Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Tolaros »

blackchaos έγραψε:Με το σκεπτικό ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε και θα φέρουμε χαφ που θα βοηθήσει άμεσα και θα παίξει στην επόμενη φάση, μήπως ρισκάρουμε και πάμε να πάρουμε μια χαφαρα όταν θα έχουμε μπει στο ch.l ? :opaokara:
Αυτό φαντάζομαι θα κάνουμε. Επιλογές δεν υπάρχουν τώρα ικανοποιητικές.
1,5 που ζητάει το χρόνο ο Μίσιτς δεν το αξίζει και δε θα τα δώσουμε ποτέ, όσο για Μαρίν προφανώς πολλά τα λεφτά. Ο Μεϊτέ δεν ήταν σκάλωμα, ήταν πιθανή κατάληξη, δεν κράτησε πίσω καμία άλλη εξέλιξη. Κανένα έτοιμο παίκτη δεν εμπόδισε να έρθει.

Γενικά χαφ κανείς δεν έχει κινηθεί και δεν έχει ακουστεί ούτε από τον ανταγωνισμό. Σίγουρα θα προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προς το τέλος, να πάμε για κάτι δυνατό.

Μην αρχίσετε να τις θεωρίες χαφ υπάρχουν και μου λέτε για περιπτώσεις 5-6 μυρίων και 2 το χρόνο συμβόλαιο.
Εννοώ προφανώς δεν υπάρχουν ικανοποιητικές προτάσεις για τα λεφτά που κινούμαστε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είναι βλαχοπαραγοντες ο Σαββίδης, η Γκοντσάρεβα κλπ, που τις υπόλοιπες συμφωνίες μια χαρά και χωρίς πολλά πολλά δράματα τις έκλεισαν, δίνοντας διόλου ευκαταφρόνητα φραγκοδίφραγκα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Ποιο ναυάγιο;;

Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;

Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μπαρμπαρόσα αργεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 07 Αύγ 2024, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ρε τους βλάχους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ που έκαναν όλα τα χατίρια του προπονητή, έφεραν Τσάλοφ και Τισουντάλι και θα φέρουν κι άλλους
Ρε τους βλάχους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ που δεν πούλησαν τον Ντέλια να τσεπώσουν ένα 20 και κρατάνε κιόλας ως τώρα Κοτάρσκι και Κουλιεράκη
Ρε τους βλάχους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ που δεν κάθισαν να περιμένουν τον Μειτέ ένα εξάμηνο για να έρθει με τα λεφτά που θέλει αυτός Σεπτέμβρη μήνα πασάς πάνω στο άλογο όταν θα έχει τραβήξει το κουπί η υπόλοιπη ομάδα στους 35 βαθμούς να μπει να παίξει κατά τον Νοέμβρη

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια, πραγματικά.

Και το λέει ένας άνθρωπος που έχει γκρινιάξει αρκετά σε αντίστοιχες περιόδους κατά το παρελθόν.

Αλλά γκρίνιαζα όταν υπήρχε κόφτης στα συμβόλαια στα 600Κ, όταν έρχονταν ΣιντκλειΜιτριτσες και γενικότερα όταν στηνόταν ομάδες για να βγουν 3-4ες.

Φέτος η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, έχει κρατήσει τον προπονητή, τον κορμό της εκτός από έναν παίκτη, έχει ήδη ρίξει χρήμα και έχει κάνει προσεγμένες κινήσεις και είναι ήδη στους ομίλους Κονφερενς και με πολύ σοβαρές πιθανότητες τουλάχιστον για Γιουρόπα το οποίο ακόμα και αυτό θα είναι σοβαρό upgrade.

Υπενθυμίζω ότι πέρσι το καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές και με δυο παίκτες μόνο στο κέντρο παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε φέτος τέλη Ιούλη.

Ναι ολόκληρος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θέλει να ζήσει την εμπειρία του Champions League. Και θα το παλέψουμε.

