Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Είμαστε σίγουροι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να δώσει αλλά δίνει αυτά που θεωρεί πως αξίζει κάθε παίκτης;
2,2Μ για Μαξίμοβιτς πχ δεν θα έδινε άλλος από τις μούμιες της Πανόρμου.
2,2Μ για Μαξίμοβιτς πχ δεν θα έδινε άλλος από τις μούμιες της Πανόρμου.
Το μόνο που έχει λογική στην υπόθεση Μειτε για εμένα είναι να προσπαθούμε σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή να γλιτώσουμε τα λεφτά της μεταγραφής από Μπενφικα. Όλα τα αλλά μου φαίνονται κουφά και παράλογα.
Το περίεργο είναι ότι η Μπενφίκα δεν έχει εξάρια και οχτάρια στο ρόστερ της. Είναι πέντε στο σύνολο με Μεϊτέ και Ντάντας!
Βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου και ουδείς αμφιβάλλει. Τον ευχαριστούμε.
Αλλά να του ξυνίζουν τα 1,4 τον χρόνο (βρήκε άραγε κάπου αλλού περισσότερα και αν ναι, γιατί δεν πήγε ήδη εκεί;) και το 2+1 χρόνια όταν είναι 30 πλέον, πάει νομίζω πολύ. Προφανώς το 2+1 θα ζητά ένα αριθμό συμμετοχών, να υποθέσω το 50% στα δύο χρόνια. Τί φοβάται με προπονητή τον Λουτσέσκου που τον θέλει διακαώς, ότι δεν θα τις κάνει; Εκτός κι αν σκοπεύει όπως πέρσι και φέτος να έρχεται στις 31/8, να χάνει τρεις ευρωπαϊκούς προκριματικούς γύρους και τρία κατ' ελάχιστον παιχνίδια πρωταθλήματος και να μπαίνει πλήρως όταν η θερμοκρασία πέσει στους 20 βαθμούς.
Ευχαριστήριο από την ΠΑΕ και πάμε, άμεσα κιόλας, για άλλους. Ο Σαββίδης έκανε πολλή υπομονή για χάρη του, επειδή προφανώς του το ζήτησε ο προπονητής μας.
Αλλά να του ξυνίζουν τα 1,4 τον χρόνο (βρήκε άραγε κάπου αλλού περισσότερα και αν ναι, γιατί δεν πήγε ήδη εκεί;) και το 2+1 χρόνια όταν είναι 30 πλέον, πάει νομίζω πολύ. Προφανώς το 2+1 θα ζητά ένα αριθμό συμμετοχών, να υποθέσω το 50% στα δύο χρόνια. Τί φοβάται με προπονητή τον Λουτσέσκου που τον θέλει διακαώς, ότι δεν θα τις κάνει; Εκτός κι αν σκοπεύει όπως πέρσι και φέτος να έρχεται στις 31/8, να χάνει τρεις ευρωπαϊκούς προκριματικούς γύρους και τρία κατ' ελάχιστον παιχνίδια πρωταθλήματος και να μπαίνει πλήρως όταν η θερμοκρασία πέσει στους 20 βαθμούς.
Ευχαριστήριο από την ΠΑΕ και πάμε, άμεσα κιόλας, για άλλους. Ο Σαββίδης έκανε πολλή υπομονή για χάρη του, επειδή προφανώς του το ζήτησε ο προπονητής μας.
Oι 24 βγαλαν αρθρο teaser για νεο σηριαλ με μειτε. Εγινε αυτο που εγραψε ενας φιλος σαν κωμικο σεναριο. Δηλαδη τα βρηκαμε με μπενφικα παλι και αρχιζει το σηριαλ εκ νεου.
- Σουριναμέζος
Ούτε αυτό έχει τόσο λογική, γιατίlamosas έγραψε:Το μόνο που έχει λογική στην υπόθεση Μειτε για εμένα είναι να προσπαθούμε σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή να γλιτώσουμε τα λεφτά της μεταγραφής από Μπενφικα. Όλα τα αλλά μου φαίνονται κουφά και παράλογα.
