε, ο ΠΑΟΚ του έκανε μειωμένη προσφορά αφού τόσο καιρό πετούσε χαρταετό και ο Μειτε την αρνήθηκε. Και με αυτά τα δεδομένα, πολλοί εδω μέσα δίνουν δίκαιο στον παίκτη και κράζουν τη διοίκηση. Ο παίκτης δηλαδή μπορεί να περιμένει όσο θέλει για καλύτερη προσφορά αλλά η ομάδα δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί αφού οι όροι και οι συνθήκες άλλαξαν. Απίστευτο!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η δουλεια που γινεται απο τα παιδια εδω μεσα ειναι πιο σοβαρη απο αυτην που κανου τα αρδακια μας, προφανως
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

figurehead4, σε απαντώ στο topic του αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 07 Αύγ 2024, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν δεν υπάρχει inside info, σενάριο συνωμοσίας, εσωτερικό τρύπημα και σκάψιμο λάκκου ΔΕΝ θεωρείται σωστή μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ
αν ήταν όλα απλά και ρόδινα προφανώς θα υπήρχαν και λιγότερα κλικς και λιγότερη ακροαματικότητα
απολαύστε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, κάντε κάνα μπανάκι και μην βλέπετε παντού σενάρια συνωμοσίας
στην τελική πιστεύετε την ίδια την ΠΑΕ? δηλαδή Ιβάν, Γιώργη κτλ?
'ή τον οποιοδήποτε στραβοστόμη που για κάτι τέτοια σενάρια εύκολα βγάζει δίωρη εκπομπή, συζητήσεις με τον κόσμο και κάθε μέρα διαφορετικό άρθρο που στην ουσία δε λέει τίποτα
τα καλύτερα έρχονται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”