Ε, αν δεν κάτσει δεν τελείωσε και ο κόσμος. Λίγο ηρεμία. Η χρόνια είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο figure με την λέξη «ναυάγιο» αναφέρεται στην κατάληξη της υπόθεσης Μειτε και όχι στο ματς. Εγώ αυτό κατάλαβα πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 07 Αύγ 2024, 08:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πάντως όλες οι περιπτώσεις που έχουν ακουστεί τσούζουν οικονομικά. Όλοι με συμβόλαια και ακριβοί , χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι είναι επιπέδου Τσου Λου. Το να κοστίσει ένας ποδοσφαιριστής 7 - 8 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία πρέπει να καταπίνει σπαθιά. Από τα ονόματα που διαβάζω δεν βλέπω κάποιον κοινής αποδοχής. Άλλος παίζει β Γερμανίας, άλλος βγάζει μυϊκά θέματα, άλλος ανήκει στην Κάλιαρι κτλ. Η επιμονή στον Μεϊτέ δείχνει ότι η αγορά είναι πανάκριβη και πάμε για τα σίγουρα. Ίσως πάλι να επιλέξουν δανεικούς όπως πέρυσι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια, πραγματικά.

Και το λέει ένας άνθρωπος που έχει γκρινιάξει αρκετά σε αντίστοιχες περιόδους κατά το παρελθόν.

Αλλά γκρίνιαζα όταν υπήρχε κόφτης στα συμβόλαια στα 600Κ, όταν έρχονταν ΣιντκλειΜιτριτσες και γενικότερα όταν στηνόταν ομάδες για να βγουν 3-4ες.

Φέτος η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, έχει κρατήσει τον προπονητή, τον κορμό της εκτός από έναν παίκτη, έχει ήδη ρίξει χρήμα και έχει κάνει προσεγμένες κινήσεις και είναι ήδη στους ομίλους Κονφερενς και με πολύ σοβαρές πιθανότητες τουλάχιστον για Γιουρόπα το οποίο ακόμα και αυτό θα είναι σοβαρό upgrade.

Υπενθυμίζω ότι πέρσι το καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές και με δυο παίκτες μόνο στο κέντρο παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε φέτος τέλη Ιούλη.

Ναι ολόκληρος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θέλει να ζήσει την εμπειρία του Champions League. Και θα το παλέψουμε.

Ε, αν δεν κάτσει δεν τελείωσε και ο κόσμος. Λίγο ηρεμία. Η χρόνια είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!
Εσύ κάτι πέταξες χθες για το χαφ.

Εμαθες κάτι;

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Υπάρχει φοβέρα αδικαιολόγητη γκρίνια στον κόσμο μας, που δεν έχουμε ένα χαφ εξτρά. Καταλαβαίνετε ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε αυτόν τον +1 στα χαφ θα ήταν πλήρης. Αρχές Αυγούστου! Το αντιλαμβάνεστε; Αντιλαμβάνεστε πως στις διαπραγματεύσεις δεν είμαστε μπροστά και δε μπορούμε να παίρνουμε ως δεδομένα όσα λένε οι αρδ;
Καταλαβαίνετε ότι φέτος ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλάει κανέναν! Πρόταση τάδε. Θες; Καλώς! Δε θες; Θα βρω εγώ! Γαμιόντας θα τους πάμε! Πλέον 7/8 για μένα, εναλλακτική του Μειτέ δεν πρέπει να είναι ούτε ο Μίσιτς ούτε ο Μαριν. Πρέπει να έρθει παικτάρα! Είμαστε με το 1μιση πόδι Γιουρόπα Λιγκ. Και πάμε ολοταχώς για τσου λου. Εδώ που φτάσαμε πιστεύω θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να έρθει κάτι εκλτεκτό.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι sourme, δεν ξέρω κάτι όσον αφορά σε συγκεκριμένο παίκτη.

Ποτέ άλλωστε δεν είχα πληροφορίες για συγκεκριμένα ονόματα, οι δικές μου πληροφορίες πάντα αφορούσαν και αφορούν το γενικότερο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι.

Για μεταγραφικά όλοι μας τον Ginola και τον Ολλανδό περιμένουμε.

Αυτό που ξέρω, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να το πω εγώ καθώς το βλέπουμε όλοι στην πράξη, είναι ότι φέτος υπάρχει διάθεση να γίνει σοβαρή επένδυση για να χτιστεί μια εξαιρετική (για τα ελληνικά δεδομένα) ομάδα.