1) Δεν είναι τίποτα μπουνταλάδες στην Μπενφίκα να τους πιάσουμε κότσους
2) Χαλάμε τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, στο μέλλον θα ξανά θέλουμε κάποιον παίκτη τους
- Σουριναμέζος
Θα είχε λογική αυτό αν ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος, ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να βρει κάπου περισσότερα γιατί ήδη παίρνει περισσότερα και θα τα παίρνει εγγυημένα για άλλα τρία χρόνια αν μείνει στην Μπενφίκα. Το 2+1 στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πρόταση εκτός λογικήςΓερασίμου έγραψε:Βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου και ουδείς αμφιβάλλει. Τον ευχαριστούμε.
Δεν είπα ότι είναι σωστό είπα ότι είναι το μόνο που έχει λογική, πάντα σε σχέση με όλα τα δεδομένα που δημοσιοποιούνται.Σουριναμέζος έγραψε:Ούτε αυτό έχει τόσο λογική, γιατίlamosas έγραψε:Το μόνο που έχει λογική στην υπόθεση Μειτε για εμένα είναι να προσπαθούμε σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή να γλιτώσουμε τα λεφτά της μεταγραφής από Μπενφικα. Όλα τα αλλά μου φαίνονται κουφά και παράλογα.
1) Δεν είναι τίποτα μπουνταλάδες στην Μπενφίκα να τους πιάσουμε κότσους
2) Χαλάμε τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, στο μέλλον θα ξανά θέλουμε κάποιον παίκτη τους
-
Darkphobia
2 χρόνια έχει στη Μπενφίκα, όχι 3. Αν τον νοιάζουν τα λεφτά, καλώς να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο και να μην παίξει. Αν θέλει να παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, θα συμβιβαστεί με συμβόλαιο πιο κοντά στην πραγματική του αξία. Δεν έχει ακουστεί άλλωστε καμιά άλλη ομάδα να κάνει σοβαρή κίνηση.
-
elvetos giatros
To the pointJohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια, πραγματικά.
Και το λέει ένας άνθρωπος που έχει γκρινιάξει αρκετά σε αντίστοιχες περιόδους κατά το παρελθόν.
Αλλά γκρίνιαζα όταν υπήρχε κόφτης στα συμβόλαια στα 600Κ, όταν έρχονταν ΣιντκλειΜιτριτσες και γενικότερα όταν στηνόταν ομάδες για να βγουν 3-4ες.
Φέτος η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, έχει κρατήσει τον προπονητή, τον κορμό της εκτός από έναν παίκτη, έχει ήδη ρίξει χρήμα και έχει κάνει προσεγμένες κινήσεις και είναι ήδη στους ομίλους Κονφερενς και με πολύ σοβαρές πιθανότητες τουλάχιστον για Γιουρόπα το οποίο ακόμα και αυτό θα είναι σοβαρό upgrade.
Υπενθυμίζω ότι πέρσι το καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές και με δυο παίκτες μόνο στο κέντρο παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε φέτος τέλη Ιούλη.
Ναι ολόκληρος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θέλει να ζήσει την εμπειρία του Champions League. Και θα το παλέψουμε.
Ε, αν δεν κάτσει δεν τελείωσε και ο κόσμος. Λίγο ηρεμία. Η χρόνια είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!
Υ.Γ. Νομίζω ότι ο figure με την λέξη «ναυάγιο» αναφέρεται στην κατάληξη της υπόθεσης Μειτε και όχι στο ματς. Εγώ αυτό κατάλαβα πάντως.
-
elvetos giatros
ΈκτακτοςSera4 έγραψε:Αυτό που αισθανόμαστε πάντα την ανάγκη να υπερασπιστούμε τον εκάστοτε παίχτη έναντι του συλλόγου μας, με ξεπερνάει πραγματικά. Δυστυχώς ως οπαδοί πλέον χάνουμε σιγά σιγά όποια στοιχεία μας γιγάντωσαν κατά το παρελθόν και το αποδεικνύουμε με κάθε τρόπο.