Γι’ αυτό δηλώνω και σίγουρος ότι αφενός το χάφ που θα έρθει θα είναι παίκτης επιπέδου, αφετέρου ο ΠΑΟΚ δεν θα τελειώσει τις μεταγραφές του εκεί. Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν αντικαταστάσεις παικτών που θα φύγουν (βλέπε Εκονγκ).
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

sourmenetes έγραψε:
figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Ποιο ναυάγιο;;

Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;

Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;

Φυσικά ναυάγιο! Ναυάγιο δεν είναι όταν ο οπαδός έχει απαιτήσεις εφάμιλλες της κατάκτησης του ch. L.αήττητα, αλλά η ομάδα δεν κερδίζει καν το 3ο ματς εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Σουηδίας?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω που φτασαμε εγω καιγομαι περισσοτερο για στοπερ παρα για χαφ...Με τον Ενκονγκ με το ενα ποδι εκτος ομαδας και πολλα ερωτηματικα για τον Κουλιερακη, αυτη ειναι η θεση που μας καιει αυτη τη στιγμη. Το χαφ οπως ειπαν και αλλοι φιλοι για να εχει ελπιδες να παρει χρονο συμμετοχης σε ευρωπαικο παιχνιδι θα επρεπε να ειναι εδω οχι σημερα,αλλα πριν αρκετες μερες, εκτος και αν φερουμε τον Ραμπιοτ...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι τον Ραμπιο.

Άμα βρεθεί το Μαράκι στον ίδιο χώρο με την μάνα του ίσα που ξεκινάει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]

Μακριά..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Στο φόρουμ της Μπενφικα πέφτει τρελο βρισίδι προς τον Μειτε και τον Ρουι Κοστα που τον έφερε .
Ένας πρότεινε να τον βάλουν να βάψει τα κάγκελα μιας και θα κάνουν ανακαίνιση το στάδιο τους . Όλοι λένε απλά δώστε τον τζάμπα να τελειώνουμε με τον Ζορό Βιεϊρα.
Να δείτε που στο τέλος η Μπενφικα από τα 4 ρήτρα θα πάρει τα 3 μας και θα έρθει μόνο με μισθό σαν ελεύθερος ο παίκτης .
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Elkjaer έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:
nunies4 έγραψε: Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκεια
Είναι τόσο βλαχοπαραγοντισμός και άδειασμα στον προπονητή αυτό που θέλω να πιστεύω ότι είτε δεν ισχύει είτε μας λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες
Ο ΠΑΟΚ του ειχε κανει την ανώτατη πρόταση που μπορούσε.
Την απέρριψε.
Ο ΠΑΟΚ επομένως απέσυρε την πρόταση.
Αφού δεν βρήκε να υπογράψει καπου, ο παίκτης επανήλθε.
Πού ακριβώς ειναι γραμμένο πως ειναι βλαχιά να μη θεωρείται δεδομένο πως όποτε του γκαβλώνει καποιου να επιστρέψει στο τραπέζι των συζητήσεων θα πρέπει να βρίσκει τους όρους όπως ήταν όταν τους απέρριπτε;
Όταν περιμένεις έναν παίκτη 2μιση μήνες γιατί αποτελεί την ξεκάθαρη πρώτη επιλογή του προπονητή και είναι προφανές ότι παρέμενε όλο αυτό το διάστημα η πρώτη επιλογή γιατί δεν έχει γίνει σοβαρή συζήτηση για κανέναν άλλον χαφ όλο αυτό το διάστημα (τα ονόματα που βγήκαν ήταν απλά για να γεμίζουν τα ρεπορτάζ) και φτάνεις στο σημείο ο παίκτης να δέχεται την πρόταση που εσύ του έχεις κάνει και ταυτόχρονα πετυχαίνεις και μείωση στο ποσό που θα πάρει η Μπενφίκα τότε κλείνεις άμεσα την εκκρεμότητα και προχωράς.

Ειδικά όταν σε όλη αυτή την διαπραγμάτευση η πλευρά που καίγεται είναι ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Μεϊτέ (που έχει εγγυημένο 3ετες με υψηλότερες απολαβές) ούτε η Μπενφίκα που παίζει σε άλλα οικονομικά δεδομένα για να της δημιουργήσει πανικό ένα ανενεργό συμβόλαιο. Ανταυτού κάνεις μια αντιπρόταση που δεν πρόκειται να δεχτεί ο ποδοσφαιριστής (και κανένας επαγγελματίας) δηλαδή μείωση και μη εγγυημένο τρίτο χρόνο επειδή στράβωσες που δεν σου είπε το ναι έναν μήνα πριν και θες να βγεις επικοινωνιακά από πάνω τότε η λέξη που μου ταιριάζει εμένα είναι το βλαχοπαραγοντισμός.

Φυσικά όπως έγραψα αυτό είναι αν ισχύουν οι λεπτομέρειες που γράφτηκαν στα ρεπορτάζ, τις πραγματικές λεπτομέρειες δεν τις ξέρουμε και δεν θα τις μάθουμε και ποτέ (και σωστά).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”