Στα μεταγραφικά, οποιαδήποτε απόκτηση χαφ και λόγω και της ιδιοσυγκρασίας του προπονητή, πολύ δύσκολα θα παίξει κάποιο ρόλο στη μάχη για τους ομίλους, οπότε υπάρχει χρόνος για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Προσωπικά, πιστεύω ότι το "λάθος" έγινε στην επιμονή μας στον Μειτέ (ανεξαρτήτως αν ευοδώσει ή όχι), καθώς χάθηκε η μοναδική ευκαιρία να έχουμε παίχτη έτοιμο on time από τους πρώτους αγώνες. Το "λάθος" το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί αν ισχύει ότι η επιμονή στο Μειτέ βασίζεται κυρίως στην εισήγηση του Λουτσέσκου, είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσουμε λάθος ή σωστό.
Στα σεντερ μπακ τώρα, πιθανή πρόωρη αποχώρηση του Νιγηριανού και του Κούλιε, θα αλλάξει τα δεδομένα.
Γι αυτό και με βάση πάντα αυτά που διαβάζουμε, κατατάσσω την απόκτηση σεντερ μπακ πιο ψηλά από αυτή του χαφ.
Η ομάδα πάνω από κάθε ποδοσφαιριστή
Εντέλει πρέπει να βγούμε και οικονομικά
Λογικα, μόνο το Europa League έχουμε σίγουρο
- Σουριναμέζος
Ας πούμε για Yvan Dibango που το όνομα του συνέπεσε με το χθεσινό ματς και την Μεϊτιάδα και δεν συζητήθηκε καθόλου.
Υπάρχει κάποια βάση η είναι παπάς? Δεν μου φαίνεται κακή περίπτωση για αντί-Ραφα Σοάρες, νεαρός, σε ανοδική πορεία με γεμάτες σεζόν, φθηνός και επίσης κάποιος που θα μείνει χωρίς γκρίνια εκτός λίστας (σημαντικό για την φετινή σεζόν)
Υπάρχει κάποια βάση η είναι παπάς? Δεν μου φαίνεται κακή περίπτωση για αντί-Ραφα Σοάρες, νεαρός, σε ανοδική πορεία με γεμάτες σεζόν, φθηνός και επίσης κάποιος που θα μείνει χωρίς γκρίνια εκτός λίστας (σημαντικό για την φετινή σεζόν)
1,4 ηταν η αρχικη προταση.Γερασίμου έγραψε:Βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου και ουδείς αμφιβάλλει. Τον ευχαριστούμε.
Το 1,2 για 2+1 αρνηθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 07 Αύγ 2024, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σουριναμεζε γιατι φτηνος; 3 μυρια εγραψαν, για παικτη απο Ουκρανικη Λιγκα νομίζω ειναι πολλα
Ένα στοιχηματάκι οτι θα τον αφήσουν ελεύθερο θα το έβαζα. Δεν ξέρω αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά με την Μπενφίκα μιά χαρά το χειρίζεται.chri5ti9 έγραψε:Στο φόρουμ της Μπενφικα πέφτει τρελο βρισίδι προς τον Μειτε και τον Ρουι Κοστα που τον έφερε .
Ένας πρότεινε να τον βάλουν να βάψει τα κάγκελα μιας και θα κάνουν ανακαίνιση το στάδιο τους . Όλοι λένε απλά δώστε τον τζάμπα να τελειώνουμε με τον Ζορό Βιεϊρα.
Να δείτε που στο τέλος η Μπενφικα από τα 4 ρήτρα θα πάρει τα 3 μας και θα έρθει μόνο με μισθό σαν ελεύθερος ο παίκτης .
Το θέμα είναι εμείς να βρούμε καλό 6άρι και σέντερ μπακ(ς). Οι καλοί είναι και ακριβοί και κάπου εδώ κολλάει η κατάσταση.